21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Supa #3896 Good karmat élesztésen kivül mivel lehet szerezni?
-
ahh, nagyon thx:) -
MCSeid #3894 Megadná vki segítőkész ember a msn-jét mert nem akarom teleírni a fórumot viszont lenne még pár kérdésem. -
Crusnik #3893 Piros relic.hez bad karma kell, kékhez good karma
bad karma-t Bloody plain-ben pvp-vel tudsz szerezni ha megölsz white klán tagokat ha white klán tag vagy, black klán tagokat ha black klán tag vagy
vagy még ölhetsz kutyákat faluba 100 kutya=1 bad karma -
ááá Grrr, segíteni akartam egy mebernek erre egy csapat mob jött nekem osztmeghaltam, ekkora baromságto..... :'( Kezd fleidegelni a game.... Most meg magamra tom tennia névtelen relicet oszt azt írja nincsenek meg a speciális képességeim hozzá. De semmi nincs a relicre írva ami piros lenne vagy valmi..... -
tom hogy már telespemmeltem kérdésekkel a forumot, de mos vettem egy relicet, aminek se neve, se semmilye XD +9 str lenne, de hogy tudom magamra tenni? és hova? 80k-volt, nekem még ez elég nagy összeg :S -
elég ha bekerültél a klánba akkor már azokat is tanulhatod
és ha kasztot is választottál újabb skillek jönnek
-
Hikoro #3889 Na visszatértem!!Valaki Bardon??? -
MCSeid #3888 Köszi!
Egyépként Sentor néven futok ha valakivel összetalálkoznák.
CSak még egy kérdés ahoz meg kell tanulnii az összes basic skillt ha advancedet akarok? Mert már Flower vok. -
Üdv mindenkinek! Nem tud valaki véletlenül egy programot, ami egy bizonyos időközönként lenyomja a P-t? Gondolom ebből a nagyrésze már rájött mit akarok. Ezzel kicsit egyszerübb lenne a buff fejlesztés, nagyon jól jönne. Ja és még valami, ha véletlenül erre jár valamelyik magyar démon hero band mestere (eddig 4-ről tudok) vagy ha van akkor a SF band mester, dobjon már egy ímélt mert szövit szeretnék kötni velük. Mellesleg enyém az egyetlen magyar tolvaj banda, szal az is írhat, aki csatlakozni szeretne.--> [email protected]
Ja és a progi nagyon kéne pls!
-
Crusnik #3886 elösször is chatelésez csak meg kell nyomnod az entert írni és megint entert
ha SF akarsz lenni elkezded az ő helyükön, amikor megcsinálod a karit ki kell választanod egy helyet keresd meg a sf-eset, ls 8(lvl 8) körül lesz egy küldetés hogy csatlakozhatsz,és kész
skilekhez elsőnek a basic skilleket tudod megszerezni amihez pénz kell -
MCSeid #3885 Sziasztok!
Tom h nagyon hülye kérdéseket fogok feltenne de még csak tegnap keztem el játszani. Naszóval szeretném tudni h hogy lehet csetelni(ne szóljatok meg XD) és még azt h csatlakoztam egy Clanhoz(Sacred Flowers) és a harctérenvanegy nő akitől elvileg tanulni lehetne, de valami Chagn Chi (asszem) ponttot kéne szereznem hozzá az mi és hol lehet szerezni?
Lécci segítsetek.
