Second Life & SL Kids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azert kotottem bele, mert folyamatosan azt a latszatot keltetted, hogy penz nelkul nem lehetboldogulni.
ez egy ingyenes cucc ,pont.
amugy a tozsden iszonyuan jol lehet kaszalni.
ez egy ingyenes cucc ,pont.
amugy a tozsden iszonyuan jol lehet kaszalni.
uhh és elírtam a szövegem, mert nem ezt akartam írni: akik kár különbözõ nemzetiségûek, hanem akik más, különbözõ nemzetiségûek
Egyébként is, szerintem semmi pénzt nem ér meg azért ezzel játszani hogy valaki ebbõl próbáljon meggazdagodni, hiszen az emberi kapcsolat amúgy is lehetõvé teszik akkor az SL-ben is, másrészt egy emberi kapcsolatot nem lehet felülmúlni szerintem semmilyen összeggel
Egyébként is, szerintem semmi pénzt nem ér meg azért ezzel játszani hogy valaki ebbõl próbáljon meggazdagodni, hiszen az emberi kapcsolat amúgy is lehetõvé teszik akkor az SL-ben is, másrészt egy emberi kapcsolatot nem lehet felülmúlni szerintem semmilyen összeggel
Természetesen nem cáfoltam ennek igazságtalan érzetét, ezért nem is értem hogy most miért az én mondatomba kötöttél bele<#crazya>#crazya>.
Egyébként én is ugyan ezt mondtam, csak kissé másként😊)
Egyébként én is ugyan ezt mondtam, csak kissé másként😊)
egesz jo kis tozsde kezd alakulni a WSE szineiben ( world stock exchange )
minden cucc ami letezik eloallithato , ergo ennek a mondatnak nicns ertlme : "csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon!".
nem kell penz hozza. max idobe telik es energiaba , amig letrehozod a kivant dolgot.
min ezerszer leirtuk fold birtoklasahoz kell csak fizetni.
nem kell penz hozza. max idobe telik es energiaba , amig letrehozod a kivant dolgot.
min ezerszer leirtuk fold birtoklasahoz kell csak fizetni.
Én azt hiszem, ahhoz hogy valaki kapcsolatot tudjon teremteni, nem feltétlenül muszály pénzért regisztrálja magát, csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon!
Egyébként is, anélkül is szerezhetõ pénz is, ha senki nem látja ebben az emberiséget, és a költség részét nem teszi félre
én ingyenes felhasználó vagyok, még is nagyon kevés idõ alatt szereztem rengeteg barátot, akik kár különbözõ nemzetiségûek
Egyébként is, anélkül is szerezhetõ pénz is, ha senki nem látja ebben az emberiséget, és a költség részét nem teszi félre
én ingyenes felhasználó vagyok, még is nagyon kevés idõ alatt szereztem rengeteg barátot, akik kár különbözõ nemzetiségûek
" de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés, ebbõl kifolyólag csak akik fizetõs regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni"
he?
fold kivetelevel , abrmihez hozzajuthatsz fizetos account nelkul.
foldet meg lehet berelni.
he?
fold kivetelevel , abrmihez hozzajuthatsz fizetos account nelkul.
foldet meg lehet berelni.
Nekem sem tetszett eleinte, sõt mi több káromlottam már mindent, viszont mikor elkezdtem emberekkel beszélgetni, többek között a magyar nagykövetségen a többi magyarral, akkor döbbentem rá hogy ez nem szabad semmiképpen sem legyen egy mániákus és idegbeteg pénzszerzés, hiszen ahhoz amúgy is sok tudást kell felhalmozni, hogy értelmes tárgyakat, eszközöket tudjunk modellezni, és programozni...
Én nem tanultam túlságosan számtech-et soha sem, viszont ezek ellenére már tudok elég jó kis bútorokat gyártani, ami az egyik nagy érdemem, és már bérelt boltom is volt 3 napig, pedig ez összesítve az 1. hónap perc és óra szám alapján, hiszen volt 2 hónapos nagyobb kihagyásom is
Én nem tanultam túlságosan számtech-et soha sem, viszont ezek ellenére már tudok elég jó kis bútorokat gyártani, ami az egyik nagy érdemem, és már bérelt boltom is volt 3 napig, pedig ez összesítve az 1. hónap perc és óra szám alapján, hiszen volt 2 hónapos nagyobb kihagyásom is
Tulajdonképpen sok embernek nem jön be, ez mindenkinek a saját véleménye, de akiknek nem tetszik azok meg a türelmetlen emberek, ugyanis ez nem játék, hanem virtuális élet közösség!
