Second Life & SL Kids
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha szerinted az játék hogy férfiak nõi karakterrel mennek oda a tizenéves játékosokhoz, egy textúra nélküli házban, (és most vulgáris leszek) hogy dugjunk egy nagyot, hát jó szórakozást kivánok hozzá. Nekem elég volt néhány sado mazo, és egyéb "ízléses" mapra tévednem hogy örökre messzírõl elkerüljem ezt a "játékot".
Hát igen. Mi is csak poénkodtunk amikor "játszottunk"
("Im gonna make love wit you whomaaan, gonna lay down by the fireee" XDDD)
("Im gonna make love wit you whomaaan, gonna lay down by the fireee" XDDD)
Sziasztok!
A Teen Second Life-ban is aktiválni kell utalással vagy sms-sel az accot?
A Teen Second Life-ban is aktiválni kell utalással vagy sms-sel az accot?
Nem is a te korosztályodnak való. Felnõttjáték. 😊
http://secondlife.com/
Elõször regisztrálni kell accountot, utána rögtön felajánlja a letöltést. Ingyenes.
Mennyi idõs vagy?
Elõször regisztrálni kell accountot, utána rögtön felajánlja a letöltést. Ingyenes.
Mennyi idõs vagy?
Honnan tudom leszedni a second life ot?
Léci irj Ghez
Léci irj Ghez
Nem nagyon van élet ebben a topikban, pedig jó kis game határok nélkül.
kicsit lehettél volna jobban informált, hiszen már van magyarositás😛
Igen, de kell írni hozzá egy scriptet is....
a prim szerkeszteseben van egy ilyen feature hogy flexible path. ott.
Hali.
Hogy lehet egy dolgot flexissé tenni????????? Ez nagyon érdekelne!
Elõre is kösz a választ.
SL-ben Leony Troncon-néven létezel 😊
Hogy lehet egy dolgot flexissé tenni????????? Ez nagyon érdekelne!
Elõre is kösz a választ.
SL-ben Leony Troncon-néven létezel 😊
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Most jutott eszembe egy tipp <#vigyor2>#vigyor2>: amig valaki új (newbie), vagyis fiatalabb, mint 30 nap, addig kereshet "pénzfákat" (Money Tree);
ezekrõl lehet szüretelni...
ezekrõl lehet szüretelni...
Ha akarod, csinálok neked is regisztrációt...
nem 1 napot vártam hanem júliusban akartam regisztrálni és semmi levél
Röviden egy kicsit a mozgásról a játékban, meg hasonlók:
- mozogni a nyilakkal lehet, repülni a PgUp/PgDn-nal
- az 'Alt' és a nyilak vagy PgUp vagy PgDn együtt a kamerát mozgatják
- a Ctrl és a nyilak együtt: oldalra tudsz mozogni
Egyébként az egér görgõjével lehet közelíteni/távolítani a képet..
Ha valamire ráklikkelsz, miközben az 'Alt' gombot is nyomod, a kamera "rááll" a dologra, és követi (mozgatni ua. mint az elõzõekben)
Még kérdés? (Esetleg bent is megkereshettek ;-P )
- mozogni a nyilakkal lehet, repülni a PgUp/PgDn-nal
- az 'Alt' és a nyilak vagy PgUp vagy PgDn együtt a kamerát mozgatják
- a Ctrl és a nyilak együtt: oldalra tudsz mozogni
Egyébként az egér görgõjével lehet közelíteni/távolítani a képet..
Ha valamire ráklikkelsz, miközben az 'Alt' gombot is nyomod, a kamera "rááll" a dologra, és követi (mozgatni ua. mint az elõzõekben)
Még kérdés? (Esetleg bent is megkereshettek ;-P )
madlen nyeremenyszigete a felnott griden
Köszi.Van magyar sziget a játékba?
szerintem nyilakkal vagy WASD
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Megtaláltam a bejelentkezõ lapot.De lenne mégegy kérdésem:Hogyan lehet sétálni benne pl a szigeten mert láttam egy videon ilyen boltokat meg üzleteket hogy ott járkálnak az emberek? BOCSI HOGY ENNYIT IROK DE CSAK MA KEZDTEM ÉS NEM ANNYIRA TUDOK ANGOLUL.Elöre is köszönöm a válszokat.
Basszus be akarok jelentkezni de sehol sem találom a bejelentkezõ lapot.Hol találom meg?
Hogyan lehet sétálni benne pl a szigeten mert láttam egy videon ilyen boltokat meg üzleteket hogy ott járkálnak az emberek?
Még egy kérdés.Mit jelent az hogy Enter again for verification? és oda kell beirni valamit.
Hellosztok!!
Hogyan kell regisztrálni?Amugy milyen ez online játék?Elöre is köszönöm a válaszokat!
Hogyan kell regisztrálni?Amugy milyen ez online játék?Elöre is köszönöm a válaszokat!
na,sikerült regelnem.van olyan hely ahol csak magyarok vannak?
am aki 18 alatt van annak itt kell regelnie:http://teen.secondlife.com/
vki help,regisztrálásnál kéri hogy írjam be a tel számomat és a szolgáltatómat,de nem ír ki szolgáltatót,mit csináljak ilyenkor???
