469
Online Sims szerü mmorpg!!!
-
#149 de a rendes meg elvileg tenyleg fizetos.. de lehet mostmar a teen is..epp ezert irtam ide.. -
#148 mér a teenre mentél, szerintem az rendesen lelehet csupaszítva -
#147 Hali!
valaki tudna segiteni?
probaltam regelni, de mindig kartya szamot ker.
teen.secondlife.com-on ramegyek a free basic accountra. beirom nevet stb.
bejon a masodik oldal, es jobb oldalt ott a kartya adatok.. ha nem adok meg semmit akkor kiirja, hogy adjam meg. ha a select-en hagyom, vissza dob a fooldalra.
mit lehet csinalni? esetleg valaki tudna nekem regelni? -
#146 Mi van a magyar szigettel? Hol tart az építkezés? -
tomo #145 ha van penzed, barmit megtehetsz. ( mondom, egyedul fold nem lehet a neveden.)
penzed lehet. es a penzzel barmit tehetsz ( kiveve foldvasarlas ).
ezert emlitettem, hogy telket ( lakast ) akarmit berelhetsz. -
WOLF3x6 #144 Koszi!
Es igy Basic Account-al lehet dolgozni, meg lehet lakast berelni? -
tomo #143 ingyenes.
csak a fold birtoklasahoz kell fizetned.
de ez elol is van menekves , ha berled a foldet. -
WOLF3x6 #142 Hi!
Akkor a Second Life-al teljesen ingyen lehet jatszani, csak vannak korlatok? -
tomo #141 sokmindent nem tehetsz. friss driverekkel probalkozol. leveszed a grafikat a beallitasokban( preferences ) . felcsavarod a cachet ( network ben ).
nalam 9600pro , athlon xp 2500+ 1GB ram tokeltesen fut. -
gcsomesz #140 MOst regiztem teganp, de nekem abban a pillanatban jött a mail.Amugy vizslamail-os vagyok.Csak az a problémám, hogy valamiért állandóan kilép és azt írja crashed.LOL Valaki 5let? -
#139 Nagyon nagy a netes forgalma. Mindent a szerverröl tölt le. Nem kell hozzá különödebben erös gép, de gyors net elengedhetetlen.
Szerintem nagyon jó. Nem is megyek többet NWN2zni. -
tomo #138 ketlem. -
60voltosNeon #137 hát ezek egyáltalán semijen címre nem küldenek emailt... másoknak is (akik mostanában regeztek) ugyanez a problémájuk.
lehet hogy ugygondolják hogy elégfelhasználót gyüjtötttek ösze és a többi ujra meg xarnak. :p -
tomo #136 biztos ahotmail bevagta a kukaba a levelet. szokasuk a fontos dolgokat spamnek minositeni. -
60voltosNeon #135 hotmaira sem jött gmail meg nincs. -
tomo #134 attol meg lehet hogy nem szereti az email cimed.
gmaillal tuti mukodik. -
60voltosNeon #133 he he csak hogy én nem magyaro.-i vagyok hanem vajdasági... na mindegy megpróbálom hotmailen. Kössz az infót!!!!!!!! -
tomo #132 hat passz , regisztralj hotmailos , vgay gmailos email cimmel. ezekkel a magyar email szolgaltatokkal sok a baj -
60voltosNeon #131 ja és azt is mondták hogy kapok 1emailt és azóta is kapom... -
60voltosNeon #130 Van problémám.
regisztráltam letöltötem és a bejelentkezésnél meg nem ismeri el a jelszavamat. 2szer is regisztráltam de nemtom méirt nem ismeri el. ha be akartam jelentkezni a secondlife.com-on ot is azt irja ki hogy hibás jelszó vagy username. a lost pastvord-ban meg azt írja hogy nem létezik ilyen seconlife-os név.
ha valaki tud pls segítsen!! és másoktól is hallotam már ezt a problémát. -
#129 köszi
megcsekkolom... -
tomo #128 hat en mar csinaltam par dolgot es nem vagyok programozo, szal lehet ketzdeni valamit vele az tuti. erdemes az lslwiki t nezegetni tippekert , dokumentacioert.
nekem igazabol az a bajom, hogy nem tudodm kitalalni mit kene megvalositani . ehehe
lslwiki tukor -
#127 égyébként aki ért a szkrpteléshez az mondja már meg, hogy mennyire nehéz, és hogy egyáltalán érdemes-e belekezdeni megtanulnji.... -
#126 A gamma azért laggol, mert nem elé a sávszél, ez egyértelmű....
sajnos.... -
#125 pfffffff xD -
csgj #124 tök mindegy, már letöröltem :D -
tomo #123 gyenge a geped. probald lejjebb huzni a grafikai beallitasokat. -
csgj #122 jájjj...ez nagyon rossz! úgy laggol, mint a dög...ronda, az irányítása is borzalmas (ez lehet, hogy a lagg miatt van) -
csgj #121 ááá, most talán jó lesz. az új regisztrációnál már avatart is választhatok :D érdekeees -
csgj #120 Zooey Descenna ugyanezzel a jelszóval -
tomo #119 ilyen nevu avatar nem letezik.
mi volt az elso amit regisztraltal? -
csgj #118 Erena Bonne jelszó: kissokos -
tomo #117 hibauzenet vagy ilyesmi van?
ird mar le az egyiket jelszoval , majd enmegnezem -
csgj #116 pedig ez nem megy...már a 3. nevet próbálom... -
tomo #115 nem tom, ilyen problemam meg nem volt az elmult x honapban.
kisbetu nagyvetu szamithat, meg legfokeppen a vezeteknevet ird hibatlanul. -
csgj #114 Miért nem enged be a nevemmel??? Már 20 variációt próbáltam, sikeresen regisztráltam, és mégsem enged be... a caps lock meg nincs benyomva -
tomo #113 nem kell megadni semmit.
nekem nem tunnek fel a bugok, ha vannak egyaltalan. -
csgj #112 hm... bankkártyaszámot is meg kell adni... hogy lesz ez ingyenes?? -
#111 az egész játék jó lenne, ha nem lenne ilyen bugos
ráférne egy kiadós patchelés -
csgj #110 kösz :D akkor letöltöm, egy próbát megér...talán