5473
Felhasználói programot keresek.
-
#393 Köszi! -
#392 norton ghost...ezt normálisan a hiren's boot cd-n találod meg sok más fasza programmal együtt...
ezzel csinálsz egy mentést(GHO) majd kiírod dvd-re...
én a komplett c particiót raktam tegnap így vissza xp-stűl mindenestűl... -
#391 Sziasztok! Olyan programra lenne szükségem, amivel dvd-re tudnám égetni az aktuális rendszert (mondjuk xp, és pár program), és később vissza tudnám állítani vele pontosan az elmentett rendszert. -
Jose870318 #390 géptesztelő=3DMark
nemtom jó-e de majd megnézed -
purk2 #389 Hello mindenkine! Nemtud valaki linket küldeni egy géptesztelő programról
-
#388 Sziasztok! Szükségem volna egy AVI to mkv converter-re, de nem tudom, hogy melyik a legjobb... Légyszi írjátok már le, hogy melyiket ajánljátok! -
#387 Virtualdub. Bár .wav kiterjesztésű hangsávot kér bemenetként, de a célnak megfelel. -
KnightRider #386
Hali!
Olyan progit keresek, amellyel le lehet cserélni egy AVI file hangsávját egy másik hangsávra. Ha tudtok valamit, légyszi, ne hallgassátok el :D -
Piller11 #385 köszi, gyors megnézem -
#384 Google 1. találat:
Flash Professional 8 -
Piller11 #383 Sziasztok!
Visszaolvastam 2 oldalnyit, de
nem volt még szó róla:
Flash Profesional 8 progit hol találok a neten?
Előre is köszi -
Jose870318 #382 nos a problémám a következő lenne,ebben segítsetek légyszives.
Ski vagy p2kc kiterjesztésű témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésűt.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkű segítségeteket,amit ellőre is köszönöm. -
#381 spyware doctor az nagyon de nagyon jó program.főleg cookieknél.annál a legjobb.sőt most jött ki egy béta.bár nálam sajnos kicsit bekavart a firefoxnál,meg a program is bekulcsolt. -
fatr #380 Ez viszont nem felel meg az előzőleg támasztott követelményeknek,viszont csúcs progi- -
#379 Köszi egyenlöre kiprobálom a spywaredoctor nevü progit hátha az is jo lesz. -
fatr #378 Cső !Egyfajta kompromisszum ez a program
(ingyenes,tud magyarul,egyszerű - ez már túl szép,hogy jó legyen- nem?)
Próba! -
#377 tud valaki egy jo ingyenes adware, spy és minden hasonlo progi ellen védö programot.Lehetöleg egyszerü legyen a kezelése vagy magyarul tudjon. -
#376 ATI, ebben nem tudok segíteni. -
#375 Gigabyte x1650pro pci-ex -
#374 Milyen karid van? Ha Ati, akkor szerintem nem lehet, de biztosra nem tudom, nekem csak Nvidiám volt.
Ha Nvidiád van, akkor a GeForce6-tól felfele mutatja a driver. Ez alatt nincs érzékelő a kártyán, úgyhogy nem is tudna mit mutatni. -
#373 Hello!
Nekem olyan progi kellene, amivel megnézhetném hányfokos a videokártyám.
gigabyte x1650pro, az everest sem mutatja, sem a "sandra"...
Köszi! -
jefferson83 #372 Megtaláltam és épp itt az SG-n írtak róla: hijnye
Mondjuk egy kicsit tartok tőle, hogy kipróbáljam :) -
#371 Tudtommal ilyen csak Vista-ból van. XP-ből csak 2 verzió van(ilyen szempontból): Home(butított Pro), és Professional -
jefferson83 #370 Én meg azt szeretném megtudni, hogy annak az XP-nek mi a pontos neve amit kifejezetten régi gépekre optimalizáltak? Ilyen light verzió vagy mi a szösz :) -
#369 Létezik valami olyan program amivel beállithatom hogy egy program hány %-ot használhat a sávszélességemből? -
#368 Sajna normális magyar -angol fordítót nem találtam.
Az egyik úgy fordította az "Én ember vagyok" szöveget hogy"Én man am" :D -
#367 Én is csak olyat láttam ahol angolról magyarra fordít http://onlinefordito.micom.hu/ -
#366 Angol-Magyar/Magyar-angol (+egyéb nyelvű) szótár - ugyancsak ingyenes, ugyancsak webes szolgáltatás, de legalább használható valamire.
JGL szótár - ingyenes, soknyelvű szótár
Intertran fordítógép - ingyenes többnyelvű fordítóeszköz
Neurotran - fizetős fordítóprogram
De ne bízz a szövegfordítókban. Nem mindig adnak tökéletes megoldást! -
Jose870318 #365 kössz szépen de oan nincs hogy magyar szöveget angolra? -
#364 http://www.webforditas.hu -
Jose870318 #363 császtok.egy olyan progit keresek ami teljes magyar mondatot lefordít angolra.Valaki ki tud az segítsen nekem nagyon örülnék neki. -
#362 semmi? -
#361 Paint :) -
#360 Adobe Priemere 2.0
De ez pénzes.
Meg elvileg a Jahshaka is tud pár dolgot, amit ez, de gyakorlatban én még nem próbáltam. -
#359 Irfanview, XNView,... (és még további képnéző, és képszerkesztő programok) -
#358 Sziasztok!Olyan program kellene amivel a képek méretét lehet beállítani!pl: 1600x1200-as képet 640x480-asba lehessen állítani.Köszi -
#357 VLC Media Player -
#356 Szevasztok, nekem vali olyna progi kellene amivel megtudom nézni vagy áttudom komvertálni avi ba a youtube rol leszedett videot. Mert semivel se tudtam edig megnézni. -
murinus1990 #355 Köszi a progit! Ha tudsz olyan video szerkeztőt amivel be lehet vágni új hangokat a filmbe szöveget lehet beszúrni menüt lehetne hozzá szerkezteni és több rétegű filmet is lehetne szerkezteni! Ez is teljes verzió legyen köszike! -
#354 Ez a link már jó
Jahshaka -ingyenes videóvágó/effektező