21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
wu tangban oc1 vagyok, de nem tudok bemenni a nagy kapun a főnökhöz, hogy classt válasszak (nem is voltam még bent korábban se, állítólag ~gc9 óta be tudnék menni).mikor rákattintok a nagy kapura, kiírja pirossal jobbra lent, hogy:
Not [Wu-Tang].
You don't have any Qingfeng's Letter.
wutang mapon nincs megoldatlan kvesztem, hogy tudok bejutni, mit nem csináltam meg?
-
És mi lesz majd akkor ha a monsterek 0.01% -ot adnak bakker. -
és közepes sebzés közepes miss arány? :D -
effe #2726 te n00b EU szerver?:D jaja vannak bossok, legtöbb megkajál pár ütésből még, de majd ha megnövök=) mi az új nicked? u.az? -
Rabbit20 #2725 Vannak bossok? -
ok köszi mindent aragorn remélem majd egyszer összefutunk a játékban, én EU-n jáccom. :) -
elöször is döntsd el hogy nagyot akarsz sebezni, de sokat misselni, vagy pedig kevesebbet sebezni, és semmit se misselni. az első változatnál sztem 2 erő 1 constitution 1 dexterity, a második változatnál pedig 2 dex 1 erő 1 constitution
Quack: Én is most csináltam emg ezt a küldit, és nekem nem kezd unalmas lenni, nem szabad mindig hentelni, mert akkor tényleg megunod. Néha menj el haverokkal pvp-zni vagy boss-t ölni, vagy valami kikapcsolódást is csinálni, ne csak hentelni :D -
Sztem akkor maradok a warriornál jo lesz az nekem. Márcsak egy uccso kérdés és utána nem kérdezősgetek tovább. A warriornak mi a javaslott pont elosztási arány, magyarul mondjuk 1 szint fejlödés után kapsz 4 pontot (vagy lehet hogy késöbb már többet nem tom) és abbol hányat mire osszak? Gondolom erő, élet és dextery között érdemes válogatni. -
igen ahogy észrevettem ez a játék nagy hátránya hogy magasabb szinten már rohadt uncsi lesz a lvling, pedig a questek most már tök jók és elég sok pontot is adnak...most lvl42 vagyok, egy road to karmás kveszt (amikor az öreg faszi katona kölkét kell megkeresni Jinanban de má meghalt) 3 részből állt és részenként ~4500xp-t adott ami összesen majdnem 20% volt, de ha egyszer már a fehér monsterek is csak .25 körül adnak, nekem má az is elég uncsi és csak rosszabb lesz a helyzet gondolom -
nah most raktam 4 pontot dextere és jobb is lett sokkal. Végre nem minden 3. ütés találta csak be. :) -
Ok kösz, bár naon idegesit a sok miss, mert ha mindig betalálnak akkor 2-3 támadásbol végeznék az ellenfelleimmel igy meg elkinlodok velük egy csomot szal sztem most rakok egy kicsit a dexterityre is.
Egyébként jo naon a játék ;) a Silkroadnál jobban tetszik. -
ja és én a harcost, vagy pedig a buffert ajánlom, de te döntsd el melyik akarsz lenni ;). Remélem tudtam segiteni -
harcos-nak sok éelte van, nagyot sebez, de viszont nem tud egyszerre olyan sokat támadni, mert kevesebb a manája. harcosbol két fajta van, van az első amit nagyot sebez, de sokat missel, és van a másik ami kevesebbet sebez de mindig talál.
Buffer nek kevesebb az élete, de viszont nagyon sok manája van. Neki az elsődleges szempont az hogy tud +-t adni másra, meg magára is.
Varázslónak sok a manája, de kevesebb az élete, valamint csak neki kell a wisdomra raknia, mivel ez növeli meg a chi kung defense, és a chi kung dodge ot. Ő chi kung támadásokkal támad, tehát távolrol lő ilyen energia golyókat :D. Nekem nem tetszik :).
