• Slipknot14
    Aswa szerver?:O Az meg hol van? Vagy neked vami más kliensed van?:O
    Szóal Tanisz, HD(Heavenly Demon) karim nem volt de asszem azt monták ho Losing Self 8-tól lehet belépni a clanba. Ahhoz hogy belépj küldetéseket kell megcsinálod, és látom írtad hogy csinálgatod, de mindenesetre nyomd meg a Q betűt és nézd meg nincs-e befejezetlen küldetésed. És szerintem ott sem árt az alap teknikákat 2-esre fejleszteni.
    Értelme: Kapsz egy vagány szerkót tőlük(később ezeket venned kellesz más emberektől), aminek vannak zsebei. A Zsebekbe tudsz pakolni tárgyakat amik extrákat adnak(Asszem 3 zsebe van a felsőnek és 3 a nadrágnak), nah meg persze a HD-nek elég vagány kinézetük van =) Ezen kívül ha belész akkor kapsz majd egy Epithet-et(Rangot, vagy iesmit) Amiket a C lenyomásánál az Epithet felső kis gombnál majd válogathatsz és ezek adnak extrákat szintén.
    De a legfontosabb, hogy ha belépsz, tudsz tanulni képességeket majd, kicsit később a belépésed után. Pl: Harctípusok, Speciális Nagy ütések, stbstb.Ez majd ott dől el hogy mien Kasztba lépsz be a Clanon belül: Vannak Harcosok, Felcserek(én így hívom őket :D)-gyógyítanak, Bufferek(ők adnak a másik embernek plusz Str,Ess,stb-ket időkre, asszem fél órára szólnak), és a Hybridek akik mindent tudnak, de nem ugyan olyan magas szinten mint a többiek.
    Képesség erősítés: Szerintem míg nem vagy Kasztba, addig Str, Dex, Con-kevesebb és Ess még kevesebb-re érdemes, aztán ha kasztot választasz ezek nullázódnak és újra eloszthatod a már megszerzett Chi pontjaid a skilleken és a Mastery pontokat szintén.
    Hmm, Lezárt terület?:O Erről kicsit bővebben pls:)
    Mások ellen: Lesz 1 hely ahova majd el tudsz menni: Bloody Plain, itt akárki harcolhat akárki ellen, ez egy amolyan Farkas törvények uralta hely:) És ha ott meghalsz semmid nem fog veszni, csak máshol ,,támadsz fel''.
    A kulcsról meg abszolut nem tudok semmit, sry :S