9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk a healeremnek se mükszik a dmg 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ck dmg nuku 😉 Meele kariknak elég jó jah,fõleg warrior 😉

A buff nagy része mûködik.
A 30% def nem mûködik belõle.
A többi az jó.
Nem árt tudni, hogy ezek az alap HP/VE és dmg-et növelik.
Szóval ha van egy 14 base con-nal rendelkezõ hybridünk, akkor az kb max 50-100 HPt fog kapni (jah, kb annyit kaptam). 😄
DMg-nél ugyanez van. A fegyó sebzését nem növeli, csak azt a sebzést növeli 30%al, ami az alap str-bõl van.
Szóval mûködik, csak nem éppen úgy ahogy azt legtöbben elvárnák. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Már persze ha mûködne is 😉

Nem is rossz ez a mai buff = 30%dmg+def+hp+ve 😊

meg valami tudom h nem a témához de még 9dhez sincs koze a kerdesemnek,de felteszem! 😊
amikor kicsi voltam (nemojan reg) jatszottam 1 olyan játékot h olyan kigyo fajtaval voltam es csak fel,le,jobra,balra lehetett irányítani es az volt a lenyeg h minnel nagyobb teruletet hódítsak meg persze voltak ellenfelek akik jottek felem es olyankor mindig megkellet varnom amig elmennek es aztan megint kerítennem nagyobb teruletet...és ezt addig amig be nem szoritottam az ellenséget olyan kis helyre h nyertem es mehettem a kov palyara! ha valaki tudja mirol is van szo pls irjon nekem, szivessen játszanám a már már gagyi játékot de jo emlékezteto lenne a gyerekkoromra! thx! tudom h 9d forumot sokan olvasnak azert irtam ide bocsi a hosszu postert

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Yunk namármost 😄 nekem is van olyan decom Lawnal de most 1 masikat akartam Pro-nak és olyat amit lehet tradelni mert amit te vettel azt nemlehet rájottem tobb probalkozas utan 😛 ! kiprobaltam beletenni a JS a csajtol balra levo npc-nel de nemengedi belerakni!
Yunk inkabb dogoljek meg minthogy eladjam 😊 majd jonnek a Hermit hermit fegyok es majd abba rakok 1et és fel+ +12re 😊 persze scale nelkul

skrimer
Na barátom!
Én vettem coinért decot ami alapból 2slot,ugyhogy ahhoz csak 2jade kellett azt helo.namost nemhinném hogy máshogy lenne a játékban található decókkal.
meg egyébként is annyi jadéd van LAW, hogy kibirod hogy elb@szol párat:-Dmár amugy se ér sokat:-D:-D probálgasd^^

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Szia Law 😊
A deco-ba (ha fullosra akarod, akkor) 4 db JS kell... ezt Hefeiben a refis csajtól balra lévõ npc-nél lehet megtenni egy kis lóvéért cserébe.
😊
Ha fegyót akarsz slotozni, akkor az már kicsit bonyolultabb 😄

Sziasztok...látom az osztás még mindig megy csak a nevek változnak 2-3éve ! namármost az én problémám ilyen...vettem 4 jade separatort mert akartam csinalni 4slotos shao deco-t klan decot nem a itemes decot ! namármost mit csinaljak veluk mert valaki azt monta nekem h kell meg hozzá vennem valamit de nemtom a nevét se,2. valaki azt is monta h nem 4 kell hozza hanem 1,2hoz iron a tobbihez kell csak jade separator...3.ha valaki elarulja hogy kell 4slot shao deco-t csinalni akkor azt is arulja el h hol kombinalhatom ossze a refis csajtol balra álló csákónál? koszi a helpet elore is...csa

BarackHUN
Dóz ne szívd mellre (szívd máshova), nyugika a kártyákat visszavették, ha nem tették volna már rég az orrod alá dörgöltem volna <#mf2>.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
UI:I'm So Awesome

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Mondom hogy random. De miután Ti repültök. Én kirakom tradelni ribikét. Hátha most nem dc zek trade közben, mint általában.

Elmész te a Pícsába. A Te esetedben max Very Idiot Person ! =)

Live: DoZeR 982

nemtom engem 2-3 percnél tovább nem hagyott benn. az a kedvencem amikor bejön a karakterválasztoképernyö és már akkor kiirja h disconnect(L)
BarackHUN
Én nem verified gifter vagyok hanem V.I.P. öcsém, 1075 kiosztott xp kártya után<#banplz><#banplz><#banplz> <#nevetes1>

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Mert sz*r vagy. PS5 vagy már?^^ Engem nem dob ki. És már PQ is volt. Szóval ez ilyen random. Olyasmi minthogy én pl verified gifter vagyok. =)

BarackHUN
Szerintem Awesome vagyok.
Bocs ez kitört belõlem ^,-,^
UI:Ha nem fut háttérba MSN, firefox, avast akkor elvileg nem dob ki.
Legalábbis amikor én ezeket kilõttem bírtam bent másfél órát, és magamtól léptem ki.
UI 2: Dóz CS vagy már? <#mf1><#ejnye1><#mf2>

I S A e o e m o w s m !

Jó volt ez a film,nekem legalábbis bejött akkoriban. 😊 Jöhet a 110-es patch amugy,mert ez így elég gázos!!!!!

