6126
-
#279 link -
leviking #278 valaki majd linkelje be hol lehet letölteni. kösz -
#277 Már lehet preloadolni a demo-t! (PC) -
#276 ma d: -
#275 holnap du 4kor demo! xboxon már délelőtt. -
#274 thx -
#273 McCain a veterán... -
pirosBoci #272 én obama 2010 hasonmásával leszek -
pirosBoci #271 jaja fasza lett -
chooselee #270 Amúgy kassa a mostani banner is szerintem... :D -
#269 nekem tisztára iskolatábla feelingje van:D -
chooselee #268 Ja és lelóg a nigga stukere. :D -
chooselee #267 Igen a zöld nem tetszik a szélén nekem sem,amúgy szerintem jó,adja a feelinget...jó ez a rajzos 70-es évekbeli feeling. -
#266 én a papival -
#265 Külön pályák lesznek, de azok összefüggenek. Nem lehet lesz bejárni az egész várost.
Tetszik az új logo:)
Én tuti a négerrel leszek!:) -
leviking #264 hé de itt nem úgy lesz hoy a multi játék is úgy kezdősik hogy el kell jutnunk a korházba vagy hova? tehát akkor nem külön pályák lesznek. hanem mint a san andreas multia -
#263 jó lesz az enyém :p -
#262 A veteránnak hiányzik a szakálla:D
Úgy néz ki, mint valami '70-80 -as évekbeli akciófilm plakát:D
Amúgy jó, csak a téglalap, amin a karakterek vannak, annak a széle nem tetszik. -
pirosBoci #261 -
#260 a csaj nem így néz már ki -
#259 túl nagy -
pirosBoci #258 milyen lett? ne kiíméljetek
-
#257 ja mindenhol más írnak... :D -
#256 semmit, holnap itt a demó és tolja már mindenki, aztán csak várjuk a plusz pályákat :) -
#255 Szerintem semmit. Steamen 18. MO -n dobozos 21.
Ne írj ki semmit. Amikor kijön a game akkor is kellesz cserélni. -
#254 nem igazán tudom mit írjak ki megjelenésnek, help -
-
PunkZoli #252 én a búzamezős nappali pályára vagyok kiváncsi :D az nagyon károly lehet,ha a zombihorda töri a szűz nővényzetet, és nagy területen kell átjutni persze -
#251 jaja, cserélem amint tudom, jelenleg könyvtári gépnél vagyok, örülök h a net megy :D -
#250 Én azt remélem, hogy sok pálya lesz és folyamatosan jöjjenek ki újak, hogy ne unjuk meg hamar.
BTW a logót lecserélhetnénk már nem is így néznek ki a karakterek. :) Valamint a megjelenési dátum se 20. -
#249 sztem egyik sem lesz benne -
leviking #248 remélem olyan lesza játékmenet hogy váltakoznak a nappalok és az esték.
úgy profi lenne. meg hogy szinte mindínhova belehessen menni. -
#247 az a baj hogy a magyar jogvédők miatt ez innen úgyse lenne elérhető, ahogy az itunes meg a többi hasonló külföldi kezdeményezés se. helyette van ilyen remek track.hu meg songo.hu ahol bolti áron hónapos késésekkel jelennek meg a dolgok. talán még a legjobb a upc music az előfizetőiknek, de ott csak az egyik nagy kiadó van jelen a háromból. -
#246 hát "lehet" hogy így is jól megy ám nekik:D -
#245 Én már azt várom, hogy lehessen filmeket, zenéket és egyéb programokat vásárolni Steam ről.
(Én biztos nem vennék semmi ilyesmit, de jót tenne a Valve nak. :D) -
#244 automatikusan elmenti a Steam a mentéseidet és a beállításaidat egy szerverre :) így ha máshol akarsz játszani, csak lekéred a mentéseidet és have fun :)
most még csak l4d-ben lesz, de később visszamenőleg minden játékba (pl. hl2) beépítik -
#243 Mi az a Steam Cloud? -
#242 ígérgették azt is pár évig -
#241 Steam Cloud-dal érkezik a Left 4 Dead olvastátok? :) Nagyon állat! -
#240 demo