743
-
Igy van,nem is erdemes ra szot pazarolni!! :)))) -
csak az aláírásából sejteni lehet, milyen a stílusa :\ -
...vmi nekem furcsa.a multisverzióban nem rángatta ennyira kormányt. -
Szabi1991 #379 társitsd winrar al :)
hátha megnyitja :) -
megválaszoltam a kérdést, erre elkezdtek egmyásnak menni. Inkább azt mondanátok, hogy WinZixel ki tudta-e csomagolni a srác... -
lol kismaki 
-
Stilusodbol latszik hany eves vagy ,nem csalodtam !! :))
Figy ugy illik ,hogy aki tud valaszol nem belokjuk 5szor a kerdest,de ezert warnt kapsz amigo!!! :)))))
LEgszivesebben megkeresnelek es kapnal 1 fulest,de szanalmas vagy!! :)) -
JAteksegiteseknel van olyan,hogy kanyarodas az az jelentene %-ban ,hogy rasegit kanyarokban? -
A ZIX, egyfajta ZIP formátum
kicsomagoláshoz itt talál progrmaot
http://www.winzix.com/
(és legközelebb nézd meg hogy milyen fájlokat tartalmaz a torrent ;) ) -
Tedd meg fel 100szor a kerdest,hatha bannolnanak!! -
hy
Letöltöttem torrentről a gamet, de nem tom megnyitni semmivel kicsomagoltam, és vmi .ZIX formátumba rakta ki. Ezzel mit kell csinálni? -
Szabi1991 #370 a GTA SA hoz már csináltak egy Akina Hegyet :) videók
ha készlesz , remélem beteszitek a GTR2 be is :) -
3DS MAX 7-hez :D,
az a fontos hogy elkészüljön, utána már bármilyen gamebe be tudjuk dobni :) -
hy
Letöltöttem torrentről a gamet, de nem tom megnyitni semmivel kicsomagoltam, és vmi .ZIX formátumba rakta ki. Ezzel mit kell csinálni? -
Szabi1991 #367
-

-
Szabi1991 #365 off : Akina’s Downhill-t mihez csinálják ? :) -
Nem. Az állandóan megy, figyeld csak meg , csúsztasd meg és tartsd egyhelyben a kormányt, forog magátol :)))) -
ricsa008 #363 a szerver listán lesz majd valami? vagy mükszik a játékba a multi rész? -
bazz nagyon tuti kis játék:)
igaz billel jáccottam és kb 5 percet(kikaptam:P), de nagyon bejön.élmény belülröl tolni:D sztem nagyon jol el lehet vele jáccogatni. az insane is nagyon teccett anno(Y) ,meg is van origibe, csak eltölrt a cdje:S jah meg megvan a crc is:))
a street legal redline is nagyon faja lett VOLNA ,ha kap egy pofás engine-t.
egy szó mint száz az invictusos srácok tudnak valamit:)...igaz nincs akkora visszhangjuk mint mongyuk az íégémsznek-.- és kódmesteréknek-_- ,de egy kis támogatással szerintem ők lehetnének a kategória királyai:)
béke -
Azt ki lehet kapcsolni nem? -
Kár , hogy a szokásos ellenkormányzás rásegítés ( értsd: kormányoz helyettem ..) bennemaradt :((((( -
LASR magyrosítás -
Szabi1991 #358 Takumi Fujiwara tofus kocsija :)
kár hogy itt nincs :S
a Level-R be még betették :) -
hacsi odabasz a logodban:D -
Szabi1991 #356 hamacsín lehet játszani .. :) -
Talan ha lesznek serverek!! :)) -
Szabi1991 #354 hát 1x van a karrier mód, van az idős , és az online :) -
Detto csak en meg alig atszottam fel orat es palyak uncsik,ebbol lehetett volna bazi jo jatek!! :(( -
ntex #352 Nem annyira rövid ez, rajtad áll mennyire legyen hosszú.
Akkor lesz vége ha első leszel a listán
Figyelni kell kik vannak előtted a ranglistán, és lehetőleg csak azokkal kell kiállni akik nálad alacsonyabb szinten vannak, így nem fogsz addig továbblépni amíg nem versz meg egy nálad magasabb helyezésű egyént. (tuningalkatrészek megszerzése végett ajánlott is)
Mondjuk engem már főleg a vége felé eléggé fusztrált hogy 100x végigmegyek ugyanazon a 2-3 pályán, ami a különböző találkozási helyeknél van. -
Jaja.De nem akarom elhinni ,hogy ez ilyen rovid jatek lesz!! :( -
túlképp az SLR tuningrendszerét kellene ebbe betenni... -
MrTressy #349 Kellemes kis autós game.Egy slrt eltudnék viselni ezzel az enginnel :) -
spring effects: 0%
damper effects: 0%
Meg johogy nem mukodott hisz nemvolt beallitva,most 50%-ra tettem!! :)))
Mindjart maskepp mukodik a jatek!! :)
Bucser: Magyarul gyorsan kijatszhato es akkor ennyi volt! :(
Tok jo lett volna,ha nekem kell tuningolni megint nem ilyen NFS szeru tuning,mert ez igy szarabb,mint anno SLR volt,de latszik ,hogy jo probalkozas!!! -
MrTressy #347 csili vilit az útról nem lehet vhogy kikapcsolni?Személyszerint zavar kicsit -
Nem tudom. Miután a pályák statikusak ezért megtanulhatóak könnyedén aztán már csak az ellenfél teljesítményén múlik, hogy mit hoz ki magából. -
De milyen ertekekre vannak allitva a gamen belul illetve amiket leritam DFP-nel kinnti driver masnak is igy van e beallitva?
Elso fel ora,nekem tul konnyunek tunik vagy csak elejen ilyen konnyu,mar 47. helyen vagyok es 2 autom van!
A jatekon belul nekem mikor egyenese megyek es elengedem a kormanyt balra huz ,ez masnal is jelentkezik? -
Szabi1991 #344 nekem g25 driverem van fent , és logitech force fx em van :)
nekem tökéletes , 1 kanyar alatt megszoktam :DD
-
igen.
pontosban az utolsó garázsba lépési állapotot menti. -
Overall effects : 100%
spring effects: 0%
damper effects: 0%
Nekem azt mondtak ezeket regebben igy allitsam be!
Logi DFP kormanyom van!!
Ha kilepek automatikusan ment a jatek?