21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
effe #2569 de ha csak FD5től éri meg bemienni barlangba, akkor hogy van csomó RLes karinak conqueror of death valley epithetje? :S
másik: nekem se műkszik a relic van már rá v.mi megoldás?
harmadik=) : a térképen mi az a mancs, villám meg paca? bossok lennének? és ha igen lvl mennyi? ha tudná v.ki az jó lenne :D -
köszönjük. Majd beirom a faq ba. -
FAQ XD -
Az Isten áldjon meg érte!! :) -
A térképre vágyóknak javaslom itt
kutakodni. -
sose jártam még ott, mi a címe? -
lol nektek bejön a hivatalos fórum? -
kár hogy a bossok dropjairól nincs infó hogy mit dom kb mekkora eséllyel, meg valami infó a cave-kről. -
A többi helyről nincs ilyen térkép skacok??Ez nagyon ottvan! -
loooooooooooooooooooooool 
-
Jaja :D:D. lehet hogy ő a heavenly demonok elveszett sötét császára
-
:D:D Ne emlegesdd mert megjelenik:) -
Tök jó amugy mostmár Cannabiss nélkül is benne vagyunk a top10 ben :P. Ügyik vagyunk
-
szivesen :). Amugy ehez nem kell modnak lenni :D -
lol látszik
-
Ez egy térkép lenne Shi Zhang-ról (rajta az összes mob nevével , helyével stb)
Nem egészen igy gondoltam. Valami olyanra számítottam hogy látszik is
-
ide töltsd fel a képeket -
hova kell beszurni?
így gondoltad?
-
ugylátom semmi nem sült ki :)
Egy mod szúrja már be legyenkedves.
http://i153.photobucket.com/albums/s230/inter15/ShiZhan6.jpg -
Ha valami rossz sülne ki a képbeszúrásból kkor kérem az illetékest törölje a hsz-t.
-
Reppi #2549 ez buta kérdés volt healer/buffer csak tud healni....ja és bocsi h most nem egybe irtam az egészet:D de a suli hatással van rám:S ami rossz dolog mostmár majd mindig megprobálom egybe össze foglalani..:P mert ez nem chat:P -
Reppi #2548 JA ÉS BOLDOG VALÁNTÍN NAPOTYXDXDXDXD -
Reppi #2547 csumiztok jöttem:) kössz a tanácsot Aragorn...nagyon rendesek vagytok:D még csak gc 9 es vagyok de kellett a tanács:P ma meglessz a opening chi 1:) és szerintem heale ris leszek:) majd healni is tudok?:D mert az tök happy -
pontosabban itt is megbeszélhetjük
-
amugy nem kell valakinek lvl 2 to lvl 3 essence elixir 150k ért? :P. Ha kell akkor privizzetek a HD karakteremre xD -
tudom
. Csak mivel krédezted ezért muszáj voltam válaszolni :P :D
-
Megjegyzem ez igen éles logikára vall , és kénytelen vagyok beismerni , hogy magatól soha nem jutott volna az eszembe.
-
nem :D ott felül irja amugy hogy Témainditó: Gubberx
a házigazda lesz akkor az lesz ott hogy Házigazda: Gubberx
:D -
Jut eszembe házigazda vagy már ? -
Nem tudom talán egy kicsit túl bátrak voltatok :).
FD5 alatt nem is éri meg bemenni. Az RL-es kari már a mérgezést sem éli túl nemhogy a mobokat. A boss-nál pedig a Sun and Mooon- os haverom is behalt pedig két FD4-es healer tolta. És a pt-ben a FD4 volt a legkisebb. -
nagy nehezen meglett a purple pass, szereztem egy FD1-es healert, az közölte akkor jön csak ha többen leszünk, erre bementünk ketten Breakkel és mindkettőnket kivágott a városba a kulcsok meg kárbamentek. Nah valahogy így volt:) -
Találtam egy egészen jó map -ot Shi-Zhang -hoz. Valaki op. beilleszthetné.
Elküldöm neki mail-be. -
Nekem is hasonló a helyzet a frissen vásárolt relic-emmel !
-
Erre gondoltam én is.De nemveszi fel.Feljön egy ablak amibe nincs irva semmi ....
Itt a pikcsör ... -
katt rá jobb gombal sztem. Multkor én is találta megy ijet de eladtam :D :) Amugy megint sikeresen lebetegedtem szal itt leszek -.- :) -
Ezt hogy a francba lehet használni? -
Milyen pass kell ? A másik karimnál van vagy 20. -
Semmi élménybeszámoló a tegnapi dungeonjárásról ? 
Hány koporsót kellett csináltatni ? -
Armental #2531 Én pedig neki estem az uninstallnak. Nem mintha arról lenne szó, hogy nem jó meg hasonlók. Nem. Nekem nagyon is bejön. CSak a géppel vannak gondok. Gyenge teljesítménye túlzottan megnyújtja a töltési időt, és állandóan akadozik. Sajna. Figyeltem, hogy vannak akik nálam később kezdték, azok most vannak olyan lvl 36 körül, én meg most vagyok 26. szinten, szóval.
Na mindegy. Sok szerencsét és sikert kívánok mindenkinek a játékhoz meg úgy mindenhez.
Remélem még találkozunk valahol.
Ja, és ha valkit érdekel az accuntom szóljon: [email protected] -
Személy szerint nagyon megkedveltem a healert.
Meditálnom szinte sosem kell csak ha elfogy a mana.
Magasabb szinten ugyanugy leverek bármit mint anno a harcos karim:)
Partyra sosincs gond mert bárki meglát már invitálnak is:)
Egyedül a skill fejlesztés baromi uncsi mivel 6-7 fajta buffot meg 4 fajta healt kell fejlesztened. De ha ez nem zavar nagyon jó választás a healer.