21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13607 Raven bekapcsolta a 10x et
és addig fog menni amíg nem kapcsolják le a szervereket. -
#13606 Fugen ott nézi a fórumot, alul lehet látni, de baszik válaszolni hogy rohadna meg ő is meg az egész acclaim pénznyelő társasága. -
#13605 Hát ha eltűnik valami megmutatom hogy az biza ott volt.
De ilyet, 12 órával előtte jelentik be... 10xre tervez az ember, aki meg holnap beakar logolni meglepődik.
Lesz itt pár üzenet SG-n holnap mire felkelek már látom... -
#13604 miért kellett ahhoz lefotózni? -
#13603 Már tegnapelőtt lefotóztam minden karim. Szal azokat megkapom elvileg... -
#13602 hát azt nem térítik vissza :( -
#13601 Jah vettem xp karit, de in game goldért, lol. -
#13600 remélem sokan bevásároltak a holnapi 10x-re :) -
#13599 tetves fasszopó geci akklaim!
-
#13598 Ez mi a szar?
O.o
-
#13597 Tehát lófaszt kapunk a popinkba, nem mást. -
#13596 With great sadness, I have to announce the near-immediate closure of 9Dragons. We will be taking the game and forums down as of 11:59pm PST today.
You may receive a refund on all unused Acclaim Coins in your account. You may also request a refund on any cash items purchased in the last thirty (30) days. Please send any refund requests to [email protected]. For item refunds, please send screenshots of your character and gear.
We thank you for playing 9Dragons and for your business.
On a personal note, I will miss the community and the game. May the seeds of the dragon within you thrive.
WTFF???? 10x Előtt be lesz zárva a 9D!!! -
#13595 A makik is barnás színűek tudtommal :D -
#13594 elég barna név :D -
#13593 Makiii! ezt a nevet a jó édes anyád adta a szülőszobán? Ó máj gádisa hólnap rilli 10x xp lesz? itt a helem én+fröccs+láncfűrész+csúnyamókus. -
unusual #13592 Hm.....Hm..... -
#13591 Akkor töröllek, baj? -
#13590 Divat Pujáró és Pláza pujáró.. =) igen its meeee ! secret.life77@hotmail. c u m m =) -
#13589 Akkor te vagy Pujaro Shavo az MSNemen? Aki az oldallal kapcsolatos dolgokat kérdezte? Mert ha igen letiltalak a gecibe -.- -
#13588 Dóz.. nem emlékszel talán az Ai-Rebornos időszakra?
Azért csatalakoztam vele az FS-hez mert bírok onnan sok mindenkit..
jól viselkedtem? (amíg ott voltam mint ligatárs..) Őszintén Válaszol!
konkrét példákkal.. =)
-
#13587 Az új producerünk videoblogja. Megkésve bár de törve nem. :D -
#13586 Elhatárolódok a témától. Én nem változtatom meg az álláspontom. Aki ugat rám (ránk), azt nem tekintem partnernek a játékban. Ki lehet találni kinek mit fogok nyújtani. -
#13585 Mondom, segíteni fogok, orosz-rulett style.
De bunkó maradok attól, olyan Bari-styleos.
Az én-én-én is megmarad, olyan Awesome styleba.
De segíteni fogok attól :D -
#13584 Nos ebben teljesen igazad van és helyt adok!
De mit lehet tenni, vagy bunkó vagy és kb leszarsz mindekit és csak én én én...
Vagy segítesz és utolag az ien embereket elkönyveled utolsó féregnek!
Ien ez a pop szakma :D
-
#13583 Én segítek majd az FS tagoknak epiben, de ha valamelyik majd kilép mondván, hogy maki volt, és belök egy olyan dumát, hogy "kösz az epiket" akkor bizony elveszi a kedvem a segítéstől, de nem nézhetek minden új tagra ilyen szemmel, ezért inkább segítek mindnek mostantól, azt vagy beszopom vagy nem. -
#13582 Pénteken 10x? Hm...kellemesen hangzik!!!
Maki! FS-hez bárki csatlakozhat én sosem mondtam nemet egy emberre sem, de ha vkit nem bír a társaság akkor előbb utóbb kikerül a bandából!
Most ennek lehet több oka is kinek mi a nemtetszés tárgya, de ha álnéven is visszajönnél, csak kerüld el az összeütközéseket! Próbálj tenni a csapat előrejutása érdekében, szerintem mi is akik régebb óta ott vagyunk megteszünk mindent az újoncok érdekében, epi collect vagy bármi hasonló!
Úgy érzem és sztem bátran mondhatom hogy Fekete oldalon az egyik legrégebben működő és jól működő csapat vagyunk mindenkit szívesen látunk csak legyen normális és magyar, szoktunk hülyülni ökörködni de azért néha némi komolyság is elkél/fér!!!
Nem tudom mi volt az oka már annak hogy ellenségként nézel FS-re nem is érdekel és nem akarok felhánytorgatni régi dolgokat, nekem nincs veled bajom sztem ezt tudod te is, általában mindenkivel remekül kijövök! Mivel nem tudom megakadályozni (és más sem) ,hogy álnéven csatlakozzanak emberek a ligához, csak annyit kérek h mindenki viselkedjen úgy ahogy azt a liga megköveteli az éppen adott helyzetben!
Szépséges napot
Béka -
#13581 Csatlakozom... ( Az FS-hez) :$ x'D -
cSoPiKa #13580 okok köszi:D -
szabi34 #13579 igen csak rendszergazdaként kell indítani -
cSoPiKa #13578 WIN7-en h lehet futtatni a 9dragonst?
Léccives sürgős lenne:á -
szabi34 #13577 Asszem én is^^ -
#13576 Húú bazz, lemondom a pénteki programom -.- -
#13575 Kívánságod parancs ?! :| -
Norbi300 #13574 Hello Kamcsika maholnap elintézzük a deco-dat csak majd írjál rám a játékba , mert lesz vagy 1 óra mire felrakják azok a supportos majmok a coin-t,az a lényeg hogy elvan intézve minden majd beszélünk.. -
#13573 OMFG! Ez kegyetlen... Melyik karimat vajon? O.o -
#13572 beszabehu -
unusual #13571 Pénteken 10x?!? LOL -
#13570 Legyen is, még van 6 xp karim. -
szabi34 #13569 3 év után meglesz az első EC karim is xD
Jól haladok... bár még kell 15%, eddig jutottam eventen:D
Viszont az jólenne ha lenne több ilyesmi event. -
kalidor #13568 Wow...lesznek még ilyen eventek úgy tűnik. :D
Acclaim Sparda Post subject: Re: Bardo Lucky Cricket not startedPosted: 25 Aug 2010, 21:54
9D Admin
Character: _Ravenclaw_
Server: Bardo I put ON the event 6X for 2 hours guys. Anyways there will be a lot of "Deja Vu" in near future. . Have Fun. The event was delayed due to some technical issues from IT Department. Its been fixed.