-
jah igen, és a Mastery-be mikor kapok Advanced-et vagy a Basic után ami van?:)
-
ha egy lény már nem dob valamien lootot, akkor azt már csak venni tudom ugye?:S Nincs rá más lehetőség, mer ma vettem észre hogy lehet elixireket készíteni xD -
Reyes #3882 Kösz, de Nirvanan vok:D
(Persze ha ezt nekem szántad) -
Supa #3881 Bardon 2 magyar HD bandet tudok:Hungarian Demons(28 tag ebböl kb 7-8 aktiv)masik Repulo Kesek(18 tag 3-4 ember aktiv,köztük jómagam)Ajánlani 1iket sem igazán tudom,hiányzik picit mind2öböl a csapatjáték(sry az "erös" kritikáért de ez az igazság,vagy én vagyok túl jó klánokhoz szokva:P)de ha arra vágysz hogy beoltsanak(pl lvlup után:yeee rc 12-nagy cucc én már rl 4 vagyok)akkor lépj be nyugodtan valamelyikbe...De szerintem jobban jársz ha maradsz még 1 kicsit egyedül hátha felbukkan 1 jóarcokkal teli HD band:P
-
Reyes #3880 Igen az RL1-est fejlesztem, és így nem nagyon tudnánk együtt nyomulni:S -
Crusnik #3879 CoF-ot én FD12-n csináltam meg de csak azért mert a szar vidó káryám miatt annyira lagolok hogy smashing-eken kivül semit nem tudok és korábban ezek még gyakran tévesztettek
most eléggé el van baszva az EU szerver,de meg vannak az előnyei, pl amit én nekem tetszik hogy mivel még új, SM GB EC szintek nem olyan hétköznapiak és már egész magasnak számítasz ezeken a szinteken,GB-n már szinte király vagy :) , plusz több magyar is van,de kevés igazán elhivatott szal rl után már elég ritka :S
egy kép rólam,hogy mien is vagyok én :)
http://www.kepfeltolto.hu/?img=1e4q[én -
csak mondom a rage magától nerm kapcsol be
gondolom láttatoik már pirosan füstölgő karaktereket az a berzerk mode az akkor kapcsol be ha 100% a rage és te rákkantintassz a piros csíkra a százalék felől!
A cof nak végülis bármikor de akkor ne piszkállj semmit!
A killer of shuan mian-t mrg nem a cof-ban kapod meg ott a killer of meng mian-t kapod nekem nagy nehezen (15x-i belépés után) fd1 -en lett meg de ha túléled és kijutottál akkor megkapod a conqueror of death valley-t!
azt ajánlom azt szerezd meg!
ha akarod bemehetünk egyszer én is nirvanas vagyok!
Sensei_san néven!
melyik karakteredet használod az rl1-eset? Reyes
Üdv -
Amúgy ha már amit használok fegyver(sword) a mastery-be fullon van, akkor a pontokat mire érdemes tolni? Csakmer nemigazn tudok tanulni más fegyverhez képességeket :S
Vagy lesz majd felül a fülek közta Basic mellett több fülek is?:) És azokban a swordot lehetlesz majd tovább? Mert akkor megtartom a pontokat. -
Reyes #3876 Én a 3 BE-ből eladtam egy gyereknek 2-t, darabját 120k-ért, aki kiabált, hogy kell neki BE.
Más:
A CoF-nak mikor érdemes nekiállni?
Mert lárok RC7-es emberkéket "killer of Shuan Mian" Ephitet-tel rohangálni, ami pöttyet irreális, max akkor, ha segített nekik egy erősebb kari... -
Mikor meghalsz akkor lenullázódik ez igaz. Először mindig olvassátok el a FAQ-t, mert néha ott is találtok sok hasznos infót, pl a fegyever upgrade-ről is olvashattok.
A 125k az egy kicsit irreális szám, 50-75k már reálisabb. Enniyért meg is szokták venni Hefeiben. Ha viszont a közvvetlen közeledben ordit hogy kell neki egy blood essence, és nem talál sehol, akkor esetleg megveszi 125k-ért. A tapasztaltabbak biztos nem :D. -
Reyes #3874 De ez a Blood Meter visszaáll nullára, ha meghalsz, nem?