ToshiBá
részlet a filmbõl

bocs az offért, és a duplapostért.^^

ToshiBá
Minden amcsi egyetem focicsapatának van egy zenekara. na ez a tag tuti egy olyan csoportból származik. láttam egyszer egy filmet, amiben a dobosok rendesen versenyeztek a címe : Dobszóló rohadtul tetszett.

unu. New York. ilyen nyilvánosan senki nem merné megkockáztatni a gyorsulást arrafelé. =)

Mire képes az spd mi ?!? 😊 Vagy ala natur? 😊

P0Th3aD
Kis off

Jol nyomja a kis gyapotszedõ nem? : )))

További kellemes DC eventet mindenkinek^.^

Apokalipszis - BOT warrior

Sites Mex
jó kis(s) patch

&#964;&#959; &#960;&#945;&#953;&#967;&#957;&#943;&#948;&#953; &#964;&#949;&#955;&#949;&#943;&#969;&#963;&#949;

BarackHUN
9D fórumon is írja mindenki, hogy DCzik folytonm és nekem is 5 DC volt 10 percen belül... 😞

I S A e o e m o w s m !

Sites Mex
Csak nekem van kb 2percen két dc ?

&#964;&#959; &#960;&#945;&#953;&#967;&#957;&#943;&#948;&#953; &#964;&#949;&#955;&#949;&#943;&#969;&#963;&#949;

unu... a számból vetted ki a szót 😄
pont ezt akartam írni 😄

Még több bugot! 😉

csatok Jani es Yunk ! éllek éllek csak meguntam kicsit a grindet meg azt h mindig éjjel van az event és ha melozok mindig állmos vagyok es nemtudok fenntmaradni míg azok akiknek jo idoben van 15szintet fejlodtek 2het alatt 😄😄😄 !
ja +a meg elvágtam a kezem és osszevarták szoval nemtudtam 1ik kezemmel irányítani a gamet szoval addig filmeket neztem de voltam bent a jatekban is párszor de senki se volt!

skrimer
Már a 3x nem is jó?:-) lol
Egyébként tegnap azthiszem 5x volt.
Valaki tudja mit tartalmaz az uj patch a bugokon kívül?B-)

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Jelen Csak már rohadtul unom az SRS-t és duplán meg 3x-on nem szenvedek vele majd ha 5x-ös lesz ott leszek
skrimer
Aztaaaa! Patch 109. O_o
Jani!Law!hol vagytok?

Shao cipõ kell 1slot-os már csak. 😉 Ha valaki-nek van jelezze. Elõre is köszönöm. Pm me! 😉

BarackHUN
Köszi, de +9 a cél, remélem sikerül.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Embertelen! Majd irj rám ingame.

Hugi... szeretnék beszélni veled 😉

eddig jó... meg se állj +12-ig 😄
hajrá Píííííííícs!

BarackHUN
+6ig nem tört, utána 2x +7-re és így maradt (ez még az elsõ törés utáni kép, de ugyanez most is csak 0/1 a scale)
http://img706.imageshack.us/img706/198/refi.jpg
Raktam bele 14/1k hp leech-t, hogy ma eventen leteszteljem 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Unusual remélem kell még a shao 1 slot VE hat mert vettem 8kk ért, PM rám in game holnap event elõtt/után. Ha meg nem kell így jártam 😄

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Írj ide Privit ha hazaértél, és mehet a dolog.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Xil, most értem haza, nemsokára megkereslek in-game, szerintem 1 órán belül.

I S A e o e m o w s m !

Píííííííííííííccs... jelezd, ha vagy 😊

BarackHUN
Mennyire van?
Kilépsz FSbõl és KoS-olsz vagy csak nem szólsz hozzám egy darabig? :S

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Paff...gz Six!
Pot ne nagyon cinkelj,mert megveszlek kilóra...na,de egy hangyányit komolyabban...Múltkor osztottam lead-et sm++-oknak DT-ben,meg persze az alapító tagoknak is van.Ha nem elég vagy nem a megfelelõ embereknél van,szóljatok és kap más (is).Ha master-cserét akartok azt is lehet.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

De van! -.-

BarackHUN
In-game már lebasztalak, de itt is lefoglak.
Senki se adjon IDEGENNEK oda fegyvert/dekót scale/tear/jade seperator ügyben!
Ha olcsón adja akkor pláne, de lehet hogy direkt áron felül adja és azt hiszed ez tuti nem scammer, de engem is így kúrtak át, semmi értelme megkockáztatni...
Inkább várjatok +1 hetet amíg ismerõs elad, de bukni több száz kk-t mert azonnal kell, nem érdemes.
UI: Six, remélem nincs harag! 😄

I S A e o e m o w s m !

Már tárgytalan, "elúszott" a deco... -.-

P0Th3aD
Persze hogy van bõven, hisz azzal lógsz!<#nyes>

Gyere vissza játszani!!! Ezért lett még1 BoT band?! Nálunk már megint sokasodás vagyon...

LordTusy
Mókás vagy Bari.(Igazából nem pénzre gondoltam,az van bõven.)<#beka3>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Jössz nekem 1kkk-val.
Remélem megadod ^,.,^

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Hmm...zajlik az élet 9D-ben is.
Szerverhibák és patch után került valami hasznos a játékba vagy történt valami említésre méltó javítás?Majd benézek valamikor a héten,hogy ugyan bannoltak-e (már megint...) vagy nem.Ha valakinek kell valami tõlem,lógok neki vagy mittomén akkor írjon és megbeszéljük mikor/hol találkozunk.

Six ment PM,sry.

BarackHUN
Kérek egy nevet (tudod kiét) és megmondom kitõl vettem 😊

I S A e o e m o w s m !