6126
  • nameless1229
    Előjött ugyanaz a probléma, haver elindítja a left4dead-et és levágja a netkapcsolatát? Valaki találkozott ilyennel?? Ez már az eredeti verzió...
  • nameless1229
    Na megvan steames verzióban :P
    Nektek is mindig eltűnik a console???
  • dronkZero
    Na az más. Akkor viszont csak ráment a fél napotok azért... :P :)
  • XeeN
    Nem az egész kampány, csak a reptér, ugyanis volt egy fagyásunk az 5. pályán a vége előtt, ezért újrakezdtük de csak ezt a részt.
  • SimaSuna #1395
    mekkra méretben és melyik?
  • Krinyo
    úgy igen
  • Krinyo
    2 emberrel experten...háát nemtudom, mi 4en az utolsó mapokat vagy 1 óráig csináltuk
  • Myrddraal
    Lehet az csak a kampány utolsó pályája :D Úgy már hihetőbb lenne :)
  • Myrddraal
    Van háttérképed nem widescreen-es felbontásban? Megköszönném :)
  • dronkZero
    Baj, ha ezt most nem hiszem el?
  • dronkZero
    Ja.
  • Fenrir
    Vs mode-ban csak No Mercy és Blood Harvest van?
  • Myrddraal
    Advanced se rossz, de majd experten lesznek komoly gondok sztem :D
  • SimaSuna #1386
    most CsooZlival + Kaggi-val (asszem így hívták) voltunk Advanceden a Repülős pályán...nem volt rossz :)
  • Myrddraal
    50 perc alatt egy teljes kampány exp.-en? Az szép! Úgy látszik botokkal nem is olyan nehéz
  • XeeN
    Most végeztünk a 3. kampánnyal, kivételesen csak ketten voltunk:
  • Aquir
    a topik bannerjában katt az OFFra
  • SötétBarom
    bizony :)
  • SimaSuna #1381
    jahhh h Hamán kell tolni :)
  • SötétBarom
    parancsolsz?
    :DDDDD
  • SötétBarom
    parancsolsz?
    :DDDDD
  • SötétBarom
    szoba: sgdead (name/pass u.a.)
  • SimaSuna #1377
    steam név?
  • SötétBarom
    Wesker testvérrel épp vérengzeni készülünk via hamachi. Join now!
  • SimaSuna #1375
    először én sem akartam megvenni...10k..jólenne vinyó v VGA...de annyira megtettszett, hogy nem bírtam ellenálni...igaz a hűtő üres, de legalább megvan a L4D :)
  • SötétBarom
    Damn. Viszketek, de nem akarom nullázni magam, 5én jön fizu :)
  • SimaSuna #1373
    csütrötökön rendeltem meg..pénteken jelent meg..7főn kaptam :)

ma megrendeled holnap kihozzák, vagy max 7főn :)
  • SötétBarom
    CD Galaxisról mennyi idő alatt jön meg? Mondjuk, ha hétvégén megrendelem?
  • dronkZero
    Meghalni. De komolyan. :D

Tegnap volt egy nagyon durva szitunk a Mercy 3. mapján, a benzinkútnál/liftnél. Ott várt minket egy tank, meg hallottuk a witch sírását az egész placcon. Nagy nehezen megöltük a tankot, mindenki élete a pirosban. Hívtuk a hordát, itt már akadtak problémák, elárasztottak minket, meglődöztük egymást, káosz volt. Én éltem túl egyedül, éppen nem tudtam megmenteni az utolsó havert. Képernyő fekete-fehér, 1HP. Felmegyek a tetőre, elindulok a másik végén lévő ablak felé. Félúton feltűnik, hogy az ablak előtt a csövön ott ül a witch. Na, mondom, ez érdekes lesz. Elkezdek helyezkedni, erre a szadista AID rámküldött még egy hordát. Csak hogy ne unatkozzak. :) Választhattam, hogy sok kis harapástól, vagy egy nagytól akarok meghalni. Belelőttem a witchbe, aztán kezdtük előről.... :P

Mondjuk még mindig jobb ott fenn egy tank, mint lenn a csatornában...
  • SötétBarom
    Na, jött PM is. 3an vagyunk akkor :)
    de nekem kalóz a verzsön :( (lesz maj nem kalóz is, csak még recesszív a hangulatom)
  • SimaSuna #1369
    van :)
  • SötétBarom
    nincs kedve valakinek hentelni egyet? (most)
  • SötétBarom
    konzolba: /restart :D
  • SötétBarom
    Haverral lenyomtuk a rooftop finale-t advanced-en, ketten.. Hát elég szigorú volt baszki, vagy 10szer álltunk neki. Azér két tank elég erős, főleg, hogy a második csőstől jött (kombinálva egy boomerral meg egy hunterral).. A kampány össz killje valami 2600 lett, de a hospital pályát nem tudtuk nyomni, mer havernál laggolt (5let???)..

Nagyon jó gém, holnap nekiesünk a kövi kampánynak. Amúgy érdemes az elején experten próbálkozni, sokkal viccesebb :DD Ha nem megy a 5-6ik kör után, akkor mindig lerakjuk advenced-re :)
  • zorrobomber
    Experten mit lehet kezdeni ha jön egy Tank+Witch kombó?
  • zorrobomber
    Tegnap mi Experten az első safehouse-ig nem jutottunk ketten :)
  • IgH
    A játék demóját már sehonnan nem lehet letölteni? Mert most jutottam el odáig,h kipróbáljam,de steamen már nem találom.
  • dronkZero
    2 és fél órás meccsen vagyunk túl, experten a mercy epizód első két pályája ment, a harmadikba rendszeresen belebuktunk. Aztán befejeztük normálon. Valami 3500-at öltünk meg... :)
  • dronkZero
    Na abból az egy szóból el tudtam ám dönteni, hogy komolyan gondolja, vagy humorizál... Na mindegy. :P
  • Rip
    Egy "van"-nal több van :)