21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13767 Bocs reggel van még, szóval 252 kilóméter nyugatra -.- -
#13766 Közöm nincs pesthez már bocs, 252 kilóméter csupán, keletre. -
Exxtazy #13765 Teljes mértékben 1et értek ezzel! -
Kexii #13764 hmm hát orosz 9d..:D angolosítás van.az angol 9D angol fájlát kell átmásolni az orosz 9D-be.xp hát alap xp van de eventek nincsenek.drop normális.játékélmény nagyszerű.nincs hacker,sem itemmall függők,se goldseller,se sz pk-sok(talán azért mert jó ha 10 ember játszik):) -
Norbi300 #13763 http://9donline.ru/ -
Ryzox #13762 Valaki tudna valami infot adni, az orosz 9d-ről? Honnan lehet letölteni, van-e hozzá angolosítás, és ha van azt honnan lehet beszerezni? Játék minősége mennyibe más mint eu-son (xp, drop, játékélmény)! -
#13761 Kamiiii azt is ird hogy mejik szero meg ijenek :) -
Norbi300 #13760 http://www.youtube.com/watch?v=X-Rc2J4G7AE -
#13759 BoI-ból nekem elég volt a tegnap este,nem köt le igazán.Visszamegyek Rappelz-be.Kami majd írd a neved meg hogy melyik oldalon vagy pls! -
#13758 Grat a bevásárlásodhoz. És ha ennyire szereted a játékot, akkor minek vásárolgatod a karaktereket? Csinálj magadnak, ne más faszával verd a csalánt.
Xilyvel elvagyunk BoI-ban. Egész jól el lehet szórakozni. :D -
TArKy #13757 Érdekes majd lehet megér egy próbát :) de akkor inkább S4 League (és SDO xD vagy Dekaron[Semelyik sem acclame])
Lehet tudni akarnak akkor e csinálni eu-s pvp szerót vagy nem és ha igen, akkor mikor? -
kalidor #13756 Miért...Hílerek tök jók ebben a gameben, ( mint a a szerepjátékok 99%-ban. :D ) szóval játszható game. :D -
#13755 Kami.. =)
rappelz az maximum addig tök jó amíg be nem lépsz.. -
kalidor #13754 Gyertek Rappelzre, az is tök jó tud lenni egy ideig. :D -
unusual #13753 Én úgy tudom fizetős lesz..... -
#13752 azért elég sokan játszottak évek óta, nagy szinten voltak, sok pénzt ráköltöttek a játékra, velük szemben nyilván kiszúrás lenne, de én úgy gondolom, ha ők képesek 0-ról újrakezdeni, akkor meg is érdemlik, hogy kiszúrjanak velük :D -
#13751 Bocsánat. =)
Pesti suttyó? :O :| ne általánosíts.. =) Én is pesti vagyok és a való életben teljesen más mint itt.. =) -
#13750 Kis kavarodásban vagy maki...Bari pesti suttyó,dabasi az én lennék.
Raven annyira nekem se jön be,de megvárom,amíg Dóziék megunják aztán megyünk a következőre.(Rappelz vagy Requiem pl nem lenne rossz.^^) -
bomb1111 #13749 Szerintetek érdeke G1 nek hogy átvegye az acclaimos 9d adatbázist ? Mert szerintem nem.Érdekli is őket hogy ki mennyi pénzt vert bele a játékba ? Persze hogy nem,mert nem ők hajtották be a hasznot. Érdekük egy feje tetejére állitott ingamegazdaságos 9d vel kezdeni ? Persze hogy nem mert csak meggyűlik a bajuk. Akarnak nagy szintü karikat már a kezdetkór ? Persze hogy nem mert csak elijesztenék az esetleges kezdőket,meg gyorsan kéne bővitsék a játékot.Egy két hét és lecsillapodnak a kedélyek.Akkor meg jöhet a G1 credt vásárlás.Az kell nekik.Pénz,pénz meg pénz.Tudják jól hogy aki volt annyira buta hogy pénzt adott acclaiméknak a 9d ért,az lessz annyira buta hogy pénzt adjon G1 nek is a 9d ért.Nem tudok G1 ről szinte semmit de azért kiváncsi leszek hogy mit fognak kezdeni a gold sellerekkel meg a hackerekkel.Szóval várom a nullárol kezdett G1 es 9d t ami ha minden jól megy,pár év múlva ugyan ott lessz mint az acclaimos.Mert szerintem a játék minőségét nagy mértékben befojásolja a játékosok minősége.Azt meg ti is ismeritek.
