• Tanisz
    Sziasztok!:)

Új vagyok a játékban, sőt még az MMORPG műfajban is, ez az első amivel próbálkozok. Néhány napja kezdtem el a játékot, nagyon megtetszett, viszont elég sokminden nem tiszta. Nem vagyok perfekt angol, de amit írnak,mondanak általában megértem, meg megértetem magam legtöbb esetben.
    Bardo(ez az EU-s ugye) szerveren vagyok fent Heavenly Demon-ként kezdtem. Legalábbis oda dobott le és már Gathering Chi Cheng 10-nél tartok, kapok küldetéseket meg minden, kaszabolom az utamba kerülő ellent..stb. Viszont magyarokat nem nagyon találok, pedig jó lenne értekezni, lenne egy-pár kérdésem:)
    Szóval, hogyan lehet klánba lépni, mi értelme van? Milyen képességeket célszerű erősíteni(bár erről halvány fogalmam van, de mint tipp érdekelne)?
    Hogyan lehet bemenni lezárt területekre?Mi kell hozzá általában?Vagy azt majd küldetésekkor megkapom?
    Hogyan lehet mások ellen harcolni?
    Kaptam valami kulcsot is, de hogy mire való azt nem tudom, nincs a leírásában, vagy csak én nem vettem észre?!:)

Tudom, sok buta kérdés és még talán lesz több is, hisz abszolút kezdő vagyok.
    Remélem tudtok és van kedvetek segíteni, nagyon megköszönném.

Ha valaki esetleg megkeresne: Tanisz néven vagyok fenn(mí meglepő:) ) általában.