Hybrid meg mindenböl tud egy kicsit, de egyikből sem olyan erős, mint az előző 3. Szerintem ez a legsz*rabb kaszt. -
Meiket ajánlod vagy ha azt akarod mondani hogy "ameik nekem tetszik" akkor pedig lécci kicsit részletezd ezeket, pl hogy előnye hátránya. Amugy nicsn valami magyar oldal ahol ienek le lennének irva? Vagy a F.A.Q.-ba is le lehetne irni ;) -
pontosan :D -
ööö meik mien? xD. Bocs hogy noob vok de mondom nem rég kesztem a játékot. Bár a buffer az gondolom amiképes erősiteni a tulajdonságokat, a hibrid az ami keverék, a harcos az meg a tank lenne? Ezelőtt wowoztam :) -
ha lándzsázni akarsz továbbra is akkor harcos -
harcos, buffer, varázsló, vagy hybrid akarsz lenni? -
Hellosztok,
2 napja jáccom és szeretném ha segitenétek hogy hogyan osszam el a pontjaimat fejlödések után. Most BrotherHood of Thiefes karival vagyok lándzsás és LS8, eddig minden pontomat strenghtre raktam. Segitsetek pls hogy a továbbiakban mire rakjak... Előre is köszi. -
ahelyett hogy körül néztél volna ujra kezdted? -.- ha nem teszik a kaszt amit választottál akkor odamész a klánvezetőhöz és választhatsz új kasztot. De ugy kell annak, aki nem olvas csak kérdez... -
Reppi #2709 nem az vagyok csak volt már az de mikor varázsló lettem és elmentem ölni gyenge voltam ezért ujat kezdtem....de hogyha mondjuk egy bizonyos szintöl nagyon jo akkor lehet azzal mennék....mert addig kibirnám -
Sokáig tartottam a 9dragonstól, azthittem egy agyatlan hentelés mint megannyi koreai MMO. Pár napja feltettem unalomüzésként, erre annyira megtetszett hogy alig bírom abbahagyni. Mindezt ingyen, illetve reklámnézegetéssel, hát le a kalappal a fejlesztők elött. Mondom ezt egy lvl 30-as Blood Demonként, szal nemtom mi lesz magasabb szinteken, remélem nem fullad unalomba az egész.
-
Reppi #2707 varázsló hanyastól jó? mert eleinte szegény nagyon gyenge:S -
1ébként azért nagyon jó lenne ha a 9D legalább odasózna 1 nagyot a wownak , azt szerintem jóval hamarabb meg lehet unogatni :) -
nem, csak a fejlődés 50 felett Xp-scroll nélkül mondjuk 6-os farmba már eléggé lassú :)
ha így nem volt érthető akkor a fél óra/1% ott jó arány :))) -
nem tettem soha . sokat hagytam ki ? -
:P az jó arány :)
Silkroad-oztál vmikor? xDDDD -
örülök nektek srácok hogy ennyire lelekesek vagytok . jó - jó a játék de sztem 60. szint körtnyékén nagyon uncsivá válik amikor fél órákat kell ölni 1-1 % ért. pár karit eljuttattam oda de asszem ennyi elég is volt belőle. most hogy még bannereket is nyomatnak az arcomba kifejezetten idegesítő ! további jó játékot mindenkinek , ezentúl inkább az Xbox 360 fórumban leszek :)
-
szintugy :) -
Én meg EU-n vagyok, de sztem itt is maradok. -
Rabbit20 #2699 Most hogy visszaolvasom tényleg :D de tegnap nem láttam :( mert azt nem volt kedvem olvasgatni, amiket ott valaki irogatott, és úgy végig kihagytam azt a részt :) -
Mintha nem mondtam volna tegnap. -
Rabbit20 #2697 Na kezdem az új karit US-en xD Ezt beszívtam amúgy... -
Rabbit20 #2696 Valaki jöjjön már fel és mondja melyik szerver mert idegesít :D -
Rabbit20 #2695 Én is próbáltam, de én se tudtam :(
Remélem jó szerveren vagyok xD EU igaz? -
Senki nincs RC9 környékén ? Egymagam rohadt unalmas.
-
effe #2693 ha eddig is fent voltál miért nem tudtam whisperelni neked? pedig jól írtam a nevet (asszem:P) -
Rabbit20 #2692 Már gc9 vagyok :P
Most jöttem le, nyomok egy gép restartot és megyek vissza :) Majd PM-elek :) -
effe #2691 temeg miértnem játszol? nincs semmi buffom:S -
effe #2690 majd gc8 után léphetsz be, egy fincsi és nehéz quest után^^ akkor majd lesznek új skillek meg minden. a "gyors futás"t majd questben kapod nemtommikor:D gyere fel most! ha nem lennél fenn:P