My name is Earl (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
magyar feliratra várunk...
http://home.of.donsystem.hu/index.php?fnev=My.Name.Is.Earl.314.315.lol.VO.srt&action=letolt&datum=1207846871&status=send az angol de hosszupuskán is fennt van és ha õ fordítja szerintem már neki is feltûnt.

desigo
ha többen is erre várunk akkor miért nem linkeled?
De már van 1 ideje de mind1 nem rinyálok örülök, hogyha lessz majd.(amúgy valaki tudja, hogy ez az évad hány részes lessz?)

desigo
én írtam is neki mailt és ezt válaszolta:
Hát igen én is onnan vettem, hogy eddig õ csinálta meg a feliratkéréses résznél is õ van ott a sorozat mellet.

BlackShadow
sajna hosszúpuskán nem látok mnie fórumot így nem találtam infót.. se arról, h samut hol lehetne elérni. én türelmesen megvárom 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

desigo
nincs mit átadni

aki akarja nekikezd és megcsinálja...
De ha nem fordítja aki szokta mért nem adja át másnak?

tigeroo
s3e03-nál volt cirka 1 hetes késés😊
de ha azt is nézzük hogy mikor volt utoljára earl rész..
I.C.ram
Ennyit még sosem késett felirat.
Valóban angol.

gabeszg én kérek abból az anyagból, amit te szívsz/nyomsz/vagy mi. És majd akkor én is látok feliratokat magyarul. 😄
Egyébként az amcsiknál csüt. este vetítik le, utána szinte rögtön felkerül a torrent oldalakra, nálunk ez péntek hajnalt jelent, azt hiszem. Szóval reggel suli/munka elõtt lehet indítani a letöltést.
desigo
feliratot én sem leltem 😞
gabeszg megkérdezhetném hogy hol láttál magyar feliratot?
Köszi

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Bandee1987
jó, 16-os rész már tegnap óta van, de magyar felirat merre van?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
tényleg van már 16-os rész ...

torrent
Bandee1987
Hol láttad?

Van már magyar és ahogy láttam van 16-os rész is(persze lehet hogy kamu)

desigo
király!
I.C.ram
Már van angol is. Mostmár csak órák kérdése a magyar, szerintem 😊
kisdead99
Aztarohadt... olasz felirat már van az új részhez, de az angol még mindig várat magára...<#falbav>

BlackShadow
nembaj jól sült el végül mert én
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a harmadik évadra vártam a börtönt erre 2. évadzáró^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

stargatelost
figyi, nem találtam szükségesnek, mivel ezek a részek már lementek (de most látom hogy te is most darálod), azonban írtam is a második sorban, hogy a harmadik évadról fogok írni...
de sorry....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

BlackShadow
erre találták ki a spoiler tag-et 😞

stargatelost
éééés igen!
A harmadik évad eddig kiba jó! teljesen átmentek a szerializált, folytonos történet dologba (összehasonlítva az elsõ évaddal), ami szerintem nagyon jó ötlet volt.
Börtön is nagyon a helyén volt, bár látszódott, hogy a készítõk nem igazán tudtak vele mit kezdeni, és rájöttek, hogy mégse volt olyan jó ötlet börtönbe záratni, szóval Earl kijött a börtönbõl (persze ez csak az én véleményem)
Aztán most ez a 3x13-as rész az egész listaeldobással és nincs karma dologgal is nagyon jóra sikeredett és a rész vége is eléggé meglepõ volt

Remélem az angol sub hamarosan kijön az új duplaepizódhoz mert marha kíváncsi vagyok rá....furcsa lesz most heteket várni Earl-re 😞

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

desigo
Ha lenne angol sub akkor kezdené máris fordítani Samu...
"That's HOT!"

Fisherman\'s Friend

BlackShadow
én most a szünetben kezdtem el darálni, nagyonjó ez a sorozat 😄

Bulykin
sztem keddre vagy szerdára lesz csak felirat...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
majd.

kb. mikorra várható?
desigo
felirat.hu-ra ki szokott kerülni...
Feliratot, mikor és honnan várjam az új részekhez? 😊
stargatelost
azta mindenit!
második évadzáró rész mekkora jó volt!!!!
az egész évad is remek volt az átívelõ szállal, ami itt csúcsosodott ki
és a végén a két betétdal is nagyon a helyén volt
hamarosan lecsurog a harmadik évad eddigi részek is 😊

desigo
királyság
köszi😊)))))
Bandee1987
Csak szólok: Van új My name is Earl! Ráadásul duplarész. Kapható a torrentszájtokon<#ravasz1>

stargatelost
nah, én is elkezdtem nézni 😊
hát életemben nem gondoltam volna, hogy ez lesz az alapkoncepció 😄 milyen elborult volt az, aki ezt kitalálta 😄
de jó, tetszik, tényleg igazán lehet rajta röhögni 😊
Jason Lee meg hatalmas a hangjával együtt (Underdog rulz 😄)

desigo
jó kis vígjáték néhol elborult részekkel 😊
Earl elkezd hinnia karmában és jóvá akarja tenni minden rossz tettét (kb 260 van 😄). Én jókat derültem rajta

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Attila8805
Az király😄
Paul jól lekiabálja Earl fejét<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hi.. szeretném megtudni h ez milyen tipusu sorozat? 😊 mit tudtok rola mondani személyesen ? 😊

A My Name is Earl egyik soronkövetkezõ részében a Teutul-família is fog szerepelni. (aki nemtudná: amcsi motorok, discovery...)
tigeroo
máj ném iz örl<#smile>
Bulykin
sry, most nézem csak, hogy Britney nem fog Earl-ben vendégeskedni, hanem a How i met your Mother-ben fog, csak összekevertem😄😄 sry még1x

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
7uj üzenet, azittem már kinnvan az uj rész!!
Attila8805
Igen így most már hivatalos<#nezze>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

igen, igazad van 😄 eszembe is jutott, csak most már kép izs! <#zavart1>

Fisherman\'s Friend

desigo
az szép lesz xD