6126
-
PunkZoli #319 nekem egyedül az nem tetszik, hogy mindenképpen 4 en kell lenni :)
jó lenne, ha el lehetne indítani szervert akár 2en is -
#318 nah, most toltam én is online egy menetet
KIBASZOTTJO SZTEM :D
ezerrel jönnek a zombik, nem szaroznak, olyan szinten felfalnak fél perc alatt ha nem lövöd szanaszét őket, mint a huzat, nem ilyen egy vagy kettő vagy 3, egyszerre letámadott minket vagy 15-20 mindig, szal rizikófaktora azért van és tényleg fontos az együttmaradás. -
#317 én a valve-t dicsértem ezzel :D
de azért kösz a képeket! -
PunkZoli #316 kösz :) , próbálok minél látványosabb képeket csinálni, hogy megjöjjön a kedve azoknak akik még nem vették meg :) -
#315 nagyon hangulatos a dizájn -
#314 Kevés lesz ez a 2 pálya 18. -ig... :)
Pre-orderesek a full gamet nem kapják meg hamarabb?:D -
PunkZoli #313 működik :D kösz, csinálok egy vidit, holnap kiteszem :) -
PunkZoli #312
-
PunkZoli #311 én bind v console al próblálkoztam, mindjárt meglesem :)
addig pár kép: -
buba23 #310 Atributumként megadod a "-console" -t.
Belépsz a gameba, bejön a konzol.
Konzolba beírod azt, hogy:
bind "F3" "toggleconsole"
(csak egyetlen egy alkalommal kell beírni ezt a parancsot)
Ezután már az F3-mal bármikor lehívhatod/becsukhatod azt. -
#309 Helyes, helyes!
Single-ben végignyomtam, hogy mégis lássam a pályákat. A metrósban van néhány izgi pillanat :D
Hó, végre van server browser is! -
#308 Próbáltad már? -
PunkZoli #307 most már nem fagy a coop, jönnek szépen a peccsek
és nekem bejön, hogy tömegek jönnek ,és van ereje a fegyvernek... akár átvisz 10 zombit is egy shoti lövés
nah ja engem is gecyre zavar, hogy nem tudok demót venni , ugyanis a console eltűnik ingame -
#306 Experten talán 2 shoti kell egy zombiba, szerintem az úgy már elég jó.
Nem látom értelmét realitást keresni ebbe a játékba :D
nekem tetszik ez így is. Inkább több gyenge zombi legyen, mint kevés de erős. Így jobban fent tartja az adranalin szintet és így válik igazán élvezetessé a hentelés. Ezért vannak benne gyors zombik, nem azok a lassú fajták. -
#305 hm, a karakterek jól néznek ki! Meg tuti hangulatos lehet cooperative -ban :) -
Neoncsoves #304 hát biztos izgalmas lehet az ahogy mész előre és sorban jönnek a zombik és ennyiből áll a játék: w+mouse1+néha reload :) -
#303 és az mér baj?... land of the dead-ben is azt útálom h a fegyveres zombiba több skuló kell, jó ez így ahogy van.. -
Neoncsoves #302 bebizonyosodott hogy igaz volt amit mondtam.
Régen úgy indult, hogy nem 1 milla zombi, hanem pár darab de azokba kell a lőszer... itt meg 1-2 golyóval leölsz egy zombit :S -
#301 Yah, a console folyton eltűnik.
Ezeken kívül a játékmenet nagyon ott van. -
#300 Igazi negatívum: Jelenleg a Coop gyakorlatilag használhatatlan Dedicated server nélkül. -
#299 akkor igazi negativum nem igazán van, örülök, hogy tetszik :) -
#298 Igen, nálam is néhány perc játék után disco volt mindig. -
#297 Nov 11. jön ki mindenkinek a Demo.
Szép és jó a játék, de akárki indít LAN servert egy idő után kifagy. Várjuk a patchet! -
PunkZoli #296 nekem bejön, de szigorúan haverokkal ventrin, úgy nagyon fasza lesz, viszont 2 map van csak, max 15 perc az egész, ami kiábrándító :) (demó szempontból)
ha valaki meghal akkor bekerül egy szobába, és a pálya közben ki lehet szabadítani
a testrészek szakadnak, a grafika kellemes, viszont idegesítő néhány beállítás , pl az egeret csak csúszkával lehet állítani, és eléggé lassú alap járaton -
#295 Jólvan! -
#294 azt elfelejtettem jó? -
#293 elég sokat kihoztak végre a source engineből! látom a karakterek is megváltoztak? a csaj máshogy nézett ki mint régen, a nyakkendő néger az nem, az öreg sem viszont a mercenaires 2 féle emberke nem volt ! -
PunkZoli #292 külön kiemelném a 4edik képet, ahol Zsolti épp pellus cseréhez készülődik:D -
PunkZoli #291 egyelőre ennyi, nem floodolok többet:D
-
PunkZoli #290
-
#289 Zero Point magyar -
A tinypic.com pl jó itt is. -
PunkZoli #287 hova tudom feltenni? nincs vip accom, és képfeltöltést nem enged
-
leviking #286 és mikor tudja mindenki leszedni?????? -
leviking #285 hát akkor ez így nagyon jó -
#284 No kellett ez a vérfrissítés a bannernak :) -
#283 Most csak azok próbálhatják ki, akik előrendelték.
A hivatalos demo később jön. -
theodor #282 most akkorelőkelrendelni rá, hogy tölthessem?
Van steamacc-om de nem telepíti:S -
Code92 #281 rakhatsz képet :P -
PunkZoli #280 na megy a demo:D