6126
-
#239 Már csütörtökön játszhatunk vele? A Demo lesz vagy a normális? -
#238 nálam is egyből levonta most, szal télleg hülyeség. -
#237 akkor várom a beszámolókat csütörtökön :) -
#236 me too -
pirosBoci #235 -
#234 Ez hülyeség. Egyből levonja. -
#233 kajak? -
#232 ez biztos ?
nekem előrendelésnél azonnal levonta a zsetont a kártyáról. -
#231 vigyázz, mert csak akkor vonja le a pénzt amikor kijön a játék 3 hét múlva, addig meg jöhet a 300as dollár is ^^ -
#230 Fogalmam sincs. Ismerős veszi meg és elküldi Gift -ben, aztán én meg odaadom neki KP -ban amennyit kér. -
PunkZoli #229 és kaptál sms igazolást arról, hogy valóban annyit vett le a kártyádról? vagy netán egy más összeget forintban, mert még a bank csúszott az aktuális valuta árfolyamtól:)
melyik valuta váltót használod? -
#228 Én is megvettem tegnap.
Reggel 196 volt a dolcsi, este már 206. Utána rávettek. Most mennyi a külömbség? 540 forint? Egy doboz cigi.
Jobb érzés, hogy már megvan, hamarabb játszhatok vele, nem felejtik el kihozni a CD -t, esetleg karcos, mint a Wow CD -m. -
#227 Nyílván. -
#226 Én igen. -
#225 sztem amíg pre order lesz addig -10% -
PunkZoli #224 de :Ð ugyan erre gondoltam
viszont nem tudjátok meddig lesz 10% off még?
és ki vette már meg innen?:D -
#223 Hát persze az UT-kat is lehet meg a Kék 3 Arena-t is :) Ideig óráig el lehet a botokkal szórakozni, de az azért nem olyan mint mikor van egy jó kis single mód, történet miegymás. -
#222 de most nem hülyeség? :D aki megvette már, annak minek demo?
vagy lehet hogy aki megvette és kipróbálja a demot, az rábeszél másokat arra, hogy vegye meg? -
pirosBoci #221 aki pre-ord az november 6-án játszhat vele azaz jövöhét csütörtökön ami még 4 nap -
#220 igaz. -
#219 Demo mikor lesz?
Olyasmit is hallottam, hogy aki steam -en pre-order -elte az hamarabb kap demo -t, ez igaz? -
#218 Lehet single-ben is nyomni AI-val (persze a multi az igazi). -
#217 Most néztem meg az introját, át az valami eszméletlen jó, kár, hogy a játék nem olyan lesz, meg, hogy csak multi :( -
#216 Be vagy login-olva a Steambe? -
#215 nem tudok belépni, hiába írja ki hogy public goup, nincs ott a join gomb -
chooselee #214 Ez a videó nagyon durva!!! -
chooselee #213 Demo előtt én nem veszem meg,de ha akkor kipróbálom és tetszeni fog akkor nagy esély lesz a megvételre.Akkor csatlakozok én is grouphoz! :) Remélem jó lesz... -
#212 Oki, beléptem :) -
#211 Left 4 Dead Hungarian Community Steam -en.
Közeleg a megjelenés és még nincs Group unk! :) Ha megjelenik a játék vagy a demo könnyebb lesz társakat találni a zombi henthez. Az Avatar kezdetleges, majd lesz más. Ha gondoljátok kérhetünk Ventrilo szobát mondjuk az OGC től. -
#210 Left4Dead legoból! :D
L4D Lego -
pirosBoci #209 szerintem ez a videjo...:O>>>>>>>>>>> -
mikiking #208 én kivancsi lennék a grafikájáramert a trailerben odabaszosnak néz ki...de a videokban nem lattam valami jo grafikát... -
#207 eddig steamen csak doboz nélkül vettem game-t..., thx:) -
PunkZoli #206 beteszed a dvd-t, és felteszi arról mindig a javát... az updatekig,
viszont ugye bennt lesz a serial a steamedben, ergo le is töltheted az egészet -
#205 ha dobozost veszem meg, utána steamen ugyanúgy letölthetem a game-t? vagy be kell rakni mindig a dvd-t installkor? -
#204 elvileg amíg megnem jelen -
#203 Érdekes én már tudom: Nov. 18. -
PunkZoli #202 és meddig lesz 10%off? azt nem lehet tudni? -
#201 sztem azért nem lehetett előrendelni, mert a valve még most sem tudja biztosna, hogy mikor jön ki pontosan game:D -
#200 yah btw: ték!
:D