9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blood Raven
nemvettem észre bocsi legközelebb irj hogy kaptam privit😊 am most bentvagyok gaméban beengedett Bloody_Rayne néven irj rám és megbeszéljük😊

Hollo

P0Th3aD
Raven!!! Privi üzire nem tudsz válaszolni?! Vagy nem kaptad meg?!?!?!

Apokalipszis - BOT warrior

David9317
Law...sp3 van nekem

Blood Raven
Allodsot ne nézd meg nagyon gyenge én tudom😊 inkább 9D

Hollo

P0Th3aD
Úgylátszik ezt a remek napot is elcseszerintette Acclaim!

Kitartás srácok...

Sziasztok!
David9317 nekem XP sp3on siman fut a game de sp2-n nekem is volt ilyen hibam aztan csak a format segitett es h beraktam a sp3at...vistat inkabb nemkomentalom mert az nemveszem rendes oper. rendszernek csak fostalicskanak! szoval ha mar win-t cserelsz akkor a win7es a nyero!

A c++ os teamhoz is hozzaszolnak mert volt hozza szerencsem 3évig C,C++ -oztam szoval ertek kicsit hozza na nemnagyon de annyit tudok h a hekerek nemfoglalkoznánk ilyen gagyi jatek meghekkelesevel mert az igen sok idobe telik es azert acclaim es indy se hulye es ha sikerulne is ahhoz k..va ugyesnek kellene lennie az adott szemelynek és az ilyet 100% h nemreklamozna inkabb hefeiben spammolna h nala van ez meg az eladó valós penzért persze! de tudok jobbat ha mar megakarnatok hekkelni mindenáron...sztem szerezzetek meg a orginal programleirast es akkor osszedobok egy teamet es megcsinaljuk...ok? 😄😄😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

makiii
De foglalkozok vele mert maradt egy tartozásom ..
Amire tegnap emlékeztettek..
És nem úgy szeretném abbahagyni hogy nem adom meg..
Szóval plz aki tud segítsen 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
Szerintem ne foglalkozz vele, mert...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
Nagyszerû amikor elindítom a 9d-t ezt dobja ki:

miért van ez?😮
HELP !!!

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Hm...Hegesztik az új patch-et,vagy mi a szösz? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
Igen terrorcode. Amugy nekem ez sp3on volt uh nálam még az se segített volna...

jaj terrorkod, de legalább addig megnézem az allodsot 😊

Yang: Skandi- senior shao wari

makiii
Mert nekem se ment xp SP2-n csak a 3-n 😊)

makiii
Dávid hanyas service pack-t használsz?😊

David9317
thx az infót.
Csak az az érdekes hogy 2-3 hónapja még ment a gém :S

P0Th3aD
Én nem találtam...lecseréltem a videókarimat is, hátha...de ugyan az volt, és mai napig az van ha xp vel probálkozom! Sajnos nem találtam jobb megoldást, mint más oprendszert!

Terrorcode!!!! Éljen a nép és a haza >.<

David9317
más kiút nincsen? 😄

P0Th3aD
Nos, nekem is volt ien!

Legjobb ötletem h rakj uj oprendszert! Nekem ezt XP-nél csinálta, vista van azóta a gépen és fut a játék, azóta iet ki sem írt nekem a játék!

David9317
Hali!
Mikor megpróbálok beloggolni ez a kép fogad:
http://imagerz.com/QFdCVQ0FUlA
Letöröltem és letöltöttem megint de mindig ez a probléma.
Vki vmi ötlet?

<#nyes>

Csápi, igazad van, meg kell írni azt is.
De õszintén, szerinted hány "hacker" írta maga a programot? Mert szerintem kb 98%a simán letöltötte. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
aztán megtapsolhatnád és vállon veregethetnéd magad hogy milyen ügyesen összehoztad...<#szomoru2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
Ez igaz 😊
ha csinálnék egy olyan progit ameik 1-2 gombnyomással max lvl
meg 10 x 255be meg +12 fegyó meg 4 k k k akkor nem hiszem h föltenném a netre 😄

A programot is meg kell írni 😊

Honnan tudod, hogy C++ban lett írva a játék? o.o 😛

Amúgy meg baromság hackelni. Én szeretem tudni, hogy amit elértem (bárhol, nem csak játékban), azt magamnak köszönhetem, nem pedig valami programmal nyomtam 2 gombot és puff max lvl (ha konkrétan játékról beszélünk, ugye).
Persze nem mindenki gondolja így. 😛

Jó9 all! 😊

MadeInHell
Hack programok nem érnek semmit,szerintem kéne tanúlni egy kis c++ t és átírni a fájlokat hogy amikór karaktert kezdesz staf mellé adjon kis lóvét is.Ha van is valami program úgysem rakják fel netre gondoljatok bele ti se raknátok fel.

