5473
Felhasználói programot keresek.
  • JoeFromHun
    Demo verziója megvan de úgy tűnik ezzel így nem sokra megyek... kellene hozzá valami "OKOSSÁG" is
  • scs17
    vagy Joomla 1.5 béta
  • scs17
    Joomla 1.0.12

beírtam hogy www.joomla.hu és tárá :D
  • Iceman2007
    Ki tudja hogy honnan lehet letölteni a joomlát? Vagy valaki tud jó webszerkesztőt?
  • JoeFromHun
    Sziasztok! Keresném a PhotoELF nevezetű programot. ha valakinek meg van elküldené nekem a [email protected].
    Segítséget előre is köszönöm!

Üdv:JOE!
  • Evin
    AutoShutDown
    Nem tudom mennyire használhaó, most találtam.
  • Dj Faustus #467
    Start menü/Vezérlőpult/Ütemezett feladatok-kal tudsz különböző feladatokat időzíteni

Gép leállítása: shutdown parancs:
    Használat: shutdown [-l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\számítógépnév] [-t xx] [-c "megjegyzés"] [-d up:xx:yy]

Nincs argumentum Ezen üzenet kiírása (ugyanaz, mint -?
    -i GUI felület megjelenítése (elsőnek kell jönnie)
    -l Kijelentkezés (az -m paraméterrel nem használhat
    ó)
    -s A számítógép leállítása
    -r A számítógép leállítása és újraindítása
    -a Rendszerleállítás megszakítása
    -m \\számítógépnév A leállítandó/újraindítandó/megszakítandó távoli
    számítógép
    -t xx A rendszerleállítás időtúllépésének beállítása xx másodpercre
    -c "megjegyzés" Megjegyzés a rendszerleálláshoz (legfeljebb 127
    karakter)
    -f Az alkalmazásokat figyelmeztetés nélkül bezárja
    -d [u][p]:xx:yy A rendszerleállás okának kódja
     u a felhasználói kód
     p a tervezett rendszerleállás kódja
     xx a fontos ok kódja (256 alatti pozitív egész szám)
     yy a nem fontos ok kódja (65536 alatti pozitív egész szám)
  • burki6
    Hi nem tud vki olyan programot, ami egy beállított idő után (pl.:10 perc) leállítja a számítógépet? előre is thx!
  • Dj Faustus #465
    Ezt letöltöd, kicsomagolod egy üres könyvtárba, és az ISO CD-képfájlt kiírod (újraírható) CD-re (Neroban: Recorder/Burn Image menüpont); és a kiírt CD-ről bootolsz be.

Vagy: innen letöltöd, behelyezel egy üres floppyt a floppymeghajtóba, és a kicsomagolt könyvtárban install.bat-tot indítod el.
    A program kreál egy boot floppyt, amiről be kell bootolnod.
  • purk2
    csak ennek aproginak a használatát meg hogy melyiket kell letölteni nem vágom de azért kössz
  • Dj Faustus #463
  • purk2
    Hy! Tud valaki nekem olyan progit ajánlani amivel ramot lehet tesztelni és meg mutatja pl:hogy hibás-e
  • M0RN1NGST4R
    hi! kéne nekem egy program ami nagy méretű fájlokat rendez sorba, hogy a megadott tárhelyet a legjobban kihasználják. Itt arra gondolok, hogy van egy nagy csomó CD képfájl (kisebbek-nagyobbak), és amikor DVD-re ki akarom irni, akkor a legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet.
  • zvaragabor
    Attól függ, hogy melyik részt akarod. Katt a jobb szélső gombra > Settings > és a jobb oldalon fent ott vannak a bill kombinációk a különféle részek "lekapására".
  • Kövesdi A
    nekem tud valami segiteni ? #444
  • Czdano
    még 1 kérdés: belehet vhogy állitani hogy csak a képernyő 1 részét "fényképezze" le?
  • Czdano
  • zvaragabor
    FastStone Capture, nem Image Viewer, de a linkelt oldal jó. :)
  • zvaragabor
    FastStone Image Viewer-t neked találták ki. letölt, telepít, elindít, majd jobb szélső gombra katt, ott Settings: Legalul válaszd ki a kép mentésének helyét. Alatta még átállíthatod a kép formátumát, hogy mibe mentse. > OK
    Majd a kis palettán jobbról a második gombra katt > To File(Auto Save)
    És kész. Dátummal menti oda ahova akarod olyan fájltípusban ahogy akarod a Print Screen gombbal.
  • Czdano
    jah és frapset nemtudom h kell használni :p [noob]
  • Czdano
    Hali! egy olyan progit keresek ami lementi rögtön az Asztalra a képeket névvel együtt(pl dátum szerinti nevek..) ha lenyomom a print screent. thx előre is
  • scs17
    már rájöttem :D
  • gyupee
    akkor a spoilert te sem olvastad? :)
    amúgy már megoldottam, haverom szerzett 1et
    HyperSnap-DX 5.61 és ez is "okos" verzió
  • scs17
    lehet vele képet meg videót csinálni és az fps-t is jelzi =) :P
  • gyupee
    jah spoiler XD
  • gyupee
    felvettelek mert a szoftverbázis shareware meg nem is hiszem hogy olyan okos lenne :D
  • kas123
    [email protected]

