6126
-
#159 oops:O
akkor várok egy árcsökkenést asszem -
buba23 #158 Pre-purchase now and save 10%!
53.99$ -> 11.000 HUF
lol O.o -
chooselee #157 Kis idő csak lesz rá! :) Mondjuk egy ingyen hétvégét ellövök rá. :) -
#156 ja pont mikor kijön a game, nehéz hetem lesz, meg jön a félév vége... -
chooselee #155 Kicsit elkalandoztam...igen sok! :) -
chooselee #154 Én nem unatkozok,sőt félek lesz e időm rá.Most is volt a Crysis ingyé hétvége,persze hétfőn komplex leadás volt. :P Azért kipróbáltam,hát elég is volt a multis részéből. -
#153 de sok az az egy hónap még :/ -
chooselee #152 Várom! :) -
#151 nemsoká demo. -
chooselee #150 Helyes,demót ide! :) -
strebacom #149 A Valve és a Turtle Rock Studios közös munkájából, a rendkívül izgalmasnak ígérkező, co-op módra épülő túlélő horror játékából még a megjelenés előtt kibocsájtanak majd egy kipróbálható verziót.
Ezzel kapcsolatosan érkeztek most új információk, melyek Doug Lombardinak a Valve PR osztályának vezetőjének szájából hangzottak el. Elmondása szerint a demóban a játék kampányának első részébe kóstolhatunk bele. Egészen pontosan a nyitó filmecskét, és az utána következő kórházi, és a kórházon kívüli területeket tisztíthatjuk majd meg a zombiktól.
A játék története szerint egyébként, egy vagyunk azok közül, kikre hatástalan az a vírus, mely a világ többi emberét agyzabáló zombivá változtatta. A sztori a járvány kitörése után 2 héttel kezdődik majd.
Doug nem közölte a demó kiadásának pontos dátumát, viszont terveik szerint November elején teszik majd azt közzé. A teljes játék megjelenési ideje November 17.
Forrás: IGN -
chooselee #148 Jól fogy a játék.
GAMESTAR -
#147 Akkor neked ezt ajánlom: www.blackwidowgames.com... Csak ez még kérdéses mikor jelenik meg... -
#146 Gépigény :
Operációs rendszer: Windows Xp vagy Windows Vista
Processzor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 vagy AMD64X2 (vagy jobb)
Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
Merevlemez terület: legalább 7.5 GB szabad tárhely
Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is
forrás : gamekapocs -
#145 a multiplayer is olyan lesz mint egy 'kampány', több pálya összefűzve 4 vagy 5 fejezetre tagolva, a single meg ugyanez botokkal. -
#144 Jaja, lesz single rész is, akkor a társaidat az AI irányítja. Hogy kampány mód lesz-e azt nem tudom... -
PunkZoli #143 buzi e vagy?:D
amúgy most olvastam vhol hogy demo is lesz meg single is :) -
#142 -
#141 nekem a multija nem tetszik:) -
#140 Akkor megse szerzem, ha tényleg nem lesz egyszemélyes hadjárat benne:(( -
haxoror #139 cod4 -
PunkZoli #138 szerintem nem lesz :) -
#137 Wiki...
"Survivors can also be AI-controlled bots."
Gondolom azért legalább egy pléjer kell... :P
Bár ki tudja, lehet, hogy mikor nincs fenn senki a multipléjer szervereken, a botok hatalmas bulikat csapnak magukban... :D -
#136 Egyszemélyes single lesz benne? :O vagy Coop single van csak? -
PunkZoli #135 nem fog 12 be kerülni, sőt 10 be se...
sztem eleinte olyan 7-8 körül fog mozogni, majd beáll a 4 ezres árra mint a tf -
#134 Régebben már írtam ide is, meg másfél éve lehet tudni, hogy 4 "kampány" lesz, egyenként 5 összefüggő pályával, amit lehet nyomni egyedül, bot segítőkkel és ellenfelekkel, coopban ember segítőkkel és ai zombihordával, illetve 4v4 multiban, ahol az ai zombihordában is van négy pléjer, akik az "extra" zombik közül választhatnak.
Mindhárom módban ugyanaz, 4 túlélő jusson keresztül.
Szerintem nem lesz 12, vagy mellécsapnak egy meglepetésjátékot, meg egy episode x+1-et, mint a TF2 mellé...
De Steamről meg biztosan olcsóbb lesz.
Ez a november húsz már tuti? -
chooselee #133 Majd meglátjuk az összképet egy ingyen hétvége,vagy demó alkalmával!
Ezek nélkül meg sem piszkálom. :D -
#132 Ez egy interneten játszható coop játék amiben lesz single player játékmód és multiplayer is (zombi játékos vs túlélő játékos gondolom valami tdm lesz). -
chooselee #131 Bár lehet amiket a videókon látunk az a coop?Kicsit elértettem valami akkor... -
chooselee #130 Szerintem félre lettem akkor értve.Én az árával nem leszek megelégedve,ha 12 körül lesz.Hülyeség egy single nélküli játékot 12ért adni.Senki nem fogja megvenni.Max. 6 ért ideális szerintem.Mondjuk lehetne belőle elég komoly single-t is csinálni,de ha csinálnának ilyesmit akkor már valami infó potyogott volna róla,de még hivatalosat nem hallottam sehol.Ha csinálnak hozzá akkor egy HL2-es szintet illene lenne elérniük,ha ez nem sikerül akkor inkább hagyják.De szerintem nem lesz benne....
Amúgy én úgy vagyok vele,hogy egy játékot csak a single-ért nem hiszem hogy megveszek.Kivételek lehetnek azok,amik a szívemhez közel állnak.(Pl.: HL2 széria) Számomra egy kiváló multival a legesélyesebb a játék a megvételre.A multi örök... :D -
#129 Lesz benne single csak botokkal asszem.És már nem tudom ki írta hogy nem azért lesz jó mert olyan különleges játék lesz hanem azért mert coopban lehet nyomatni.A coop játékoknál nincs jobb az biztos. -
#128 pláne egy ilyen mészosztlősz gameban.
melo után legjobb kikapcsolódás... -
PunkZoli #127 single játékkal meddig játszol egy shooterrel úgy általában? 2 napot, 2szer végig játszod, ha nagyon jó?
viszont egy multival a haverokkal a szavatossága messze felül múl bármilyen single gammát -
#126 izmos single rész meg jó multi nem igazán szokott sikerülni sztem. -
#125 Én pedig chooselee-hez csatlakozom, lexarom a multi játékokat. Távol álljon tőlem, hogy azt mondjam, ez szar játék lesz, de izmos single rész nélkül sajnos nagy ívben elkerülöm... -
PunkZoli #124 vagyfordítva... én...
leszarom a szingli gamékat, ezt a szintet el kell érni:D -
chooselee #123 TF2 eddig a legjobb befektetésem volt. -
#122 Hehe, szerintem meg 12-t egyetlen single játék sem ér. Annyiért csak nagyon tartós multis durvulatokat vagyok hajlandó venni, BF-eket, TF2-t (bár ez utóbbi nem fog nagyon megtérülni...) -
#121 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200809&id=50 -
chooselee #120 12-t single nélküli játékért senki nem fog adni.