TAO BoT Warr

makiii
LoL..
Nah ezért hagytam abba a fosklaimet ..
bari hihetetlen h ienekért ti kaptok bannt..
Elkeztem vietnámi 9dzni xDD
1nap alatt hm6 xD(hack)😮<#banplz><#banplz>
csak idegesit h nincs shi zang se tai shan és nem tudom megcsinálni
a role-t -.-"
www.elitepvpers.de a hack neve yahoo9 vagy 9disciple (nem tom h mûködik fosklaimhez😄
itt találtam segítséget 😊
de aztán csak úgy hackelj h veszel 10k cointot
úgy tuti nem kapsz 1 perc bannt se <#vigyor3>

BarackHUN
Kösz a gratulációt!
Az viszont nem látszik a képen hogy HM-ig jutásig lett egy FC8as beggar hybem is ^^.
Na én vasárnap estig off, bb all ^^

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Azon a képen több barack is van 😊

Peter55
Ezen a képe annyi látszik, hogy sikerült eljutnod HM-re amihez egyébként gratulálok. Meg az, hogy pénzeled acclamet.😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Engem nem lehet obamához kötni mivel a karim már akkor barack volt amikor obama még nigériába üldözte az oroszlánokat.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Ezen a képen semmi nem látszik, csak hogy egy barack vagy...

BarackHUN
Ha belogolnál néha látnád a karim, és nem mondanád, hogy csak egy Barack vagyok, de linkelek egy képet, ajánlom figyelmedbe az Epimet (nem, nem a DMG miatt ezt a képet rakom) ^^.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Na, látom acclame továbbra is hozza a formáját. Többek közt az ilyenek miatt kezdem unni õket, de valahogy már nem lep meg semmi tõlük😊... Bari, te meg még mindig csak egy barack vagy😄😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Coin hackrõl tarthatnék neked kiselõadást 1500 kiosztott xp kártya után (meg 50 qilin mirror 1 accountra múltkor), de nem teszem, és Zoli se egy hacker féle szóval nem kell vádaskodnod 😊
voltam.

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
már minden megvolt, van 3 ps karim gold cappel, 100x 255 be-vel, stb...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Nem lol, hanem egyszerû kis progihasználat. A progival nem lesz refizve a fegyó, csak te látod úgy mintha az lenne. Zole mi lesz a következõ? Speed, gold, coin vagy lvl hack?
Na ez lol!!!!! 😛

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ZzoleE
Más téma..
refiztem már párat... 😛

http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbGAVR

http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbQAVR

http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlIbQwVR

(joke ofc, és titok 😊))

BarackHUN
Jó jó, csak enyhén utaltam rá hogy én vagyok az, ofc más accountról raktam fel, nehogymá 😄
Na estig off, addig se exploitolok 1-2 ezer xp kártyát.
Habár acclame értékelhetné, hogy a kiosztott 1k ból csak 500at utaltam magamnak, 500at meg kiosztottam a ligának, nem sok ember tette volna ezt már csak a lebukás miatt se 😄
Adhatnának kárpótlásnak egy scalet vagy valami... 😛

I S A e o e m o w s m !

Whoops, nem szóltam, már látom. 😄

Tényleg feltünõen hasonlít a karakteredre, egy nagy fekete firka rofl. 😄

Lolz, mikor mikor? 😄
Nem akarok lemaradni róla. 😄

BarackHUN
Az igaz, ja, egy bizonyos pokahontas20 postolni fog acclame fórumra az XP cardos szekcióba egy képet az inventoryjáról, és feltûnõen hasonlít a karakteremre habár név nélküli a kép.
Javaslom megtekinti az elsõ 2 slotot (csak az látszik 😛P)
Menj röhögni egyet te is Z 😄

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
Nyugi Pícs, ezért nem fogunk ban-t kapni. Ha mégis akkor sem Te vagy a hibás, hanem akláma, amiért ilyen hülyék, és nem értenek semmihez... és ezt csinálják már hány éve... omg...
na mind1 legalább volt egy jó esténk ingém 😊

BarackHUN
Még annyit, ha BÁRKIT megkeres acclaim, vagy bannolja vagy akármi, AZONNAL fogja rám!
Megmondjátok nekik, hogy én (acc: saipo ami) kértem el a TI account neveteket, gift miatt, de TI nem tudtátok, hogy bármilyen bugot/exploitot jelent ez, én úgy is ezt fogom nekik mondani, semmi értelme engem védeni ha gond van. Csak ennyit akartam.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nem, az a szánalmas hogy IM bugot 30 perc kijavítani PQ bugot meg 2 hét ++.
Ez a szánalmas...

I S A e o e m o w s m !

Lol Pícs, remélem nekem nem küldtél haha.
Btw elég szánalmas, hogy bannal fenyegetõznek a saját hibájuk miatt. -.-

ZzoleE
LOOOL!Eszem megáll... Azért mert ilyen bénák és tele van buggal a gém, megint csak a ban megy, ahelyett hogy megcsinálnának végre vmit rendesen...na mind1... Bari azért jó volt xD

U.I: nincs card, nincs grind :/

MadeInHell
Busido! Azért mert 10 lm h nuker átmegy white ra pk zni ne húzd fel magad.Folyamat ott vannak,de semmi gond lasan 6 évesek lesznek és suli meg talán evolet is talál melót meg a többiek 2-3 év után.Én se nyomom 9d t megvárom míg lesz valami változás a játékba mert ez így szar és unalmas.Sokan írkáltataok kéne másik mmorpg szerintem egyáltalán nem kéne nyomni ilyen hülyeségekkel mert minden arról szól vegyél coin t meg mittudomén,régebbiek emlékeznek rá 9d nem vólt mindig ilyen most lasan azért is kell venned coint hogy belépj.Szabadidõmben age of pirates 2 vel nyomom ajánlom mindenkinek.

TAO BoT Warr

Legalább volt egy jó napotok. <#hehe>
P0Th3aD
Bari...ülsz?!?!?!? : )))))