469
Online Sims szerü mmorpg!!!
  • sajoati
    néha kikapcsolt állapotban vannak a székek, ezt jelzik is, ilyenkor ne ulj bele foloslegesen :-)
  • atlagember
    Most nem értek valamit. fél órát ültem már ott, ahol pénzért lehet ülni, meg táncoltam is, mégsem kaptam meg a 2 dollárokat. Csak a fizetős játékosoknak lehet pénzük?
  • sajoati
    szia, ez nem egeszen igy van... az biztos, hogy sokakat vonz ez az aspektusa, de egeszen brillians, lenyugozo dolgokat is epitenek benne az emberek...

es vannak olyanok, akik nem a penzkoltesert vannak bent...

javaslom, gyertek ide INDEX FÓRUM , itt az SG SL-átlaghozzászólóinál (tisztelet a kivételnek) egy fokkal kultúráltabb, segítőkész emberkék is vannak.

• Kisévi
    Mondjuk a szabadság az jó a játékban, hol lehetne a valós életben meztelenül mászkálni az utcán? A játékban ezt nyugodtan megtehetem, mert úgy esik jól.
  • BártfaiB
    Sajnos én azt látom, hogy ez a játék a sznobizmus csúcsa! Arra megy ki, hogy ki tud jobban felvágni a ruháival, házaival, stb. Én a természetességet szeretem, tehát ezt a hozzáállást undorítónak találom a valós életben is.
  • tomo
    special a kurvasag nem nagyon van helyhez kotve :)
    de probalkozhatsz olyan helyeken, ahol szbad poseballok vannak garmadaban.
    motelek, love shack ek ilyesmik.
    fedezz fel. (mar a jatekban , nem engem :) )
  • atlagember
    Az előbb találtam egy macskát, aminek neve volt. Belerúgtam néhányat, aztán kiderült, hogy valaki, csak ilyen "ruhát" vett fel, úgyhogy már a barátom.
  • Kisévi
    És hol vannak ezek? Tud valaki helyet mondani például arra, hogy hol lehet valaki pénzért kurva a játékban? (Csak a játékban, más válasszal ne is próbálkozzatok!!!)
  • tomo
    ja, csak felorankent kirak, ha inaktiv vagy.
    bar van olyan cucc, ami ezt megakadalyozza
  • Tikal #60
    ha egész nap uldogélek akkor abbol pénz lesz? :)
  • tomo
    vannak az idorablo tevekenysegek. money tree szuereteles , uldogeles egy helyben 1L\10perc ert, valamii egyszerubb munka vallalasa, biztonsagi or kurva.

kreativitasod es FL (first life ) tudasod hasznositasa, photoshop, LSL programozas elony. magyaran keszithetsz dolgokat a jatek epitorendszerevel texturak es szkriptek hasznalataval, es megprobalhatod eladni.

de igazabol ez a lenyeg, hogy kitalald mihez van kedved es azzal probalj penzt keresni.
  • atlagember
    Persze.
    Már körbenéztem néhány helyen (találtam néhány érdekes dolgot, egy jó kis sadomazó várat, egy csomó játékot, stb.)
    Amúgy a letöltötött programot telepítettem, és elsőre ment minden.
    Most már csak azt szeretném tudni, hogy miként juthatok pénzhez, mert valós forintokat elvből nem óhajtok belefektetni.
  • zpeti
    átlagember!!! neked sikerült belépni?
  • zpeti
    nem kell fizetned érte, telljesen ingyen elkezdhető a játék...
  • atlagember
    hogy és hol lehet pénzt keresni?
  • Gerbill
    Hát én is láttam a frei dossziéban, de hogy mi benne a pláne még mindig nem értem. megyek fizetek és szép virtuális házat építek a bérelhető telekre? A simset se szeretem annyira, de ebben még annyi értelmet sem látok, nemhogy pénzért még ingyen sem játszanák vele.
  • zpeti
    Sziasztok! Nekem nagyon megtetszett a játék stílusa és az egész környezete. Először a néhány napja bemutatott Frei-dossziéban halottam róla és most nagyon szeretném kipróbálni. Az egyetlen problémám az az hogy miután telepítettem és a saját acc.-ommal be szeretnék lépni, ott mindig elakad hogy ... Waiting for region handshake... És ott kilép egy ilyen hibaüzivel: unable to connect. login packet never received by login server. please try again in a few minutes. A knowledge base-ban nem nagyon találtam megfelelő megoldást. Valaki ha tud segítsen. A tűzfel kikapcsolásával már próbálkoztam.
  • GPx8
    Ez nem játék, hanem a marketing magasabb szintje.
  • sajoati
    hát azért költenek pénzt, hogy jól nézzenek ki. de ez se kötelező, egy rakás cucc van ingyér, sőt, elvileg minden magad összerakhatsz.

vagyis ha neked van kedved, tehetséged, de legfőképp kitartásod, akkor fogod a photoshopot, psp-t, gimpet, akármit, megcsinálod a rucidat, fogod az avimatort, posert, akármit, megcsinálod a saját animjaidat, fogod az in-world toolt, építesz magadnak járművet, amit ellátsz szkriptekkel, hogy működjön, és ha nagyon akarsz, akkor bérelsz egy apartmant mondjuk L$250-ért, ami havi szinten kb. 650 HUF kiadás, és bármilyen in-world munkával viszonylag gyorsan megkereshető...

ezek híjján, ha még mindig nem akarsz pénzt költeni (apartman bérlés amúgy nem kötelező), akkor elmész valami FREEBIE bolt-ba, ahol az iksz ezer FREE cucc közül "bevásárolsz", L$0-ért.

• Tikal #50
    az rendben van h itt találkoznak, de hogy pénzt koltenek olyanra ami amugy is lehet felesleges és még meg sem tudja fogni...sőt ha összedől a rendszer az sl.com nem vállal érte felelőséget, szal akkor buktad a telked... :D
  • sajoati
    azért örülünk, hogy te mint értelmes ember nem veszel részt benne. :-)
  • sajoati
    ezért szállnak be. mert ez a jövő. lehet, hogy az SL összemolik, és jön majd egy Google jellegű vetélytárs, amibe aztán mindenki átnyergel, de most nem nagyon van ilyen.

ez a nagyon globalizálódott világ ugyanis e helyütt találkozik, az átlag emberek ezzel tudnak azonosulni, nem az eq/wow/sg stb. vonalhoz, ahhol mindenféle küldetéseket kell megcsinálni, hogy valamilyen statisztika megnőjön...

egy globális találkahely ez mindenkinek, így érthető, ha virtuális cipőre, ruhákra költenek a bentiek, hogy megfeleljenek valami olyan képnek, amit magukról szeretnének látni.

egy előfizetéses mmorpg min. havi 3.000huf, abból itt kb. 30 pár cipőt tudsz venni...

ha meg esetleg értesz valamihez, akkor megtermelheted ezt a pénzt könnyen.

• Tikal #47
    ja, elsore nem hittem el :) annyira adta magát hogy mekkora hulyeség hogy el sem hittem ilyenben értelmes emberek részt vesznek :)
  • Tikal #46
    biztos nagyon érdekes, de szerintem a multik nem ezért szállnak be :)
    amugy biztos jo moka gazdagoknak, hogy virtuális cipot vegyenek mikor már nem tudnak mire kolteni a valo életukben :) akinek meg nincs pénze és odabent költi el az meg szánalmas....
  • Omlás
    Üdv mindenki. Nemrégiben elkezdtem én is próbálgatni a játékot és azon gondolkodtam mi lenne ha összedobnánk egy magyar oldalt?

Akit érdekel a dolog és esetleg be is szálna egy oldal beüzemelésébe az írjon [email protected]

Üdv..
  • sajoati
    nezz utana olyasminek, mint szingularitas, transzhumanizmus, poszthumanizmus, agy feltoltes, szurke/fekete/.. goo, stb.

ezek mind olyan dolgok, amelyek a jovokutatokat erdeklik, es amelyekhez az sl remek hatteret szolgalhat.

