My name is Earl (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
himym tényleg van annyira jo? sajna iszonyú nehezen kezdek neki új sorozatnak 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ezeket ismerem és egyik se nyertem el a tetszésem de a How i met your mother-rõl sok helyen hallottam úgyhogy kipróbálom😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
amúgy ott a Lost vagy a 24, esetleg a Criminal Minds(ezt most nézem és nagyon bejövõs)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ledaráltam az összes Maffiózókat Prison Break nincs,Househoz sincs még felirat.
Mondj vmi jó sorozatot.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
És vannak olyanok akik megvárják az övét de én már nézni akaróóóm😄
Már itt a 20 rész de még a 19.-hez sincs felirat😄
(már a 19. kinntvan, elsõ évad 24részes volt, a második 23, szóval nemsok van már hátra...elég lesz õszig várni<#miaz>#miaz>)
Köszönet érte neki! (és persze neked is a kyle-ért 😄)
És most szégyellem is kicsit magam, hogy az elõzõ részt nem az õ feliratával néztem.<#miaz>#miaz>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spoiler a spoilerben 😊
következõ (és mostani) részek ismertetése röviden (19-20-21-22):
szóval 19.-ben összejön billie-vel nagy nehezen, és el is veszi feleségül. 20.-ban billie is ír egy listát, és mint kiderül, van mindkettõjük listáján egy ember, aki szerepel, így õt kettesben látogatják meg, hogy helyrehozzák a tettüket. 21-22 (asszem duplarész) részben billie kiakad, mert earl túl sokat foglalkozik a listájával, így választás elé állítja õt újdonsült felesége. vagy õ, vagy a lista.
A rész pedig állat volt, mint mindig. 😄 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Szóval csak megnéztem a tiedével.
So-so, nem volt rossz felirat, nagyjából meg vagyok elégedve 😊
(így elõre szólok, hogy a köviben ha lesz Crabman, mert ugye most nem volt, szóval ha lesz, akkor Rákmester legyen, hogy azért ne üssön el annyira a megszokottól, thx 😊 )
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Csak szólok, hogy a héten picikét elvagyok havazva ZH-kal, meg ugye Május elseje, de Pénteken elkezdem a 18-ast fordítani nektek! Ha minden jól megy Szombat estére felteszem a linket..
Várjatok türelmesen.. <#hehe>#hehe>
Így hamarabb meglesz a 18-as "Rollerball" felirata, mint ahogy Samu megcsinálja a 17 esét <#kacsint>#kacsint>
Most miért várjatok 2 hetet egy feliratra ? <#vigyor>#vigyor>
Píííísz
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mondjuk még a 17.részt nem láttam...
(számomra) mélyponton a sorozat <#ijedt>#ijedt>
hol vannak már a régi poénok? amióta earl a börtönbe került egyre baszódik elfele az egész...
ami viszont szemen szúrt
a two-story house az emeletes házat jelent nem 2 generációs házat 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
este 6-tól fél 9-ig hoztam össze gyorsban, így tényleg bocsika, ha itt-ot van egykis hiba <#hehe>#hehe>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub