469
Online Sims szerü mmorpg!!!
-
Mojlepque #309 ezt te mondod?! te nézd már vissza hogy eddig ki milyen üziket írt neked vissza bárki is... ...több kritikát kaptál eddig mint jó indulatú hozzászólást üzit! -
tomo #308 szanalmas vagy -
Mojlepque #307 látom még most sem változott a nyers modorod... ...szerintem te is voltál kezdő, nem kell ilyen bunkónak lenned másokkal, csak azért mert nem értenek 1-2 dologhoz! -
tomo #306 mondom a 3ds nek van secondlife export filtere, vagy ilyesmije.
ezen mit nem lehet erteni?
egyebkent, aki ennyire onallotlan, az semmire sem fogja vinni, erre van egy szazasom. -
zpeti #305 a mindenki által ismert tippnek nincs értéke... nálam... az utolsó szót meg nem értem... -
#304 -.- -
tomo #303 konyorgom, beirhattam volna en is a googleba igazad van , es a valaszt ide is irhattam volna neked, de egy rohadt lusta geci vagyok, hogy ezt nem tettem meg helyetted.
bar szerintem dijazhatnad, hogy tippet adtam hol keresd.
barom -
zpeti #302 fúúú tomo... kössz, de gugli jó barátom és mindenben segít ha nála próbálkozok... de eddig nem szorúltam a segítségére... ha kérdeztem válaszoltak... rendesen... eddig... szerintem rajtad kívül mindenki szívesen segít ha kérdezek, amire meg nem kapok választ azt megkeresem máshol... ha látod a nevem a hozzászólásoknál akkor azt a kis ablakrészt hagyd ki, ne olvasd el, és akkor nem is kell fáradoznod a válasszal... előre is köszi tomo... -
tomo #301 3ds hez mintha lenne export filter vagy valami ilyesmi. google vel rengeteg dolgot megtalalhatsz, mi is azt hasznaljuk, ha valamire kivancsiak vagyunk... -
zpeti #300 Fúúú... ok... Köszi a sok infóért... de már most úgy gondolom az építkezés építés (ház) lesz amit mindenképp megpróbálok mesteri szintre emelni... Ebben megerósített néhány bemutató videó és tutorial videó is... Már utánna jártam nagyjából milyen külső progik kellenek nekem ehhez, szerencsére valamennyire konyítok is hozzájuk. :D szrintem ha vki vmit jó csinál egésszen piciból fel lehet építeni nyga dolgokat is... (már ötletek vannak, de sajnos mint a való életben piciről kell indulni)ha majd tudnál nekem segíteni (persze ha értessz hozzá) hogy hogyn tudok 3ds-ből SL-be importálni, az nagy segítség lenne :) De talán ezt célszerű lenne MSN-en majd, persze ha ráérsz csak akkor... amíg nem válaszolsz addig nem is adom meg a címem... na... megyek próbálgatm a dolgokat... -
#299 Ja, ami még nagyon fontos: nem szabad nekikeseredni, elunni magadat. Ez egy virtuális világ, vagyis ha unalmasnak találod, akkor benned van a hiba. (Bocsánat az E/2-es megszólításért, ez inkább általános alany: ha az ember unalmasnak találja, akkor föltehetőleg benne van a hiba.)
Fontos, hogy ha valami tetszik, amellett kötelezd el magadat, még ha nem is a legjobb vagy benne, a próbálkozás, a küzdelem meghozza az eredményét. Látogass el rengeteg helyre, nem szégyen (természetesen nem szó szerint) lopni, a legjobb megoldásokat ellesni...
Nyilván nem lehet mindenre rájönni, amit kb. 2 millió aktív user kiötölt. Venni valamit csak a legutolsó esetben javasolt (hacsak nem vagy hiú az avatárod kinézetére ;-) ), szinte minden van frí, ingyenes kiadásban.
Hm, egyéb szakértelmek, programok, amiket nem említettem, de a megfelelő területen alapvetések: Photoshop/Paintshop Pro/GIMP (kb. ebben a sorrendben ajánlott valamelyik elsajátítása), Poser (animációkhoz), FRAPS+rengeteg (videózáshoz).
