9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
A 30% def nem mûködik belõle.
A többi az jó.
Nem árt tudni, hogy ezek az alap HP/VE és dmg-et növelik.
Szóval ha van egy 14 base con-nal rendelkezõ hybridünk, akkor az kb max 50-100 HPt fog kapni (jah, kb annyit kaptam). 😄
DMg-nél ugyanez van. A fegyó sebzését nem növeli, csak azt a sebzést növeli 30%al, ami az alap str-bõl van.
Szóval mûködik, csak nem éppen úgy ahogy azt legtöbben elvárnák. 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
amikor kicsi voltam (nemojan reg) jatszottam 1 olyan játékot h olyan kigyo fajtaval voltam es csak fel,le,jobra,balra lehetett irányítani es az volt a lenyeg h minnel nagyobb teruletet hódítsak meg persze voltak ellenfelek akik jottek felem es olyankor mindig megkellet varnom amig elmennek es aztan megint kerítennem nagyobb teruletet...és ezt addig amig be nem szoritottam az ellenséget olyan kis helyre h nyertem es mehettem a kov palyara! ha valaki tudja mirol is van szo pls irjon nekem, szivessen játszanám a már már gagyi játékot de jo emlékezteto lenne a gyerekkoromra! thx! tudom h 9d forumot sokan olvasnak azert irtam ide bocsi a hosszu postert
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Yunk inkabb dogoljek meg minthogy eladjam 😊 majd jonnek a Hermit hermit fegyok es majd abba rakok 1et és fel+ +12re 😊 persze scale nelkul
Én vettem coinért decot ami alapból 2slot,ugyhogy ahhoz csak 2jade kellett azt helo.namost nemhinném hogy máshogy lenne a játékban található decókkal.
meg egyébként is annyi jadéd van LAW, hogy kibirod hogy elb@szol párat:-Dmár amugy se ér sokat:-D:-D probálgasd^^
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
A deco-ba (ha fullosra akarod, akkor) 4 db JS kell... ezt Hefeiben a refis csajtól balra lévõ npc-nél lehet megtenni egy kis lóvéért cserébe.
😊
Ha fegyót akarsz slotozni, akkor az már kicsit bonyolultabb 😄
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
UI:I'm So Awesome
I S A e o e m o w s m !
Elmész te a Pícsába. A Te esetedben max Very Idiot Person ! =)
Live: DoZeR 982
I S A e o e m o w s m !
Bocs ez kitört belõlem ^,-,^
UI:Ha nem fut háttérba MSN, firefox, avast akkor elvileg nem dob ki.
Legalábbis amikor én ezeket kilõttem bírtam bent másfél órát, és magamtól léptem ki.
UI 2: Dóz CS vagy már? <#mf1>#mf1><#ejnye1>#ejnye1><#mf2>#mf2>
I S A e o e m o w s m !
unu. New York. ilyen nyilvánosan senki nem merné megkockáztatni a gyorsulást arrafelé. =)
Apokalipszis - BOT warrior
το παιχνίδι τελείωσε
I S A e o e m o w s m !
το παιχνίδι τελείωσε
pont ezt akartam írni 😄
ja +a meg elvágtam a kezem és osszevarták szoval nemtudtam 1ik kezemmel irányítani a gamet szoval addig filmeket neztem de voltam bent a jatekban is párszor de senki se volt!
Egyébként tegnap azthiszem 5x volt.
Valaki tudja mit tartalmaz az uj patch a bugokon kívül?B-)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Jani!Law!hol vagytok?
hajrá Píííííííícs!
http://img706.imageshack.us/img706/198/refi.jpg
Raktam bele 14/1k hp leech-t, hogy ma eventen leteszteljem 😊
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Kilépsz FSbõl és KoS-olsz vagy csak nem szólsz hozzám egy darabig? :S
I S A e o e m o w s m !
Pot ne nagyon cinkelj,mert megveszlek kilóra...na,de egy hangyányit komolyabban...Múltkor osztottam lead-et sm++-oknak DT-ben,meg persze az alapító tagoknak is van.Ha nem elég vagy nem a megfelelõ embereknél van,szóljatok és kap más (is).Ha master-cserét akartok azt is lehet.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Senki se adjon IDEGENNEK oda fegyvert/dekót scale/tear/jade seperator ügyben!
Ha olcsón adja akkor pláne, de lehet hogy direkt áron felül adja és azt hiszed ez tuti nem scammer, de engem is így kúrtak át, semmi értelme megkockáztatni...
Inkább várjatok +1 hetet amíg ismerõs elad, de bukni több száz kk-t mert azonnal kell, nem érdemes.
UI: Six, remélem nincs harag! 😄
I S A e o e m o w s m !
Gyere vissza játszani!!! Ezért lett még1 BoT band?! Nálunk már megint sokasodás vagyon...
Apokalipszis - BOT warrior
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Szerverhibák és patch után került valami hasznos a játékba vagy történt valami említésre méltó javítás?Majd benézek valamikor a héten,hogy ugyan bannoltak-e (már megint...) vagy nem.Ha valakinek kell valami tõlem,lógok neki vagy mittomén akkor írjon és megbeszéljük mikor/hol találkozunk.
Six ment PM,sry.