9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Engem már 80kkért is kiröhögtek és azt írták vissza, hogy "noob, its min 200kk" ... zzzz >_>
Btw nekem is kéne még 2 Jade Sep meg 3 Detach tool. 😛
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
60 max 70 kk-t adok érte
HealLady-HUN, már írtam neked pigeont meg whispert is de nem válaszolsz :S
I S A e o e m o w s m !
Jól megfizetem.
I S A e o e m o w s m !
Szép jó estét mindenkinek
Errorcode -1
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Na de most nem ezért vagyok itt:
Tusy, ha ezt olvasod, majd please írj PMet vagy csak simán jelezz itt.
Arról a 3 detachment tool-ról lenne szó, amit megkértelek hogy rakj el nekem. 😊
Ha már nincs, csak írd meg azt, ha van akkor írd meg kérlek mikor van idõd feljönni és 5 percet foglalkozni velem mondjuk a jövõ héten. 😄
Köszi! 😊
PS. Hol a jó életben találom itt meg a PM funkciót? >_>
Mármint a saját bejövõ-kimenõ üzeneteimet...
#11677: Nagyon jó kérdés, egész eddig fel se vetõdött bennem, jó lesz sürgõsen elgondolkozni rajta <#nyes>#nyes>
Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amúgy nem értelek Dózi, ha lenne beépített opció a házasságra (ahogy más verziókban van, ha jól tudom), akkor is ennyire kiakadnál, vagy csak itthagynád a játékot? Megjegyzem, hogy nem árt, ha mindenki pontosan tud határt húzni a virtuális és a valódi énje közé. Én pl. a virtuális énemmel nem szoktam focizni, mert szétunnám az agyam; a valódi énemmel pedig nem szoktam emberekre lövöldözni, mert azt nem igazán tartanám illendõnek. Fordítva viszont teljesen helyén való mindkettõ.
ui.: Xil, igazad volt, ez tényleg felforgatta az állóvizet <#nyes>#nyes> Már ezért is megérte, hadd hõbörögjenek (érdemes megnézni, hogy pont kik teszik ezt).
Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu
Nyílván nem Tibet miatt van így, csak így látni lehet, hogy ott bizony javítva van ez a bug 😊
I S A e o e m o w s m !
Live: DoZeR 982
Cyberloverek...
Próbáltátok már egymással is a dolgokat? Vagy csak online megy? Chatsexen már túlvagytok? Vagy azt is Teamspeakon rendezitek, mert ugye nálatok chat nincs...
http://www.youtube.com/watch?v=vOB8VS8IU7E
Kis nyalánkság Tibetrõl.
A lényege hogy a mobokat nem lesz egyszerû megölni.
I S A e o e m o w s m !
Csak az Isten húzza a f*szára a sok begyepesedett agyú lámát.
-------------------------------------------------------------------
Flo. Neked nem osztottam lapot. És nézz kicsit magadba mielõtt engem parasztozol le.
Rólam mindenki tudja, hogy nem fogom vissza magam ha valami nem tetszik.
Igazodj a többiekhez Te is!
Vagy mint ahogy Six írta. : Ne olvasd el!
Amúgy meg, éljen az ifjú pár, együtt valahol.
Meg ugye, ki mondta, hogy H4tõl nem lehet partyzni? Mehetsz te partyban is SrSbe. 😛
És ha ugye leveontad a H4+ játékosokat, akkor adj a végeredményedhez kb +300-at (ha nem többet, mivel kb ennyien már simán PSek), plusz az összes többi H4+ ember, és biz azokból is van elég (az meg ugye más kérdés, hogy ezek közül mennyi hagyta itt a játékot).
Ó és ne felejtsük el, hogy ez 1 szerver, van még 2. Ennek a másik 2 szervernek kb fele annyi játékosa lehet szerverenként, mint Bardónak.
Szóval én kb 4000 játékosra tippelek összesen, leszámítva azokat, akik abbahagyták egy ideje.
Dóz, tényleg "durva" volt, de szükségtelen (szerintem).
Te is sokszor írtad már itt asszem, hogy akinek nem tetszik a stílusod, az ne olvassa el, amit írsz. Legyen ez így mással is. 😛
Pápá!
Dózi, most nagyot és igazat szóltál. Ha nem tetszik amit csinálnak, vigyél nekik nászajándékba dried cowpatot! <#mf2>#mf2>
A 2 elborult agyú idiótának címezném a következõ pár sort!!!
Mi a büdös f*sz b*szott meg titeket? Azt még megértem, hogy az idióta külföldiek berregnek az in-game házasodásra. De Ti mi a f*szt csináltok? Mekkora távolságra lehet a két nolifer egymástól maximum ma Magyarországon? Történetesen tudom, hogy ti elég közel laktok egymáshoz. Szóval nyugodtan elmehettek a picsába a f*szomkodásotokkal együtt. Hányni tudnék ettõl a baromságtól! találkozzatok élõben, és b*sszatok egy jót! De ne cinkeljétek már a nemzetünket ilyen f*szsággal! Tiszta szégyen mindkettõ! Ha meg gyávák vagytok élni az életeteket, akkor fa meg kötél van elég! Akasszátok fel magatokat! Elborult agyú f*szkalapok! El kéne dönteni, hogy mi a fontosabb neketek! Az in-game, vagy a real life!
Koreában most seggeltettek le egy házaspárt, mert kinyírták (halálra éheztették) a 3(!!!) hónapos kisbabájukat a kib*szott játékok miatt. Ti is ilyenek vagytok? Vagy van elég vér a pucátokban, hogy összetegyétek amitek van? Seggfejek!!!!
NEM A KIBASZOTT JÁTÉK AZ ÉLET!! HANEM A KIBASZOTT ÉLET A JÁTÉK!!!
Dóz OUT!
TAO BoT Warr
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
De amúgy tetszik. 😊
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
üdv
más: h lehet h 87good karmám van és 0bad amikor black klános vagyok?:o