Na egyelőre ennyi, kikapcs. -
#298 SLT = PST = Pacific Time = mi időnk - 9 óra ; ez fix, nyáron is, télen is.
Nincsenek csodák: itt is jól lehet keresni minőségi munkával, de a nagy pénzeket itt is csak a legtehetségesebbek vagy a legügyesebbek, legjobb ügyeskedők szakítják le.
De pl. az egyik machinimás srác most kapott felkérést az NBC-től egy sorozat elkészítésére, tisztességes munkával.
Aki építkezni szeretne, az sajnos már nem állhat meg a primeknél, célszerű profi 3D-s szoftverrel ismerkedni, Blender, 3DS, Maya, Wings3D, Rhino stb. stb.
Alapvetően elmondható, hogy aki késztetést érez ezekhez, az mindenképpen jól fog járni. Nem cseszel el időt, mint pl. WoWozással, hanem RL szakértelmet tanulsz.
Ha viszont inkább közgés vénád van, akkor klub/mall/egyéb menedzselése, egy működő üzleti modell felállítása lehet a nagy feladat, ahol szintén -- a lindendollárok mellett -- a tanulás a hasznos.
Aki programozónak készül, netán hálózati szakembernek, a szkripteléssel, illetve a régiók hálózati forgalmának analízásával ütheti el az idejét, stb. stb.
Nyelvtanárok taníthatnak magyart (feltehetőleg kis számú érdeklődőnek).
.....
A lényeg, hogy csinálj valamit, amit SZERETSZ (még ha nem is értesz hozzá), és ha nagyjából jól csinálod, valamennyi pénz is fog leesni. -
zpeti #297 tomo... bocs a névelíráséer a 295-ben -
zpeti #296 jah meg most kiírt vmit hogy ma 6:22 ig nem enged vissza. Pacific time az mit jeleni itt? valós időben azt hogy számolom? vagy az nálunk 18:22 ? -
zpeti #295 totmo mi a munkád, mivel foglalkozol? először milyen munkát próbáltál keresni hogy pénzed legyen? persze cempelésen kívül... ? -
zpeti #294 Te pl építettél már klubot? sikerült időközben találnom egy palit, vele beszélgettem egy kicsit, ha minden jól menne kitanulnám az építész szakmát a játékban... persze ha van egyáltalán ilyen... majd meglátjuk de tuti hogy nem egy nap lesz, de megvan a kíhívás... vélemény, ötlet? -
tomo #293 a munkakozvetito azt fogja megkerdezni, amit en is kerdeztem. mihez ertesz?
amig erre nem tudsz valaszolni, nem fogsz munkat kapni.
a kempeleshez nem kell szakertelem, max szerencse, hogy minel jobban fizeto kemper helyet talalj.
klubok epitesevel eleg jol lehet keresni, tiz - szazezres nagysagrendben. az excluzivitastol fuggoen. -
zpeti #292 Sziasztok... találtam egy olyan irodát, hogy Job Agency. Értelem szerűen munkaközvetítéssel folalkoznak, és pont ez az amit én keresek... viszont regisztrálni kell náluk 30 L$ -al. A kérdésem az az lenne, hogy próbálta e már vki és vannak e tapasztalataitok ezzel az ügynökséggel vagy hasonlóakkal kapcsolatban. Milyen más egyéb konkrét módszert ajánlottok egyébként munkakeresésre? Dolgozik itt valaki köztetek vmit a SL világában? Ha igen , kb milyen fizetésekre lehet számolni és hogy sikerült munkát szereznetek? -
Mojlepque #291 én teljesen elvok:) -
#290 Látom jól elvagytok. . . -
tomo #289 nem unom. -
#288 nem unod már ? mert én kib****ttul.. -
tomo #287 eladashoz csak annyi kell , hogy talalj vevot. persze ahoz hogy vevod legyen elofordulhat , hogy be kell mutatnod a cuccod. ezt alando jelleggel boltban teheted meg.
de ez az egesz lenyegtelen, ugyanis ha van valamid ami erdekelhet masokat, akkor boltot talalni mar a legegyszerubb.
szoval semmihez sem ertesz.
