742
-
#300 Nagyon egyszerűen lehet a gamet magyarítani remélem valaki mielőbb megcsinálja! -
#299 jaja én is, de most kicsit félrepakoltam -
Bandeeka #298 Sziasztok!
EZt a jo kis gamet csak neten lehet nyomatni vagy van 1 játékos mod is.
Pls reaagáljon vki köszönettel Bandeeka -
ntex #297 Már a 3. Helyszínen vagyok, és megvan a 4. és 5. kocsi is amiket nem igen tudok mihez hasonlítani -
#296 -
ntex #295 L.A. Street Racing képek -
#294 képt -
#293 a honda civic az szinte biztos, igen -
ntex #292 Megszereztem a 3. kocsit, azzal már azért megyek valamire (igaz 1-2 versenyt azzal is elbuktam lévén alig van még tuningcucc rajta), a második kocsim amivel lazán vertem mindenkit az 1. helyszínen a Shopnál kikaptam az első ellenféltől :D
Naon tetszik a game
Szted ezek a kocsik vannak benne ?
1. Renault Clio
2. Volkswagen Corrado
3. Honda Civic Type-R
a többit még nem tudtam feloldani egyenlőre -
#291 nem nehéz játék
csak 20 perce nem bírok továbbjutni -
#290 neaggódjá, engem most küldött át a shophoz, de ott már az első verseny megizzasztott olyan ellenfél volt :D -
ntex #289 Meg lehetne kicsit több pálya, mert eddig lenyomtam már vagy 20 versenyt, de mindig ugyanaz a két pálya volt eddig, de mondjuk ez legyen a legkisebb probléma -
ntex #288 Jaja össz-vissz 4 helyszín van, de ahogy az autók beállnak melléd tök feelinges sztem, valahogy megfogott ez a játék -
#287 (Y) isten vele, mint a level-R -
ntex #286 Teljes TrackIR támogatása van, szal mindenképpen ajánlott kormánnyal játszani, mindjárt ki is próbálom vele -
#285 bajom csak azzal van, hogy mindig ott állunk és várjuk az ellenfeleket :\ -
#284 mondjuk irányítás persze, hogy jo
az egyik legkidolgozottabb szimulátor... ha jol tom oO -
#283 irányítás jaja teljesen jo
grafika is überel -
ntex #282 Tuningolás úgy megy hogy pénz helyett itt a különböző motor, vizuális és egyéb alkatrészekben kell fogadni van hogy csak 1 de van hogy 3 alkatrészt is feltehetsz. Pl. az ellenfél feltesz egy II. szintű kiufogót, te ezt ellensúlyozva felteszed a saját I. szintű Nitro kit-edet, vagy egy festés ellenében egy matricát stb. Az elnyert alkatrészeket felpakolhatod sima rákattintással, az elvesztettek edig autómatikusan lekerülnek a listából.
Egyszerű, de nagyszerű rendszer sztem -
ntex #281 Emberek komolyan mondom ez egy zsír játék...
Irányítás szerintem tök korrekt, NFS meg a többi Arcade játékhoz képest ez szó szerint szimulátor (olyan az irányítás mint a CRC 2005-ben, még a nézetek is ugyanazok, nem véletlen, ez is a magyar Invictus kreálmánya).
Grafika nem fő szempont, de egész kellemes, hangok meg elmennek.
egy szó mint 100: Jó kis játész lett ez (főleg ebben a gyenge választékban) -
#280 Autó tuning ugyanúgy megy mint anno a Street Legal redline racingben? azaz motor szétszed összerak dyno finomhangolás etc?
Egyébként ha valaki nem tudná: Anno a Street legal kb 1,5 évvel hamarabb kijött mint az NFS:u Tehát ki is koppintott kitől? ha adnak még fél évet astreet legal fejlesztéséhez meg optimalizációra akkor igen durva eredmény lett volna +ha licnencelik az autókat) -
#279 fulljo
megyek is vissza játszani :D -
ricsa008 #278 azt selytettem hogy Autós de most akkor van benne egyjátékos rész is vagy csak multi -
Szabi1991 #277 :O -
#276 Az melyik is? -
#275 nyilván stratégiai... -
ricsa008 #274 most akkor ez milyen játék? -
#273 jah, és kkb 900-at tesz fel.
Nézzetek be a sotis topikba, dobtam oda reggel pár képet :) -
Szabi1991 #272 328.56 megabyte ? :DDD -
#271 A méretéhez képest egész korrekt ez a cucc :) (nem csak multis) -
#270 :D -
#269 hatalmas a mérete -
#268 megvan, szedem -
#267 ja amugy tényleg kijött egy ilyen -
#266 ezt hol találtad ? -
#265 Pedig kijött !!! :D (LA.Street.Racing-RELOADED)
Csak kell a ráknak ha csak multis :( -
#264 #260, nem jött ki, feltehetőleg nem is fog -
#263 Na milyen lett a game jó mert "kijött" :D ? -
#262 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON -
#261 pf :\