Sokan azt hiszik hogy erre regisztrálva fognak meggazdagodni, mert hogy olyan könnyû vagy akármi, de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés, ebbõl kifolyólag csak akik fizetõs regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni
Sokan azt hiszik hogy erre regisztrálva fognak meggazdagodni, mert hogy olyan könnyû vagy akármi, de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés, ebbõl kifolyólag csak akik fizetõs regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni
ingyen is hasznalhato , korlatlan ideig.
igazabol ez nem "jatek", illetve hat egy virtualis vilag, vagyis eppen jatszani is lehet benne.
sajnos iszonyat mertekben novekedett/-ik a user letszam (3 nap mulva lesz 5 millio, tavaly oktober vegeig meg az "erjuk el az 1 millio user" kampanyt ment), kb. nyarra fogja tulszarnyalni a regek szama a WoW-et, s ezzel a nominalisan legtobb felhasznaloval rendelkezo MMOG.
ami erdekesebb, az a 2 vilag osszemosasa, a szinte full szkriptelhetoseg miatt nagyon egyedi dolgok alkothatok, a grafika meg azert olyan, amilyen, mert minden egyes texturat le kell toltened, plusz az engine is regi.
jelenleg meg a cegek is csak tapogatoznak, nagyon sokan azert jonnek be, mert nem akarnak kimaradni, vagy csak egy kis publicitasra vagynak, szoval egy instabil massza az egesz, de mindenki erzi, hogy itt valami tortenik.
aztan lehet jon valami rivalis es lenyomja, vagy felvasarolja a gugli, de ez egy olyan felulet, amit semmikeppen sem szabad nem figyelembe venni.
hamarosan voice-enabled lesz, raadasul ugy, hogy akar 10-en beszelhetnek egyszerre, a terben valo elhelyezkedesuk miatt el tudod oket kuloniteni, amit ma pl. egy TeamSpeek-kel, Ventriloval nem tudsz megcsinalni.
ha mas nem, csinalj egy accountot, neha-neha lepj be, hogy ne disable-ozzenek, es csekkold az SLNN-t vagy Second Life Insider-t, stb.-t, hogy mit erdemes odabent megnezni.
sajnos iszonyat mertekben novekedett/-ik a user letszam (3 nap mulva lesz 5 millio, tavaly oktober vegeig meg az "erjuk el az 1 millio user" kampanyt ment), kb. nyarra fogja tulszarnyalni a regek szama a WoW-et, s ezzel a nominalisan legtobb felhasznaloval rendelkezo MMOG.
ami erdekesebb, az a 2 vilag osszemosasa, a szinte full szkriptelhetoseg miatt nagyon egyedi dolgok alkothatok, a grafika meg azert olyan, amilyen, mert minden egyes texturat le kell toltened, plusz az engine is regi.
jelenleg meg a cegek is csak tapogatoznak, nagyon sokan azert jonnek be, mert nem akarnak kimaradni, vagy csak egy kis publicitasra vagynak, szoval egy instabil massza az egesz, de mindenki erzi, hogy itt valami tortenik.
aztan lehet jon valami rivalis es lenyomja, vagy felvasarolja a gugli, de ez egy olyan felulet, amit semmikeppen sem szabad nem figyelembe venni.
hamarosan voice-enabled lesz, raadasul ugy, hogy akar 10-en beszelhetnek egyszerre, a terben valo elhelyezkedesuk miatt el tudod oket kuloniteni, amit ma pl. egy TeamSpeek-kel, Ventriloval nem tudsz megcsinalni.
ha mas nem, csinalj egy accountot, neha-neha lepj be, hogy ne disable-ozzenek, es csekkold az SLNN-t vagy Second Life Insider-t, stb.-t, hogy mit erdemes odabent megnezni.
