21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Reppi #2649 jah....valaki sötét oldalon van? mert az télleg adhatna kölcsön egy kis pénzrt..... -
De miért NEM? Nem enged be a kapun vagy mi? Vagy kidob a játék vagy lerúgnak vagy miért??
Sztem add le a küldit (nemtommilyen gomb ott van a küldi felett a jobb felül) és vedd fel megint -
Reppi #2647 HOGY LEHETEK IEN NOOB KI KLELETT A KULDIK x ELNI VEHETEM FEL UJRA:D...de mostmár igy sincs pénzem:S -
Reppi #2646 de akkor valaki tudna adni 10k at kölcsön fegyverre? -
Reppi #2645 nem birok ja -
Reppi #2644 megcsinálom botherhoodnál a kuldiket a Konyecel azt leszek azzal botherhood?:D lehetek ha még nem vok demon nem?:D -
miért nem bírsz visszamenni? -
Reppi #2642 hacsak nem ad vlki kölcsön....de nem hiszem h ezt meglehet oldani -
Reppi #2641 pedig megvettem a 12 k volt a demonos ruha meg a 7 k as alsó..most semmi pénz nem maradt mer most igy eladtam...szal nem tok mit csinálni...nem tok bejutni....ha meg is oldodna semmi manym nincs -
Reppi #2640 a demonos gc 8 as kuldi....amikor felvettem a csajhoz berak a demon városba... na én ott nem adtam le a csákonál hanem ki menterm és nem birok vissza menni ha meghalok ha nem de mostmá mindegy -
Reppi #2639 oksika:( uj karit kezdtem....botherhood:D axes buffer lessz:P -
Reppi Te mi a f.szt keresel az europai szerveren ?
-
Valszeg azért nem mondunk smmit mert lövésünk sincs miről van szó.
Milyen klán, milyen démonos küldi?
Nekem a gyüjtögetősben kéne help, nem találom azt a vackot amit el kell vinni a faszinak... ezt érted?
Ne lármázz, shotolj, magyarázz, és ha valaki vágja elmondja -
kíne ide az a házigazda jog mosmár sűrgősen :-c -
Dave John #2635 igen. -
Reppi #2634 de jó hogy engem figyelembe sem vesztek- -
A Shaolin-ba meg nem mehet nő
-
Reppi #2632 

-
Reppi #2631 köszönöm szépem... most a karimnak löttek? -
Reppi #2630 SEGITSETEK MÁR!!!!!!! -
Reppi #2629 nem hiszem el....:((( -
Ez "dicckrimináció" :) -
Reppi #2627 SEGITSÉG!!! DEMONOS KULDINÉL elválaltam oda rakott a blood horn zymerákhoz!!! aztán én nem vedtem fel a csákotol a kuldit hanem ugy hagytam ki menntem a kapun .és hiába halok meg....nem birok a kapun bemenni a kuldi meg ott van:D mit tok sinálni? -
Reppi #2626 valaki van az europe szerveren?:P az irjon rám: nevem: Konyec -
Nem csak a mistess of war- ba , hanem magába a sacred flower-be. -
A Misteress of war-ba csak női karik léphetnek be? Hallottam ilyesmit, igaz? -
Ha 10-12 szintenként lenne új fegyó mont az sro- ban , akkor lenne is értelme :)) -
Kereskewdni kell, mert csóró leszel és sosem lesz +34523562562564572356-os fegyód.
Azt meg csak úgy tudod ha max áron nyomod el a dropokat. a 400k-m helyet simán lehetne már 700k is ha tudnám mi mennyi -
Jagi ez nem a MONOPOLY című játék !! -
Köszi !!
A rohadt relic-et továbbra sem tudom használni
-
asztem az a teteje :)) de akkor 200k is mehet érte,mert ha nagyon kell megveszik :)
és felfogható tnulópénzként mert noob vagyok még a standban:)
az ambrosia olyan 15-20k nem? ésannyi a red pill is vagy az inkább 20+?
A blood essencet meg 50k felett nem akarják vinni :S -
keresni kell egy buddha szobrot. a térképen a 20-as szám könryékén van. Lesz egy ilyen lejtő, azon lemész és ott lesz egy ilyen építmény szerüség ami tele van giantal. A melett lesz a szobor de elég erős :D
Jagi: nem kerül egy millába nyugodj meg :). de azért kb 60-70k "benyaltál" ahogy te mondtad :). Sztem is 150k ért kell azokat árulni, az olyan reális árnak tünik :D -
lassan fejlődök... :S RC3-nál mintha elvágták volna
Vannak ezek a golden herbek, azokat adjam el sztetek? Ócsóér' nyomattam 110 k-ba megvették 150-be láttam másnál. Megérte ez így vagy egy millába kerül és benyaltam ezt is? :))) -
Aki már megcsinálta a Comb -os küldit a sötét oldalon , igazán elárulhatná merre kellene keresni. (Mondjuk a lejjebb levő térkép segítségével) -
Rabbit20 #2615 Basszátok meg ez kurva jó gém :DDDDD
Kipróbáltam és nem is jöttem le kb 5 órán keresztül, most is csak azért mert d/c-ztem :D
Már 12-es vagyok azon az első izén... losing self asszem :) de miért nem enged a következőnek az 1-es szintjére? Valami Rage izé van, az mi? :D na hali ^^ -
Írtál már a supportnak ? bakker :) -
Felettébb aggaszt engem is hogy nem tudom a relic -et használni. -
Reppi #2612 ahogy néztem a harcosokat nagyon azok is tetszettek:) blood demonokrolvan most szo:P nem tudom mi legyek:) eddig buffer de most a saberes harcos nagyon tetszik:) megnézzuk:)szerintem erős lessz mert ahogy öltek huuuXDDDDDD na mind1...jo leeessssszXD -
ferke89 #2611 I have a big problem!Noobok kiméljenek előre is kössz:)
Szal nem enged be a server csak amíg a karimat kiválasztom volt iléyen valaha valakinek? -
effe #2610 és akkor egyikőtök se halad, mindenki örül^^ olyna helyen kell ölni ahol kevesen vannak ennyi=) csak találj olyat