21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Ahogy így olvasom amit irtál neked buffer lesz a jó :D. Buffernek kell sok mana (essence), ezen kivül az se rossz hogyha van egy kis hp ja (constitution). De manából több kell. Ha ezek megvannak akkor elkell döntened hogy azt akarod, hogy nagyob sebezz, de elég gyakran misselj, vagy azt akarod hogy ne sebezz akorát és soha ne misselj. Az első lehetősget választod, akkor a strenghtre rakj sokat, ha a 2.kat akkor pedig a dexterityre. Remélem tudtam segiteni, sok sikert hozzá ;) -
effe #2528 jah és gubb! sztem napoljuk el a "barlangászást" sehol se árulnak passt most:S de ha szerzel v.honnan 2t mehetünk -
Reppi #2527 hmm....eddig 2 varázslo karim volt....egy saolin meg egy beggar de hihetetlenul gyengék..miért?
na mind1... most demonom van....el akarom dönteni mi legyen ( harocs nem akarok lenni,hybrid se szal varázslo vagy buffer) buffer az healelni is tud nem? és az erős?fistel megy ami nekem bejön.... mert a varázslo nagyon lassu...és mivel nagyot sebződik nem oan jo....eleinten nem gyors a fejlödés.....jo a buffer:) megprobáljuk:) -
effe #2526 hát különösebben nem értek hozzá, nekem tanker karim van.HA jól tudom a varázsló gyorsan fejlődik, viszont duellben gyengus.a healerről meg nemsok mindent tudok, vannak szép buffjaik, mindenki szereti őket^^ majd erről gubberx mesél neked=) szvsz harcos legyél ne varázsló, buffer :P -
Reppi #2525 nah bárom a válaszokat:P -
effe #2524 esetleg az a baj h már 2 másik relicet is használok? -
effe #2523 vettem egy relic-et. essence 10 és rc 1 kell hozzá, mind2 megvan. viszont mikor fel akarom venni,(be is pakolja a slotba) kiírja h. "This accessory does not match condition requied". és nem változik semmi, le is tudom venni a relicet. mi lehet a bibi?? -
Reppi #2522 sziasztok!!! a varázsló vagy a healer a jobb??? és ha healer szeretnék lenni mire rakjak és kb mennyit? látom neked AraGONRN healered van...tudsz tanáscot adni ha majd az szeretnék lenni? -
olvasd el a faq-ot :D -
effe #2520 FD 6 +4 saber megér 270k-t? vagy ez sok lenne érte? v.ki plz egy gyors véleményt^^ -
np:) -
ty -
healer/buffer
caster
warrior
hybrid(ez is tud 1-2 buffot) -
a buffer a healer? -
nem -
a buffer a caster? :s -
Mit is ír hivatalosan erről az akklajim??
Ezt : All of Acclaim’s games are free to play. The games are supported by in-game advertising and optional item purchasing to enhance gameplay. Therefore, it costs absolutely nothing to play 9Dragons from Acclaim.
Én ebből arra következtetek, hogy majd ha készlesz a gáma akkor lesz oylan item mall mint sro-ban. -
Rabbit20 #2512 l0l... akkor így :D -
Rabbit20 #2511 Valahonnan van biztos bevételük... bár itt nem tudom hogy van megoldva még nem nagyon ismerem a játékot :D -
különböző marketingfogásokkal, (pl reklámok a játékban) tartják fent magukat -
Rabbit20 #2509 #2435 -
Mint ahogy olvasgatok vissza felé már írtátok hogy nem lesz fizetős.
De ez mért éri meg a játékfejlesztőnek?(vagy csak az a lényeg hogy minél többen játszanak a játékukkal és akkor teljes az örümük?)
Nagyon várom hogy játszhassak végre a játékkal.
Szeretnék végre valmi jó kis online játékba résztvenni.
Remélem találkozok a játékba sok sg. karakterrel.:) -
Na én egy kezdő játékos vagyok.(Leszek)
Mivel most töltöm a játékot.
Még sose játszottam ONLINE játékot remélem ez majd meg hozza a kedvem.
1 Nagy kérdésem lenne csak.
Ez a játék mindig ingyenes fog maradni?
-
Ne izgulj, mi sem értjük csak úgy csinálunk mintha ...
-
Rabbit20 #2505 megbeszéltük :D -
effe #2504 na ha majd leszedted 1 a lényeg: Heavenly Demon karit kezdj!!! :D
Mount Yanmo a kezdőváros^^ majd bent elmagyarázok mindent ha nem lenne világos, addig is FAQ :P -
bocs a csúnya írásért :)
-
A silkroad meg a 9 sdragon nagyon jól megfér egymás mellett...
azzal most nem játszom, de ezel éjjel-nappal :)
-
Rabbit20 #2501 bah, folytatni akartam letöltést erre azt írja a fájl mérete megváltozott pfftt... kezdhetem újra :S -
Hikoro #2500 *ott -
Hikoro #2499 Másik gépre is leszedtem és őtt meg jó!
-
anak pedig jónak kellene lenni.... nem értem én sem -
Rabbit20 #2497 oké, biztos kipróbálom, csak fura még semmit nem értek mit beszéltek itt...hehe -
Hikoro #2496 http://www.gamershell.com/download_17028.shtml
Innen! -
Sztem 9dragonnal jobban jársz:) próbáldd ki,én a világ minden pénzéért vissza nem mennék sro-zni:) -
Rabbit20 #2494 Még nem biztos :D
Az a baj most kezdtem újra sro-t és most megint kezdjek új játékot, hát nem tudom még :) -
Honnan szedted le a játékot? -
átcsábítottak sro-bol?:) -
Hikoro #2491 "An error was found in this version of 9Dragons.
We apologize for the inconvenience.
You can help make the game more stable by sending us a report on the related files.
Click Send to send an error report.If you don't wish to send a report,click Cancel."
Ezt írja!PLS HELP! -
Rabbit20 #2490 Effe félig már leszedtem a gémet xDD:D