742
  • Szabi1991
    most nem a régi klasszikus játékokra gondoltam..

persze hogy jók azok , én pl. a Colin M. Dirt re gondoltam..
  • bodesz
    sikerült 1általán valakinek elindítania akinek zix fájlos volt?mert nekem még winzixel sem sikerült(amit utána rögtön le is törötem meg vírusírtás gyorsba) xD na mind1 leszedem máshonnan
  • bodesz
    nemszar csak megunta már sokmindenki.ez új gém ilyenkor mindneki ezzel tolja 1 ideig aztán ezis süllyesztő vagy csak ritkán játszás. :P
  • kemszi2
    de a hasonló ,,témáju" játékok között nekem a legjobb.
  • dashed_
    nemertem miert fontos hogy mikori egy game.. attol hogy nem 2 napos attol mar szar a fizika?
    erdekes

na nem puffogok tovabb
  • bodesz
    új játék azaz nemjátszott valaki vele már vagy 200órát xD
  • bodesz
    ebben viszont 1et értek!
  • bodesz
    zix infók:
    filext
    megoldás unzixwin(0.0.6 a legújabb) el állítólag.winzix program ugye vírusos egy kissé!
    nemrég kijött a winzix 1.0 ehez nemjó az unzixwin 0.0.6

szóval ha falaki nemakar semmi problémát a gépé nerakja fel winzixet
  • dashed_
    netkar pro lfs? folyamatossan csinaljak
  • Szabi1991
    hát , azért ezek elég régi játékok már :P
  • dashed_
    "és jó fizikával rendelkezik, ami nemmondható el a a mostani autós játékokról.."

gtr2 ,rfactor ,netkar pro ,Lfs? mind mostani jatek
    nem kotekszem csak megjegyeztem
  • Szabi1991
    nah jó, nem egy GTR, de nagyon hangulatos, és jó fizikával rendelkezik, ami nemmondható el a mostani autós játékokról..
  • bodesz
    összehasonlítani igenis lehet (a szimulációt).nem a játékot kell összehasonlítani...mivel arról volt szó :|
  • bodesz
    faxom sry a 2szeres hszekhez :S
  • bodesz
    mivan? xD ezt ugye viccnek szántad?:D
    egy GTR-t szimulációban tuti nemver oda :D max arcade fosokat(NFS,colin stb)
  • Szabi1991
    felhasználhatom a logódat az enyémhez ? :)
  • bodesz
    de ahogy látom ezzel pont nemüxik a ez a progi :S
  • bodesz
    de ahogy látom ezzel pont nemüxik a ez a progi :S
  • kemszi2
    nem igazán lehet összehasonlítani a gtr-el sztem...
  • bertino
    nem vicc
    az nem számít, hogy te másképp látod :)
  • bodesz
    mivan? xD ezt ugye viccnek szántad?:D
    egy GTR-t szimulációban tuti nemver oda :D max arcade fosokat(NFS,colin stb)
  • ntex
    Pontosabban F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8... asszem
  • kemszi2
    na felekerültünk a top10-be.még csak most fog jönni a sok okos ember...
  • kemszi2
    bill.-el nyomom a kormáynom már régen tönkrement.de hogy kicsit levettem a graf-ból így már yó.
  • bertino
    arról nem beszélve, hogy az egyik legjobb szimulátor...
  • passatgt
    f1 f2 f3 f4
  • Csabesz6
    efegy,efkettö,efhárom.... ezekkel lehet kamerát váltani
  • bodesz
    SENKISE HASZNÁLJA A WINZIXET.ezt így egy GYIK ba kérem belírni!a winzix program egy rohadt aljas program van benne 2-3 vírus és minden egyéb programban amit a zix fájlunk meletti readme.html ben találunk(1program és 1coded asszem).ha véletlen valaki felrakta TÖRÖLJE LE!.azért csinálták ezeket a zix fájlokat hogy pénzt keressenek a winzixel.a zixfáj alapjában egy zip fájl csak belevan írva ez:"5A 49 58 0B 68 E2 15 00 00 00 00" ez kitörölhető hexeditorral is de van rá egy program is : ezlenne az.
    forrás: wiki,andrewU.
  • ntex
    Ne feledjük hogy BUDGET játékról lévén szó, tehát "olcsókategóriás", sztem ahhoz képest nagyon jól összerakták, én nagyon elégedett voltam vele.
  • jemo69
    csá all! most kezdtem el ezt a játékot, és csak annyi gondom van hogy nem lehet a kamerapoziciót változtatni? és neten sincs egy szerver sem :/
  • bodesz
    nem.megtaláltam a megoldást köv hszben le is írom
  • Bucser
    lehet hogy esetleg a te géped volt korábban fertőzött és nem az új file azŰ?
  • passatgt
    remélem lesz majd egy patch hozzá

pl a kerékfüst nagyon idegesító, hogy egyenesen kijön az útból, illetve bejön az utastérbe:)
  • bodesz
    ez mi faxom.leszedtem vmi 3w playert amit írt readme.html ben rögtön vírus.pff törlés rögtön.írátotk ezt a winzixet.leszedem felrakom ZoneAlarmkapások:2fraudtool(winzix.exe,winzixmanager.dll),1trojan:minime.exe ezek mind a winzix könyvtárban sztem amint felraktátok a gamet azonnal törlés a progikat amiket kért...
  • Szabi1991
    mien kormányod van ?
    (nekem Logitech Force RX [EX+G25 ős szoftver])
  • kemszi2
    akkor nállam lenne a hiba...
  • Szabi1991
    nekem ebben se rángatja !
  • Bucser
    Nem. Bugosnak nem mondanám. Inkább csak rövid és egyszerű és a tuningrendszer nem tetszik:(
  • Bandi 18
    Hello.

Milyenek a tapasztalatok eddig a játékról? Annyira bugos mint a Street Legal?
  • Ombika
    Igy van,nem is erdemes ra szot pazarolni!! :))))