6126
-
#359 Jó pofa game tetszik a fíling
nekem nem akad full grafon sem -
Hellsing47 #358 biztosan szar a géped hozzá :D -
Kaslerka #357 HA valaki irta már elötte, akkor sorry, de árulja el valaki, hogy miért akad mint a disznó nálam? 5mp beszaggat, csöppet játszhatatlan :) -
chooselee #356 Én beleéltem magam!Jó volt.... -
pirosBoci #355 csiáltunk egy szervert és addig pakoltuk a zombikat amig ki nme fagyott a szero, nagyot daráltunk:D
cvar list be azt irták a witch nek 1000 hp ja van és 300%os gyorsasággal fut a tank nak 4000 hp ja és 210%a sprintje
(az emberke a 100%) -
#354 http://www.mininova.org/search/?search=left+4+dead -
#353 :O
amúgy a társak nem szerepelnek az írásodban, pedig ez coop :D
de tetszik -
#352 p2p -
leviking #351 strebacom
ma 15:59 | privát | válasz erre | #330
Persze hogy van És nagyon faxa,,,,, csak rövidke.....
Válasz 'felony' üzenetére (#329)
AsusP5EX38-Q9550-GeilUltra/DDR2-4GB/800Mhz,GTX-280ForeverEdition,Vista64bit....
© felony
ma 15:50 | privát | válasz erre | #329
Van már mindenki által elérhető "verzió" is:LEFT 4 DEAD DEMO-TL
akkor ez mi? -
iguanodon #350 Értsd:egér+billenyűzet.
http://www.gameguru.in/pc/2008/08/mvp-series-gamepad-and-mouse-introduced-by-wolfking/ -
#349 fail. -
#348 ha előrendelted, leszedheted. ha nem, akkor 11-én steamről töltheted -
leviking #347 valaki írja már le pls hol lehet leszedni a demot? -
#346 a gamepadnál elrontottad :D -
iguanodon #345 Hát én már alig várom, brutális lesz az biztos, anno volt pár zombis játék de ez ha minden igaz álmatlan éjszakákat fog okozni szó-szerint.
Képzeld el!
A kezedben tartod a lemezt és könnyes szemmel behelyezed a gépbe, de óvatos vagy Figyelsz, mert sosem lehet tudni, hogy mi les rád. Lehúzod a redőnyt ellenőrzöd a zárakat – sötét van és teljes nyugalom. Ahogyan elindul a bevezető előveszed a jó öreg 5.1-es fejhallgatót és kicsit emelsz a hangerőn, ,majd indítod a játékot. Elindult már nincs visszaút összeszeded minden bátorságod, gyémánttá gyúrt izmaid megfeszülnek ahogy a hátadhoz teszed a párnát, kezed ökölbe szorul és mindenre elszántan magadhoz veszed hű társad, a gamepad-ot. És megjelensz a képernyőn, lassan elindulsz a sötét utcán, néhány lépés után zajt hallasz, megállsz a szemed mint a sasé majd kifolyik úgy figyelsz, rothadó bűz szaga csapja meg az orrod, hirtelen gondolattól vezérelve megfordulsz és üzem szerűen meghúzod a ravaszt, valamit eltaláltál de nem látod jól a sötétben, valami körvonal bontakozik ki egy emberre hasonlít, de mégsem úgy mozog és fura bugyborékoló hörgő hangot ad ki. Se baj a South Park-ból hallott mindenre jó mondatot használod "Vigyázz támadni akar" és elengedsz egy sorozatot, megnyugodhatsz ezt senki nem élhette túl vagy mégis a pokoli teremtmény még mindig mozog és feléd tart. Meg nyomod a Pause gombot , hogy kifújd magad...
Úgy érzed megnyugodtál most, hogy már a pulzusod lecsökkent 200-ra újra megnyomod a Pause gombot. A lámpa fénye megvilágítja, egy emberi lény, egy lehetett valaha közülünk - bal karja könyökben végződik, jobb karja felém nyúl. Tárat cserélsz, nincs probléma van még lőszer, ahogyan csőre töltöd - kattanás - erre a pokol hírnöke megáll fejét lassan felemeli mintha rád nézne. Hirtelen megugrik, rohan, feléd, ilyet még nem láttál – valaha futóbajnok lehetett. Vagy harminc méterre van tőled, tehát egy olyan ön avatott hősnek mint te ez rengeteg időt jelentett. Pontosan becélzod a lábát és lősz, fel bukik és elterül. De ez nem állította meg húzza vonszolja magát a földön keserves hörgés és visítás közepette, megesik a szíved és segítesz rajta, odalépsz majd egyetlen fejlövéssel örökre megállítod. Rossz érzés fog el, de eszedbe jut hogy már egy halottat nem ölhetsz meg, vagy te vagy ő. Megfordulsz, hogy folytasd az utad az ismeretlenbe, éktelen robaj szemből az utca végéről. Előbukkan egy lény, majd még egy és még egy, 4 . 5 . 6 ... alig tudod követni, újra South Park, de rájössz, hogy ez itt nem segít. Addigra már megszámolni sem tudod mennyi, de több mint száz förtelmes teremtmény fut, rohan feléd, mintha a maratoni futócsapat akarna elkapni. HÁÁ felnevetsz ENGEM, EZEK hazánk gémerét, ki a counter-strike-on nevelkedett. Pontos fejlövésekkel operálsz, egy kis-busz mellett futnak el, valami eszedbe jut egy lövés – két lövés na, három a magyar igazság telitalálat eltrafáltad a benzin tartályt. Akár az eső úgy hullik alá a végtag, fejek hullanak eléd felnézel és hirtelen egy kéz csapódik az arcodba. Kuncogsz magadban hát ez az amit vártál, nem csalódtál, de igen ennyit nem vártál, ez több mint ami lehet hiszen rémálmaid váltak valóra.
