9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ideje aludni, jó8 nektek.
Najó, Lin-nek nem, õ így is örül hogy lepontozhatott<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
De ettõl függetlenül a kutya a nyerõ, ha felmegy a padlásra, ha nem 😄
I S A e o e m o w s m !
A másik: 2004 óta használom internetes névnek a Barackot, Kajszibaracknak indult, akkor még valahol nigériába vadászott oroszlánra tisztelt Obama, szóval le lehet szállni a nevéhez való asszociációról!
Figyelitek milyen komolyra vettem a végét?<#nyes>#nyes><#ejnye1>#ejnye1>
I S A e o e m o w s m !
Amúgy ilyen amikor Barack magához nyúl és...
@bomb: szerintem mindkettõ jó, de mégis a kutyára voksolnék, hûségesebb, akár megvéd, és nem megy fel a padlásra amikor a házat kéne õrizni<#gonosz2>#gonosz2>.
I S A e o e m o w s m !
Matematikailag értelmetlen nullával osztani, kb annyira van értelme mint veled vitatkozni<#mf2>#mf2>.
I S A e o e m o w s m !
Két haver vitatkozik az általános mûveltségrõl
1 es Miiii ? neked jár a szád ? Hány könyvet olvastál ki ?
2 es Egyet sem
1 es Na látod ! Én tízszer annyit
@bomb: 1 ligába vagyunk, tudhatnád hogy nem kell komolyan venni.
Nem BP-s PK-s dologra gondolok ^^
I S A e o e m o w s m !
Ja és ha az aláírásod nem munkabeosztási kötelezettség,lecserélhetnéd valami ötletesebbre is vagy valami komolyabbra.Persze hardware téren értelmezendõ a második eset.
Kösz még egyszer és további jó ötleteket.
Ebbõl jó vita lennem, mert kapásból mondok 5 embert aki 1/10et fog írni, holott 10/10-et akarna, de nem teheti, mert akkor elismerné<#ejnye1>#ejnye1>.
De ha ez nem jó vitázhatunk arról, hogy a kutya vagy a macska a jobb, indokokkal, vagy arról hogy minket elvetemülteket mi hajt még mindig, hogy 9dragonsozunk?
És még jó párszáz dologról lehet vitatkozni, de nekem valamiért az elsõ jön be <#nyes>#nyes>.
I S A e o e m o w s m !
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nem tudom kié volt az ötlet a 9d linkek beszúrásával és nem tudom ki volt a kivitelezõ de GRATULA <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
I S A e o e m o w s m !
http://yfrog.com/832010march28174251j
I S A e o e m o w s m !
Ha valaki meg tudná mondani mit kell beírjak a Bamboo mester által feltett kérdésre,hogy meglegyen az "The Endless Clan" questem hálás lennék
Azóta annyi változás történt, hogy még awesome-abb lettem, már ha ez lehetséges.
És ja, a többire in-game rájössz.
I S A e o e m o w s m !
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Apokalipszis - BOT warrior
Tömeglázítás gyanánt, na meg kis figyelem elterelés arról a bizonyos nukerrõl!<#vigyor2>#vigyor2>
És ma akkor 13-17 2x és 17-21 4x (bár tegnap is 5 volt) ugye jól gondolkodom? 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Most elõször nem kaptad meg, amit akartál? Awwww... 😞
De rossz sorod lehet neked.
<#bee1>#bee1>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Nemrég észrevettem az új avatarod és nem tudom nem megjegyezni, hogy miközbe kockulsz a nukeroddal, hogy lehet ilyen avatarod? 😄
UI:Six a magánélet szent és sérthetetlen, épp ezért nem tudja senki az igazi nevem, csak nem tudom mi köze a magánéletnek egy CS2es nukerhez egy játákba? 😄 (ez tusynak is szól<#beka3>#beka3>)
UI2:Mostantól leállok a kérdésekkel, de lehet, hogy teljesen megváltozott az életem az által, hogy nem kaptam meg amit akartam, és az eddigi terveimet húzhatom le a budiba, Six most boldog vagy?<#rinya>#rinya>
I S A e o e m o w s m !
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"