9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hja, menjen mindenki oda játszani és akkor nem lesz LD crash <#nyes>
Köszi! 😉 Csak neked high lvl Shaman = http://www.youtube.com/watch?v=HX-yFoDLJ24

High lvl Warrior = http://www.youtube.com/watch?v=YzwPJbsAkck&feature=related

High lvl Hunter = http://www.youtube.com/watch?v=JyKhi-imy2w&feature=related

Több infó-t youtube-on is simán találtok. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
Hm...Tényleg jó kis gammának tûnik!

Itt is gratulálok LM-hez Uni, te kis PROkocka!
Meglesném énis majd ha lesz EU-s verzió, gondolom lesznek jobb és durvább skillek is mert ahogy leveszem még alacsony a kari.

További szép napot mindenkinek na és peszre crash és terrorcodce mentest is <#eljen>

Apokalipszis - BOT warrior

Huha ez tetszik nekem is 😄 Unusual szólj ha majd lesz EU szerver! Joo gamenek tûnik 😊 , és a Hp ja alatt nemlátok olyant hogy 'Premium pákedzs' ez joo jel 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Sziasztok! A scale-témához szólnék hozzá: eleve csak magyarokkal üzletelek ilyen bizalmi dolgokkal, mint scale/tear stb. Sajnos, ennél jobb védelem nem létezik, kivéve, ha az ember maga készíti el a fegyóját...
Más: lehet, hogy pici a klánunk, meg nem batár nagyok a tagok (még), viszont összetartunk és támogatjuk egymást, amiben csak lehet. Szerintem egy csapatban ez a fontos, nem az önös érdek. Utóbbi soraimat nem éllel, csupán népnevelõi célzattal írtam. Jah, és a klánunk neve: _Dark_Rebirth_of_Hungary_ (fekete klán)
Igazából ennyi... Jah és jó gémelést, mind1, hogy ki milyen játékkal játszik, meg milyen karival...<#hawaii>
Na ezzel megfogtál! Pont az én stílusom. 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

A 9Dragon's-t ismered? 😊 Jó csak vicceltem! 😊 Én pl ezt a gamet várom EU verzióban. 😊

http://www.youtube.com/watch?v=908LFlsvL6E

LordTusy
A legegyszerûbb megoldás...csak olyantól vásároltok,akit ismertek <#nyes>
(Mondjuk ez se 100%,szerencsétlen Abu-t egy haverja lopta meg...)
Gondolkodom,hogy a maradék scale egy részét eladjam,majd meglátom.

Holló értem mire gondolsz és igazad is van kb.Elnézést,ha megbántottalak.Most akkor javítanám magam: Allods és ROM is azonnal WOW-ot juttatta eszembe,ezért nem látok bennük fantáziát.<#beka3>
Annyival azért kiegészítenélek Raven,hogy mi most a fantasy MMO-król beszélünk.Természetesen nem fogjuk azt mondani egy sci-fi MMO-ra,hogy WOW koppancs.Igazából én csak egy kis eredetiséget várnék el a készítõktõl.Elég unalmas,hogy a fantasy MMO-k többségében a mapeken kívül minden egyforma.Leállok offolással... <#hehe>
Ha valaki ismer egy jó harcmûvészeti MMO-t,amivel már lehet is játszani,az pls írja.(Igazából bármi jöhet,ami játszható és nem "koppancs".)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Wow... 3 napos figyelmeztetést kaptam 9d fórumon. o.O
Vicces mert csak 2 hozzászólást írtam az utóbbi idõben.
Az egyik a "Hungarian" részlegben volt, ahol megpróbáltam segíteni valakinek, a másik meg a "Genereal Discussion"-ban, ahol megdícsértem õket az újabb bugok miatt. 😄

És hogy lehet odaadni egy ec wd +9 full hardness fegyót egy tök idegen alaknak? -.-

gamehunter
Én is buktam már ezen :|
phawgyi :@
Storm-ot én is utállom, pofátlan BP-n meg nagy a szája.

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

ShaoNuker
Teljesen egyet értek veled!

