21072
  • BarackHUN
    Náciország az olyan mint, a gumimacik.
    Ha hiszel benne akkor látod.
    Legalábbis szerintem valami ilyesmi lehet, mert ha ő azt hiszi, hogy minden német náci most, vagy volt annó a világháborúban akkor sajnálom a történelemtanárát és/vagy őt.
    UI: Visszatértem pár napos elvátomból.
  • makiii
    igen ezen én is meglepődtem. =)
    De rájöttem: Az általánosítás az egy "biztos" rendszer. =)
  • makiii
    ez értelmetlen.. ha bezár akkor mindenki a saját feje után fog szaladni. =)
  • ToshiBá
    Másik játék, ha 9D bedől és Project 9 nem tetszik. ;)
  • sherlock1
    Ja igen. "Acclaim/Playdom’s license with GameHi for 2Moons ends as of August 26, 2010“
  • ReszegKoldus
    mi az a náciország?
  • ToshiBá
    *egyelőre
  • ToshiBá
    2 Moons is marad.
  • sherlock1
    Hát a disney vagy megtartja, vagy pedig eladja a picsába. Ja és a 9takonyson kívűl az összes többi acclaim játékot vagy leállították, vagy pedig másik kiadóhoz kerültek. Egyedül 9dről nincs még info, gondolom mert még mindig sokan vesznek cuccokat az item mallból és fejik amíg lehet.
  • mongo2
    És ha Pl: megszünik a 9d akkor valamikor ujra fog ekzdödni vagy soha?
  • mongo2
    Ez joh Doz :D:D
  • cSoPiKa
    Na és magyarul?XD
  • mongo2
    E most komoly baszusz
  • sherlock1
    9takonys jön náci országba. http://www.onlinewelten.com/games/9-dragons-eu/news/kung-fu-mmog-kommt-deutschland-86599/
    OnNet Online fogja kiadni németül ősztől, franciául, spanyolul is kiakarják adni, de angol verzióról nincs említés.
    náci 9szars honlap

És mivel az acclaimot felvásárolta a playdom, a playdomot meg a disney, és a legtöbb acclaim dolgozó új állás után kutat a twitterjük szerint, ezért az acclaim nagy szarban lehet.
  • ToshiBá

Inkább ilyennekkel foglaljuk le magunkat. :D
  • mongo2
    Az a gáz csináltam képet deh letöröltem a telomrol :( pedig jol lehet látni
  • Peter55
    Én meg nem láttam semmit, mert ők sem láttak engem.
  • mongo2
    Undecide is láttam már DOZ :D
  • mongo2
    Clanos
  • mongo2
    Jaja mert +12 Spear Lm6 volt asszem ugy nézet kih és dumált ot még 3 Black Canoosal
  • LordTusy
    Az is lehet.Ha tesztelgetnek,akkor kb 100%,hogy nem kell paráznotok 9d zárás miatt.Ha a tag +12es fegyverrel nyomult szinte biztos,hogy GM.
  • unusual
    Lehet,hogy " ezek " csendben tesztelgetnek valamit????? Hm.....
  • ToshiBá
    Sztem totál félreértetted mongót. Régen a GMeknek az volt a klánhoz írva, hogy Undecided. Ha mongo ott látta a Black Dragon feliratot, akkor az nem epi. Akkor az WTF?? Advanced klánban vannak a GM.ek?? O.o
  • mongo2
    Köszi deh énis meglepődetm oda meg azt +12 spearral dumál Pikával
  • LordTusy
    Öhm...ha csak nem változott meg a játék 100%-ban mióta leálltam,a deviant clan-ok mob-ok.Pl:white shadows,black shadows,etc.Nem emlékszem,lehet van ilyen nevű mob-klán is.Ha az a "BlackDragon" Black Dragon Fall & Rise akar lenni,akkor azt megfelelő emberekkel nem nagy művészet megcsinálni (,tudok a debuffról,de pl H+ hybeknek nem fáj).

(Lehet pár nap múlva folytatom 9D-t,majd meglátom hogy alakulnak a dolgaim.)
  • mongo2
    Nevermore e neve nagyon állatt szerintem BlackDragon már :DD mert Deviat Clant ir kih :D
  • mongo2
    Lehet egy kérdésem mindenkitől ?
    a Deviant Clan Mien Clan :O it egy ember
  • unusual
    Be kell adni sok-sok dolgot arra írtam.
  • lolkaésbolka
    Legalább még valakit érdekel a coll event :) Bár a hajrá harját nem értem mire. Nem kötekedésképp, csak kíváncsiságból. Most azért magyarázkodom, mert általában mindenki megsértődik, mint a hülyepicsák :D Vagy csak én vagyok túl közvetlen??!!?? :D
  • unusual
    Collection event. Hajrá-hajrá.....
  • ToshiBá
    Kami! Itt a válasz, hogy mennyit buktál! :D

• bomb1111
    Szevasztok ! @makiii ha amit 1rtál,meg is értetted(gondolom igen) minden tiszteletemet kiérdemled.Bármit mondanak mások,mély tiszteletem irántad.Csak tartsad magad e nemes elmélet árnyékában. evoo avagy alias Pika Chuu hálás köszönetünk amit a FS tagjaiért tettél(természetesen értem is) Megértem a MMRPG értelmét de az ember-választott kari nemzetiségét nem a pillanatnyi opportunitások villámfényében látom.Ha Magyar vagy,magyar vagy a végsőkig.És mielött a szememre vetnéd hogy "ez csak egy játék" csak annyit mondanék : Játék,játék de a vér nem válhat vizzé.OK lebaszol mert a nagy karik nincsenek fönt amikór te fönt vagy.Tán az UF be másként van ? Elnézést a szerénység hiányért de én is írok-olvasok a magyaron kívűl még 4 nyelvet(+ meg dadogok 3 at) és mégsem mentem át más nem magyar ligákhoz.Tudom,ITS A FREE LAND de azért sértve érzem magam az irányu kijentésed miatt hogy csupán a +40 oldalnyi HZ sod köt e ligához.A te választásod,teljes jogod meg van rá,elvégre its a free land de ne haragudj rám ha ezentúl nem tartalak magyarnak hanem csupán egy FAYR játékosnak aki arra lebeg amerre fúj a szél.Elnézést de a szélirányu hajlongókra semmi esetben sem mondhatom hogy Magyar.Rendes vagy,tisztellek de ne mond magadat magyarnak.Tudom hogy sokan elitéltek e HZ som miatt és talán túlbuzgó magyarnak fogtok tartani,de nincs igazatok.Csak egy kibaszott erdélyi magyar vagyok aki a magyarság kitartását erénynek nézem.Legyen szó egy játékról vagy akár másról.Jaa,és el is felejtettem hogy ma hányadika van.
  • makiii
    De egy linket adjál légyszíves =)
    A kérdésre nem is válaszolunk? :S ='(
  • ToshiBá
    ott lehet el tudod adni a szutyok "karaktereidet"...
  • makiii
    Miért ez az FS fórum ? :|
  • Peter55
    Hát akkor uff.:D
  • Looooser
    király szerintem póló gyanuss
  • ToshiBá
    akkor menj az ö fórumukra.
  • makiii
    Destiny <333 ;)
  • evoo
    FS <3

Csak azért mondtam, hogy néhány ember ne lepődjön meg ha megtámadom.