vegyé fel, és elküldöm a fraps "okos" változatát =)
    bár ha scs17-é is "okos" akkor nem kell felvenned =)

• scs17
    Fraps v2.8.2 ;)
  • gyupee
    hy all!segíthetnétek :D
    kellene 1 képlopó progi ami auto menti a képeket szóval nekem game közben csak nyomkodni kell 1 gombot
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy a Rapidupload nevü programot honan tudnák le tölteni vagy valami hasonlot amivek könyen egyszerüen tudnék tölteni a rapid oldalárol hogy nem kell várni 1 órát a elsö letöltés útán tudom az egy szerüb modszer lene hogy újra csatlakozok de sajnos nem lehet mert cabel netem van és anak fix az ip cime csak nagyon ritkán változik és halotam hogy egy ilyen programal könyen egyszerüen lehet le tölteni a fájlokat csak hát nem találom sehol remélem tudtok segiteni !
    aki vágja ezt a témát nem magarázná el hogy pontosan mit is kel csinálni ezel a programal vagy pl a RapidGet-el hogy lehesen le tölteni

elöre is köszönöm a segitséget !
  • grebber
    Kösz!
  • Dj Faustus #442
  • Dj Faustus #441
    http://www.google.com/search?hl=en&q=youtube+video+downloader
  • grebber
    Régebben volt beleinkelve de nem találom és nem emlékszem a nevére annak a programnak ami arra hivatott hogy flashvideos oldalakról pl youtube-ról le lehessen tölteni a videókat!

Aki ismeri ezt a programit kérem irja le a nevét!
  • Dj Faustus #439
    http://www.grabmotion.com/
    http://dorgem.sourceforge.net/
    http://www.multicamxp.com/en/features
    http://www.yawcam.com/
  • akyyy
    Olyan programot keresek, amivel a gép rögzíteni videóba a webkamera képét, és egy bizonyos idő múlva elmentené (monjduk 10 percenként), és persze utánna folytatná a felvételt, és ezt is elmentené beavatkozás nélkül

Az lenne a legjobb, ha mentéskor le is tömörítené a képet, igy monjduk egy óra múlva lenne egy órás videóm 10 percekre bontba
  • halexandra
    köszi még ma rákeresek
  • halexandra
    ez sem rossz,de csak későbbiekben fogom hasznát venni.Most magyar-angol kéne ez pedig angol-magyar.Azért köszi
  • zvaragabor
    Szerintem mondatfordítással nem fogsz sokra menni, egyetlen program sem fordít olyan jól és pontosan mondatokat. Mé ha a szavakat le is fordítják, a mondat értelme koránt sem biztos, hogy jó. Mindenesetre itt van néhány:
    egy
    kettő
    három
    négy
    öt
  • Dj Faustus #434
    Nem program, nem is hatékony, de: http://webforditas.hu/