Én kb 2hete buktam az ec wd +9 0/2(hardness inc possible) axe-mat...
Az úriember neve pedig stormshock !
Ugyhogy tõle sem ajánlatos bármit is venni(scale&tear-re gondolok)

ShaoNuker/fc Nuker(Shao) Leilas_Back/fc Hibryd(Bot) DSun/gb Nuker(Bot)

MadeInHell
vennék 3 scalet pm HERUN

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
Szerintem ilyet senki nem mond egy játékra sem, mert ilyen szó nincs 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

MadeInHell
Felszeretném hívni a figyelmeteket hogy a scale eladók 90%scammer!gondolom ezzel nem mondok újat de a lényeg hogy mit tehettek ha átvernek titeket.Kûldtem acclaimnak egy levelet hogy 3 ember scammelt és mellékeltem 3 fényképet is róla amin látszik az esemény.Õk vissza írtak egy levelet hogy megvizsgálják az esetet de ha be is bizonyosodik akkór se fogják vissza adni a fegyvereimet mert az én felelõségem.Magyarul ha megkeresik az embert aki elcsórta a fegyveremet úgy is azt fogja mondani hogy ki dc zett aztán nem ért el,de persze odáig úgy sem fogok eljutni mert acclaim szarja le mivan velem,tehát buktam nem kevés pénzt phawgyi, cp6uja , Floren csórta el a fegyóm.Viszont vannak rendes emberek is pl 3x logolt be a gyerek alt al hogy 3 scalet belerakjon és a végén õ is átverhetett vólna és nem is járt vólna szarul egy 4 slotos 3/3 fegyóval.Szerintem inkább érdemes beruházni 3 scalera coint mint egy jó fegyvert elveszíteni.

TAO BoT Warr

Hm error code.....

Blood Raven
Egy kis offtopic
Ez a wow kopincsos dolog nekem ugy tetszik az mmok 99% ára azt mondják hogy wow kopincs pedig ha jobban belegondolnának (Tüsi,Six) rájönnének hogy az mmorpgknek ugyanaz a lényege grind,küldik,dungik és pvp némejikben több pvp vagy kevesebb a grind enyi erövel rálehetne mondani a legelsö mmora hogy az utána következök annak a koppincsai.
Anyi különbség van az mmok között hogy a korral a grafika is egyre jobb persze van kivétel is.
Én probáltam a wowot és nagyon nemjött be a romot is probáltam azzal még mostis játszok az egyik legjobb mmmo amivel játszottam rövid életem során😊 wowban meg nemtudom hogy épitesz csatahajokat amivel a földrészek között utazol kifosztva mások hajoit.
(de itt abba is hagyom mivel már Tüsi is megmondta ez a forumozok többségét nemérdekli<#buck>)

Hollo

LordTusy
lol Pot,igaz PC-mben sincs minden rendben,de azt ne mond nekem,hogy ha Rappelz-ben semmi grafikai hibám nincs 9D-be meg nem tok úgy belépni,h mindent lássak és semmilyen grafikai elem ne hiányozzon az a gépem hibája.Játszottál vele,úgyhogy nem kell bemutatnom a 2 játék grafikája közti különbségeket.

Six Cabal-al kb 4-5 órát játszottam és rájöttem,h nekem az nem jön be.Rappelz tetszik,csak lenne valami normális magyar közösség benne...egyedül qva unalmas,mint az összes többi...
Am Allods nekem is WOW koppintásnak tûnik,mint ROM és a többi,amiket nem fogok felsorolni,mert túl sok van belõle...ha már WOW se tetszett ezeknek tényleg semmi esélye.

Csápi már próbáltam Archlordot,de nem jött be.
Szétnézek SG-n,hátha van más normálisabb MMO-ban is frankó magyar közösség,ha nem találok semmit,akkor néha beloggolok dumálni 9D-be azt csók.

(Igen,hosszú post lett és a fórumozók többségét nem érdekli...sry)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Archlord nekem nem jött,be ahogy a többi sem,de sok sikert annak aki kipróbálja. 😉

Ha már új játékokról van szó, akkor én is megemlítem Archlordot 😊 Nem nagyon van benne hiba, nem kell standolni, nem kell buffokat húzni. Csak most átvette a webzen az irányítás és vannak bakik, de attól még nagyon jó. Egyetlen hátrány hogy nagyon sokan vannak 😞 de hát ez is csak azt mutatja, hogy jó... 😊

Én ebbõl az eventbõl így semmit nem értek. >_>
Mi az a Statue of Snow land? Meg Mirror of SL, meg Fortune scroll meg mittoménmi? -.-
Egyik reward sem ismerõs, úgyhogy nem tartom érdemesnek, hogy benézzek. 😊

Tusy nekem az a Rappelz nagyon Cabal másolatnak tûnik (habár nem tudom melyik volt elõbb).
Az Allods meg 100% WoW utánzat, már azért sem adok neki esélyt. 😛
Eddig Made választása a nyerõ, de az nem tudom mikor indul. Lusta vagyok utána nézni, állítólag még februárban.

