1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Mo.Organ
    segítene nekem valaki abban hogy mért nem enged katonákat csinálni? Van épület de egyszerüen nem engedi megcsinálni öket
  • donatus13
    jah ezek nekem is hinyáoztak engemis ageofra emlékeztet fogyo nyersanyga stb stb egyáltalán nem hasonlit 1 2 re max 3-4 re de még arra se.. ezis egy ujj teljesen uj settlers
  • Piko888
    Lerakod a méhészetet és után a házra kattintva tudsz lerakni kaptárokat. Szerintem nincs már sok köze a Settlers sorozathoz, sokal jobban hasonlit az Age of Empireshez mint a settlershez. Sajna nincsenek szállítómunkások, nincs faültető, nincs malom.
  • donatus13
    valaki nyomtja hiba jelentést pls irja már be csinálhatnának olyat lehessen állitani nyersanyag mennyiséget nem lenne rosz:D
  • bigapó
    érdekes ez a beta, nem olyan, mint a demo vagy csak Én nem játszottam vele eleget. most miután játszottam a demoval is, megvan a törlés gomb, de akkor nem értem, hogy a betaban miért nincs?

ami nem tetszik, hogy nem elég a fa, a kő, a hal "rögzítettsége", még az állatfarmokat sem lehet bárhova lerakni. ja és nem tudtam méheket sem telepíteni, pedig az kéne a mézsörhöz, a további szintlépéshez.

ha valaki tudja a megoldást szóljon. remélem mire eljön a szept 27, addigra az is meglesz:))
  • bigapó
    jó pár oldalról, írd be gugliba, nekem asszem a filefrontról jött le.
  • Botond #72
    gugli barátod
  • surfer
    Van demo meg beta is? Nem is tudtam. HOnnan lehet a demo-hoz hozzájutni?
  • donatus13
    jaaa én demoval nyomom:D
  • bigapó
    ez a beta-ban is van? mert akkor, még nem mutatja vagy nemtom. inkább leszedem a demo-t, elég az is.
  • surfer
    Sziasztok. Tudtok segiteni abban, hogy egyszer legalább el tudjam inditani a betat? Kódom (sorozatszámom) van, de a szerver nem elérhető aktiváláskor!!???
  • donatus13
    meg utat persze
  • donatus13
    Sry csak siettem:D
    Jobb oldalt építőpanelen legalul:)
    Azzal lehet épületet törölni...
  • bigapó
    húú, barátom, Te aztán elég szűkszavú vagy:))

azt már elfelejtetted odaírni, hogy hol....
  • donatus13
    van törlö gomb
  • bigapó
    így elsőre még eléggé kiforratlan a játék:(

hogy működik ez a dolog? küldenem kell e-mailt a hibákkal? még nem voltam béta-tesztelő.

lehet, hogy csak Én nem találtam meg, de például nincs törlés-gomb. se utat, se házat nem tudtam rombolni. grafikai hibák is vannak még benne. jó lesz ez alapvetően, bár talán kicsit túl is van komplikálva már:)

nektek sikerült lerombolni a banditák táborát? nekem 20 egység maradt az 1000-ből és most nem lép tovább, megtámadni meg nem bírom.
  • bigapó
    akkor még jó, hogy nem játszottam vele:)
  • donatus13
    5 röl beszéltem ott kb 4 nyersanyag volt eléggé nagy fos lett de ezt leszedtem és egész jo nekme teccik 2-3-4 re hasonlít legjobban:) Szerintem csak limites nyersanag miatt elég nehéz:D
  • bigapó
    sose volt 4 nyersanyag. az 5-össel nem játszottam, de az egy rakás xar láttamra is:)

szóval nemtom nálad melyik verzió volt meg, de nem volt ilyen kevés.
  • donatus13
    Itt most már több a nyersanyag vagy megint csak 4 mert ha 4 akkor lese szedem mert én szerettem azt a nagy gazdasági láncot:)
  • Ombika
    Nekem bejon,kicsit AGE fele ment el,de sokkal jobb,mmint 5 volt!! Mikor valtozik a taj evszaknak megfeleloen ,az tok durva!! :)
  • j6
    Ki is próbáltam. Hát jobb, mint az 5-ös, de mégsem az igazi. Van benne egy-két idegesítő dolog. pl.: szállításhoz nincsenek külön emberek; mindent bevisznek a raktárba, majd onnan a fekhasználási helyre (még akkor is, ha egymás mellett vannak) stb.
  • engir
    Van demo
  • Bucser
    Vajon a beta miért closed beta? Vajon miért létezik NDA vajon miért létezik, hogy csak bizonyos embereket hívnak be? és azok közül is van hogy kírúgnak egyeseket....

Ez nem egy demo, hogy kipróbálhasd a játékot, hanem azért van, hogy szedd darabokra és ha hibát találsz azt jelezd.
  • engir
    Nem értem amugy miert kell egy betahoz aktivalo kod... de ha mar muszaj akkor akar adhatnatok nekem is. Nyilvan szepen kerem!
  • Serpa
  • Piko888
    Srácok nem adna valaki egy aktiváló kódot? Köszi
  • Agamemnon
    Melyik részhez?
  • sxixx
    ja tényleg, az e-mail-em: [email protected]
  • sxixx
    sziasztok! Nem tudom létezik-e egyáltalán, de ha igen kellene nekem a MapGenerator.dll
    Segítsetek légyszi!
  • ZsirosKenyer
    én is torrentről szedtem, így gyorsabban is lejött.
  • Faterx
    Köszi
  • CéZé
    S6_OpenBeta_2007-08-05a.zip
  • Faterx
    Mondhatnátok egy fájlnevet hátha meg van még valahol
  • Morfi
    Nem kell hozzá net, leglaább is net nélkül is lehet aktiválni.
    Na meg úgy kb 1-2 óra alatt végig lehet vinni.
  • tototto
    nekem sem
    de nem lehet hogy a tűzfal megfogja és nem tudja aktiválni neten keresztül?
    btw a mentésre nincs valami akár nem hivatalos megoldás, nekem nincs sose több órám játszani igy meg semmi értelme mindig ujra kezdeni :S
  • Gerbill
    Nekem nem volt ilyen
  • blade9595
    Sziasztok!Letöltöttem a beta verziót,feltettem a directx 9-t,amit a játék mellé raktak,majd elindítom a játékot és kéri az aktiváló kulcsot,amit szintén megszereztem,begépelem a kulcsot és azt írja ki az elfogadása alatt hogy VÁRATLAN HIBA (13). Vkinek van/volt ilyen problémája?mi a teendő? légyszi segítsetek!Köszi

Itt a screenshot is:
    http://parn.pa.funpic.de/New%20folder/Fehler%20Siedler%206%20beta.JPG
  • Agamemnon
    Én mondjuk a saját bannerjüket raknám be ide, szóval én arra szavazok, meg a saját hátterükre.
  • Agamemnon
    Csak, hogy kinézzen már ez a topic is valahogy, szavazzuk meg, hogy melyik banner legyen ide is beraka. Illetve melyik háttérkép a fórum alá.

Itt tessék körbenézni...