Mert nekem eddig még egyetlen egyet nem dobott a HD karimnak(csak a Superior Giantok dobtak, de ők 3-at is:D), viszont emlékszem, hogy amikor a Wu-Tang karimmal kezdtem játszani, akkor valahonnan lett egy BE-m, de én úgy emlékeztem, mintha azt kaptam volna, az egyik küldiért... -
Hmm, a zsebrendszert értem, vannak is a zsebeimbe cuccok, és tudom hogy műxik, üres hely is volt, mert más tárgyat tudtam oda tenni, csak ezt nem :S
Bloodessence:S: Már rájöttem utólag hogy nagyon elkúrtam a bloodessencemet:D Egyik killután kaptam egyet, akkor sztem akkor volt meg a 999, és elattam vegyiboltba 1k-ért XD Aztán utána olvaosm hogy 125k-ért is veszik :S:) Nah min1 majd máskor:):)
És thx a válaszokat:)
Amúgy Nirvanan jáccik valaki? Tom ho US-es de szinte mindíg annak van a legjobb statja a 3 szeró közül. EU soxor rosszabb mer európa elég nagy és elég sokan oda mennek:) US-ből meg az elsőre.:) -
Amikor Rge-ben vagy akkor elvileg nagyobbat sebzel. A piros szám a Blood meter vagy mi a neve, lényeg hogy ha a számláló (mert számol :D ) eléri a 999-et akkor kapsz egy blood essence-t, amit jó pénzért eladhatsz, vagy magad számára hasznosíthatod. Azért nem tudod betenni a zsabadbe mert nincs olyan ruhád ami ezt lehetővé tegye. Általában a klános ruháknál már tudsz a karakterképernyőn bal oldalt bepakolni ilyen tárgyakat. -
Danyi #3871 Jah, h már le van adva... én azt hittem h kész, de még le kell adni (mint a wowban)Am. köszi :) -
Reyes #3870 HD kéne, magyar:S -
ami completed azt jelenti, hogy már kész :) az már levan adva :)
amúgy Hello all. Elég új vagyok a játékban, 3 napja keztem.
Pár szó a karimról: Nirvana - világ, cReeP2 a neve, Wu-Tang clanba Blue Dragon és level 30.
A játék naon megtecett, és pár kérdésem lenne csak :):
Van a system messages felett egy piros, kínai jel és mellette egy szám, az a szám mit jelent?:)
Akkor van a rage, ami eccer már leérte a 100-at aztán számolt gyorsan visszafele, de nem vettem észre valami sok változást,hogy akkor ez mi is pontosan?:)
Éss az egyik general store-ban vettem egy Horse ...-ot asszem valami talizmán, a Warbrobe-ba, de nem tom betenni a zsebemba :S Szóval mit tudok vele kezdeni ? :)
Előre is thx ha ellolvastátok. -
Danyi #3868 Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, h van egy csomó olyan questem aminek a végében az áll h completed, de sehogy sem tudom őket leadni... Megkerestem az NPC-t aki adta, de nála sem... Mi a megoldás? És asszem a Sacred Flower klánba léptem be. -
egyébként az is kell melyik clan heavenly demon, sacred flower? BoT -
Se magyart se külföldit nem vagyok black klános de Nirvanas az igen -
Reyes #3865 És nekem valaki nem tudna mondani egy Nirvana-s, Black Klan Hero Band-et?:S -
Köcc -
Crusnik #3863 Most alakult egy Bardo-n, ha be akarsz lépni itt van pár név akit ha sikerül eléárned akkor felvesznek, Mameha,Pacesz, Gruff,belaba -
Tudtommal nem ad bónuszt, annyi előnye van, hogy alá bármilyen más ruhát fel tudsz venni. Ennyi előnye van a garmenteknek (ill. az egy slotos kolekcióknak). -
Reyes #3861 Ha olyan ruhát veszek, ami egy slotban elfér, tehát veszek egy garnitúrát, ami 50k, az ad valami bonust? -
már árulnak hefei be Floral Crown fegyvert de ez a nirvanan van
nekem volt is egy ideig ec2-es polearmom
a floral crownosok némelyik elég hülyén néz ki de jók -
Reyes #3859 EC-nél magasabb szintűjátékost, ill. fegyvert még nem láttam, kíváncsi leszek a magasabb szintű fegyverekre:)
Főleg az Immortalra:D
Biztos nem 200k-ért fogják vesztegetni... -
csak nirvanan tudok
-
Én meg most kezdtem el ujra, Bardo szerveren mint Shaolin, akinek van aktív bandje azokhoz szivesen beállnék haverommal együtt.