Endure, in enduring grows strong...
erre mar rajottem, de ugye aki 88-ban szuletett, az mar elmult 18.
ha 88, 89-et irok, akkor nem kell kartya szam, viszont ha pl. 92-ot akkor keri.. ezert is volt nekem furcsa...
de amugy sztem eleg gagyi az iranyitasa is. nekem nem jott be 😊
ha 88, 89-et irok, akkor nem kell kartya szam, viszont ha pl. 92-ot akkor keri.. ezert is volt nekem furcsa...
de amugy sztem eleg gagyi az iranyitasa is. nekem nem jott be 😊
feltehetoen azert, mert ha nem vagy meg 18, akkor neked a teen grid valo. Teen grid
Endure, in enduring grows strong...
azota sikerult megoldani..:
az evszammal kellett varialni..erdekes, mert '89 alatt fogadta el, hogy nem kell bankkartya..es az 18 felett lenne nem?
de nekem nem tetszik..😄
az evszammal kellett varialni..erdekes, mert '89 alatt fogadta el, hogy nem kell bankkartya..es az 18 felett lenne nem?
de nekem nem tetszik..😄
Szerintem ne adjon meg senki bankkártya számot, hiszen nagyon sok ennek az adatnak a tudtában való kihasználások száma.
Másrészt aki 18 éven aluli, elvileg nem is adhatja meg biztonsági okok miatt.
Amúgy meg nem is értem miért laggolna a gépetek, vagy mitõl lenne BUG. Ez egy baromi nagy szerveren fut, szóval elõfordulhat hogy idõnként szaggatt, de semmiképpen sem BUG-os!
Az én gépem egy laza P3, 1300MHz, Ati Radeon 9600 256MB Pro, és 20 giga vinyóm, meg még 10HDD-m van. És rendkívül szépen fut
Másrészt aki 18 éven aluli, elvileg nem is adhatja meg biztonsági okok miatt.
Amúgy meg nem is értem miért laggolna a gépetek, vagy mitõl lenne BUG. Ez egy baromi nagy szerveren fut, szóval elõfordulhat hogy idõnként szaggatt, de semmiképpen sem BUG-os!
Az én gépem egy laza P3, 1300MHz, Ati Radeon 9600 256MB Pro, és 20 giga vinyóm, meg még 10HDD-m van. És rendkívül szépen fut
mar leirtam egyszer.. a simanal kiirja, hogy adjam meg. ha a selecten hagyom akkor meg visszadob a fooldalra.. megprobalom majd egy masik gepen, bar nem hinnem hogy koze lenne hozza 😞
és? probald meg nem megadni
nem fizetos a rendes az tuti.
most neztem
nem kell neki semilyen kartyaszam.
( az csak bonusz , ha megadod a kartyaszamod, akkor kapsz egy kis jutalmat )
most neztem
nem kell neki semilyen kartyaszam.
( az csak bonusz , ha megadod a kartyaszamod, akkor kapsz egy kis jutalmat )
Hali!
valaki tudna segiteni?
probaltam regelni, de mindig kartya szamot ker.
teen.secondlife.com-on ramegyek a free basic accountra. beirom nevet stb.
bejon a masodik oldal, es jobb oldalt ott a kartya adatok.. ha nem adok meg semmit akkor kiirja, hogy adjam meg. ha a select-en hagyom, vissza dob a fooldalra.
mit lehet csinalni? esetleg valaki tudna nekem regelni?
valaki tudna segiteni?
probaltam regelni, de mindig kartya szamot ker.
teen.secondlife.com-on ramegyek a free basic accountra. beirom nevet stb.
bejon a masodik oldal, es jobb oldalt ott a kartya adatok.. ha nem adok meg semmit akkor kiirja, hogy adjam meg. ha a select-en hagyom, vissza dob a fooldalra.
mit lehet csinalni? esetleg valaki tudna nekem regelni?
Mi van a magyar szigettel? Hol tart az építkezés?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
ha van penzed, barmit megtehetsz. ( mondom, egyedul fold nem lehet a neveden.)
penzed lehet. es a penzzel barmit tehetsz ( kiveve foldvasarlas ).
ezert emlitettem, hogy telket ( lakast ) akarmit berelhetsz.
penzed lehet. es a penzzel barmit tehetsz ( kiveve foldvasarlas ).
ezert emlitettem, hogy telket ( lakast ) akarmit berelhetsz.
Koszi!
Es igy Basic Account-al lehet dolgozni, meg lehet lakast berelni?
Es igy Basic Account-al lehet dolgozni, meg lehet lakast berelni?
hoy ehh
ingyenes.
csak a fold birtoklasahoz kell fizetned.
de ez elol is van menekves , ha berled a foldet.
csak a fold birtoklasahoz kell fizetned.
de ez elol is van menekves , ha berled a foldet.