És tudatosul benned, hogy azért élsz, hogy meg halhass, még ők azért haltak, hogy éljenek. -
#344 (kicsit változtattam a banneren, nyomjatok F5-t) -
#343 úgy értem melyik játékukkal nem :P -
#342 Na ez mondjuk jó kérdés, tekintve hogy már több, mint egy éve voltak videók, ahogy a köcsög fejlesztők meg újságírók játszanak vele, és már akkor is egészen késznek tűnt.
Gondolom a demót az utsó pillanatban vágták rövidre a full játékból. Vagy az is lehet, hogy már jó rég készült, és basztak rá, aztán kiadták, és később derült ki, hogy nem csak annyi volt vele a meló, hogy bemásolják az új modelleket... -
#341 mi az, hogy nem csinálták ezt ?
ott van steamen: developer: valve.
akkor talán mégiscsak ott a gond náluk, vagy nem ? -
#340 mivel nem csinálták ezt? -
#339 coop
azt nemtudom mi a faszért kellett amugy így összeszigszalagozni ennek a fejlesztését
eltolták 700x, most meg javítgatják még 600x... elég érdekes, ennyire nincs lóvé a valve-nál ? -
#338 Hy.Honnan tudnám leszedni a demot.Ami nem orosz és nem STEAM. -
#337 Ha csak single lenne benne, még a letöltésére is sajnálnám a fáradtságot és az időt. -
#336 hát csinált már jobb játékot a valve, majd kiderül mennyire tartós
első nap alapján 12k-t biztos nem ér, de minél többet nyomom netes játékban nehezebb fokozaton annál jobban megkedvelem. -
#335 Értettem, uram -
chooselee #334 És kb erre számítottatok?Vagy csalódtatok?Esetleg pozitív irányban?
Kis közvélemény kutatás... :D -
#333 Ez alapvetően multi coop horror survivor game, nem a single playerre találták ki. A single gyakorlatilag ugyanaz, mint a multi, csak itt a többi 3 karaktert gép irányítja, és nem más játékosok. -
#332 Ha nem lenne benne single, szóba se állnék vele. -
#331 Csak kár hogy ez optimálisan nézve is több órás annak fényében meg egyenesen használhatatlan hogy a demót a kiadás után szinte óránként patchelte a steam. Ma is volt legalább 1 update. Nem kis bugokat vettek ki. Az elején szinte játszhatatlan volt az egész. Pár óra alatt meg a devek ki kalapálták a nagyját. -
strebacom #330 Persze hogy van És nagyon faxa,,,,, csak rövidke..... -
#329 Van már mindenki által elérhető "verzió" is:LEFT 4 DEAD DEMO-TL -
#328 A single az ugyan az mint a coop, csak nem más játékosokkal játszol hanem botokkal. -
#327 ááá ettől a stilustól ne is várjd ezt. ez jól bevált a bioshockban és a dead spaceben is.
E játékban nem leszünk bezárva, mármint a bezártság érzete nem lesz, és ezek a vidi és audio file lejátszása csak ott dominálnak nagyon jól. -
leviking #326 én a singlet úgy képzeltem hogy találunk ilyen szöveg vagy vidi fájlokat hogy mik történtek. de akkor nem így lesz. már várom hogy jöjjön a sima demo -
#325 Annyira azért nincs benne sok szöveg, hogy szükség lenne a fordításra :) -
#324 sztem tök mind1 hogy magyar-e :D -
PunkZoli #323 2en plusz 2 bot játékos igen, de az nem az igazi, én 2 survivor dude ot akarok :D -
#322 Kellemesnek igérkezik a képekből indulva.
a demó feltelepítve sokat foglal? -
leviking #321 és am ez lesz amgyarul? mert az EA kiszokta magyarul is adni a játékait mostanában -
#320 2-en + botok, az se megy?