21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13487 Késő. Már elkezdtem. ;) Az a lol, hogy megint alkottam. A karit 900kk val együtt töröltem. :D Szarni rá. 0-ról már most van 400kk. :D -
#13486 ahhoz újra fel kéne rakni a játékot :) -
#13485 De azzal az erővel, hogy ne vegyetek coint, ne is játszatok ma az 5xön se, dóz ne kezdjen új karit, mert úgyis bezár a játék.
Sőt adjatok nekem mindent ami értékes az accotokon, mert úgyis hasznavehetetlen lesz. Sőt az idáig megvett de el nem költött coinokat is gifteljétek nekem cuccok formájában, mert úgyis hasznavehetetlen már.
Csak mondom, aki szerint bezár cselekedjen így. -
Csaprago #13484 Ő mást szokott tömni...
-
#13483 Máskor tömöd? :| -
#13482 Egy kis testedzés, móka, és kacagás! -
#13481 Ne vegyetek coin-t és tartós tejet a kariknak!
Na de viccen kívül.Semmi értelme spekulálni,ha bezárják az ellen ti úgyse tehettek semmit.Ha nem zárják be akkor meg ugyanúgy kockulhattok,mint eddig.Én biztos nem tömném most acclame zsebét,majd ha hivatalos infót postolnak "minden kiderül és mindenki derül" ,vagy nem... -
Flooor #13480 Morgó ha olvasod ezt írj rám pm-et!Beszélnünk kell!Köszi -
#13479 Állítólag -
cSoPiKa #13478 na semmi;) -
cSoPiKa #13477 skacok új patch lesz?XD -
#13476 [GM] Fugen Post subject: Re: 9D Contract/The State of the GamePosted: 19 Aug 2010, 22:11
9D Admin
Posts: 294 We refer to our game as 9D US. That includes the entire operation -- Nirvana, Asura, and Bardo.
As I said before, the game's not shutting down, and we'll have more information for you as soon as we're able to post something. That will include a lot more specifics.
I'm not going to post anything else in this thread, nor reply to questions. If you choose to speculate based on other pieces of information, that's certainly your right to do so. But you may not be drawing the right conclusions...
Ez a post előbb volt, mint Ravené. De mindegy. Am a publisherváltás még lehetséges sajna. (Akkor nem sajna, ha az accok, karik, cuccok megmaradnak. :D) -
#13475 Francba, pedig már épp kezdtem örülni. Meg mondjátok itt a hülyeséget aminek semmi köze semmihez. Azt viszont nem értem Doz, hogy mi ez a meglepődés? Acclame már csak ilyen:D -
mongo2 #13474 Mostmár Énis meggyugottam xD nem baj deh joh hogy irtáttok ezt -
#13473 9D US alatt a játék ránk eső részét is érti.
Ebben benne van mind a 3 szerver, szóval elvileg megnyugodhatsz. -
#13472 Kiemeli, hogy a 9D US nincs veszélyben, de 9D EU-ról nem beszél :D
Bardo bajban lehet. Bár szerintem az OnNet Online-hoz kerül majd. -
#13471 az a blog már megvolt egy ideje, miért csak most zavarta őket? :D -
#13470 A lényeg.:
Bonesék csináltak egy Blogot. És Acclaim válaszul BANNOLTA a teljes BLOGGERgárdát... -
#13469 9D Admin
Character: _Ravenclaw_
Server: Bardo
Yikes... Hold on! Doing events does not mean I am leaving. The game is still in negotiation stages. Better days for 9Dragons will be there soon. Have Fun Guys!
-
#13468 Bonesék rágyújtották Acclaimra a házat lol. Ebből még balhé lesz. hubazd -
#13467 Vettem coint, most már jöjjön egy kurva 50% off és nyugodtan legyek, utána leszarom, hogy bezár a gém, csak költsem el a coinomat és adjam el az xp cardokat lol. -
#13466 jé, én pont ezt mondanám, ha azt akarnám, hogy tovább költsön a nép az item mallban :) -
#13465 Megnyugodhatunk? Nemtom. ;) -
#13464 ? -
#13463 [GM] Fugen Post subject: 9D Contract/The State of the GamePosted: 19 Aug 2010, 21:37
9D Admin
Posts: 289 As usual, there's been a lot of speculation as to what's going on with 9Dragons. After all, everyone knows that the license for Acclaim for the US/EU version of the game is up in September.
I've seen a lot of rumors floating around the board, some spurred on by the fact that I've been busy with some of our other games (working on Kogamu and helping transition 2Moons over to a new publisher, for example) the past few weeks.
9Dragons US is not in danger of closing. We haven't made an official announcement about what's going on because we're still in the negotiation process. But again -- 9D US will not be shutting down.
We'll make an official announcement as soon as we can and let you know exactly what's going on. Until then, go easy on the conspiracy theories
-
#13462 Ha már füvezel akkor Vadkender nem? -
mongo2 #13461 Peach Neh szédics xD Nem szeretem LoL amikor baszogatsz -
mongo2 #13460 LoL a Sok Kenger Énis találtam csak amit én az Vad Kenger volt meg mekkor Dzsaga Sziv -
#13459 Tehát a fű miatt szar a helyesírásod? Így már értem.
Azt hittem csak a korod miatt. -
mongo2 #13458 http://www.youtube.com/watch?v=ux2npli7uTA nekem ez valo lol meg a cigi -
mongo2 #13457 Gumimaci jobb e szar -
#13456 Pokemon
Ez a te korosztályod meséje. -
mongo2 #13455 Ez joh RészegKoldus HAHA -
#13454 http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY
-
mongo2 #13453 Mostmár ot tartok hogy nem tom xd mindenki a hülye séget mondta xd egyik ezt egyik azt xd -
#13452 Az már nem a te korosztályod, a pokemon volt a tied inkább -.- -
mongo2 #13451 xD Gumimacik az meg mih -
#13450 * Cubbi [Kábi] magyar hangja: Tóth Barnabás
* Gruffi [Gráfi] Balázs Péter
* Grammi [Gremi] Feleki Sári
* Sunni [Száni] Györgyi Anna
* Tummi [Támi] Szabó Sipos Barnabás
* Zummi [Zámi] Horkai János
-
#13449 Gumimacik ? :|
én eddig csak egyről tudtam ..
Ezek szerint ők is szaporodtak... -