9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.I. Dóz, le akarom ölni a nukerod! 😛
U.I.2. Pícs, a tiedet is leölném, ha bírnám. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Sztem kurva erõs voltál...
Tusy inkább gyere vissza kockulni, mert ha nem...és mi van a sörözéssel, nem lesz már abból se semmise nem se, mi?!
Apokalipszis - BOT warrior
Six: Ki a nukerod? 😊
De sajnos a választ nektek kell kitalálnotok. 😛
Csírsz! 😛
Tusy... Válasszam a való életet és kössek ki kórházban? 😛
Six: Ki a nukerod?
UI: Six, ki a nukerod?<#ejnye1>#ejnye1>
I S A e o e m o w s m !
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Csak így tovább! 😄
akkor valószínûleg hardness nélkül refiztem 9-rõl 10-re
sõt eszerint 2008 december 20-án amikor Reyl kirakta a +12-es polet bp-n, akkor ráphotoshopolta a hardnesst
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mellesleg ki a szart érdekel mikor készült, a lényeg, hogy akkor is és most is Awesome voltam/vagyok, te pedig akkor is és most is fele annyira voltál érdekes mint én!<#beka3>#beka3>
Pot is befigyel a háttérbe, azt se feledjük 😄
I S A e o e m o w s m !
---------------------------------------------------------------------------
omega998
Master Translator
Posted: 21 Feb 2009 00:17
Don´t forget that guys^^
Made that sword +11, 5 min´s after hardness patch was released xD
think was first in all servers =)
Here you can see whole story of my EC WD ^^
-----------------------------------------------------------------
Na akkor most mi a f*sz a seggbe? December mi? Viccbõl várt 2 hónapot, hogy a lezárt topicja után a "Show your blablabla" threadban újrapostolhassa. Januárban jött Scale&Tears. Úgyhogy akár abba is fejezhteted kiskoldusLin. =)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nézegettem a régi képeimet, és találtam egy ilyet, amin véletlenül 2 mostani ligatársammal szereplek egy képen ^^ (2008 december)
http://img689.imageshack.us/img689/1234/2008december15210305.jpg
I S A e o e m o w s m !
De utolsó patch óta egyszer sem dc-ztem,pedig napi 24órából 24et fent vagyok!
Még a gameguard miatt se dobott le hogy frissitsek...
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Site Admin
We know that some of you are still experiencing sporadic and/or frequent DC issues.
Gameguard is working on it. We expect a patch early this week. Hopefully that will fix things.
TAO BoT Warr
Site Admin
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:11 pm
Congratulations to all three servers. Even the folks on Asura took time out from killing each other to repel the furry hordes.
5XP tomorrow, Sunday, 3/21/10.
Bardo - 3pm-7pm GMT
Asura/Nirvana - 3pm-7pm PST
Enjoy your reward, Warriors, you've earned it
Jaja! Büdös hekkerek vagytok mind!! A GG tudja! Most már mi is! <#nevetes1>#nevetes1>
GameGuard miatt DCzel, azt hiszi hacker vagy és kidob (csak sajna mindenkire azt hiszi szinte), na majd ha azt patcholják akkor lesz jó (elvileg).
I S A e o e m o w s m !
UI:CS vagy már? o.O
I S A e o e m o w s m !
Ásóka vagy! A nehezen eltávolítható körömgomba. xD
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Mellesleg mint említettem, én se DCzek amióta rájöttem, hogy kell megelõzni.
UI: Valóban Awesome vagyok, és én nem Chosen Few-be vagyok hanem én vagyok a Chosen One (nem, nem Jet-li mielõtt a filmre gondolnál)<#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
I S A e o e m o w s m !
Szóval Te Awesome vagy.
Én viszont benne vagyok a "Chosen Few" -ben... xD