5447
DexterBanner.jpg
  • Miguel125
    Jóak lett !!!
  • mucsácsó
    hú, ez nagyon nagy banner lett ;)
  • threeman
    ezt nem rakja be az illetékes topiklogónak? :)

meg ezt a http://dexter-fansite.extra.hu címet is berakhatná :P most töltöm fel a 2. részt felirattal együtt
  • Maak
    láttam, onnan szedtem le először de láttam hogy tördelésre vár...mondom leszedem hátha csak elfelejtették kijavítani és már jó...utána jöttem ide és akkor látom mi a pálya...csak egy bajom van...fél 9-re érek haza és vár rám 2 dex 1 heroes 1 pb és egy jericho...sok lesz sok lesz:D
  • Miguel125
    Azt azért hozzátenném a feliratok nem az én érdemem!! Solmyr készítette őket és a hosszupuska-n fent is vannak, én csak apróbb hibajavításokat hajtottam végre rajtuk!
  • Maak
    ohohoooo, nem reménykedtem két új feliratban így csütörtök reggel, napersze azok után, hogy a második részhez meddig kellett várni rá:D...köszi srácok
  • mucsácsó
    köszönöm! :)
  • Miguel125
    Nincs mit, bár még ezek sem tökéletesek...picit javítgattam rajtuk, már amit észrevettem. De azért abszolút élvezhető mind2. ^^
  • threeman
    köszi
  • Miguel125
    Akinek kell!
    dexter.s01e03.hdtv.xvid-notv.srt --> www.sendspace.com/file/v8onoy

dexter.s01e04.hdtv.xvid-notv.[VTV].srt --> www.sendspace.com/file/x0oyme
  • Miguel125
    Nagyon szépen köszi srácok!!! :)
  • Calver
    I didn't. I was at the swap meet. - Nem is, épp a bolhapiacon jártam.

kb
  • threeman
    to go out of one's way = nem restelli a fáradtságot
    szal mondjuk:
    jé, dex nem kellett volna fáradoznod

a "swap meet" meg valami kiárusítás lehet
  • Miguel125
    Szóval, hogy a szövegkörnyezet is meglegyen:
    "393
    00:22:56,180 --> 00:22:58,090
    Egy kaktusz.

394
    00:22:58,090 --> 00:23:00,650
    Évente csak háromszor kell öntöznöd.

395
    00:23:01,570 --> 00:23:03,830
    Gee, dex, you didn't have to go out of your way.

396
    00:23:03,830 --> 00:23:05,680
    I didn't. I was at the swap meet.

397
    00:23:07,600 --> 00:23:10,760
    Szóval, van hír a mi kis fagyos barátunkról?"
  • Calver
    mond h melyik mondat nem megy, ráhesszelek
  • Miguel125
    Igggen jóóó!!!:D
    Több szem többet lát. :D Már ki is javítottam a hibát, mint ahogy a több helyen le nem fordított, illetve csillagozott részeket is pótoltam(2 mondatot kivéve amivel nem boldogulok, és amint látom a készítő sem boldogult.) és az S1E04 68. bejegyzésében is időzítés lemaradása volt a hiba azt is javítottam.De azért ezt még átnézem mert még szerintem lesz benne hiba...
  • Calver
    Bingó! az 501-edik bejegyzésnél a kedves készítő lehagyta az időzítést
  • Miguel125
    Hát én sem, viszont az az érdekes, hogy megnéztem ezzel a felirattal az epizódot és nem észleltem semmiféle hibát, tehát korrektul működik, csak hát az a 3 hibaüzi amit le kell ok-ozni... :S
  • Calver
    belenéztem a feliratba amit küldtél, és hogy őszinte legyek fogalmam sincs mi lehet a gáz, a 2068. sor meg gőzöm sincs h melyik...
  • Calver
    nyisd meg notepaddel feliratot és töröld ki az utsó sorokban lévő cuccokat (linkek, stb). látni fogod, ezért ír hibát.
  • Miguel125
    Leszedtem a hosszupuskáról a 3.-4. rész magyar feliratát de mind a kettő indításkor "syntax error in line -egy szám-" hibaüzenetet dob 2-3x és utána elindul a film feliratostul és abszolút nézhetően.Csak külalak beli és helyesírási hibákat találtam benne de a fodrítás és az időzítés is rendben van. Bsplayer 2.1-et használok de mások is belökték a hibaüzenetet. Szerintetek mi lehet a hiba?
  • quack
    ez a sorozat kurvajó
    5. részhez angol felirat van valahol?
  • Nick01
    hi ,valaki el tudja küldeni a dexter 101-es feliratot? , a hosszupuskán nincs ,a feliratok.hu-n a "file nem található" :S
    [email protected]
  • Miguel125
    Láttam én is, csak írják, hogy még tördelésre van szükség... Viszont én feliratba nem nyúlok bele mert el vagyok átkozva, nekem még soha semmi nem sikerült helyesírási hiba kijavításán kívül.. :D:D:D
  • threeman
    hosszupuska.sytes.net-en már a 3-as + 4-eshez is van magyar felirat!!!!
  • Calver
    valami barbár úgy rippelte az 5. részt h levágta a főcím elejét...
  • Miguel125
    mininova-ról pik-pak le lehet szedni ezt a kyr verziót is, ahogy elnéztem innentől meg NoTV verziók jönnek...
  • threeman
    ha az angol jó.. :) csak átírtam
  • Maak
    még időben :D...remélem az én verziómhoz is jó az időzítés...
  • threeman
    ezt a másik szedd, ha még nem futottál haza :)
    több helyen asszem nem nyúltam mellé, de még le kell csekkolni...
  • threeman
    jaja, közben leesett :)
    felszín alatt fekszenek lett belőle, de a te változatod talánjobb
  • threeman
    ja ott mellényúltam :D
    http://www.sendspace.com/file/e5o4tw
    itt a jó ^^^^^^^^^^^^
  • Maak
    köszi köszi...töttöm hamar mert futok haza mindjárt :)
  • ProGabe #48
    "a felszín alatt maradnak" vagy mondjuk "a felszín alá bújnak"
    vagy mittomén,valami igazán magyarosat találj,a lényeg hogy

a lie nem csak hazugságot jelent hé!!!
  • threeman
    felirat: dexter.102.hdtv.xvid-kyr.srt
    http://www.sendspace.com/file/2r4ohh
    még nem ellenőriztem le, hülye ftp-re meg valamiért nem akart felmenni...
    ja, angol lapján nyomtam, a legvégén van egy mondat ami nem teljesen világos, lehet kicsit mellényúltam :) de majd nemsokára kiderül, rákérdeztem egy profinál :) aztán tökéletesítem ha kell...
  • Miguel125
    dexter.s01e05.hdtv.xvid-notv.[VTV] már tölthető !!! ;)
  • Miguel125
    Gondolom angol alapján hiszen írta is, hogy a kyr verzióhoz csinálja, ha meg az angolt fordítja akkor nem igazán kell szórakozni az időzítéssel sem. Szerintem az egyszerűbbik utat választotta. ;)
  • Maak
    amúgy az angol felirat alapján forditod vagy hallomásból? Csak mert van felirat...
  • threeman
    nekünk nincs szünet sajna, kinek kell szünet?! pf... :/ szal most lesz egy órám.., de 3-ra meglesz..
  • Maak
    csak nyugodtan:)...de ha tudod délután 3-ig tedd fel légyszi...holnap nem leszek netközelben és már alig várom a második részt :D