Azért happy valentine's day-t mindenkinek! 😊

P0Th3aD
Éljen az új pecs! Belépek és mi fogad?!....

Server will be restarted for patchfix!!! xD
Hozzánemértõ dilettáns banda!

Tutykó, én tudom meg sejtettem is hogy acclaim egy kalap kaki, de ha belépsz és ien befagyás illetve egyébb grafikai hibák vannak akkor a hiba az ön készülékében van...

Ezeket nem lehet acclaim számára írni, arra a ott a sok bug meg dc illetve a crash!
Örülök h tetszik a Rappelz, mondom 37es szintû máguscsajszit csináltam és meguntam 😄
Pet rendszer elég jo benne, meg nem acclaimos és elhiszem h az is nagyon számít egyeseknek!

Azért rem majd visszajössz ha meguntad^^

Szép napot all, bb

Apokalipszis - BOT warrior

LordTusy
Gondoltam benézek,hátha van valami normális ajándék az eventben...
2 indításból 2x betölti a map-et,aztán befagy 9D és nem rak be a játékba.
No comment...ennyit ér ez a szarrakás,örülök hogy átmentem Rappelz-be.
További jó szenvedést mazochisták!Apropó,ha normális MMO-val akartok játszani kövessetek...Rappelz se tökéletes,de legalább fosklémhez és a töketlen indy-sekhez semmi köze.

- Chinese New Year’s Event
1. Event Quest
: Snow Lady and Ricecake Soup -> For every user, one time for each account / Reward: Statue of Snow land & Mirror of Snow land
: The Return of the Snow Lady -> For a character who finished Tears of The Snow Lady(last event) /Reward: 2 Statues of Snow land & Mirrors of Snow land
: Nan Xuanchen, Headgear Craftsmen & Fortune Teller -> For every user, repeatable / Reward: Fortune Scroll -> tradeable for other gifts (Nan Xuanchen)
: Nan Xuanchen's addiction to dried persimmons -> For every user, repeatable / Reward: White Tiger Hat

2. Collection
: Scented Bead, Carnation, Pinwheel(drop items) -> Three-colored Pouch, Five-colored Pouch, Duanwu Fan

3. Buff Event
: Valentine’s Glow (Feb 12~14/19~21)

ami szerintem meglepo mert Bardon joval tobben jatszanak..habar az amcsik meg a (mittudoménhonnandvalósiak is) mindig akkor logolnak fel amikor en mar alszok...😄😄😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ReszegKoldus
Nincs miért bocsánatot kérned, ha úgy nézzük (és ha jól emlékszem) az elõzõ gyûjtögetést is a Nirvana nyerte <#wink>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

elore bocsanatot kerek reszeg koldus bacsitol...es gratula mindenkinek ugyanis Nirvana,Bardon es Asura is 100%ra megcsinalta a coll kuldijet...gogo 4hr 5xezni sok lvl up-ot...csatok

Item Mall ---> Quillin's Mirror
Ott lehet "találni" olyan wbt. 😄

akkor siessetek mert mar nincs sok ido es nemfogtok tudni ugralni a beggar meg bot-okkal 😄

ReszegKoldus
Az ne zavarjon, hogy holnapig lehet gyûjteni, így a Bardon is lehet 4 óra 5x

hehe Nirvana nyerte a nagy bardo ellen a coll cuccot 😊
tehat 4hr 4x lesz Bardon es Asuran es 4hr 5x lesz Nirvanan....jo szorakozast mindenkinek hetvegen.

hol vettel vagy talaltal olyan wb-t? 😄

Nova910
Na zsír! Megy a Lucky, és mellé a terror code -1. Hogy létesítene anális kapcsolatot a mindenható az összes homoszexuális acclaimos útszéli üzletasszony anyukájával......

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

ReszegKoldus
Nagyjából pont erre tippeltem volna, hogy ilyen skilljei vannak 😊

ReszegKoldus
tessék Jad3Dragon

ToshiBá
wts 400ck dmg wb male (Bardo) =)

Live: DoZeR 982

MadeInHell
Mert ezt nem pont rá értettem! Inkább ezt nézzétek MMORPG Ez 9d féle csak szerintem jobb

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
Csak én nem látok egy darab kg-t sem és hp pillt sem?

