5473
Felhasználói programot keresek.
-
#433 tényleg nem rossz,de olyan kéne amivel teljes mondatokat lehet fordítani,igaz ezt az előb lehagytam
-
#432 Nem progi, de jó. -
#431 Sziasztok!Sűrgősen szükségem lenne egy ingyenes magyar-angol fordító progira.Ha tudtok ilyet légyszi írjatok!Köszi
-
#430 1, feliratokat éget aviba
"2, avit konvertál dvd formátumba"
Első lépés: AVI->MPEG2: TMPGEnc
Második lépés: MPEG2->DVD-Videó struktúra: Ehhez DVD Author szoftverre lesz szükséged:
Például erre - még próbaváltozatban is jól használható
Használati utasítás -
#429 hi 2 progit keresek:
1, felirtaokat éget aviba
2, avit konvertál dvd formátumba (ezt azért kérdem, h sztetek melyik a egjobb) -
#428 Ok. Köszi ! Majd rákeresek. -
#427 Fraps
-
#426 Sziasztok !
Tudnátok mondani egy olyan programot amivel játék közben lehet pár perces videofelvételt készíteni (pl. .avi). Régebben olvastam ilyenről, csak nem jut eszembe a neve, így nem is tudok rákeresni a neten. -
vaczak #425 tényeg. köszi. -
#424 Total Commanderben: Fájl/Összehasonlítás tartalomra menüpont
Vagy van a parancssoros comp parancs:
Két fájl vagy fájlcsoport tartalmának összehasonlítása
COMP [1.név] [2.név] [/D] [/A] [/L] [/N=szám] [/C] [/OFF[LINE]]
1. fájl Az összehasonlítandó első fájl(csoport) helye és neve.
2. fájl A második fájl(csoport) helye és neve.
/D A különbségeket tizedes formátumban jeleníti meg.
Ez az alapértelmezett beállítás.
/A A különbségeket ASCII karakterekkel jeleníti meg.
/L A különbségek sorszámait jeleníti meg.
/N=szám A fájlnak csak a megadott számú kezdősorát hasonlítja össze.
/C Összehasonlításkor nem különbözteti meg a nagy- és kisbetűket.
/OFF[LINE] Ne hagyja ki az off-line attribútumú fájlokat.
Fájlcsoportok összehasonlításához használjon helyettesítő karaktereket. -
vaczak #423 olyan progit keresek, amelyel nagyméretű (több gigás) fájlok tartalmát tudom összehasonlítani, hogy egyforma e. kösz. -
#422 1000 köszönet! Pont egy ilyen programot kerestem! -
#421 még egy, és még egy. nem tudom melyik jó, nem próbáltam őket. -
#420 Netlimiter mintha csinálna ilyet. -
#419 Köszi, de nekem http-s feltöltéshez kellene vagy egy feltöltő program v. egy olyan program ami pl. lekorlátozza, hogy firefox vagy ie. stb. mekkorra sebességgel tölthet fel. -
#418 Ha olyan programokra szeretnéd használni, amelyek alapból ilyen töltögetősek, akkor azokban valószínűleg be lehet állítani a fel/le töltési határt. gondolok itt olyanra hogy flashget, limewire, torrentkliensek. ftp kliensek. -
#417 A GameCommander 2 jut eszembe, amiről úgy tudtam, pénzes, de itt a tucows azt írja, hogy freeware. Próbáld ki. -
W3ndyX #416 Nekem egy olyín program kéne hogy belemondom a mikrofonba hogy sajátgép és megnyílik a sajátgép. remélem értitek mire gondolok.
kerestem csómót a neten, találtam is egyet 1 óra keresgetés után de negyon szar. -
#415 Hi all! Nekem egy olyan programra lenne szükségem amiben be tudom állítani, hogy melyik program mekkora feltöltési sávszélességet használhat maximum. Előre is köszi! -
rosine #414 Köszönöm! -
#413 MPlayer - ingyenes, elboldogul a DVD-vel, beépített kódekjei vannak. -
#412 VLC Media PLayer - ingyenes, tud magyarul, DVD-kkel jól elboldogul, kis gépigényű, a kódekek bele vannak építve.
Media Player Classic - ez is ingyenes, tud DVD-t lejátszani, de kellenek hozzá kódekek (XVID, DivX - vagy FFDShow; AC3, OGM, MKV,...). -
rosine #411 Sziasztok!
Nekem szükségem lenne egy letölthető, automatikusan frissíthető, megbízható DVD filmnéző progira.
Tudnátok segíteni? -
#410 Wallpaper Sequencer Free -
#409 Hello!
Nincs olyan program, ami a háttereket váltja pl. minden gépbekapcsoláskor ??? -
blackgamer #408 Netlimiter kiváltására keresek valami jó ingyenes progit, programonkénti fel/letöltések figyelésére lenne szükségem és feltöltés limitálására szintén alkalmazásonként
van valami tippetek? -
jefferson83 #407 Ó, köszönöm szépen. -
#406 Igen. Szerkesztés->időzítés->Késleltetés
Itt meg lehet adni, hogy az egészet, vagy a kijelölted akarod-e eltolni xidővel. -
jefferson83 #405 Üdv!
Itt ajánlottatok egy Subtitle workshop progit. Aki ért hozzá az segíthetne nekem egy picit. Létezik benne olyan funkció, hogy az összes feliratot eltoljam x másodperccel? -
#404 Illetve az előbbihez +1:
-
#403 Google: free video editor
1. találat -
alec80 #402 sziasztok.olyan progit keresek amivel több formátumú filmet tudok vágni,összeilleszteni,effektezni és zenét alá festeni.Ingyenes legyen és lehetőleg működőképes!!!!!!!??????????? -
#401 Igen bootol. Van egy linux live cd-m, ami simán beindul cd-ről. Nem tudom, hogy ez miért nem, de próbáltam egy másik gépen, ott ment ez is normálisan, úgyhogy rendben van a cd. -
#400 A gép bootol a CD ről ? A Setup, hogy van állítva? -
#399 Na leszedtem ezt a Hiren's BootCD-t, a csomagolt fájlban levő iso-t kiírtam egy cd-re, de nem bootol róla a gép. De ez sztem normális is, mert a cd-n csak egy BootCD.txt, meg egy autorun.inf fájl van. Utóbbit pedig csak a windows használja, amikor betesszük a cd-t a gépbe. Van rajta egy BootCD könyvtár, amin belül uharccal tömörített programok vannak, Aztán a wintools könyvtárban vannak a kitömörítő parancsfájlok, meg pár program. Jó cd-t húztam le? -
#398 köszönöm:) -
#397 Norton Ghost, vagy ingyenes helyettesítő alkalmazás, Ütemezett feladatok közé felvétele. -
#396 Nem tudtok olyan programot, ami bizonyos időközönként egy mappáról csinál másolatot egyik partíciórol a másikra? -
#395 igen!sőt azzal aztán azt csinálsz amit csak akarsz...tele van jobbnál jobb programokkal... -
#394 És elég, ha leszedem a hiren's boot cd-t? A rajta levő ghosttal el tudom menteni a rendszert is, meg vissza is tudom rakni?