5473
Felhasználói programot keresek.
-
#473 Demo verziója megvan de úgy tűnik ezzel így nem sokra megyek... kellene hozzá valami "OKOSSÁG" is -
#472 vagy Joomla 1.5 béta -
#471 Joomla 1.0.12
beírtam hogy www.joomla.hu és tárá :D -
#470 Ki tudja hogy honnan lehet letölteni a joomlát? Vagy valaki tud jó webszerkesztőt? -
#469 Sziasztok! Keresném a PhotoELF nevezetű programot. ha valakinek meg van elküldené nekem a [email protected].
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv:JOE! -
#468 AutoShutDown
Nem tudom mennyire használhaó, most találtam. -
#467 Start menü/Vezérlőpult/Ütemezett feladatok-kal tudsz különböző feladatokat időzíteni
Gép leállítása: shutdown parancs:
Használat: shutdown [-l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\számítógépnév] [-t xx] [-c "megjegyzés"] [-d up:xx:yy]
Nincs argumentum Ezen üzenet kiírása (ugyanaz, mint -?
-i GUI felület megjelenítése (elsőnek kell jönnie)
-l Kijelentkezés (az -m paraméterrel nem használhat
ó)
-s A számítógép leállítása
-r A számítógép leállítása és újraindítása
-a Rendszerleállítás megszakítása
-m \\számítógépnév A leállítandó/újraindítandó/megszakítandó távoli
számítógép
-t xx A rendszerleállítás időtúllépésének beállítása xx másodpercre
-c "megjegyzés" Megjegyzés a rendszerleálláshoz (legfeljebb 127
karakter)
-f Az alkalmazásokat figyelmeztetés nélkül bezárja
-d [u][p]:xx:yy A rendszerleállás okának kódja
u a felhasználói kód
p a tervezett rendszerleállás kódja
xx a fontos ok kódja (256 alatti pozitív egész szám)
yy a nem fontos ok kódja (65536 alatti pozitív egész szám) -
#466 Hi nem tud vki olyan programot, ami egy beállított idő után (pl.:10 perc) leállítja a számítógépet? előre is thx! -
#465 Ezt letöltöd, kicsomagolod egy üres könyvtárba, és az ISO CD-képfájlt kiírod (újraírható) CD-re (Neroban: Recorder/Burn Image menüpont); és a kiírt CD-ről bootolsz be.
Vagy: innen letöltöd, behelyezel egy üres floppyt a floppymeghajtóba, és a kicsomagolt könyvtárban install.bat-tot indítod el.
A program kreál egy boot floppyt, amiről be kell bootolnod. -
purk2 #464 csak ennek aproginak a használatát meg hogy melyiket kell letölteni nem vágom de azért kössz
-
#463 -
purk2 #462 Hy! Tud valaki nekem olyan progit ajánlani amivel ramot lehet tesztelni és meg mutatja pl:hogy hibás-e
-
M0RN1NGST4R #461 hi! kéne nekem egy program ami nagy méretű fájlokat rendez sorba, hogy a megadott tárhelyet a legjobban kihasználják. Itt arra gondolok, hogy van egy nagy csomó CD képfájl (kisebbek-nagyobbak), és amikor DVD-re ki akarom irni, akkor a legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet. -
#460 Attól függ, hogy melyik részt akarod. Katt a jobb szélső gombra > Settings > és a jobb oldalon fent ott vannak a bill kombinációk a különféle részek "lekapására". -
#459 nekem tud valami segiteni ? #444 -
#458 még 1 kérdés: belehet vhogy állitani hogy csak a képernyő 1 részét "fényképezze" le? -
#457 -
#456 FastStone Capture, nem Image Viewer, de a linkelt oldal jó. :) -
#455 FastStone Image Viewer-t neked találták ki. letölt, telepít, elindít, majd jobb szélső gombra katt, ott Settings: Legalul válaszd ki a kép mentésének helyét. Alatta még átállíthatod a kép formátumát, hogy mibe mentse. > OK
Majd a kis palettán jobbról a második gombra katt > To File(Auto Save)
És kész. Dátummal menti oda ahova akarod olyan fájltípusban ahogy akarod a Print Screen gombbal. -
#454 jah és frapset nemtudom h kell használni :p [noob] -
#453 Hali! egy olyan progit keresek ami lementi rögtön az Asztalra a képeket névvel együtt(pl dátum szerinti nevek..) ha lenyomom a print screent. thx előre is -
#452 már rájöttem :D -
gyupee #451 akkor a spoilert te sem olvastad? :)
amúgy már megoldottam, haverom szerzett 1et
HyperSnap-DX 5.61 és ez is "okos" verzió -
#450 lehet vele képet meg videót csinálni és az fps-t is jelzi =) :P -
gyupee #449 jah spoiler XD -
gyupee #448 felvettelek mert a szoftverbázis shareware meg nem is hiszem hogy olyan okos lenne :D -
#447 [email protected]
vegyé fel, és elküldöm a fraps "okos" változatát =)
bár ha scs17-é is "okos" akkor nem kell felvenned =)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!okos=crackelt -
#446 Fraps v2.8.2 ;) -
gyupee #445 hy all!segíthetnétek :D
kellene 1 képlopó progi ami auto menti a képeket szóval nekem game közben csak nyomkodni kell 1 gombot -
#444 hi nem tudjátok hogy a Rapidupload nevü programot honan tudnák le tölteni vagy valami hasonlot amivek könyen egyszerüen tudnék tölteni a rapid oldalárol hogy nem kell várni 1 órát a elsö letöltés útán tudom az egy szerüb modszer lene hogy újra csatlakozok de sajnos nem lehet mert cabel netem van és anak fix az ip cime csak nagyon ritkán változik és halotam hogy egy ilyen programal könyen egyszerüen lehet le tölteni a fájlokat csak hát nem találom sehol remélem tudtok segiteni !
aki vágja ezt a témát nem magarázná el hogy pontosan mit is kel csinálni ezel a programal vagy pl a RapidGet-el hogy lehesen le tölteni
elöre is köszönöm a segitséget ! -
#443 Kösz! -
#442 -
#441 http://www.google.com/search?hl=en&q=youtube+video+downloader -
#440 Régebben volt beleinkelve de nem találom és nem emlékszem a nevére annak a programnak ami arra hivatott hogy flashvideos oldalakról pl youtube-ról le lehessen tölteni a videókat!
Aki ismeri ezt a programit kérem irja le a nevét! -
#439 http://www.grabmotion.com/
http://dorgem.sourceforge.net/
http://www.multicamxp.com/en/features
http://www.yawcam.com/ -
#438 Olyan programot keresek, amivel a gép rögzíteni videóba a webkamera képét, és egy bizonyos idő múlva elmentené (monjduk 10 percenként), és persze utánna folytatná a felvételt, és ezt is elmentené beavatkozás nélkül
Az lenne a legjobb, ha mentéskor le is tömörítené a képet, igy monjduk egy óra múlva lenne egy órás videóm 10 percekre bontba -
#437 köszi még ma rákeresek -
#436 ez sem rossz,de csak későbbiekben fogom hasznát venni.Most magyar-angol kéne ez pedig angol-magyar.Azért köszi -
#435 Szerintem mondatfordítással nem fogsz sokra menni, egyetlen program sem fordít olyan jól és pontosan mondatokat. Mé ha a szavakat le is fordítják, a mondat értelme koránt sem biztos, hogy jó. Mindenesetre itt van néhány:
egy
kettő
három
négy
öt -
#434 Nem program, nem is hatékony, de: http://webforditas.hu/