469
Online Sims szerü mmorpg!!!
  • félix1995
    Megtaláltam a bejelentkező lapot.De lenne mégegy kérdésem:Hogyan lehet sétálni benne pl a szigeten mert láttam egy videon ilyen boltokat meg üzleteket hogy ott járkálnak az emberek? BOCSI HOGY ENNYIT IROK DE CSAK MA KEZDTEM ÉS NEM ANNYIRA TUDOK ANGOLUL.Elöre is köszönöm a válszokat.
  • félix1995
    Basszus be akarok jelentkezni de sehol sem találom a bejelentkező lapot.Hol találom meg?
  • félix1995
    Hogyan lehet sétálni benne pl a szigeten mert láttam egy videon ilyen boltokat meg üzleteket hogy ott járkálnak az emberek?
  • félix1995
    Még egy kérdés.Mit jelent az hogy Enter again for verification? és oda kell beirni valamit.
  • félix1995
    Hellosztok!!

Hogyan kell regisztrálni?Amugy milyen ez online játék?Elöre is köszönöm a válaszokat!
  • milk41
    na,sikerült regelnem.van olyan hely ahol csak magyarok vannak?
  • milk41
    am aki 18 alatt van annak itt kell regelnie:http://teen.secondlife.com/
  • milk41
    vki help,regisztrálásnál kéri hogy írjam be a tel számomat és a szolgáltatómat,de nem ír ki szolgáltatót,mit csináljak ilyenkor???
  • Barpi
    Vista alatt megy valakinek Ati kártyával? Xp alatt megy régi driver-t használva, Vista alatt a 7.10-es Catalys mellett 2-3mp fekete képernyő, majd kidob az asztalra. Vistán szeretném futtatni.
  • tomo
    nem artana ha 18 even feluli lennel edesem
  • shippo
    Hy all vlaki pls segítsen mert nem tok beregisztrálni :D
    Szányon már meg pls vlami jóember és vegyen fel msn-re vagy írja ki ide!! thx!!
    MSN: [email protected]
  • Sharrow
    pl. beírod a keresőbe (ez itt a reklám helye!!)
    Bombshell Empress

hihi
  • Sharrow
    Vagy megnyitod a térképet, választasz egy helyet, és teleport...
    ..vagy, ha éppen fent vagyok, megkeresel, és mutatok jó helyeket, és azt, hogy lehet odajutni :-)
  • tomo
    ami erdekel.
    pl sex , fagyi rock and roll
  • Samuel9
    És mit kell beirni?
  • tomo
    keresobe beirsz valamit es elteleportalsz.
  • Samuel9
    Valaki megmondaná nekem, h hogyan lehet tovább menni onnan ahonnan kezdjük a "játékot"?
  • tomo
    gyakorlatilag is ingyenes. foldet meg lehet berelni, hazat meg lehet epiteni
  • Sharrow
    Elvileg ingyenes, de ekkor nincs földed és házad....
    Van havidíjas változata is, erre bármikor áttérhetsz később; ekkor már saját területed is lehet.

Samuel9: :-))
  • Cence89
    Üdv!

Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban, ez ingyenes vagy havidijas vagy hogy müködik ez? esetleg valami magyar gyik van rola valahol? elöre is köszi
  • Samuel9
    Sharrow !!!
    Kössz!!!
  • Sharrow
    Ja, [email protected] ..hihi
  • Sharrow
    Samuel9, én megcsinálom neked a regisztrációt, de áruld el, milyen nevet akarsz (csak az utónevet, vezetéknevet meg úgy kb.. :) )
  • noracska
    Sziasztok. SL-ben Nora Koltainak hívnak, és a Red Seven, vagy más néven Piros Hetes klub a miénk. Egy új magyar közösségi portált indítottunk SLHungary néven, ha kérdésetek, problémátok van, keressetek minket. Ha magyarokkal akartok találkozni, a clubban találtok sok teleportot, sandboxot, hétvégén bulik vannak. Megnyitottuk a U2 clubot, a Red Seven Cinemat. Neuntoter simen találjátok a H-Art clubot és a magyar telepeseket. Újakat is várunk, a kérdéseikre válaszolunk. Tehát keressetek engem, ha többet szeretnétek tudni kis világunkról.
  • Samuel9
    Vagyis nem regisztráltam mert amikor vége lenne a regisztációnak akkor állandóan kidob a főoldlara. Nekem az is jó lenne, ha valaki megcsinálná nekem és elküldené emailba a nevet és a cimet Email: [email protected]
    Kérlek válaszoljatok!!!
  • Samuel9
    Valaki segitsen!!!!
    Regisztráltam a second life.com -on de nem enged belépni.
  • Fido4life
    de miért mi baj van velük ? mondjuk én már jó rég játszottam, de emlékszem hogy a szilvesztert magyar kockákkal töltöttem az SL világában, volt tánc, pezsgőzés minden :D (bár azért mégegyszer nem ismételném meg, csak nem volt kedvem senkihez se átmenni. szörnyű lehet annak, akinek ez jelentheti a partyt)
  • tomo
    nem meglepo, hogy kerulod oket. haha
  • Sharrow
    Sziaszotk!
    Láttam, hogy páran keresik a magyarokat. Van egy 'Piros Hetes' (Red Seven) nevű hely, ott sűrűn előfordulnak :)
    Bár, én igazából lehetőleg kerülöm a honfitársakat...
    Az elérhető munkákról pedig: ha nem értetek semmihez, el lehet menni rendőrnek, biztonsági őrnek és ha jól néz ki az avi-d, táncosnak is :)
  • Mojlepque
    nem feltétlenül a regisztráció után kapod meg az aktiválást, van amikor bele telik 1 napba is, hiszen óriási rendszerről van szó az SL világában
  • yecgaa
    én nemtok regisztrálni, mer nem küldik el az aktiváló e-mailt, helyesen írtam be a gmail címem, paypal-al is renben volt minden. HELP
  • tomo
    keresobe ird be , hogy "magyar" es talalsz egy csomo helyet
  • Petykafiam
    Hello én ma kezdtem játszani a second life nevű játékkal végigvittem a help island-et. :D Csak annyit kérdeznék hogy a játékban hol szoktak sűrűn előfordulni a magyarok?? Mert eddig még 1-el se találkoztam. A választ előre is kösz.
  • tomo
    no comment
    höhö
  • Mojlepque
    és bocs még egy kis gondolat:
    a dühöngő szoba tárva nyitva áll előtted egyébként, és ha elég olyan üzit akarsz látni amikor téged ócsárolnak, akkor várunk vissza ide, mert hogy az üzik archiválva lesznek:P
  • Mojlepque
    az elkeserítő hogy 30-35 között ilyen gyerekesen viselkedsz! Kicsit szétnézhetnél hogy valóban hányan hurrogtak már téged le, és hány olyan olvasó van, aki már jóideje nem ír, mert legtöbb a viselkedésed miatt van, hogy másokat lenézel csak azért ha már 1 apróságot nem tudnak, mert nem akkora "gépzsenik mint te"!

Nem is értem mit akarsz mondani hogy megmondták hogy fatökű vagyok, hiszen a fatökűség abszoludt össze sem függ azzal, ha valakik itt ócsárolják egymást, főleg hogy én mind inkább csak rólad hallottam súlyos kritikákat, illetve éppen a viselkedésed miatt inkább legtöbb ember személyesen fordul hozzám tanácsot kérni, mert tőled óvják magukat, mert undorodnak a gerinctelenséged miatt!!!

KEDVES OLVASÓK BOCSI AZ OFF-olásért, de ezt nagyon muszály volt szerintem (közkívánatra)!
    Ja és kedves Tomo ha valakivel bajod van azt szerintem máskor személyesen rendezd, nem pedig a fórumon, hiszen a világ legnagyobb parasztsága és illetlensége hogy mások előtt szitkozódsz orrba-szájba! Továbbá ha nem változtatsz a viselkedéseden az sg vezetőségéhez fogok fordulni a többiek érdekében!
  • tomo
    egeszen pontosan mi?
  • Fido4life
    hmmm 30-35 között azért ez felettébb elkeserítő..
  • tomo
    höhö,
    csak te szemelyeskedsz velem.
    es mas is megmondta fatoku vagy
  • Mojlepque
    ezt te mondod?! te nézd már vissza hogy eddig ki milyen üziket írt neked vissza bárki is... ...több kritikát kaptál eddig mint jó indulatú hozzászólást üzit!