6126
-
#1399 Előjött ugyanaz a probléma, haver elindítja a left4dead-et és levágja a netkapcsolatát? Valaki találkozott ilyennel?? Ez már az eredeti verzió... -
#1398 Na megvan steames verzióban :P
Nektek is mindig eltűnik a console??? -
#1397 Na az más. Akkor viszont csak ráment a fél napotok azért... :P :) -
#1396 Nem az egész kampány, csak a reptér, ugyanis volt egy fagyásunk az 5. pályán a vége előtt, ezért újrakezdtük de csak ezt a részt. -
#1395 mekkra méretben és melyik? -
#1394 úgy igen -
#1393 2 emberrel experten...háát nemtudom, mi 4en az utolsó mapokat vagy 1 óráig csináltuk -
#1392 Lehet az csak a kampány utolsó pályája :D Úgy már hihetőbb lenne :) -
#1391 Van háttérképed nem widescreen-es felbontásban? Megköszönném :) -
#1390 Baj, ha ezt most nem hiszem el? -
#1389 Ja. -
#1388 Vs mode-ban csak No Mercy és Blood Harvest van? -
#1387 Advanced se rossz, de majd experten lesznek komoly gondok sztem :D -
#1386 most CsooZlival + Kaggi-val (asszem így hívták) voltunk Advanceden a Repülős pályán...nem volt rossz :) -
#1385 50 perc alatt egy teljes kampány exp.-en? Az szép! Úgy látszik botokkal nem is olyan nehéz -
#1384 Most végeztünk a 3. kampánnyal, kivételesen csak ketten voltunk:
-
#1383 a topik bannerjában katt az OFFra -
#1382 bizony :) -
#1381 jahhh h Hamán kell tolni :) -
#1380 parancsolsz?
:DDDDD -
#1379 parancsolsz?
:DDDDD -
#1378 szoba: sgdead (name/pass u.a.) -
#1377 steam név? -
#1376 Wesker testvérrel épp vérengzeni készülünk via hamachi. Join now! -
#1375 először én sem akartam megvenni...10k..jólenne vinyó v VGA...de annyira megtettszett, hogy nem bírtam ellenálni...igaz a hűtő üres, de legalább megvan a L4D :) -
#1374 Damn. Viszketek, de nem akarom nullázni magam, 5én jön fizu :) -
#1373 csütrötökön rendeltem meg..pénteken jelent meg..7főn kaptam :)
ma megrendeled holnap kihozzák, vagy max 7főn :) -
#1372 CD Galaxisról mennyi idő alatt jön meg? Mondjuk, ha hétvégén megrendelem? -
#1371 Meghalni. De komolyan. :D
Tegnap volt egy nagyon durva szitunk a Mercy 3. mapján, a benzinkútnál/liftnél. Ott várt minket egy tank, meg hallottuk a witch sírását az egész placcon. Nagy nehezen megöltük a tankot, mindenki élete a pirosban. Hívtuk a hordát, itt már akadtak problémák, elárasztottak minket, meglődöztük egymást, káosz volt. Én éltem túl egyedül, éppen nem tudtam megmenteni az utolsó havert. Képernyő fekete-fehér, 1HP. Felmegyek a tetőre, elindulok a másik végén lévő ablak felé. Félúton feltűnik, hogy az ablak előtt a csövön ott ül a witch. Na, mondom, ez érdekes lesz. Elkezdek helyezkedni, erre a szadista AID rámküldött még egy hordát. Csak hogy ne unatkozzak. :) Választhattam, hogy sok kis harapástól, vagy egy nagytól akarok meghalni. Belelőttem a witchbe, aztán kezdtük előről.... :P
Mondjuk még mindig jobb ott fenn egy tank, mint lenn a csatornában... -
#1370 Na, jött PM is. 3an vagyunk akkor :)
de nekem kalóz a verzsön :( (lesz maj nem kalóz is, csak még recesszív a hangulatom) -
#1369 van :) -
#1368 nincs kedve valakinek hentelni egyet? (most) -
#1367 konzolba: /restart :D -
#1366 Haverral lenyomtuk a rooftop finale-t advanced-en, ketten.. Hát elég szigorú volt baszki, vagy 10szer álltunk neki. Azér két tank elég erős, főleg, hogy a második csőstől jött (kombinálva egy boomerral meg egy hunterral).. A kampány össz killje valami 2600 lett, de a hospital pályát nem tudtuk nyomni, mer havernál laggolt (5let???)..
Nagyon jó gém, holnap nekiesünk a kövi kampánynak. Amúgy érdemes az elején experten próbálkozni, sokkal viccesebb :DD Ha nem megy a 5-6ik kör után, akkor mindig lerakjuk advenced-re :) -
#1365 Experten mit lehet kezdeni ha jön egy Tank+Witch kombó? -
#1364 Tegnap mi Experten az első safehouse-ig nem jutottunk ketten :) -
IgH #1363 A játék demóját már sehonnan nem lehet letölteni? Mert most jutottam el odáig,h kipróbáljam,de steamen már nem találom. -
#1362 2 és fél órás meccsen vagyunk túl, experten a mercy epizód első két pályája ment, a harmadikba rendszeresen belebuktunk. Aztán befejeztük normálon. Valami 3500-at öltünk meg... :) -
#1361 Na abból az egy szóból el tudtam ám dönteni, hogy komolyan gondolja, vagy humorizál... Na mindegy. :P -
#1360 Egy "van"-nal több van :)