9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Nem feltétlen, de a kutya 20 centi fölött értendõ az én szemszögembõl.
Viszont ideje aludni, jó8 nektek.
Najó, Lin-nek nem, õ így is örül hogy lepontozhatott<#mf2><#vigyor1>.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
ott legfeljebb ilyenek vannak csak sokkal többen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az igen,tehát nagykutyákról beszélünk.BKV ? Parlament ?
Looooool nanehogy a 88 as irányzattal kezdjétek mert rögtön letíltanak
BarackHUN
Én inkább a labrador, bernáthegyi és ezekhez hasonló nagyobb termetû kutyákat részesítem elõnybe, de a kis kutyákkal sincs semmi bajom, kivéve a kis zsebcirkálókkal, amiket táskaként hordanak, na azokat nem nevezném még patkánynak se 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nem vagyok rasszista, csak unom hogy vele viccelõdnek, holott semmi közöm hozzá. A másik, hogy 10es skálát kértem, te pedig 0/0-át írtál, tehát amit írtam, hogy 1/10 az helyt áll 😛

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Nana, azt mondtad 1/10-et fognak adni 5-en, arra még várni kell, én azért olyan sokat nem adok, viszont az írásodból kis rasszizmus sugárzik eme kávészínû úriember irányába...szóval lehet mégis meg kéne kapnod azt az 1/10-et <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A szomszédomnak van egy nagyon okos pincsije,pekingi palotapincsi.Annyira okos hogy még motorbiciklit is tud vezetni,és a motorral olyan meredek hegyen ment fõl hogy a tartályban lévõ benzin mint a nyakába fólyt.Úgyhogy meg se pattintaná a nagyanyádék padláslétráját.
BarackHUN
Mennyi olvasatlan üzenet vár a holnapi SG fórumozókra<#vigyor1>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ha látnád nagyanyámék padlására felvivõ létrát akkor tudnád mire gondoltam, ha azon felmegy egy kutya akkor az elmehetne majomnak is.
De ettõl függetlenül a kutya a nyerõ, ha felmegy a padlásra, ha nem 😄

I S A e o e m o w s m !

Bruhahahahahahahahaha.Az már sajátmagát eszi-falja.Na ez jóóóóóó,csak semmi köze az"echte" magyar Barack hoz és ráadásúl 9ds barackhoz.
BarackHUN
Meg azt is mondtam hogy lesz legalább 5 aki kapásból lepontoz, 1 megvolt<#mf2>.
A másik: 2004 óta használom internetes névnek a Barackot, Kajszibaracknak indult, akkor még valahol nigériába vadászott oroszlánra tisztelt Obama, szóval le lehet szállni a nevéhez való asszociációról!
Figyelitek milyen komolyra vettem a végét?<#nyes><#ejnye1>

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Te mondtad, hogy vitassuk meg 10-es skálán...megvitattuk, kijött a hivatalos végeredmény, hogy semennyire <#nezze>
Amúgy ilyen amikor Barack magához nyúl és...

Biza a pincsi azt is megteszi.Megnézi ha a padláson lévõ patkányfogó nem fogott e keszeget.
BarackHUN
Nem épp arra gondoltam, hogy úgy is igazad van, de rád hagyom! 😊
@bomb: szerintem mindkettõ jó, de mégis a kutyára voksolnék, hûségesebb, akár megvéd, és nem megy fel a padlásra amikor a házat kéne õrizni<#gonosz2>.

I S A e o e m o w s m !

Na itt megfogtalak.Az egyszerü algebrában valóban értelmetlen bármely osztandó osztása nullás osztóval.De van úgynevezett absztrakt algebra is
ReszegKoldus
Persze, hogy nincs értelme vitatkozni, úgyis igazam van, tudhatnád 😊

Tudom de akkor is élvezem a modorodat.Még ha mások rossz néven is vennék.Na akkor hogy állunk a macska-kutyával?
BarackHUN
Zéróosztó warning.
Matematikailag értelmetlen nullával osztani, kb annyira van értelme mint veled vitatkozni<#mf2>.

I S A e o e m o w s m !

Még most is röhögöm a 11872 esedet.De erre az utolsúdra,mondanék egyet :
Két haver vitatkozik az általános mûveltségrõl
1 es Miiii ? neked jár a szád ? Hány könyvet olvastál ki ?
2 es Egyet sem
1 es Na látod ! Én tízszer annyit
ReszegKoldus
viszont ha 0-t elosztod 0-val akkor megkapod Barackot 😄

BarackHUN
Owned by bomb.
@bomb: 1 ligába vagyunk, tudhatnád hogy nem kell komolyan venni.
Nem BP-s PK-s dologra gondolok ^^

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
jó, legyen 0/10, csak nehogy elbízza magát...

