Second Life & SL Kids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
höhö
a dühöngõ szoba tárva nyitva áll elõtted egyébként, és ha elég olyan üzit akarsz látni amikor téged ócsárolnak, akkor várunk vissza ide, mert hogy az üzik archiválva lesznek😛
Nem is értem mit akarsz mondani hogy megmondták hogy fatökû vagyok, hiszen a fatökûség abszoludt össze sem függ azzal, ha valakik itt ócsárolják egymást, fõleg hogy én mind inkább csak rólad hallottam súlyos kritikákat, illetve éppen a viselkedésed miatt inkább legtöbb ember személyesen fordul hozzám tanácsot kérni, mert tõled óvják magukat, mert undorodnak a gerinctelenséged miatt!!!
KEDVES OLVASÓK BOCSI AZ OFF-olásért, de ezt nagyon muszály volt szerintem (közkívánatra)!
Ja és kedves Tomo ha valakivel bajod van azt szerintem máskor személyesen rendezd, nem pedig a fórumon, hiszen a világ legnagyobb parasztsága és illetlensége hogy mások elõtt szitkozódsz orrba-szájba! Továbbá ha nem változtatsz a viselkedéseden az sg vezetõségéhez fogok fordulni a többiek érdekében!
csak te szemelyeskedsz velem.
es mas is megmondta fatoku vagy
ezen mit nem lehet erteni?
egyebkent, aki ennyire onallotlan, az semmire sem fogja vinni, erre van egy szazasom.
bar szerintem dijazhatnad, hogy tippet adtam hol keresd.
barom
Fontos, hogy ha valami tetszik, amellett kötelezd el magadat, még ha nem is a legjobb vagy benne, a próbálkozás, a küzdelem meghozza az eredményét. Látogass el rengeteg helyre, nem szégyen (természetesen nem szó szerint) lopni, a legjobb megoldásokat ellesni...
Nyilván nem lehet mindenre rájönni, amit kb. 2 millió aktív user kiötölt. Venni valamit csak a legutolsó esetben javasolt (hacsak nem vagy hiú az avatárod kinézetére ;-) ), szinte minden van frí, ingyenes kiadásban.
Hm, egyéb szakértelmek, programok, amiket nem említettem, de a megfelelõ területen alapvetések: Photoshop/Paintshop Pro/GIMP (kb. ebben a sorrendben ajánlott valamelyik elsajátítása), Poser (animációkhoz), FRAPS+rengeteg (videózáshoz).
Na egyelõre ennyi, kikapcs.
Endure, in enduring grows strong...
Nincsenek csodák: itt is jól lehet keresni minõségi munkával, de a nagy pénzeket itt is csak a legtehetségesebbek vagy a legügyesebbek, legjobb ügyeskedõk szakítják le.
De pl. az egyik machinimás srác most kapott felkérést az NBC-tõl egy sorozat elkészítésére, tisztességes munkával.
Aki építkezni szeretne, az sajnos már nem állhat meg a primeknél, célszerû profi 3D-s szoftverrel ismerkedni, Blender, 3DS, Maya, Wings3D, Rhino stb. stb.
Alapvetõen elmondható, hogy aki késztetést érez ezekhez, az mindenképpen jól fog járni. Nem cseszel el idõt, mint pl. WoWozással, hanem RL szakértelmet tanulsz.
Ha viszont inkább közgés vénád van, akkor klub/mall/egyéb menedzselése, egy mûködõ üzleti modell felállítása lehet a nagy feladat, ahol szintén -- a lindendollárok mellett -- a tanulás a hasznos.
Aki programozónak készül, netán hálózati szakembernek, a szkripteléssel, illetve a régiók hálózati forgalmának analízásával ütheti el az idejét, stb. stb.
Nyelvtanárok taníthatnak magyart (feltehetõleg kis számú érdeklõdõnek).
.....
A lényeg, hogy csinálj valamit, amit SZERETSZ (még ha nem is értesz hozzá), és ha nagyjából jól csinálod, valamennyi pénz is fog leesni.
amig erre nem tudsz valaszolni, nem fogsz munkat kapni.
a kempeleshez nem kell szakertelem, max szerencse, hogy minel jobban fizeto kemper helyet talalj.
klubok epitesevel eleg jol lehet keresni, tiz - szazezres nagysagrendben. az excluzivitastol fuggoen.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
de ez az egesz lenyegtelen, ugyanis ha van valamid ami erdekelhet masokat, akkor boltot talalni mar a legegyszerubb.
szoval semmihez sem ertesz.
sajnos a campeles nem munka. ( takaritas stb, amit emlitettel )
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nem gondoltál bele abba hogy 20-on 30-on felül már értelmesebb lenne inkább nem vitatkozni, hanem inkább hozzá se szólni? Mint ahogyan teszem én is ismét, mert megint csak sikerült elvennem az én kedvem IS az itteni beszélgetésektõl
ugy mint epites, textura kesztes,scripteles, egyeb.
amúgy takarítónak hogy lehet beállni? Láttam pár takatítót nagyobb telkeken 100-300L$ a keresetük, vagyis amikor néztem annyin álltak
tessek csak elvegyulni a kulfoldiek kozott, fogni egy nyelvkonyvet, szotarazni, worldlingo-val forditgatni, es figyeld meg, egy het alatt mennyi mindent fogsz megtanulni...
mar az elso napon "Hi"-t es "Cya"-t fogsz koszonni, aztan rajossz, hogy az alapveto kommunikaciohoz egyaltalan nem kell sok szo, es sok igeido, es max. 1 honap utan sajnalni fogod, hogy miert nem vagtal bele hamarabb az ONALLO tanulasba, olyan szinten vagod majd a dolgokat.
(mer' aki arra var, hogy iskolaban tanitjak meg rendesen angolul, az nagyot fog csalodni. (de legalabbis joval hosszabb idobe telik majd neki, mig eler egy szintet.))
pointless whining az ami zavar. es ra mereszeltem kerdezni, hogy megis mire gondolt. amire persze keptelen valaszolni. szanalmas.hu