Vista alatt megy valakinek Ati kártyával? Xp alatt megy régi driver-t használva, Vista alatt a 7.10-es Catalys mellett 2-3mp fekete képernyõ, majd kidob az asztalra. Vistán szeretném futtatni.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
nem artana ha 18 even feluli lennel edesem
Hy all vlaki pls segítsen mert nem tok beregisztrálni 😄
Szányon már meg pls vlami jóember és vegyen fel msn-re vagy írja ki ide!! thx!!
MSN: [email protected]
Szányon már meg pls vlami jóember és vegyen fel msn-re vagy írja ki ide!! thx!!
MSN: [email protected]
pl. beírod a keresõbe (ez itt a reklám helye!!)
Bombshell Empress
hihi
Bombshell Empress
hihi
Vagy megnyitod a térképet, választasz egy helyet, és teleport...
..vagy, ha éppen fent vagyok, megkeresel, és mutatok jó helyeket, és azt, hogy lehet odajutni :-)
..vagy, ha éppen fent vagyok, megkeresel, és mutatok jó helyeket, és azt, hogy lehet odajutni :-)
ami erdekel.
pl sex , fagyi rock and roll
pl sex , fagyi rock and roll
És mit kell beirni?
keresobe beirsz valamit es elteleportalsz.
Valaki megmondaná nekem, h hogyan lehet tovább menni onnan ahonnan kezdjük a "játékot"?
gyakorlatilag is ingyenes. foldet meg lehet berelni, hazat meg lehet epiteni
Elvileg ingyenes, de ekkor nincs földed és házad....
Van havidíjas változata is, erre bármikor áttérhetsz késõbb; ekkor már saját területed is lehet.
Samuel9: :-))
Van havidíjas változata is, erre bármikor áttérhetsz késõbb; ekkor már saját területed is lehet.
Samuel9: :-))
Üdv!
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban, ez ingyenes vagy havidijas vagy hogy müködik ez? esetleg valami magyar gyik van rola valahol? elöre is köszi
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban, ez ingyenes vagy havidijas vagy hogy müködik ez? esetleg valami magyar gyik van rola valahol? elöre is köszi
Sharrow !!!
Kössz!!!
Kössz!!!
Ja, [email protected] ..hihi
Samuel9, én megcsinálom neked a regisztrációt, de áruld el, milyen nevet akarsz (csak az utónevet, vezetéknevet meg úgy kb.. 😊 )
Sziasztok. SL-ben Nora Koltainak hívnak, és a Red Seven, vagy más néven Piros Hetes klub a miénk. Egy új magyar közösségi portált indítottunk SLHungary néven, ha kérdésetek, problémátok van, keressetek minket. Ha magyarokkal akartok találkozni, a clubban találtok sok teleportot, sandboxot, hétvégén bulik vannak. Megnyitottuk a U2 clubot, a Red Seven Cinemat. Neuntoter simen találjátok a H-Art clubot és a magyar telepeseket. Újakat is várunk, a kérdéseikre válaszolunk. Tehát keressetek engem, ha többet szeretnétek tudni kis világunkról.
Vagyis nem regisztráltam mert amikor vége lenne a regisztációnak akkor állandóan kidob a fõoldlara. Nekem az is jó lenne, ha valaki megcsinálná nekem és elküldené emailba a nevet és a cimet Email: [email protected]
Kérlek válaszoljatok!!!
Kérlek válaszoljatok!!!
Valaki segitsen!!!!
Regisztráltam a second life.com -on de nem enged belépni.
Regisztráltam a second life.com -on de nem enged belépni.
de miért mi baj van velük ? mondjuk én már jó rég játszottam, de emlékszem hogy a szilvesztert magyar kockákkal töltöttem az SL világában, volt tánc, pezsgõzés minden 😄 (bár azért mégegyszer nem ismételném meg, csak nem volt kedvem senkihez se átmenni. szörnyû lehet annak, akinek ez jelentheti a partyt)
nem meglepo, hogy kerulod oket. haha
Sziaszotk!
Láttam, hogy páran keresik a magyarokat. Van egy 'Piros Hetes' (Red Seven) nevû hely, ott sûrûn elõfordulnak 😊
Bár, én igazából lehetõleg kerülöm a honfitársakat...
Az elérhetõ munkákról pedig: ha nem értetek semmihez, el lehet menni rendõrnek, biztonsági õrnek és ha jól néz ki az avi-d, táncosnak is 😊
Láttam, hogy páran keresik a magyarokat. Van egy 'Piros Hetes' (Red Seven) nevû hely, ott sûrûn elõfordulnak 😊
Bár, én igazából lehetõleg kerülöm a honfitársakat...
Az elérhetõ munkákról pedig: ha nem értetek semmihez, el lehet menni rendõrnek, biztonsági õrnek és ha jól néz ki az avi-d, táncosnak is 😊
nem feltétlenül a regisztráció után kapod meg az aktiválást, van amikor bele telik 1 napba is, hiszen óriási rendszerrõl van szó az SL világában