5473
Felhasználói programot keresek.
  • halexandra
    tényleg nem rossz,de olyan kéne amivel teljes mondatokat lehet fordítani,igaz ezt az előb lehagytam
  • zvaragabor
    Nem progi, de jó.
  • halexandra
    Sziasztok!Sűrgősen szükségem lenne egy ingyenes magyar-angol fordító progira.Ha tudtok ilyet légyszi írjatok!Köszi
  • Dj Faustus #430
    1, feliratokat éget aviba

"2, avit konvertál dvd formátumba"
    Első lépés: AVI->MPEG2: TMPGEnc
    Második lépés: MPEG2->DVD-Videó struktúra: Ehhez DVD Author szoftverre lesz szükséged:
    Például erre - még próbaváltozatban is jól használható
    Használati utasítás
  • scs17
    hi 2 progit keresek:

1, felirtaokat éget aviba
    2, avit konvertál dvd formátumba (ezt azért kérdem, h sztetek melyik a egjobb)
  • envoka
    Ok. Köszi ! Majd rákeresek.
  • ajem kisa
    Fraps
  • envoka
    Sziasztok !
    Tudnátok mondani egy olyan programot amivel játék közben lehet pár perces videofelvételt készíteni (pl. .avi). Régebben olvastam ilyenről, csak nem jut eszembe a neve, így nem is tudok rákeresni a neten.
  • vaczak
    tényeg. köszi.
  • Dj Faustus #424
    Total Commanderben: Fájl/Összehasonlítás tartalomra menüpont
    Vagy van a parancssoros comp parancs:
    Két fájl vagy fájlcsoport tartalmának összehasonlítása

COMP [1.név] [2.név] [/D] [/A] [/L] [/N=szám] [/C] [/OFF[LINE]]

1. fájl Az összehasonlítandó első fájl(csoport) helye és neve.
      2. fájl A második fájl(csoport) helye és neve.
      /D      A különbségeket tizedes formátumban jeleníti meg.
              Ez az alapértelmezett beállítás.
      /A      A különbségeket ASCII karakterekkel jeleníti meg.
      /L      A különbségek sorszámait jeleníti meg.
      /N=szám A fájlnak csak a megadott számú kezdősorát hasonlítja össze.
      /C      Összehasonlításkor nem különbözteti meg a nagy- és kisbetűket.
      /OFF[LINE] Ne hagyja ki az off-line attribútumú fájlokat.
    Fájlcsoportok összehasonlításához használjon helyettesítő karaktereket.
  • vaczak
    olyan progit keresek, amelyel nagyméretű (több gigás) fájlok tartalmát tudom összehasonlítani, hogy egyforma e. kösz.
  • TreDoR
    1000 köszönet! Pont egy ilyen programot kerestem!
  • zvaragabor
    még egy, és még egy. nem tudom melyik jó, nem próbáltam őket.
  • zvaragabor
    Netlimiter mintha csinálna ilyet.
  • TreDoR
    Köszi, de nekem http-s feltöltéshez kellene vagy egy feltöltő program v. egy olyan program ami pl. lekorlátozza, hogy firefox vagy ie. stb. mekkorra sebességgel tölthet fel.
  • zvaragabor
    Ha olyan programokra szeretnéd használni, amelyek alapból ilyen töltögetősek, akkor azokban valószínűleg be lehet állítani a fel/le töltési határt. gondolok itt olyanra hogy flashget, limewire, torrentkliensek. ftp kliensek.
  • SuperCharger
    A GameCommander 2 jut eszembe, amiről úgy tudtam, pénzes, de itt a tucows azt írja, hogy freeware. Próbáld ki.
  • W3ndyX
    Nekem egy olyín program kéne hogy belemondom a mikrofonba hogy sajátgép és megnyílik a sajátgép. remélem értitek mire gondolok.
    kerestem csómót a neten, találtam is egyet 1 óra keresgetés után de negyon szar.
  • TreDoR
    Hi all! Nekem egy olyan programra lenne szükségem amiben be tudom állítani, hogy melyik program mekkora feltöltési sávszélességet használhat maximum. Előre is köszi!
  • rosine
    Köszönöm!
  • Dj Faustus #413
    MPlayer - ingyenes, elboldogul a DVD-vel, beépített kódekjei vannak.
  • Dj Faustus #412
    VLC Media PLayer - ingyenes, tud magyarul, DVD-kkel jól elboldogul, kis gépigényű, a kódekek bele vannak építve.
    Media Player Classic - ez is ingyenes, tud DVD-t lejátszani, de kellenek hozzá kódekek (XVID, DivX - vagy FFDShow; AC3, OGM, MKV,...).
  • rosine
    Sziasztok!
    Nekem szükségem lenne egy letölthető, automatikusan frissíthető, megbízható DVD filmnéző progira.

Tudnátok segíteni?
  • Dj Faustus #410
    Wallpaper Sequencer Free
  • Japep
    Hello!
    Nincs olyan program, ami a háttereket váltja pl. minden gépbekapcsoláskor ???
  • blackgamer
    Netlimiter kiváltására keresek valami jó ingyenes progit, programonkénti fel/letöltések figyelésére lenne szükségem és feltöltés limitálására szintén alkalmazásonként
    van valami tippetek?
  • jefferson83
    Ó, köszönöm szépen.
  • Evin
    Igen. Szerkesztés->időzítés->Késleltetés
    Itt meg lehet adni, hogy az egészet, vagy a kijelölted akarod-e eltolni xidővel.
  • jefferson83
    Üdv!
    Itt ajánlottatok egy Subtitle workshop progit. Aki ért hozzá az segíthetne nekem egy picit. Létezik benne olyan funkció, hogy az összes feliratot eltoljam x másodperccel?
  • Dj Faustus #404
    Illetve az előbbihez +1:
  • Dj Faustus #403
    Google: free video editor
    1. találat
  • alec80
    sziasztok.olyan progit keresek amivel több formátumú filmet tudok vágni,összeilleszteni,effektezni és zenét alá festeni.Ingyenes legyen és lehetőleg működőképes!!!!!!!???????????
  • Basic
    Igen bootol. Van egy linux live cd-m, ami simán beindul cd-ről. Nem tudom, hogy ez miért nem, de próbáltam egy másik gépen, ott ment ez is normálisan, úgyhogy rendben van a cd.
  • apu
    A gép bootol a CD ről ? A Setup, hogy van állítva?
  • Basic
    Na leszedtem ezt a Hiren's BootCD-t, a csomagolt fájlban levő iso-t kiírtam egy cd-re, de nem bootol róla a gép. De ez sztem normális is, mert a cd-n csak egy BootCD.txt, meg egy autorun.inf fájl van. Utóbbit pedig csak a windows használja, amikor betesszük a cd-t a gépbe. Van rajta egy BootCD könyvtár, amin belül uharccal tömörített programok vannak, Aztán a wintools könyvtárban vannak a kitömörítő parancsfájlok, meg pár program. Jó cd-t húztam le?
  • zeli
    köszönöm:)
  • Dj Faustus #397
    Norton Ghost, vagy ingyenes helyettesítő alkalmazás, Ütemezett feladatok közé felvétele.
  • zeli
    Nem tudtok olyan programot, ami bizonyos időközönként egy mappáról csinál másolatot egyik partíciórol a másikra?
  • öregharcsa
    igen!sőt azzal aztán azt csinálsz amit csak akarsz...tele van jobbnál jobb programokkal...
  • Basic
    És elég, ha leszedem a hiren's boot cd-t? A rajta levő ghosttal el tudom menteni a rendszert is, meg vissza is tudom rakni?