Kellemes hétvégét mindenkinek. -
#13748 Mert Dabason laksz.. =) :DDD
amúgy meg ha jól láttam az adatbázisról szó sem volt hogy megveszik ..
SS-ek alapján hülyeség lenne .. Szóval én arra látok agy esélyt hogy kezdhetjük újból... -
cSoPiKa #13747 még csak béta vanXD-.- -
cSoPiKa #13746 http://www.youtube.com/watch?v=G1uVqkpXJOA
hát én ennek nézek utána;) -
#13745 Csináltam egy jó üzletet 5000HUF ért megvettem haver kariját mert ő nem játszik és nem is logolt be vagy 4 hónapig gl hyb fc warr amin kb 30kkk érték van de ma lett meg pw id je mert most ért oda a lovetta.Szerintetek mennyire fogok örülni ha bukom a cuccokat ss miatt?
Az újrakezdéstől nem félek mert a 26. kari után belefér még 1-2 csak azokat sajnálom akik sok pénzt áldoztak a karakterük fejlesztésébe és
high lvl netalán bukja mindazt amit elért,lehet hogy grindből van vagy spammertől a pénz akkór is sokat grindelt,szenvedet ezzel a 9dragonnal.Nekem ez az első mmom és az utolsó is,leszedtem vagy 30 at de nekem ez a stílus jön be a régi harművészet.Nagyon jó lenne ez a játék 1-2 jó patchel. -
szabi34 #13744 :D hát de nekik a pénz kell azért tuti odaadják:D ha nem akkor meg bekaphatják -
#13743 áhh...nem láttam, hogy ott a ne :)
így viszont akkor a válasz az, hogy azért, mert acclaim :D -
#13742 pl azért, hogy ne 0-ról kelljen újrakezdeni -
szabi34 #13741 mértne adnák át az adatbázist? ez sztem hülyeség -
#13740 BOI kiprobálva/törölve -
#13739 Mi az hogy "valaki van dabasi"? rofl. -
#13738 Soon...
Vagyis szeptemberre van kiírva .. de ez koránt sem biztos ha acclaimból indulunk ki.. =) mert nemhiszem hogy átadják az adatbázist illetve ha ez az SS postolgatos téma lesz akkor meg szívna majd a sok be / item betételével.. =) -
#13737 mikor indul ujra a gém?lehet tudni? -
bomb1111 #13736 És acclaim tudta ezt a zárást több mint egy hónapja....csak hallgattak vele mint .... a fűbe.Na szóval,többet ne is halljak acclaimról. -
#13735 Még 13 perc és lejön a játék és reszkess bari.. =)
megnézem a szerókat és ha valaki van dabasi az tuti te leszel és véged.. =)
Másrészt pedig van wall hackem szóval reszkess :$ : DDD
Offolgassatok ti inább mert ez neem nem megy.. = /
-
bomb1111 #13734 Jaa és amig el nem felejtem.Korábban(ingame ba) azt mondtam-írtam hogy a cigányok nem emberek,hanem csak cigányok.Acclaimék is ebben a sújcsopórtban játszanak.Csak egyszerüen mert nincs szavuk.Az este mikor a haver írta hogy a 10x, búcsu xp,nem mertem közőlni veletek csak pedzettem a dolgot FL en .Azért mert meggyőződésem szerint az amcsiknak mindig volt szavuk.Hát tévedtem......Mea Culpa.Semmi bajom a dolgukat végző cigányokkal,zsidókkal,szlovákokkal meg románokkal.De a hazug embereket soha ki nem álltam.Lehetett az amcsi,magyar vagy bármely nemzetiségü.Hát......ahogy mondta Einstein a végtelenséget illetően..... -
#13733 Az volt a tervem... -
unusual #13732 BOI-t kb 1-2óra alatt meg lehet unni,de sok sikert. -
#13731 csak gáz hogy nem free camos xD
jaa nemszóltam semmit :) -
bomb1111 #13730 http://www.gamersfirst.com/ én innen inditottam -
#13729 Még a végén utánam jössz :( -
bomb1111 #13728 Köszi majd kipróbálom )))))