469
Online Sims szerü mmorpg!!!
  • Mojlepque
    Palinko! Próbáld meg azt, hogy amikor elindul a játék (ha belép legalább a játékablakba), hogy lejjebb állítod a grafikai feltételeket, vagy a hangokat inaktiválod teljesen.
    Először nekem is csak úgy ment... ...vagy a másik lehetőség, hogy ha van cd íród, vagy adathordozó eszközöd, akkor arra másold át a nem minden nap használatos cuccaid, így több energia szabadulhat fel.
    Nekem ugyan ez segített, igaz csak hordozható winchester hozzá adásával, mivel sajnos a gépem mindössze 30-40Giga helyet tartalmaz, mivel egyébként irodai, és munkacélra volt felhasználva többnyire.
  • Mojlepque
    Szerintem inkább ne próbálj tanácsot se adni, mert nekem igenis megy 100kbittel, pedig nekem sem egy szuper fantaszikus gépem van!

Másrészt mint ahogyan elmondtad a fullos cuccokat alatt a használati utasítást (Second Life The Offical Guide) meg a teljes széria számú verzió tartozik, ami szabadon bővíthető!

Meg eléggé baj lehet az iskolázottságoddal, hogy nem tudod felfogni, hogy eddig azt hangsúlyoztattam, hogy ne fizessenek elő!
    Mert ingyenesen is használható, mint amint az oldalán is olvasni, de aki hamar akar beilleszkedni elég részletesen az SL-be, annak muszály az 1 havi előfizetést választani!

Szóval összesítésben Tomo, te vezeted félre a népet, hogy teljesen ingyenesnek nyílvánítottad ki, azzal a tudattal hogy amúgy is lehet telket is bérelni!
    Csak mert tudod nem mindenki olyan földhöz ragadt mint te, hogy másnak perkáljon egy rakás pénzt ugyan azért a telekért, mint amit akár meg is vehet!
  • Palinko
    áh ahogy elindítom,kifagy :S
  • Palinko
    ok értem.
    már elkezdtem tölteni tanácsodra... akkor fel is rakom már ha lejött. és ha véletlenül majd élvezhetően megy, akkor majd megosztom a tapasztalatokat :)
  • tomo
    dehogy zavar, de tenyleg nem ertem, kiprobalni kb par perc, amire it valaszt kapsz lehet egy het is.

de mondjuk azt mondom nem megy 100kbittel
  • Palinko
    hát gondoltam előbb gyűjtök egy kis tapasztalatot, de látom zavar....
  • tomo
    ocsi, amugy secondlife, igy egyben leirva, nem kulon ahogy te irtad, haha.
  • tomo
    a jatek ocsi szerint nem ingyenes.
    alabb olvashato, hogy a fullos cuccokhoz elo kell fizetned. ) ami persze nem igaz.

amugy, miert kerdezgeted? probald ki.
  • Palinko
    pont most kérdeztem meg Mojlepque topicjában,de zárolták.
    ez volt a kérdésem:
    megy a sl 100 kbit/s nettel is?

most meg felmerült,hogy ingyenes-e a game?
  • Mojlepque
    És csak hogy még egyszer leírjam! Olvasd végig az előző hsz-eimet, és majd rájössz hogy pont azt írtam eddig is, hogy senki ne fizessen elő, vagy ne adjon meg bank kártya számot, hiszen anélkül is kerek a történet, és minden mást meglehet szerezni az SL-ben is!!!!

De inkább hagyom, hogy emészd magad a tudományod hiányában, mert nekem van szövegértelmezési tudományom, amivel én tudomást szereztem hogy te mit írtál, de viszont te arról nem hogy én mit írtam valójában, mert egyedül te vagy az az egyetlen személy ebben a topic-ban, aki csak a pénz szót látja mindenhol!
  • Mojlepque
    Egyébként meg amit te idéztél:
    "Én azt hiszem, ahhoz hogy valaki kapcsolatot tudjon teremteni, nem feltétlenül muszály pénzért regisztrálja magát, csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon!"