sajnos a campeles nem munka. ( takaritas stb, amit emlitettel ) -
tomo #286 jol vagy öcsi? -
#285 ja azokhoz nem. scriptelni nem tudok, pár javascript, de csak nagyon alap szint. Textura készítést még nem próbáltam. Olyan munkára gondoltam ami a progiban van, sak jobban fizet, tánc, camp, +stb. Vagy épp takarítás. -
#284 de ha jól tudom akkor azt eladni csak úgy lehet ha saját telket veszek, vagy bérelek? Vagy az csak a házakra meg az autókra, stb-re vonatkozik?? -
Mojlepque #283 Ja és még valami: Esetleg ha antiszóciális vagy, akkor nem is kell hőzöngeni, hogy mindenkivel megutáltasd magad, mert ez nem vitatkozó- avagy gumiszoba, mert szerintem a hőzöngésnek privát üzenetekben van a helye... -
Mojlepque #282 Hát nem tudom kinek kéne leállítsa magát, hiszen eddig nem emeltem fel a "hangom", viszont te már megint csak kötözködsz!
Nem gondoltál bele abba hogy 20-on 30-on felül már értelmesebb lenne inkább nem vitatkozni, hanem inkább hozzá se szólni? Mint ahogyan teszem én is ismét, mert megint csak sikerült elvennem az én kedvem IS az itteni beszélgetésektől -
tomo #281 hat mihez ertesz, azon kivul, hogy bekapcsolva tartod a geped, amin fut az sl.
ugy mint epites, textura kesztes,scripteles, egyeb. -
#280 Hogy hogy mihez értek?
amúgy takarítónak hogy lehet beállni? Láttam pár takatítót nagyobb telkeken 100-300L$ a keresetük, vagyis amikor néztem annyin álltak -
tomo #279 mihez ertesz? -
kkukac #278 Köszi! de maradok az SL-nél, már megszoktam és jól elvagyok vele. -
#277 Tud valaki valami jól fizető munkát ajánlani?? Ahol nem 1-2L$-t fizetnek, hanem 10-15öt -
#276 basszus, ez hihetetlen. tessek mar megerteni, hogy angolul meg kell tanulni beszelni, a vizbe is ugy celszeru bemenni, ha tudsz uszni, es a legkonnyebb ugy megtanulni, ha melyvizbe dobnak...
tessek csak elvegyulni a kulfoldiek kozott, fogni egy nyelvkonyvet, szotarazni, worldlingo-val forditgatni, es figyeld meg, egy het alatt mennyi mindent fogsz megtanulni...
mar az elso napon "Hi"-t es "Cya"-t fogsz koszonni, aztan rajossz, hogy az alapveto kommunikaciohoz egyaltalan nem kell sok szo, es sok igeido, es max. 1 honap utan sajnalni fogod, hogy miert nem vagtal bele hamarabb az ONALLO tanulasba, olyan szinten vagod majd a dolgokat.
(mer' aki arra var, hogy iskolaban tanitjak meg rendesen angolul, az nagyot fog csalodni. (de legalabbis joval hosszabb idobe telik majd neki, mig eler egy szintet.)) -
tomo #275 allitsd mar le magad ocsi -
Mojlepque #274 attól függ, hogy a free melyik értelmét akarod kifejezni, hiszen ingyen munkák is vannak, szabad munkák is... -
Mojlepque #273 hát nem tudom hogy ebben mi volt személyeskedés, de ha nem vetted volna észre, lehet hogy nem másokban, hanem benned van a hiba, mert sikerült kiharcolnod magadnak egy újabb személyt, aki szintén miattad nem is tájékozódik inkább itt! -
#272 A Seconf Life-ban hogy lehet free-ban munkát vállalni?? -
tomo #271 miert szemelyeskedsz öcsi?
pointless whining az ami zavar. es ra mereszeltem kerdezni, hogy megis mire gondolt. amire persze keptelen valaszolni. szanalmas.hu -
Mojlepque #270 kkukac: neked ajánlom a Kaneva nevű ugyan ilyen virtuális világot, igaz a benne lévő pénz nem beváltható, a tudomásom szerint, viszont sokkal hatékonyabb kezdésnek, és bőebb info is van róla a linken amit küldök