21072
  • Rabbit20
    Hefei-ből mentem -> behaltam xD
    Hol léphetek be Heavenly Demonok közé?
    Az gáz ha én öklöt is meg szabját is nyomom? :)
    Hol tanulhatok új skilleket, mert egy csomó karit látok már újabb skillekkel mint az enyém, de én nem tudok tanulni újat :( Meg hogy lehet gyorsan futni? ^^
    Áh utálok noob lenni :D
  • Gubberx
    igen de csak lvl 2-re kellett felnyomni, szal csak a saberre gyurj ha warrior akarsz lenni.
  • Faki
    köszi, még annyit hogy elég ha sabre-ra gyurok és az ökölharcra semmit se tettem?(se skill se pont). Asszem Wu-tang klánnál kellett az ökölt is tápolni..
  • Atti12
    jó a saber :D
  • BlackShadow
    hmm nemrossz egy játék ez :) démont szemeltem ki végül magamnak.. vaciláltam a tolvajokkal.. áh de az nem az én világom :D jó kis vágottszeművel vagyok ^^

sabre jó? legalábbis én azt választottam most..
    IGN: Arny (v Arnyek ? gyors választás volt már nem emléxem rá pontosan ^^)
    ha vki lát, nyugodtan adhat pár aranyat :D
  • Gubberx
    GC8-on
  • Atti12
    öljed a giantokat, aztán egy idő után megtaláélod azt a valamit, visszamész a dokihoz és kész :D
  • Rabbit20
    Oké, kösz :)
  • Faki
    Shi Zhang, ha démonos vagy.
    Amúgy hanyas szintél léphetek be a H. Démonok közé, mert már 18. levelt taposom..
  • Gubberx
    ahogy átmész mount yamo-bol shizangba nem jobbra mész a kis falu felé hanem balra, és ott lesznek az uton kb 50 méterre.
  • Rabbit20
    Kéne egy kis help... Bloodwolf-ot merre felé keressem? Már 3 szintje keresem :D
  • Gubberx
    ha bevágod a quest szövegét megmondom:)
  • inter15
    A combos küldi megvan , már csak Ling maradványait(mementos) kellene megtalálni. Hol a bánatba vannak ?
  • BlackShadow
    oh.. nem szúrta ki a szemem a launcherben ^^megvan :p
  • BlackShadow
    én az tervezek lenni majd :D 5 perce kezdtem a dolgot :)
    egy newbie kérdésem pedig az lenne: lehet ennek állítani vhol a felbontását meg, h windowed mod-ban fusson? nem igazán találtam iyet
  • Strahd_
    EU szerveren van mar magyar Heavenly Demon Band?
  • Strahd_
    Siman megcsinalhato egyedul, mindenfele segitseg nelkul csak esszel kell jatszani, ha nem megy lehet neked nem ez a Clan valo....
  • Gubberx
    Felőlem azt csinálsz amit akarsz, max felhúzol agyilag mindenkit és nem válaszolnak. Pénzt meg senkinek nem osztanak ingyen,szépen grindelj mint a többiek.
  • Reppi
    oksika bocsi mindenki!!!!!!! ugye megbocsájtotok? és télleg nem tudom ki az a cannabis....bocsi
  • Gubberx
    Már irtam a modik topicjába is hogy hol a jogom de nem válaszoltak,kandurex aztmondta anno 1-2 hét. Lassan majd csak megkapom már...

UI: Reppi te meg viselkedjél....
  • Jagi
    lehet többször kéne 2x küldeni :)
  • inter15
    Na ugye Ti meg mindenkit egyből elüldöznétek !
  • Reppi
    megcsináltam a kuldit.P
  • Reppi
    ??????kijaza canabis?
  • zsakosfrodo2
    Most hogy megnéztem az adatlapját, 2007. 2. 11-én regelt.... Szal szia cannabiss rég láttunk. :D
  • quack
    DAS:D_?SA_D?SAD_?ASD_:?ASD_?D:_ WIN
    de most reppi vagy szellemileg súlyosan hátrányos helyzetű vagy, vagy csak gyökér...geci leszek és az utóbbira tippelnék.
    szoval az emberiség érdekében olvass át néhány etikett meg játékszabályzatot aztán gyere vissza
    axe-s buffered meg tuti nem lesz, hybrid/healer csak fisttel mehet asszem
  • zsakosfrodo2
  • Atti12
    amit itt levágtál ebben a forumba, még azt várod hogy segitsenek emg hogy adjanak kölcsön pénzt. Én ezek után ha europai szerveren lennék még akkor se adnék pénzt..

Gyerekek, ugy látom megvan az új Cannabissunk
  • zsakosfrodo2
    Bocs hogy kétszer küldtem. :(
  • zsakosfrodo2
    Itt a fórum, ezt olvasgatom nem kérdezek marhaságokat, és mégis emg tudtam csinálni... Hmmm. milyen érdekes.
  • zsakosfrodo2
    Itt a fórum, ezt olvasgatom nem kérdezek marhaságokat, és mégis emg tudtam csinálni... Hmmm. milyen érdekes.
  • zsakosfrodo2
    Sztem nem ér rá senki, erre nem gondoltál? És meg leeht csinálni, ha már más is megcsinálta. És pl nekem se segítettek. CSak ötletet adtak
  • Jagi
    Az mmo-s maqgyarok mentalitása ilyen. Ha nem róluk van szó és meg kell emelniük a seggüket olyasmiért amiből nem származik hasznuk, akkor nem csinálnak semmit. (tisztelet a kivételnek, de a legtöbbjük tényleg ilyen sajna)
    a korosztály és a felfogás függvénye ez kéremszépen, vagy csak simán szarnak a másikra.
  • Reppi
    EZT A JURVA KULDIT NEM LEHET 5 PERC ALATT MEGCSINÁÁLNI BEZZEG A TÖBBI GYEREKNEK SEGITENEK A NAGYOK NEKEM SENKI NEM SEGIT....NEM ÉRNEK RÁ ... blablabla magyaork sem segitenek.....merrtt ha egy angol nem segit megértem na de egy magyar....szégyelje mindenki magát
  • Reppi
    KÉREM AKI A EUROPE SZERVEREN JÁTSZIK ADJON EGY KIS PÉNZT...ÉS SEGITHENTE A BLOODHORN CHIMERA KULDIT NWEM TOM MEGCSINÁLNI....5 PERC ALATTT NINCS MEG egyedul:(
  • Reppi
    nem otm nem megyek át mert a rágivel viszem de kéne a pénz naon
  • inter15
    Szerinted mé ne ?
  • Casillas
    sztem ne :c
  • inter15
    Ha új karit kezdenél gyere át Te is.
  • inter15
    Mi javarészt a Nirvana-n vagyunk (ha minden igaz)