Ez az eredeti szöveg környezete, amiben éppen ellentéte annak, ahogy te idézted! Tudod nem .-ot, hanem ,-t írtam, szóval valóban tanuld meg a szövegértelmezés tudományát, mielőtt másokat kritizálsz!
    Másrészt a 163-as hsz-ed lényege:

" de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés, ebből kifolyólag csak akik fizetős regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni"
    -azaz aki saját földet szeretne annak muszály előfizetnie, másrészt igenis van olyan dolog amit nem előfzizetőként megtud kapni, mint például használati utasítás, tippek-trükkök stb!

KÉRLEK MÉG EGYSZER, HOGY TÁJÉKOZÓDJ MERT MÁR NAGYON IRRITÁL A JELENLÉTED!
  • Mojlepque
    Szerintem kicsit többet kellett volna koptasd az iskola padot szerintem!
    Másrészt ne öcsizz le, mert úgy vélem nem súlycsoportba tartozunk!
    Másrészt inkább olvasd újra az én hsz-eimet, és majd rájössz hogy egyáltalán nem azt mondtad h mindenki legyen fizestős, mert akkor lesz extra cucc, HANEM HOGY FÖLÖS ELŐFIZETNI, mert anélkül is minden megszerezhető az SL-ben!

De nem is értem miért veled veszekszem hiszen okos enged szamár szenved alapon inkább hagyom hogy meggyőzd magad hogy én azzal hitegetek mindenkit hogy feltétlenül fizessenek elő, aminek mindig is éppen az ellentétét bizonyítottam, hogy előfizetés nélkül is minden megkapható!

Ennyit rólad, meg hogy mennyire vagy iskolázott.. ...öcsi!
  • halofilter
    Nekem ennél eléggé rosszab gépem van...
  • tomo
    nem tom mire gondolsz hogy milyen nagy a gepigenye.
    nalam radeon 9600 pron 2500+amd athlon xp, 1gb ram egesz jol elcsorog
  • halofilter
    Az most volt...jah és olyan nagy a gépigénye??? Egyébként Ati Radeon 9550 -esem van
  • tomo
    esetleg probalj videokartya drivert frissiteni.
  • halofilter
    Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy amikor elkararom indítani tölt egy kicsit elfeketedik a monitor és kilép és nem történik semmi...mi lehet a baj Válaszotokat előre is köszönöm!!!!
  • tomo
    peldakat en is tudnek hozni neked.
    csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon! - marhasag
    ebből kifolyólag csak akik fizetős regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni -megegyszer is leiratd

ezek miatt irtam, hogy ne vezesd felre a nepet.
    persze nyilvanvalo, hogy folyamatosan ellentmodasba keveredtel onmagaddal
    tanulj meg fogalmazni , ocsi
  • Mojlepque
    És mindössze ezt javítottam ki ez előtt:
    "én ingyenes felhasználó vagyok, még is nagyon kevés idő alatt szereztem rengeteg barátot, akik kár különböző nemzetiségűek"

Mert pont azt akartam irni hogy: akik bár különböző nemzetiségűek...

Azaz ezzel szerintem nem éppen a pénzbeli értékét rengetem, hanem éppen azt hogy tegye már mindenki félre ennek a pénzbeli részét!!
  • Mojlepque
    Tomo!!! Létszí olvasd el jó párszor a hozzá szólásaimat, mert kissé beégeted magad!

Ezeket írtam, amiket magasan kiemelnék
    "Egyébként is, szerintem semmi pénzt nem ér meg azért ezzel játszani hogy valaki ebből próbáljon meggazdagodni, hiszen az emberi kapcsolat amúgy is lehetővé teszik akkor az SL-ben is, másrészt egy emberi kapcsolatot nem lehet felülmúlni szerintem semmilyen összeggel"

"Én azt hiszem, ahhoz hogy valaki kapcsolatot tudjon teremteni, nem feltétlenül muszály pénzért regisztrálja magát, csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon!"

