21072
  • ToshiBá
    Azért (ha nem is sokáig) voltál Sólyom is. ;)
  • evoo
    @MadeInHell nem, valamikor tavaly nyáron írogattam ide, 40+ oldal körül. és a játékban még mindig uf vagyok, nem magyar :)
  • makiii
    Egy okos ember véleménye:
    (Nem ,nem magamra gondoltam félre ne értsd. )

Ősrégi történet: egy fiatal ördögtanonc odarohan a főnökéhez, és remegő hangon mondja az öregnek:
    - Valamit nagyon gyorsan tennünk kell, mert a földön egy fickó megtalálta az igazságot! És ha egyszer az emberek tudják az igazságot, akkor a mi szakmánknak lőttek, nem?
    Az öreg csak nevetett:
    - Ugyan, fiam! Ülj csak le, és egy percig se aggódj! El lesz intézve, az embereink már ott vannak.
    - De hát, onnan jövök. Nem volt ott egyetlen ördög sem.
    - Dehogynem! A papok ott vannak. Ők a mi embereink! Már körül is vették azt, aki megtalálta az igazságot. Mostantól ők lesznek a közvetítők az igazság embere és a tömeg között. Templomokat építenek, szent iratokat gyártanak, értelmeznek és eltorzítanak mindent. Arra kérik majd az embereket, hogy imádják őt, és imádkozzanak hozzá. Ebben a nagy cirkuszban az igazság szépen el is kallódik valahol. Nekem ez a holtbiztos módszerem. Eddig mindig bejött.

A papok, akik a vallást képviselik, nem barátai a vallásnak. Ők a legnagyobb ellenségei. Ugyanis a vallásnak nincs szüksége közvetítőkre: közted és a létezés között közvetlen kapcsolat van. Mindössze annyit kell megtanulnod, hogy hogyan értheted meg a létezés nyelvét. Az emberi nyelveket már ismered, de közülük egyik sem a létezés nyelve.
    A létezés ugyanis csak egyetlen nyelvet ismer. A csendet.
    Ha te is el tudsz csendesedni, képes leszel arra, hogy megértsd az igazságot, az élet értelmét, és minden létező jelentőségét. És nincs senki a világon, aki ezt számodra értelmezhetné, vagy közvetíthetné neked. Mindenkinek magának kell rátalálnia. Ezt a munkát senki nem végezheti el helyetted - a papok mégis évszázadok óta azzal jönnek, hogy ők már letutiztak mindent. Úgy állnak közted és a létezés között, mint a Kínai Nagy Fal.
  • ToshiBá
    nagy igazság

Akinek nincs fészbúkja annak kirakom ide is... :D

• makiii
    Diétázok szóval nem. =)
    Azért kössz ! =)
  • ToshiBá
    Szakadj ki a játékunkból. Menj Banánt enni.

Mindenkinek:

Sparda (_RavenClaw_) leírta miért nincs promo hetek óta, és hogy miért nem lesz az elkövetkező hetekben. Azért mert a játékosok elkezdtek kombinálni, hogy mi lesz 9D sorsa. lol...
  • unusual
    The VGMs will give Special rewards to the players who turn in items.

- list 1 items will be rewarded with Dragon Herbs (hp recovery 200/3sec, duration 15sec) (1 DH/10 items)
    - list 2 items will be rewarded with GT low lvl (1 gt/20 items)
    - list 3 items will be rewarded with CC keys (1 cc key/20 items)
    - list 4 items will be rewarded with BE (1 be/20 items)
  • MadeInHell
    2 év kellett hogy evo magyar legyen? hurrá
  • szabi34
    Acclaim megint alkot... dejó
  • makiii
    Szerintem nem, mert
  • Peter55
    Esetleg leírhatnánk, hogy
  • unusual
    Pfff.....lol.....Lehet tudni min akadt ki ennyire?
  • evoo
    Muew kiakadt pár napja, nekem adta a cuccait és le akarta törölni a kariját.
    De még mindig megvan a kari, szóval remélem hamarosan visszajön.
  • P0Th3aD
    Jó heló...

Biztos már zsibbadt az ujja a sok instant KGtől! ; )))
    Ezekszerint pvpzel most Muew szépséges spearjével...nájsz nájsz : ))
  • makiii
    :S Pedig jól jött volna most amíg strand szezon van. =)
  • BarackHUN
    Uh bocs, most jut eszembe, hogy azt eladtam in-game pénzért, mind1 akkor.
  • BarackHUN
    Adok az accért egy fél pár vietnámi strandpapucsot.
  • makiii
    Neked is eladom 120euróért ah érdekel. =)
  • evoo
    Dóz?

http://www.youtube.com/watch?v=D0cr8dz9blY

'_'
  • BarackHUN
    Erre csak annyit mondok, hogy
  • ToshiBá
    Evo?
  • ToshiBá
    Bari?
  • ToshiBá
    Te meg halott vagy nem?
    És amúgy azt hallottad?
    És azt hogy?
    És mikor azt csináltad, hogy?
  • ToshiBá
    Egy újabb értelmes komment... Menj egyél banánt!
  • BarackHUN
    Szóval érted, remélem, mert
  • BarackHUN
    Jah és majdnem elfelejtettem, Petya, mindenképp
  • BarackHUN
    Erre csak annyit mondhatok, hogy
  • Peter55
    Barack, tudod mire jöttem rá? Arra, hogy...