MadeInHell
ennyi buffal rc healerrel szétverem black safet

TAO BoT Warr

MadeInHell
Már értem minek olyan erõsek a blackek mikór átjönnek pk znipár buffés még zli tõl kunyerál bs t.no meg kg hp pill speed pill meg anyám kínja.

TAO BoT Warr

ToshiBá
NE BECSÜLD ALÁ A HÖRCSÖGKOMMANDÓ EREJÉT!!! xD

Live: DoZeR 982

Blood Raven
Tüsi hagyd azt a szart most indul a hetekben az Allods 100x jobb és énis ottleszek inkább oda gyere😊

Hollo

LordTusy
9D Hermit
9D Admin

Post Posted: Mon Feb 08, 2010 2:07 am

l Modification
- XP bonus card text bug: fixed
- Liaodong Dungeon bug: fixed

Six,ma kezdem Rappelz-t,ha megtetszik maradok ott.Ha csatlakoznál hozzám dobj egy PM-et és megbeszéljük.<#nyes>
Ja és...nem...nem csak a BOT-ok tudnak ugrálni,de csak a BOT-ok tudnak hányni!!!Yeah!BOTs rule!(Aki máshogy gondolja azt megkeresem hybemmel és lehányom! <#hehe> )

105-ös patch. :-) Hm......

Tãceþi! Hehe ez jó.De ha amit Dozi irt tényleg valós,akkor hát..............tényleg jól nézünk ki.Ezért nem is bánom hogy sokszór kikapcsolt chat ablakkal jatszom.Ezentúl még többszõr és remélem nem fogtok rám haragudni ezért.

Szevastok és egy további szép vasárnapot
Nem, én nem a drámához csatolom ezt, bocs. 😛

Tusy utóiratára:
Az lehet, de csak a BoTok tudnak ugrálni! Ugri-bugrik forever! 😄

Ja és ha valaki nyelvet akar tanulni, akkor ajánlom a kultúrált szavak megtanulásának elsõbbségbe helyezését a káromkodások elõtt. Aztán csûrheted-csavarhatod kedved szerint, 3 szóból akár 14 káromkodást is összerakhatsz! 😄

Na have fun all!

U.I. Nem Tusy, most jött el az idõ, amikor elértem az unalom felsõ határát (lehet hogy már át is léptem, vízum nélkül 😄) ebben a játékban.
Ha lesz valami új, majd benézek. Addig is fórumozgatok.

LordTusy
Khm...lehet én vagyok nagyon gyökér,de szerintem baromira nem érted a lényeget Tequila.Ha káromkodni akarsz,elküldeni valakit a jó édesanyja valagába,akkor egyszerûen tedd meg.Mért strapálod magad egy idegen nyelv tanulásával,ha ott van neked a saját gyönyörû,választékos magyar anyanyelved?
Bizonyos fokig persze megértelek...a francia káromkodás valósággal csiklandozza a nyelvet,a spanyol csodás temperamentuma pedig egyszerûen üvöltésre lett kitalálva,de Te románul káromkodtál...ajvé.
Szerintem egyszerûen csak gyáva voltál magyarul visszaszólni és valószínûleg a román PK allydtól is kaptál buksisimogatást,amiért ilyen ügyesen beszóltál a bozgoroknak.
Nem is kellett volna írnom,de unatkoztam és gondoltam megosztom a véleményem,ha már privát út helyett itt nyilvános fórumon drámáztok.
Az anyázás frankón minõsítette az említett 3 tündérkét,a reakciód meg téged.Gyerekek itt lenne az ideje felnõni...Ha minden hasonló helyzetet ilyen ügyesen kezeltek majd,börtönben vagy hullaházban köttök ki.

(Ui.: Nem csak a koldusok tudnak táncolni!Felejtsétek már el ezt a marhaságot! <#hehe> )

bushido90
vedd úgy h fonetikusan írtam ;-)

Liu-Shenlong www.9dragonsmania.lapunk.hu

ReszegKoldus
Taci e ti helyesen szerintem, szólj a "tanárodnak" 😊

bushido90
Ennyi erõvel németül is tudok... majd pont egy pár "jókisfiu" fogja nekem megszabni, hogy milyen nyelven beszéljek.

bushido90
DOZER kb. le...rom a véleményed, hülye vagy te. Pereljetek be, mert románul káromkodtam, vagy feszítsetek keresztre. És még én veszem komolyan a játékoz.. JÉZUSOM... tudod mit? Tacieti si! _|_