My name is Earl (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyébként az amcsiknál csüt. este vetítik le, utána szinte rögtön felkerül a torrent oldalakra, nálunk ez péntek hajnalt jelent, azt hiszem. Szóval reggel suli/munka elõtt lehet indítani a letöltést.
Köszi
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
de sorry....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A harmadik évad eddig kiba jó! teljesen átmentek a szerializált, folytonos történet dologba (összehasonlítva az elsõ évaddal), ami szerintem nagyon jó ötlet volt.
Börtön is nagyon a helyén volt, bár látszódott, hogy a készítõk nem igazán tudtak vele mit kezdeni, és rájöttek, hogy mégse volt olyan jó ötlet börtönbe záratni, szóval Earl kijött a börtönbõl (persze ez csak az én véleményem)
Aztán most ez a 3x13-as rész az egész listaeldobással és nincs karma dologgal is nagyon jóra sikeredett és a rész vége is eléggé meglepõ volt
Remélem az angol sub hamarosan kijön az új duplaepizódhoz mert marha kíváncsi vagyok rá....furcsa lesz most heteket várni Earl-re 😞
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fisherman\'s Friend
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
második évadzáró rész mekkora jó volt!!!!
az egész évad is remek volt az átívelõ szállal, ami itt csúcsosodott ki
és a végén a két betétdal is nagyon a helyén volt
hamarosan lecsurog a harmadik évad eddigi részek is 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
hát életemben nem gondoltam volna, hogy ez lesz az alapkoncepció 😄 milyen elborult volt az, aki ezt kitalálta 😄
de jó, tetszik, tényleg igazán lehet rajta röhögni 😊
Jason Lee meg hatalmas a hangjával együtt (Underdog rulz 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Paul jól lekiabálja Earl fejét<#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Fisherman\'s Friend