Hi!
Akkor a Second Life-al teljesen ingyen lehet jatszani, csak vannak korlatok?
Akkor a Second Life-al teljesen ingyen lehet jatszani, csak vannak korlatok?
hoy ehh
sokmindent nem tehetsz. friss driverekkel probalkozol. leveszed a grafikat a beallitasokban( preferences ) . felcsavarod a cachet ( network ben ).
nalam 9600pro , athlon xp 2500+ 1GB ram tokeltesen fut.
nalam 9600pro , athlon xp 2500+ 1GB ram tokeltesen fut.
MOst regiztem teganp, de nekem abban a pillanatban jött a mail.Amugy vizslamail-os vagyok.Csak az a problémám, hogy valamiért állandóan kilép és azt írja crashed.LOL Valaki 5let?
Nagyon nagy a netes forgalma. Mindent a szerverröl tölt le. Nem kell hozzá különödebben erös gép, de gyors net elengedhetetlen.
Szerintem nagyon jó. Nem is megyek többet NWN2zni.
Szerintem nagyon jó. Nem is megyek többet NWN2zni.
Artanis
ketlem.
hát ezek egyáltalán semijen címre nem küldenek emailt... másoknak is (akik mostanában regeztek) ugyanez a problémájuk.
lehet hogy ugygondolják hogy elégfelhasználót gyüjtötttek ösze és a többi ujra meg xarnak. :p
lehet hogy ugygondolják hogy elégfelhasználót gyüjtötttek ösze és a többi ujra meg xarnak. :p
biztos ahotmail bevagta a kukaba a levelet. szokasuk a fontos dolgokat spamnek minositeni.
hotmaira sem jött gmail meg nincs.
attol meg lehet hogy nem szereti az email cimed.
gmaillal tuti mukodik.
gmaillal tuti mukodik.
he he csak hogy én nem magyaro.-i vagyok hanem vajdasági... na mindegy megpróbálom hotmailen. Kössz az infót!!!!!!!!
hat passz , regisztralj hotmailos , vgay gmailos email cimmel. ezekkel a magyar email szolgaltatokkal sok a baj
ja és azt is mondták hogy kapok 1emailt és azóta is kapom...
Van problémám.
regisztráltam letöltötem és a bejelentkezésnél meg nem ismeri el a jelszavamat. 2szer is regisztráltam de nemtom méirt nem ismeri el. ha be akartam jelentkezni a secondlife.com-on ot is azt irja ki hogy hibás jelszó vagy username. a lost pastvord-ban meg azt írja hogy nem létezik ilyen seconlife-os név. <#falbav>#falbav>
ha valaki tud pls segítsen!! és másoktól is hallotam már ezt a problémát.
regisztráltam letöltötem és a bejelentkezésnél meg nem ismeri el a jelszavamat. 2szer is regisztráltam de nemtom méirt nem ismeri el. ha be akartam jelentkezni a secondlife.com-on ot is azt irja ki hogy hibás jelszó vagy username. a lost pastvord-ban meg azt írja hogy nem létezik ilyen seconlife-os név. <#falbav>#falbav>
ha valaki tud pls segítsen!! és másoktól is hallotam már ezt a problémát.
hat en mar csinaltam par dolgot es nem vagyok programozo, szal lehet ketzdeni valamit vele az tuti. erdemes az lslwiki t nezegetni tippekert , dokumentacioert.
nekem igazabol az a bajom, hogy nem tudodm kitalalni mit kene megvalositani . ehehe
lslwiki tukor
nekem igazabol az a bajom, hogy nem tudodm kitalalni mit kene megvalositani . ehehe
lslwiki tukor
égyébként aki ért a szkrpteléshez az mondja már meg, hogy mennyire nehéz, és hogy egyáltalán érdemes-e belekezdeni megtanulnji....
dixitque deus fiat lux
A gamma azért laggol, mert nem elé a sávszél, ez egyértelmû....
sajnos....
sajnos....
dixitque deus fiat lux
tök mindegy, már letöröltem 😄
gyenge a geped. probald lejjebb huzni a grafikai beallitasokat.
jájjj...ez nagyon rossz! úgy laggol, mint a dög...ronda, az irányítása is borzalmas (ez lehet, hogy a lagg miatt van)
ááá, most talán jó lesz. az új regisztrációnál már avatart is választhatok 😄 érdekeees
Zooey Descenna ugyanezzel a jelszóval