6126
-
#399 háttérképek nagyon jók, csak a méretüknek nincs köze a valós felbontásukhoz. -
#398 magyar l4d oldal
left4dead.hu még nincs kész -
#397 Egy kérdőjellel is megértjük.
Nov. 11-től hivatalosan is elérhető mindenki számára a demo, a warezezők meg keressék ott, ahol máskor is. Ha ott nincs, akkor nem véletlenül nincs. -
mikiking #396 innen pl -
#395 Honnan lehet a demót leszedni steam és torrenten kívül?????????????????????????????????????????? -
Yaken666 #394 Na közben rájöttem, thanx érte... -
Yaken666 #393 HEllo.
console -fullscreen -w 1280 -h 1024
Az ilyen megoldásokat sosem vágom, hogy kell megcsinálni..
Hol az a properti, set launch ? Lehet vak vagyok de nem látom...
Légyszi valaki help!!!! -
#392 kibaszottjo ez a játék -
Lowosan #391 Valaki nem tudja miért csinálja azt hogy rámegyek hogy start game és akkor kidob az asztalra? -
#390 azért hasonlítsátok már össze a hl2-t ezzel a graffal, nézzétek meg közelröl a szereplők arcát, highon eszméletlen profi és még illik is ehhez a stílusú játékhoz. -
#389 Yah, szerintem ugyan az a motor, csak tovább fejlesztve. Itt szerintem a fényekre mentek rá, mert azok nagyon jól sikerültek. Jó kis motor, de szerintem már a Dunia motorhoz képest egy cseppet elavult a grafikája. Nem tudom meddig fogják még használni. Az EP3 még biztos ezen fog kijönni, de remélem a HL3 -ra, vagy az Oranger Box -ra, vagy a Blu Box -ra (vagy mi lesz a neve) már kitalálnak valami újat. -
#388 Gondolom ez a Source 2007-es mint ami a TF2-é is, meg az HL2 EP-eké. Viszont a CS:S még az eredeti Source motoron nyugszik, amin a HL2 is. -
#387 jól mondod:)
amúgy ez nem ugyanaz a motor, csak továbbfejlesztve "kicsit"? -
#386 NE várjatok tört szerverre, VALVE-s játékoknak semmi értelme tört szerveren, vagy akár hamachi-n. Ezt bizony meg kell venni ha játszani akarsz neten.
Vagyunk itt páran akik STEAM-et használnak, és tudják hogy mekkora überkirályság is a STEAM. Nem is veszek már eredeti játékot csak STEAM-en, mert az örökös és nem kopik el mint a DVD. ÉS a valve tolja ezerrel a játékaihoz az update-ot. Bizony gyakran. A törttel meg csak a SUX lesz.
UI.: Csak a CS Source-t írnák már erre a motorra át. -
PunkZoli #385 vagy vártok még 3 napot, és lesz open demo:) -
PunkZoli #384 -console -fullscreen -w 1280 -h 1024
properties, set launch és oda beírod... a console mondjuk tök feles :)...
plusz érdemes betetnni a -novid et, ha nem akarsz majd mindig videot -
#383 Valaki csinál szervert azt hozzá csatlakozunk lanon keresztül hamachi segítségével mint sok más játéknál! -
Yaken666 #382 HAli.
Nekem a game olyan felbontáson indul el amit nem tud a monitorom. Gondolom 1280x960..1280x1024et tudja.
Mit csináljak evvel, hogy más felbontáson menjen?
Próbáltam a CFG mappában a video defaultson belül átírni a felbontást de nem segített.... -
#381 tört server kell nem hamachi -
strebacom #380 Jó game, de a graf maradt a hL2 ennyi a source ebből már nem lehet többet kihozni!!! -
#379 Hát hogy kiderüljön lanon lehet-e coopzni nem eredetivel amihez ugye hamachi kell. -
#378 Próbáld nem normalon nyomni, és akkor nem fog 1 lövéstől meghalni.
U.i.: Fasza lett a banner! -
leviking #377 jó játék nagyon.Az kicsit érdekes nekem hogy átlehet menni az emberen:D nekem az tetszett mikor az utcán voltam ot áldogáltak és elkezdett futni egy csomó:D az jó volt. meg mikor nekem ugrott az az izomgeci. azthittem megdöglek de csak nem:D a földön is lehet golyót szórni. (:
sztem meg hosszú távon is jó lesz emrt gondolom változatos jó pályák lesznek:) ez egy jó gáámmee
a steam-ról csak az tud letölteni aki ELŐRENDELTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! torent oldalakon nézzétek meg. -
PunkZoli #376 van coop de mi a fsznak hamachi? -
#375 Ebben a demóban van coop?? Hamachival lehet tolni? -
#374 oké.. -
#373 hát nem tudom ki hogy van vele ez a játék jó de hosszú távon agykárosodást okoz,végig vittem a single módot mert én csak az orosz "próbaverzióval"játszottam,de azt hiszem ennyi zombit pár perc alatt nem láttam több filmben együtt se túlságosan beteg az egész és bizony ettöl könnyen meg lehet csömörleni... -
PunkZoli #372 séta flesslight nélkül, oszt jólvan experten:D -
pirosBoci #371 ma este találtuk, team fortress 2 játékfigura gratis a pehelyben
-
#370 11én lesz open demo -
#369 áhh megvan csak ha előrendelem akkor próbálhatom ki :(
nem lehet valahogy online nyomni? hamachin pl? -
#368 ha nem tudsz angolul olvass vissza itt vagy a magyar gamer oldalak híreiben -
#367 nyomjátok expertben úgy a móka és így nem is annyira rövid -
#366 bazz hogy a picsába kell demot leszedni steamről? -
#365 tetszett csak rövid :) az pedig nonplusz ultra hogy a zombis filmeken felnevelkedett jólnevelt kisfiú módjára csak fejlövésekkel operáltam, majd egyszer véletlenül nem, és arra is meghalt a zombi -.- EPIC FAIL, ZOMFG.
btw, aki unatkozik az nézzed addig Dead Set című sorozatot, igazi vérbeli zombihent (haha, figyeled a szóviccet!) -
Neoncsoves #364 nem rossz, de túl gyorsak a zombik :\ -
#363 már leszedtem egy torrent verziót de azzal nem tudok multizni csak singlebe amúgy jó game csak multiba lenne jó!! -
#362 nemtudja valaki miért nem tudom leszedni a demot steamről? Már nemtom mivan csináltam ujj accot is meg minden de ha rákattintok arra hogy install demo akkor csk frissít egyet a lap és annyi :( -
peter01 #361 Nod esetleg? -
Kaslerka #360 Igen, valószínű az lesz a probléma... :)