21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rabbit20 #2689 Hefei-ből mentem -> behaltam xD
Hol léphetek be Heavenly Demonok közé?
Az gáz ha én öklöt is meg szabját is nyomom? :)
Hol tanulhatok új skilleket, mert egy csomó karit látok már újabb skillekkel mint az enyém, de én nem tudok tanulni újat :( Meg hogy lehet gyorsan futni? ^^
Áh utálok noob lenni :D -
igen de csak lvl 2-re kellett felnyomni, szal csak a saberre gyurj ha warrior akarsz lenni. -
köszi, még annyit hogy elég ha sabre-ra gyurok és az ökölharcra semmit se tettem?(se skill se pont). Asszem Wu-tang klánnál kellett az ökölt is tápolni.. -
jó a saber :D -
hmm nemrossz egy játék ez :) démont szemeltem ki végül magamnak.. vaciláltam a tolvajokkal.. áh de az nem az én világom :D jó kis vágottszeművel vagyok ^^
sabre jó? legalábbis én azt választottam most..
IGN: Arny (v Arnyek ? gyors választás volt már nem emléxem rá pontosan ^^)
ha vki lát, nyugodtan adhat pár aranyat :D -
GC8-on -
öljed a giantokat, aztán egy idő után megtaláélod azt a valamit, visszamész a dokihoz és kész :D -
Rabbit20 #2682 Oké, kösz :) -
Shi Zhang, ha démonos vagy.
Amúgy hanyas szintél léphetek be a H. Démonok közé, mert már 18. levelt taposom.. -
ahogy átmész mount yamo-bol shizangba nem jobbra mész a kis falu felé hanem balra, és ott lesznek az uton kb 50 méterre. -
Rabbit20 #2679 Kéne egy kis help... Bloodwolf-ot merre felé keressem? Már 3 szintje keresem :D -
ha bevágod a quest szövegét megmondom:) -
A combos küldi megvan , már csak Ling maradványait(mementos) kellene megtalálni. Hol a bánatba vannak ? -
oh.. nem szúrta ki a szemem a launcherben ^^megvan :p -
én az tervezek lenni majd :D 5 perce kezdtem a dolgot :)
egy newbie kérdésem pedig az lenne: lehet ennek állítani vhol a felbontását meg, h windowed mod-ban fusson? nem igazán találtam iyet -
EU szerveren van mar magyar Heavenly Demon Band? -
Siman megcsinalhato egyedul, mindenfele segitseg nelkul csak esszel kell jatszani, ha nem megy lehet neked nem ez a Clan valo.... -
Felőlem azt csinálsz amit akarsz, max felhúzol agyilag mindenkit és nem válaszolnak. Pénzt meg senkinek nem osztanak ingyen,szépen grindelj mint a többiek. -
Reppi #2671 oksika bocsi mindenki!!!!!!! ugye megbocsájtotok? és télleg nem tudom ki az a cannabis....bocsi -
Már irtam a modik topicjába is hogy hol a jogom de nem válaszoltak,kandurex aztmondta anno 1-2 hét. Lassan majd csak megkapom már...
UI: Reppi te meg viselkedjél....
-
lehet többször kéne 2x küldeni :) -
Na ugye Ti meg mindenkit egyből elüldöznétek ! -
Reppi #2667 megcsináltam a kuldit.P -
Reppi #2666 ??????kijaza canabis? -
Most hogy megnéztem az adatlapját, 2007. 2. 11-én regelt.... Szal szia cannabiss rég láttunk. :D -
DAS:D_?SA_D?SAD_?ASD_:?ASD_?D:_ WIN
de most reppi vagy szellemileg súlyosan hátrányos helyzetű vagy, vagy csak gyökér...geci leszek és az utóbbira tippelnék.
szoval az emberiség érdekében olvass át néhány etikett meg játékszabályzatot aztán gyere vissza
axe-s buffered meg tuti nem lesz, hybrid/healer csak fisttel mehet asszem -
-
amit itt levágtál ebben a forumba, még azt várod hogy segitsenek emg hogy adjanak kölcsön pénzt. Én ezek után ha europai szerveren lennék még akkor se adnék pénzt..
Gyerekek, ugy látom megvan az új Cannabissunk
-
Bocs hogy kétszer küldtem. :( -
Itt a fórum, ezt olvasgatom nem kérdezek marhaságokat, és mégis emg tudtam csinálni... Hmmm. milyen érdekes. -
Itt a fórum, ezt olvasgatom nem kérdezek marhaságokat, és mégis emg tudtam csinálni... Hmmm. milyen érdekes. -
Sztem nem ér rá senki, erre nem gondoltál? És meg leeht csinálni, ha már más is megcsinálta. És pl nekem se segítettek. CSak ötletet adtak -
Az mmo-s maqgyarok mentalitása ilyen. Ha nem róluk van szó és meg kell emelniük a seggüket olyasmiért amiből nem származik hasznuk, akkor nem csinálnak semmit. (tisztelet a kivételnek, de a legtöbbjük tényleg ilyen sajna)
a korosztály és a felfogás függvénye ez kéremszépen, vagy csak simán szarnak a másikra. -
Reppi #2656 EZT A JURVA KULDIT NEM LEHET 5 PERC ALATT MEGCSINÁÁLNI BEZZEG A TÖBBI GYEREKNEK SEGITENEK A NAGYOK NEKEM SENKI NEM SEGIT....NEM ÉRNEK RÁ ... blablabla magyaork sem segitenek.....merrtt ha egy angol nem segit megértem na de egy magyar....szégyelje mindenki magát -
Reppi #2655 KÉREM AKI A EUROPE SZERVEREN JÁTSZIK ADJON EGY KIS PÉNZT...ÉS SEGITHENTE A BLOODHORN CHIMERA KULDIT NWEM TOM MEGCSINÁLNI....5 PERC ALATTT NINCS MEG egyedul:( -
Reppi #2654 nem otm nem megyek át mert a rágivel viszem de kéne a pénz naon -
Szerinted mé ne ? -
sztem ne :c -
Ha új karit kezdenél gyere át Te is. -
Mi javarészt a Nirvana-n vagyunk (ha minden igaz)