5447
-
#41 áh, még mindig csak olyan 70%-on vagyok, már értem miért nem kapkodják el a fordításást, rengeteget pofáznak benne :D valszeg csak holnap lesz meg, bocsi srácok, kicsit meggondolatlan volt az a 9órás dolog... -
#40 kb 50%-on vok a felirattal, belehúzok.
de olyan mondatok vannak... -
#39 nem, már kint van az 5. vasárnaponként van (usában este 10) -
Miguel125 #38 Ha jól láttam ma fogják adni ámérikábá az S1E05-öt :D
PB+Dexter nyammmmm..... :D -
#37 na jonak igérkezik assszem énis megnézem :) -
#36 http://dexter-fansite.extra.hu/ -ra 1. rész feltöltve felirattal
http://dexter-fansite.extra.hu/dexter.s01e01.hdtv.xvid-hv.avi
+ felirat: http://dexter-fansite.extra.hu/dexter.s01e01.hdtv.xvid-hv.srt -
Miguel125 #35 Okés:) -
#34 jaja, nem vagyok profi feliratozó, de élvezhető lesz, sztem -
Miguel125 #33 dexter.S1E02.HDTV.XVID.KYR ehhez a verzióhoz csinálod? -
#32 s01e02 felirat: 10%, majd 5után folytatom, de estére meglesz, mittomén 9körül... -
#31 http://dexter-fansite.extra.hu/ -
#30 hát, ha rendesen hozod akkor hadd szóljon...kb 1.5 2 hete ki van írva hogy fordítás alatt...én türelmes vagyok, de azért nem bánnám ha lenne már magyar felirat -
#29 tervezem hogy besegítek feliratban, mert zavaró hogy egy ilyen profi sorozathoz nem készül el pikk-pakk az angol után... -
#28 hát lehetne már rohadt felirat... -
#27 ez egy világbajnok sorozat, kár hogy nem kapkodják el a fordítást :P -
#26 pedig a második rész még talán üti is a pilotot
amugy csak én érzem ugy h ennek a sorozatnak van mind közül messze a legjobb főcíme? -
#25 komolyan, ez a sorozat csak egyre jobb és jobb lesz...
"I'm Dexter. Bo!" -
#24 amúgy nem tudom hogy vagytok vele de nekem kegyetlenül bejött a pilot...nem tudom mikor lesznek kész a feliratok, de következő részeket egyben tervezem lenyomni...első rész után úgy gondolom ebből sosem elég... -
Lyan Kyj #23 jaja, reméljük vki fordítja -
#22 én úgy tudom, hogy egyenlőre csak a pilot van leforditva igen, elvileg már ott van a kijött négy rész angol felirata, úgyhogy már csak kis türelem és meglesz...reméljük :) -
Miguel125 #21 Üdv mindenkinek! Feliratok eddig csak azok vannak amik a feliratok.hu-n találhatóak? Pontosabban csak a Pilot van lefordítva? Ha valaki tud még valahol elkészült magyar feliratot akkor legyen szíves linkelje.
Előr is köszönöm! -
#20 Végre sikerül megnéznem a pilotot...a pofám leszakad...ez a sorozat valami fenomenális lesz.A főszereplő nagyon odab@sz de az a néger őrmester sem semmi.Tulajdonképpen az egész történet tetszik...egyedi na, meg kell hagyni.Semmi szuperképesség, csak teszi a dolgát a maga módján. -
winnie #19 most már az sem biztos, hogy januárban, sajnos. de a traveler az igazi populáris siker lehet (de szerintem lassítani fog, hiszen úgy vélem, hogy flashbeackes tinidráma lesz), míg a donnellys rétegebb lesz, de ütni fog) -
#18 Nah meg néztem a The Black Donnellys Pilot-ját. Nekem nem jött be. Valahogy nem az igazi. Pedig a kedvenceim között van a Blöff meg a Ravasz, az agy... is. Bár lehet ha elkezdődik akkor még szánok rá pár részt az életemből és akkor lehet hogy jobban meg fog majd.
---
Hogy ne legyen annyira OFF:
A Dexter még mindig egy beteg sorozat! :)
-
#17 Traveler nekem tetszett, bár én egyátalán nem találom annyira kiugrónak, újabb conspiracy-menekülős sorozat, mint a PB. viszont ígéretes ezzel együtt. viszont a The Black Donnellys veri szvsz. zenék, hangulat, kicsit egyedibb, legalábbis nekem. annyira tetszett, hogy a pilotot le is fordítottam btw :) -
#16 Bocsi. Csak gyorsan írtam . :)
Calver: The Black Donnellys-nak a pilotját nem láttam még. -
#15 OFF: mit eszik mindenki Traveleren? semmi durvább tempó, semmi szimpatikus karakter, és jajj nemzetbiztonsági ügy, hú szegények... nekem egyáltalán nem jött be a preair rész... ha tempót, pörgést, és krimit akar valaki arra ott a "The Black Donnellys" nevű iszonyatosan eltalált sorozat (a pilot kb egy rövidebb Blöff szintű film), de sajnos azt majd csak januárban kezdik... -
#14 2 rész után 9/10 ez beteg, ez nagyonjó! :] -
#13 nem Traveller lesz, hanem Traveler (Y)
(nálam akkor is a House az első, mögötte a Lost és a Heroes vetekszik a 2. helyért, Dextert most fogom megnézni) -
#12 A Taveller lesz az év sorozata, ha még elkezdik adni az ebben az évben :)
A Dexter nekem nagyon bejön. Király sorozat elé nézünk. -
#11 messze nem...
én pont pár órája láttam az első részét..nem rossz, de nem a legjobb azért...
szvsz az év sorozata a Heroes.. :) -
Szolnokboy #10 én egy sorozathoz képest értettem -
#9 nekem ami abszolútde bejön azok a belső monológok...
"I can kill a men, dismember his body, and be home it time for the Letterman..." -
Lyan Kyj #8 épp tegnap gondoltam rá, h nyitok neki topicok:)
Nagyon bejövős! Különösen a párbeszédek tetszenek! -
#7 osztom,legjobb sorozat idén,legalábbis a legeredetibb
brutálisnak tényleg annyira nem brutálius,inkább "csak" beteg :)
aki nézte,szerette a kés/alattot annak mondhatni kötelező!!!ugyanazt a kicsit* nyomasztó,kicsit* beteg,kicsit* polgárpukkasztó hangulatot érzem alatta
*:nagyon :D -
#6 3. részig van kint (3. még mint preair), kellemesen eltalált, és morbid -
#5 legjobb új sorozat idén.
mellesleg ANNYIRA nem brutális, hogy ennyire ki kelljen emelni. -
#4 ne tőccsed me bekakkantasz :| -
#3 Dexter laborateriuma a kiraly... :| -
#2 tőtsük,ok