"én ingyenes felhasználó vagyok, még is nagyon kevés idő alatt szereztem rengeteg barátot, akik kár különböző nemzetiségűek"

"Nekem sem tetszett eleinte, sőt mi több káromlottam már mindent, viszont mikor elkezdtem emberekkel beszélgetni, többek között a magyar nagykövetségen a többi magyarral, akkor döbbentem rá hogy ez nem szabad semmiképpen sem legyen egy mániákus és idegbeteg pénzszerzés"

"Sokan azt hiszik hogy erre regisztrálva fognak meggazdagodni, mert hogy olyan könnyű vagy akármi, de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés"

KÉRLEK GONDOLKODJ!
  • tomo
    azert kotottem bele, mert folyamatosan azt a latszatot keltetted, hogy penz nelkul nem lehetboldogulni.
    ez egy ingyenes cucc ,pont.

amugy a tozsden iszonyuan jol lehet kaszalni.
  • Mojlepque
    uhh és elírtam a szövegem, mert nem ezt akartam írni: akik kár különböző nemzetiségűek, hanem akik más, különböző nemzetiségűek

Egyébként is, szerintem semmi pénzt nem ér meg azért ezzel játszani hogy valaki ebből próbáljon meggazdagodni, hiszen az emberi kapcsolat amúgy is lehetővé teszik akkor az SL-ben is, másrészt egy emberi kapcsolatot nem lehet felülmúlni szerintem semmilyen összeggel
  • Mojlepque
    Természetesen nem cáfoltam ennek igazságtalan érzetét, ezért nem is értem hogy most miért az én mondatomba kötöttél bele.
    Egyébként én is ugyan ezt mondtam, csak kissé másként:))
  • tomo
    egesz jo kis tozsde kezd alakulni a WSE szineiben ( world stock exchange )
  • tomo
    minden cucc ami letezik eloallithato , ergo ennek a mondatnak nicns ertlme : "csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon!".

nem kell penz hozza. max idobe telik es energiaba , amig letrehozod a kivant dolgot.
    min ezerszer leirtuk fold birtoklasahoz kell csak fizetni.
  • Mojlepque
    Én azt hiszem, ahhoz hogy valaki kapcsolatot tudjon teremteni, nem feltétlenül muszály pénzért regisztrálja magát, csak hogy 1-2 extra, vagy akár full cuccokat megkapjon!
    Egyébként is, anélkül is szerezhető pénz is, ha senki nem látja ebben az emberiséget, és a költség részét nem teszi félre

én ingyenes felhasználó vagyok, még is nagyon kevés idő alatt szereztem rengeteg barátot, akik kár különböző nemzetiségűek
  • tomo
    " de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés, ebből kifolyólag csak akik fizetős regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni"

he?
    fold kivetelevel , abrmihez hozzajuthatsz fizetos account nelkul.
    foldet meg lehet berelni.
  • Mojlepque
    Nekem sem tetszett eleinte, sőt mi több káromlottam már mindent, viszont mikor elkezdtem emberekkel beszélgetni, többek között a magyar nagykövetségen a többi magyarral, akkor döbbentem rá hogy ez nem szabad semmiképpen sem legyen egy mániákus és idegbeteg pénzszerzés, hiszen ahhoz amúgy is sok tudást kell felhalmozni, hogy értelmes tárgyakat, eszközöket tudjunk modellezni, és programozni...

Én nem tanultam túlságosan számtech-et soha sem, viszont ezek ellenére már tudok elég jó kis bútorokat gyártani, ami az egyik nagy érdemem, és már bérelt boltom is volt 3 napig, pedig ez összesítve az 1. hónap perc és óra szám alapján, hiszen volt 2 hónapos nagyobb kihagyásom is
  • Mojlepque
    Tulajdonképpen sok embernek nem jön be, ez mindenkinek a saját véleménye, de akiknek nem tetszik azok meg a türelmetlen emberek, ugyanis ez nem játék, hanem virtuális élet közösség!
    Sokan azt hiszik hogy erre regisztrálva fognak meggazdagodni, mert hogy olyan könnyű vagy akármi, de ennek a "játéknak" is az eredeti alapköve az emóció és a kapcsolatteremtés, ebből kifolyólag csak akik fizetős regisztrált személyek, csak azok tudnak full extra dolgokhoz hozzá jutni
  • tomo
    ingyen is hasznalhato , korlatlan ideig.
  • nesto
    ez ingyenes?
  • sajoati
    igazabol ez nem "jatek", illetve hat egy virtualis vilag, vagyis eppen jatszani is lehet benne.

