9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hollo
Apokalipszis - BOT warrior
Kitartás srácok...
David9317 nekem XP sp3on siman fut a game de sp2-n nekem is volt ilyen hibam aztan csak a format segitett es h beraktam a sp3at...vistat inkabb nemkomentalom mert az nemveszem rendes oper. rendszernek csak fostalicskanak! szoval ha mar win-t cserelsz akkor a win7es a nyero!
A c++ os teamhoz is hozzaszolnak mert volt hozza szerencsem 3évig C,C++ -oztam szoval ertek kicsit hozza na nemnagyon de annyit tudok h a hekerek nemfoglalkoznánk ilyen gagyi jatek meghekkelesevel mert az igen sok idobe telik es azert acclaim es indy se hulye es ha sikerulne is ahhoz k..va ugyesnek kellene lennie az adott szemelynek és az ilyet 100% h nemreklamozna inkabb hefeiben spammolna h nala van ez meg az eladó valós penzért persze! de tudok jobbat ha mar megakarnatok hekkelni mindenáron...sztem szerezzetek meg a orginal programleirast es akkor osszedobok egy teamet es megcsinaljuk...ok? 😄😄😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Amire tegnap emlékeztettek..
És nem úgy szeretném abbahagyni hogy nem adom meg..
Szóval plz aki tud segítsen 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
miért van ez?😮
HELP !!!
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Yang: Skandi- senior shao wari
Terrorcode!!!! Éljen a nép és a haza >.<
Legjobb ötletem h rakj uj oprendszert! Nekem ezt XP-nél csinálta, vista van azóta a gépen és fut a játék, azóta iet ki sem írt nekem a játék!
Mikor megpróbálok beloggolni ez a kép fogad:
http://imagerz.com/QFdCVQ0FUlA
Letöröltem és letöltöttem megint de mindig ez a probléma.
Vki vmi ötlet?
Csápi, igazad van, meg kell írni azt is.
De õszintén, szerinted hány "hacker" írta maga a programot? Mert szerintem kb 98%a simán letöltötte. 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ha csinálnék egy olyan progit ameik 1-2 gombnyomással max lvl
meg 10 x 255be meg +12 fegyó meg 4 k k k akkor nem hiszem h föltenném a netre 😄
Amúgy meg baromság hackelni. Én szeretem tudni, hogy amit elértem (bárhol, nem csak játékban), azt magamnak köszönhetem, nem pedig valami programmal nyomtam 2 gombot és puff max lvl (ha konkrétan játékról beszélünk, ugye).
Persze nem mindenki gondolja így. 😛
Jó9 all! 😊
TAO BoT Warr
Nah ezért hagytam abba a fosklaimet ..
bari hihetetlen h ienekért ti kaptok bannt..
Elkeztem vietnámi 9dzni xDD
1nap alatt hm6 xD(hack)😮<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
csak idegesit h nincs shi zang se tai shan és nem tudom megcsinálni
a role-t -.-"
www.elitepvpers.de a hack neve yahoo9 vagy 9disciple (nem tom h mûködik fosklaimhez😄
itt találtam segítséget 😊
de aztán csak úgy hackelj h veszel 10k cointot
úgy tuti nem kapsz 1 perc bannt se <#vigyor3>#vigyor3>
Az viszont nem látszik a képen hogy HM-ig jutásig lett egy FC8as beggar hybem is ^^.
Na én vasárnap estig off, bb all ^^
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
I S A e o e m o w s m !
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
refiztem már párat... 😛
http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbGAVR
http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbQAVR
http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbQwVR
(joke ofc, és titok 😊))
Na estig off, addig se exploitolok 1-2 ezer xp kártyát.
Habár acclame értékelhetné, hogy a kiosztott 1k ból csak 500at utaltam magamnak, 500at meg kiosztottam a ligának, nem sok ember tette volna ezt már csak a lebukás miatt se 😄
Adhatnának kárpótlásnak egy scalet vagy valami... 😛
I S A e o e m o w s m !
Tényleg feltünõen hasonlít a karakteredre, egy nagy fekete firka rofl. 😄
Nem akarok lemaradni róla. 😄
Javaslom megtekinti az elsõ 2 slotot (csak az látszik 😛P)
Menj röhögni egyet te is Z 😄
I S A e o e m o w s m !
na mind1 legalább volt egy jó esténk ingém 😊
Megmondjátok nekik, hogy én
I S A e o e m o w s m !
Ez a szánalmas...
I S A e o e m o w s m !
Btw elég szánalmas, hogy bannal fenyegetõznek a saját hibájuk miatt. -.-
U.I: nincs card, nincs grind :/