6126
-
#119 jaja az még egész jó ár lenne -
chooselee #118 Bocs max 6 mint a TF2! :) -
chooselee #117 De nekem 4ért kell, punktum! :P -
#116 Steamen amúgy is olcsóbbak szoktak lenni a játékok. -
chooselee #115 Bocs zombi... :D -
chooselee #114 Ha megveszem majd, akkor is csak steamen.12 -t meg nem hiszem hogy lesz élő mutáns a földön aki kiad érte! :) -
PunkZoli #113 ott mindent annyiért adnának legszívesebben :D -
#112 Most került a kezem ügyébe a legújabb 576 katalógus, ott 12K-t írnak árnak :( -
chooselee #111 Én láttam egy videót ott volt aki meglepte a játékosokat,egy nagy Jakil vagy Mr. Hide szerű lény,vagymi.(Nem tudom melyik volt a mutánsféle.)De én is ettől félek, hogy csak lövölde lesz.Demóból majd kiderül. -
#110 Állítólag olyan lesz az AI, hogy enged nyugisabb időszakokat egy-két zombival, aztán ha már nagyon elkényelmesedtünk, ránk küld egy hordát. Ez gyakolatban kb annyi, hogy a pályákon mindig máshol fognak elkezdeni özönleni.
Na meg lesz 4v4 multi, ahol 4 zombit játékos irányít. Ilyen módban szerintem én pl meg tudnálak lepni... ;]
Na persze ha hihetünk az infóknak... -
#109 Co-op! Tényleg semmi extrának nem látszik(SP konkurrenciához képest), de coop! Bármekkora szar szemét játék kurvajó úgy! Próbálni nem lenyúlni haver elől a lőszert, éleszteni, ha kell, drukkolni, hogy élje túl és élesszen, ha meghalok... Persze valami VOIP kell.
Nem játszottál Doom-ot, System Shock 2-t, Serious Sam-et, Gears of War-t coopban még, mi? :P -
#108 Tény h nagyon rambós lett zombis játék révén... nyílván lopakodásról ne is álmodjak... (természetesen puszta kézzel:D)
Ahogy látom ide tényleg csapatmunka kell, hisz ennyi zombit életben nem láttam pc játékban.
RE nyugisabb volt, sokkal paráztatóbb volt ezáltal. De ha annyi zombi hadsereg támad, akkor mi lesz itt a félemetes?
Magyarán: nem lesz mi meglepjen minket!
-
#107 Ha csapatmunka és feladatok kellenek nektek egy játékban, akkor ott van a zombie master. Bár sajnos lehetne még rajta mit csiszolni. -
#106 Hát szerintem rohadt jó.Most lehet hogy egyszerű de sokkal élvezetesebb mint eddig bármilyen fps.Amúgy csapatmunka is szükséges mert csak úgy tudtok végigmenni a pályán (persze easyn elég ha mindenki össze vissza rohangál gondolom). -
#105 Hát elnézést kérek mindenkitől, de ebben semmi jó nincs. Vagyis van az, hogy két pisztollyal lövöldözött a földön fekve, amíg a társai segítségét várta, amúgymeg csak egy tucatlövölde. (persze akinek ez kell, annak ez kell, játszon majd vele bátran :)) -
#104 Demo lesz.Én tuti megveszem már csak a lóvé hiányzik :D. -
chooselee #103 Remélem lesz ingyen hétvége,vagy demo, hogy kipróbáljuk.Ha tetszik szívesen befektetek rá, ha olyan jó árban lesz mint a TF2,akkor mégjobban megjön hozzá a kedvem,de ráfizetni nem akarok...(ha unalmas lesz) -
#102 speciel ezek a tulajdonságok a játék magja, de mind1... -
#101 Metrós ingame jelenet
Kissé brutális, és hentes, pörgős :( -
chooselee #100 Az nem nagy valami... :D -
#99 A-ból juss el B-be -
chooselee #98 Igen nem lesz rossz,de remélem nem csak hent lesz,valami kis célt is rakhatnának bele a túlélésen és a hentelésen kívül. -
#97 jópár napja kinnvannak már:)
egyre jobban tetszik a game:) -
chooselee #96 Két részes gameplay -
#95 sztem ilyen lesz a robbanás, nekem is tetszik amúgy:) -
mikiking #94 talán ebben volt ,de nem biztos,mert nem tudom végig nézni,gyengélkedik a net -
mikiking #93 és a robbanás ténbyleg igy lesz , mint egy videoban volt ??? a Gas station vagy hogyvolt az,és gyönyörüen felrobbant,marha életszerüen.... pc-n igylesz ? -
#92 kis néznivalo. -
chooselee #91 2 hetet csúszik megint.November vége a mostani állás.
gamestar -
#90 http://www.gamekapocs.hu/hir/12374 -
#89 Az már más kérdés hogy mennyi különbség van a robotok és a mikrofonos haverok között. -
chooselee #88 A kihegyezést úgy értettem,hogy csak multis,nem a típusra! :D
De mind1...végülis senki sem tud semmi biztosat...sőt még bizonytalant sem! :) -
#87 Nem pont úgy lesz kihegyezve, mivel nem 2 csapat játszik egymás ellen, csak deathmatchben, de arról meg semmi konkrétat nem mondtak még.
A sima játékban lehet 1/2/3 gép altal irányitott társsal menni ha nincsenek haverok online vagy nem neten tolod. -
chooselee #86 Hát igen erre lehet következtetni ebből a mondatból,de mivel úgy tudom arról van szó hogy úgy lesz az a multi kihegyezve,mint TF2 esetében,nem hinném hogy lesz single.De tévedjek! :) -
#85 én úgy emlékszem azt mondták lehet majd singlebe játszani de mindegy. -
#84 "...multira kihegyezett alkotás lesz..."
azért remüljük, h single-je lesz, a kihegyezett alkotás szó miatt értelmezvén... tehát lennie kell singlije. -
chooselee #83 4 sört kérek... mondja a favágó! :P -
chooselee #82 Az nem hiszem hogy single-nek hívják.. :P
De hír:
Végleges dobozkép -
#81 Húúú, jól van akkor... megkönnyebítettél :) ajánlom is, h legyen... bár az infó szerint a tipusba ezt írták: túlélő multiplayer horrorjáték... -
#80 lesz single csak akkor botok lesznek...