• tomo
    na, vegre leesett? :)
  • Tikal #42
    és akkor komoly cégek mint az adidas, nike reuters is jelen vannak, ez nagyon durva :)
    egy ujabb szintér ahol lehuzhatják az embereket... tényleg drotokra fognak kapcsolni minket a gépek, ugy tunik el vagyunk magunknak csak lehessen shoppingolni :D
  • Tikal #41
    most ezt kajak nem értem :)
    az emberek beváltják az igazi pénzuket virtuális pénzre, hogy vegyenek vmi virtuális izét...akitol meg megvették virtuális pénzért beváltja igazira????
  • sajoati
    szia, tűzfal, egyéb forgalomszűrő, stb.

igazából a secondlife.exe nem éri el a szervert...
  • dadas9999
    regeltem egy free basic accountot, de nem tudok csatlakozni.
    tudna valaki segíteni mi lehet?

ezt írja ki:
    unable to connect. login packet never received by login server. please try again in a few minutes.
  • Addam
    Mi most próbálgattuk aszonnyal :)
    Ha valakinek van kedve, holnap (azaz ma) játszhatnánk valamikor, persze csak ha nem zavaró, hogy full bénák vagyunk :)
    Esetleg ha van valami hely, ahol több magyar van, oda is szívessen elugranánk :)
  • tomo
    kosz a tippet bookmarkoltam a blogot.
    tok jopofa ez a "jatek"
    de sajnos iszonyuan addiktiv ;(
  • sajoati
    nem, most Lindenek benaznak kaptak egy rakat bejelentest.

ehelyett atmentem blogzoba:

http://secondlife.blog.hu

prospero alneven :)
  • tomo
    szepsziget keszen van mar?
  • sajoati
    egy Bewitched designos nagyestélyi kb. L$700 szóval ezt a meggazdagodás dolgot ne vesd el, légy a legjobb és ennyi az egész ;)
  • sajoati
    a premiere accountosok kapnak heti L$400 fizetest.

a basic accountosok nem. de kereshetnek munkat, vagy hat ugye gyarthatnak cuccokat, amiket arusithatnak.

mondjuk bekerulni nagyobb aruhazakba nem konnyu (sajat aruhazat letrehozni hulyeseg egy szimpla designernek), de mindenfele nice marketinggel azert el lehet indulni szerintem.
  • tomo
    ahá szóval a templatek a kulcs, na megkeresem őket.

azt neztem hogy a scripteles egyfajta c nyelven megy. bar nem vagyok programozo, de valszeg abba is bele lehet tanulni.

( ez a fizetes dolog amit irtal nem teljesen vilagos, a FAQ ban sem tertek ki ra , szoval azt irtad nem kaphat fizetest a basic accountos , ez a jatekban folytatott munkakra vonatkozik, vagy a jatekbol nem lehet valodi dollart kivenni ( nem mint ha ebbeol akarnek megelni , egyelore :) ))
  • sajoati
    es batoritalak, hogy fedezd fel, sok cegrol tudok (na nem magyarrol), akik ramozdultak, vizsgaljak milyen lehetosegek vannak benne, stb.

ruhakat kesziteni a secondlife.com-rol (vagy egyeb helyekrol) letoltott template-ek alapjan lehet, Photoshoppolás az egész, meg az alpha channellel kell tudni bánni a fényvisszaverődés miatt.

ez azért nem megy olyan sokaknak, meg a flexi göncök pláne, szóval sokaknak megéri a heti fizuból vagy pár +USD becsöpögtetéséből szép göncöket akasztani valahonnan.

ja, nem voltam vilagos: a basic account ingyenes, addig viszed, amig akarod.
  • sajoati
    igen, lehet. folded nem lehet, azt csak berelhetsz, es nem kapsz fizut.

(a fizu egyebkent a prem acc. havi dij felet fedezi..)

ruhakat tudsz csinalni, de ott eleg nagy a verseny.

erdemesebb animokkal, szkriptelessel foglalkozni.