6126
  • Prince23
    :(((((

"Egy fontos, és igen érdekes részletről még nem volt szó a bemutatóban. Ha felállt a 4 fős Túlélő csapatunk, és még akad pár haver, aki beszállna a játékba, az megteheti, de a zombik oldalán! „Fantasztikus érzés mutáns lényként a 15 szintes irodaházak tetején ugrálni és vadászni az arra járó Túlélőkre. Egy Hunter bőrébe bújva a feladatunk, hogy megtaláljuk az ellenfeleinket képviselő játékos társakat, és kinyírjuk őket, mind egy szálig” – Magyarázza Booth, a mesterséges intelligenciáért felelős programozó – „A sötétben megbújva, izzadó tenyérrel ilyenkor csak arra fog gondolni a játékos, hogy minél nagyobb pánikot okozzon a másik gépnél ülő harcosoknak.” Jól hangzik kedves Booth, reméljük tényleg olyan izgis is lesz, mint amilyennek mondjátok!"

de ez meg jó hír...
  • bertino
    Ennek tényleg nem lesz single player része
  • Prince23
    Ennek tényleg nem lesz single player része?
  • PunkZoli
    4slotos szerverek lesznek, de sztem nem tölti ki gépi játékossal, ha 2 en vagytok... hanem a zombik számát veszi le, és ha readyk vagytok, elindul a játék, amibe később be tud csatlakozni vki...és persze nő a horda:D
    ,így logikus
  • chooselee
    Akkor még 3 idegen arccal is tolhatod szerintem...
  • Rage47
    hát ez gáz, én nem akarok botokkal együtt harcolni
  • adammmmmmm
    Akkor csatlakozunk a haverokkal és leszünk 7-en vagy 6-an.
  • Code92
    bibibíí mi megleszünk 4-en :)
  • adammmmmmm
    Itt inkább az a érdés hogy az a 2 gép menyire okos. Mert ha baj van és mondjuk én haldoklok és a haver is a gépek meg nem tudják mit csináljanak az szívás. Mondjuk mi remélhetőleg 3-an leszünk és 1 lesz a gép.
  • Bence94
    lesz 2 játékos akiket a gép irányítja.
  • grebber
    Lehet hülyeséget kérdezek ,de kérdésekből tanul az ember.
    Úgye ebben 4 játékos coop lesz.
    És ha mi csak pl ketten akarunk játszani akkor csak 2-en fogunk menni vagy ott lesz a másik 2 játékos is de őket a gép irányítja majd?
  • Prince23
    Akkor lehet h xboxon jelenik meg ELŐSZŐR?
  • adammmmmmm
    Hülyeség.
    2 hónap külömgség az amerikai meg az európai között? Sajna a nov 4 az igazi mert az van az eredeti oldalon. Jó lenne az a szept 30.
  • Prince23
    Gametrailernél szept. 30-át ír, gondolom É-Amerikában...
    ez biztos európai a nov 4
  • Rage47
    nov. 4. :)
  • Prince23
    Trailer, megjelenés: szept 30
  • Rage47
    november 4.
  • adammmmmmm
    Ez a játék nagyon jó lesz. Alig véárom haogy haverokkal írtsuk a zombikat. Nem nagyon játszottam olyan játékkal ahol így irthattunk egyszerre enyi zombit. Mikor fog megjelenni? Eddig csak videót néztem ahol a csávesz elhadarta és nem értettem.
  • jemo69
    Jó, de a cs-ben nem feltétlenül kell agyatlanul lövöldözni. Ott azért egy kicsi taktika is kell, hogy sikeres legyél valamennyire. Itt meg tényleg mint egy DM-en (mindig is utáltam) rohansz előre és hentelsz. Egy idő után szerintem egy pöppet monoton lesz.
  • Nohab
    Szerintem lehet több emberrel menni, és zombiként is kipróbálhatod magad. Mindemellett az is tetszik, hogy az eddigi source motor alatt sérthetetlen tárgyak rongálhatók (ajtók, falak, testek /lerepül a karja, felrobban darabokra/).
  • Nkrissz
    Ez nagyon brutál játék lesz.3 haverral kell gyilkolászni a zombikat :D.
  • Nohab

0:12 O.o
    Az ilyen pillanatok miatt fogom szeretni.
  • bertino
    pontosan nemtudom mi lesz, majd megjelenéskor kiderül.
    már ha megjelenik valaha egyáltalán, ezt is mindig csak tolják és tolják...
  • chooselee
    De meddig,amíg ki nem lépsz?Hova kell menni???Hogy váltanak a pályák?Elég kíváncsi vagyok hogy bontják fel a "teret",hogy legyen füle is meg farka is!Mert ez elég összefüggő játékmenetnek tűnik,ha szétkapják pályarészekre mint általában a multis játékokat elég fura lesz.Ehhez egy folyamatos játékmenet illik,ha elérsz egy célt,akkor jön a következő ... ilyesmi...szerintem...
  • bertino
    épp az egyszerűsége miatt lesz sikeres.
    CS mé sikeres ? :)

egyetlen feladatot kell mindig ellátni, egy bombát letenni/vagy megakadályozni a telepítését vagy tuszokat kimenekíteni, vagy megakadályozni a kimenekítésüket.

ez a game kiváló lesz arra, hogyha az ember hazaér melobol és hentel megállás nélkül, mint egy DM szerveren.
  • chooselee
    Hát azt nem tudom ebbe most csak céltalanul hentelni kell majd,vagy lesz valami cél is??Eljutni valahova vagy stb???
  • bertino
    http://www.gamekapocs.hu/hir/11543
  • Code92
    -.- eddig szeptember 5 volt... tehát még 1 csúszás...
  • Viktorr
    Ez netes játék lesz vagy botos is lesz benne?
    A gameplayek alapján nagyon netesnek tűnik
  • Laky
    Na, hát már itt lenne az ideje :D
  • bertino
    állítólag novemberben hentelhetünk...
  • JaSoN HuNTeR #48
    de ezt már megszokhattuk a HL2től xD
  • bertino
    2 új gameplay
  • JaSoN HuNTeR #46
    nem baj.Azért még megveszem xD
  • Rage47
    kár
  • bertino
    ujabb csúszás
  • bertino
    sry ha már volt
  • Voltan
    Nem hinném, hogy a fejlesztőknél van a gond. Talán valami kiadós baki lehet.
  • dronkZero
    Én is megvenném szívesen, de több mint egy éve húzzák vele az agyunkat. Első körben 2007 nyár vége volt a kiadási dátum. Most 2008 ősz.

Lassan nálam eljutnak a "basszákmegaqrvaannyukat,kenjékahajukra" kategóriáig, mint Stalkerék, meg DukeNukemék.

De most komolyan, tavaly nyáron már gameplay-videókat mutogattak. Faszom beléjük, adják ki bugosan, majd a maradékot megcsinálják peccsben, egyrészt úgyis ez a szokás mostanában, másrészt úgysem tudják hibátlanra összehozni.

Gondoltam, egy kellemes kis multis kikapcsolódás lesz a BF3-ig (pl), da lassan ott tartunk, hogy az hamarabb lesz kész...
  • JaSoN HuNTeR #40
    fasza game lesz.Ezt meg is veszem xD