Hehehehe ! Szép kis bók de megjegyzem hogy matematikailag az is 100 %
ReszegKoldus
olyan vagy mint a legtöbb refizett fegyver 0/0 <#vigyor1>

Tisztelem a "jópofaságodat" De lenne egy kérésem : bõvitsed az awesome általad elgondólt jelentését-értelmét.Angolul tudok úgyhogy ne fáradozz a nyers fordítással mert nincs értelme.Ha valami BPs PKs +x weapon os sztorira gondolsz.....ebbõl kimaradnék,noha az elsõ javaslatod a harmadik fölsorólt témajavaslatod részleges válasza.Tehát marad a kutya-macska.Csak részletezzed hogy háziállat,gasztronómiai,fajevolúciós, reinkarnációs,extraszenzoriális szemszögbõl kezdjük taglalni.
Helyes ! És most már személyesen is van kinek átadni a gratulációkat. Jól esik tudni hogy valaki a " SG staff" ból néha néha benéz kockáékhoz is.
Ja és ha az aláírásod nem munkabeosztási kötelezettség,lecserélhetnéd valami ötletesebbre is vagy valami komolyabbra.Persze hardware téren értelmezendõ a második eset.

Kösz még egyszer és további jó ötleteket.
BarackHUN
Vitassuk meg hogy 10es skálán mennyire vagyok awesome.
Ebbõl jó vita lennem, mert kapásból mondok 5 embert aki 1/10et fog írni, holott 10/10-et akarna, de nem teheti, mert akkor elismerné<#ejnye1>.
De ha ez nem jó vitázhatunk arról, hogy a kutya vagy a macska a jobb, indokokkal, vagy arról hogy minket elvetemülteket mi hajt még mindig, hogy 9dragonsozunk?
És még jó párszáz dologról lehet vitatkozni, de nekem valamiért az elsõ jön be <#nyes>.

I S A e o e m o w s m !

Gubberx
Nincs mit, majd még átrendezem õket vízszintesen meg ilyesmi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Amúgy senki sem dob fõl egy jó vitatémát ? Már hiányzik egy jó kis filozófikus vita,olyan igazi,anyázás mentes. Ja és nehogy megint a "Ki a Núkerod" legyen az.
Sziasztok !

Nem tudom kié volt az ötlet a 9d linkek beszúrásával és nem tudom ki volt a kivitelezõ de GRATULA <#taps><#taps><#taps>
P0Th3aD
Ühümm...Deep Bow meg minden! 😄

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Köszönjük (bátorkodtam többesszámot írni) a moderátornak, hogy kirakta a questeket, szerintem nagy segítség lesz mind a kicsiknek, mind nekünk, hogy nem kell linkelgetni, csak elküldeni õket SG fórumra 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Némá, most nézem, hogy a vasárnapi eventen villámlott ^^
http://yfrog.com/832010march28174251j

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Rice is everything!

Sziasztok!
Ha valaki meg tudná mondani mit kell beírjak a Bamboo mester által feltett kérdésre,hogy meglegyen az "The Endless Clan" questem hálás lennék
BarackHUN
Szia
Azóta annyi változás történt, hogy még awesome-abb lettem, már ha ez lehetséges.
És ja, a többire in-game rájössz.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Ha az alapok megvannak, akkor majd in-game segítenek. 😛

Live: DoZeR 982

Kry
Srácok legalább 1 éve nem 9dragonsoztam, és hálás lennék ha vki leírná hogy azóta történt-e vmi újitás stb 😛 ty

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

BarackHUN
Hát az kizárt dolog, mert nem tudom!

I S A e o e m o w s m !

Lesz ugyanaz mint tegnap,csak gondolom én 1órával késõbb,vagy nem! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

David9317
Ok az világos... de ha jól látom õ is kérdezte 😄

11850-es post. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

David9317
Akk ma is lesz 4x v 5x?

BarackHUN
Megtiszteltetés<#puszi>

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Háhá, tess...csak miattad meg is változtattam, ez sokkalta életszerûbb! XD

P0Th3aD
Hát...

Tömeglázítás gyanánt, na meg kis figyelem elterelés arról a bizonyos nukerrõl!<#vigyor2>

És ma akkor 13-17 2x és 17-21 4x (bár tegnap is 5 volt) ugye jól gondolkodom? 😄

Aww, szegényke. 😞
Most elõször nem kaptad meg, amit akartál? Awwww... 😞
De rossz sorod lehet neked.

<#bee1>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Pot, nem ehhez a HSZ-edhez kapcsolatos, de neked írom.
Nemrég észrevettem az új avatarod és nem tudom nem megjegyezni, hogy miközbe kockulsz a nukeroddal, hogy lehet ilyen avatarod? 😄
UI:Six a magánélet szent és sérthetetlen, épp ezért nem tudja senki az igazi nevem, csak nem tudom mi köze a magánéletnek egy CS2es nukerhez egy játákba? 😄 (ez tusynak is szól<#beka3>)
UI2:Mostantól leállok a kérdésekkel, de lehet, hogy teljesen megváltozott az életem az által, hogy nem kaptam meg amit akartam, és az eddigi terveimet húzhatom le a budiba, Six most boldog vagy?<#rinya>

I S A e o e m o w s m !

<#law><#vigyor>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"