sajnos iszonyat mertekben novekedett/-ik a user letszam (3 nap mulva lesz 5 millio, tavaly oktober vegeig meg az "erjuk el az 1 millio user" kampanyt ment), kb. nyarra fogja tulszarnyalni a regek szama a WoW-et, s ezzel a nominalisan legtobb felhasznaloval rendelkezo MMOG.

ami erdekesebb, az a 2 vilag osszemosasa, a szinte full szkriptelhetoseg miatt nagyon egyedi dolgok alkothatok, a grafika meg azert olyan, amilyen, mert minden egyes texturat le kell toltened, plusz az engine is regi.

jelenleg meg a cegek is csak tapogatoznak, nagyon sokan azert jonnek be, mert nem akarnak kimaradni, vagy csak egy kis publicitasra vagynak, szoval egy instabil massza az egesz, de mindenki erzi, hogy itt valami tortenik.

aztan lehet jon valami rivalis es lenyomja, vagy felvasarolja a gugli, de ez egy olyan felulet, amit semmikeppen sem szabad nem figyelembe venni.

hamarosan voice-enabled lesz, raadasul ugy, hogy akar 10-en beszelhetnek egyszerre, a terben valo elhelyezkedesuk miatt el tudod oket kuloniteni, amit ma pl. egy TeamSpeek-kel, Ventriloval nem tudsz megcsinalni.

ha mas nem, csinalj egy accountot, neha-neha lepj be, hogy ne disable-ozzenek, es csekkold az SLNN-t vagy Second Life Insider-t, stb.-t, hogy mit erdemes odabent megnezni.
  • Mark007
    erre mar rajottem, de ugye aki 88-ban szuletett, az mar elmult 18.
    ha 88, 89-et irok, akkor nem kell kartya szam, viszont ha pl. 92-ot akkor keri.. ezert is volt nekem furcsa...
    de amugy sztem eleg gagyi az iranyitasa is. nekem nem jott be :)
  • sajoati
    feltehetoen azert, mert ha nem vagy meg 18, akkor neked a teen grid valo. Teen grid
  • Mark007
    azota sikerult megoldani..:
    az evszammal kellett varialni..erdekes, mert '89 alatt fogadta el, hogy nem kell bankkartya..es az 18 felett lenne nem?
    de nekem nem tetszik..:D
  • Mojlepque
    Szerintem ne adjon meg senki bankkártya számot, hiszen nagyon sok ennek az adatnak a tudtában való kihasználások száma.
    Másrészt aki 18 éven aluli, elvileg nem is adhatja meg biztonsági okok miatt.
    Amúgy meg nem is értem miért laggolna a gépetek, vagy mitől lenne BUG. Ez egy baromi nagy szerveren fut, szóval előfordulhat hogy időnként szaggatt, de semmiképpen sem BUG-os!
    Az én gépem egy laza P3, 1300MHz, Ati Radeon 9600 256MB Pro, és 20 giga vinyóm, meg még 10HDD-m van. És rendkívül szépen fut
  • Mark007
    mar leirtam egyszer.. a simanal kiirja, hogy adjam meg. ha a selecten hagyom akkor meg visszadob a fooldalra.. megprobalom majd egy masik gepen, bar nem hinnem hogy koze lenne hozza :(
  • tomo
    és? probald meg nem megadni
  • Mark007
    erdekes..itt nekem mindig bejon, hogy adjam meg a kartya szamot :(
  • tomo
    nem fizetos a rendes az tuti.
    most neztem
    nem kell neki semilyen kartyaszam.
    ( az csak bonusz , ha megadod a kartyaszamod, akkor kapsz egy kis jutalmat )