Na nem, de egyébként te hülye vagy. Tudsz róla?:D
  • makiii
    pénzt csinálok belőle azt szünjön meg a geicbe. =)
  • mongo2
    Jaja szar lenne ha megszünne mert bárhol néem miden Mmorg nál meg bárhol a 9dragons az első szar lesz ha megszünik :(
  • unusual
    Valami lesz majd egyszer,de még mi sem tudjuk mikor. Kb ez a helyzet.
  • Lawless #13376
    most akkor milesz 9D sorsa? mert nekem van meg vagy 3k coinom! koszi elore is...és légyszi ne a sok szart hanem a lényeget :D:D:D "nem Dozira gondolok"! :D koszonom
  • Sixtail
    Így van. :)
    Megint van mit gépelnem (még 30 oldal -.-), és gondoltam közben takarítok a tatyókban.
    Dehát ilyen sokatmondó, információval gazdagon ellátott válaszokból még mindig nem jöttem rá, hogy vajon mennyi is manapság egy lvl4/5/6-os elix ára átlagosan a piacon... o.o
    Azért köszönöm mindenkinek! :)

Off:
    Ma (pár hónap után) végre eszembe jutott lecsekkelni az elektronikus leveleimet. Nagy meglepetésemre egy (pár) ilyen levél várt a "Spam" kategóriába:

"An investigation of your World of Warcraft account has found strong evidence that the account in question is being sold or traded. As you may not be aware of, this conflicts with Blizzard's EULA under section 4 Paragraph B which can be found here:
    -sok blablabla...
    The investigation will be continued by Blizzard administration to determine the action to be taken against your account. If your account is found violating the EULA and Terms of Use, your account can, and will be suspended/closed/or terminated.
    In order to keep this from occurring, you should immediately verify that you are the original owner of the account.
    -és mégtöbb blablabla..."

Vicces, főleg, mert nekem (természetesen) nincs semmilyen WoW accountom, még csak Blizzard MMO játékokat sem próbáltam ki soha.
    Írtam nekik, hogy nyugodtan bannoljanak. :D
  • LordTusy
    Six nem ma kezdte...tudja,hogy lvl2-3 elixeket lehet csinálni.
    Gondolom maradt pár táska elixe GC-zésből és túladna rajtuk.
  • BarackHUN
    lvl 1 ND 100k kezdőfaluban, ebből következik, hogy lvl 2 ND 500 k (5x lvl 1 ND collban 1 lvl 2 ND) hefeiben, ebből következik, hogy lvl 3 ND 2.5kk (5x500k lvl 2 ND hefei coll), aki ezeken az árakon felül vesz elixet (lvl 1-2-3mat) az bolond :)
  • ToshiBá
    Sok.

bővebben: kibaszott drága! nincs annyid! :D
  • Sixtail
    Az [Enter] gomb használata hasznos! :P

Szeretem, ha ilyen tartalmas, kultúrált és felettébb érdekes kommunikációt láthatok 2 ember között egy nyilvános fórumon.
    Csak így tovább! :D

PS.: Mennyi az elixek ára manapság? oO
  • BarackHUN
    Ez rendkívül
  • ToshiBá
    Áh... Nem tudtam aludni, Az este folyamán elfogyasztott tej jótékony hatása (nameg a laktóz(tejcukor)érzékenységem), és az eltelt nap nemvárt (de különösképp nem is érdekes) tényeinek feldolgozása miatt. És gondolkodtam rajta. Mármint azon. Levontam a következtetéseket, és arra jutottam hogy a földön 3 emberfaj létezik. Az első a hozzám hasonlók nemes csoportja. A másodki a hozzád hasonlóak nem kevésbé nemes, de sokkal furábbaké. A harmadik a totál hülyék, és nemességet hírből sem ismerőké. Az első kettőben sokan vannak. Mi vagyunk a jók. A 3. csoport reménytelen, de többen vannak mint mi. Ők a rosszak. És elképzeltem, hogy totális offenzívát indítunk ellenük. Véres és kegyetlen háborút, melyben idomított harci mókusokat, és jégkrémágyúkat bevetve kétvállra fektetjük majd őket. És ha már fekszenek akkor megszórjuk őket porhóval 30 fokos melegben. Na. Már azt sem tudom miket írok. Úgyhogy abbahagyom. :D
  • BarackHUN
    Jó éjt, de mindenképp gondolkodj el azon, hogy