My name is Earl (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik az a rész amikor ilyen motort lop, vagy van az a gyógyító srác ? Elvileg addig láttam és szeretném tudni honnan folytassam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Úgy látszik az elõzõ feltöltési link elévült, vagy nemtom mivan vele, ezért ittvan mégegyszer az Évadzáró felirata (ha valaki még nem látta volna) :

My Name Is Earl - S03E21-22_cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

BlackShadow
én is letudtam az évadzárót.
feliratért köszi!
ez az évad felejtõs volt számomra :\ max az eleje ami még jó volt, a vége abszolut uncsi

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bulykin
tetszett az évadzáró, végre lezárták ezt a Billie-s dolgot, nekem nem igazáz jött be, remélem a 4.évad hozza majd az elsõ és 2.évad szintjét mert...
cassoneitaly-nak meg köszi a feliratokat, ha õsszel is ráérsz és samu nem készítgetné a subokat, akkor megcsinálhatnád te, mert szerintem naygon jól nyomod<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
remélem valami ütõsebbet hoznak össze õszre...
mert ez az évad az elsõ kettõhöz képest...(N)
tigeroo
köszi szépen!
<#worship>köszi szépen!!!!!!<#eljen>
Köszi!<#worship><#taps><#pias>
stargatelost
köszi 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó volt ez a zárás, és az is tetszett hogy egy csomó régi szereplõt visszahoztak erre a részre 😊 és minden rendben van, nem volt cliffhanger, így akármibe belekezdhetnek a következõ évadba 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Attila8805
Jöhet a következõ szezon😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
kösz szépen!
Attila8805
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

cassoneitaly
ÉVADZÁRÓ FELIRAT!!!
<#vigyor> Csak nektek <#vigyor>

My.Name.Is.Earl.S03E21-E22.HDTV.XviD-XOR. - Cassone

Attila8805
Hajrá Cassone mert nemsoká mennem kell meccsre😄

Attila8805
<#worship><#worship><#worship>
Grat a vizsgához.

Bulykin
király vagy!! és gratula a <#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cassoneitaly
Nah, szigorlat a zsebben <#nevetes2><#nevetes2> ❤️> <#nevetes2><#nevetes2> , úgyhogy kezdem (folytatom)a záró feliratot.. egyébként már 40 %-nál jár, szóval holnapra megvan <#kacsint>

desigo
kira
jó munkát hozzá
meg sikert a szóbelihez...
Attila8805
<#worship><#worship><#worship><#worship>

cassoneitaly
Jelzem, hogy már hozzákezdtem, 21 %-nál járok. Csak sajna holnap Szóbelizem (SZIGORLAT) <#szomoru1>, szóval most tanulnom kell, de 7végén ( ha minden jól megy szombaton) felteszem az évadzáró feliratotot. Plíz legyetek türelmesek és megértõek... <#kacsint> <#nyes>

Attila8805
Jaja😄
Vagy Cassone nekiállhatna.

Átugorhatná a 20ast és csinálhatná a befejezõ részeket<#vigyor0>

hehe, samu is elkészült az e19 fordításával.<#pias>
Timber
De akar ki is rakhatod onceluan es majd felirod a listadra:
283 - Samu helyett forditottam par reszt a My name is Earl-bol.

<#vigyor>

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Szerintem meg ha osszejon a maganelet es a munka akkor kimondottan jol jon ha valaki segit es leveszi a vallamrol ezt a 'terhet'. A megoldas tok egyszeru: Irjatok Samunak egy levelet, hogy segiteni szeretnenk neki a forditasban itt van a kesz forditas nezze at es ha jonak talalja (vagy kijavitotta benne a hibakat, atirta ahol ugy erzi, hogy szukseges, hogy megorizze az O stilusat) akkor rakja ki a kozos munkaval elkeszitett feliratot.

Minden csak a kommunikacion (illetve annak a hianyan) szokott mulni.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Ok
Jogos. csak sok volt ez a 3 hét .örülök hogy végre foglalkozik vele valaki.
<#eljen>
Elgondolkoztattál.
no offense:

1. Szerintem a feliratos oldalak nem 'illegális fájcserélõk'. És a feliratokban sem látok semmi illegálisat. Valahogy úgy vagyok ezzel, mintha, pl.: egy játékhoz készülne magyarítás. (bár szerzõi jogok nem tudom, hogy engednek-e ilyet) Maga a sorozat, tehát a filmanyag, már más tészta, az illegális. Azzal, hogy mi megnézzük pénzt lopunk ki a tv-adók zsebébõl. A magyar adók zsebébõl is, hiszen, mire nálunk valamelyik megvenné és leadná, már a célközönség kiszórakozta magát rajta. (Ezt tudom magamról: a lost teljesen hidegen hagy a tv-ben)

2. Abból lenne még csak nagy baj, ha mindenki küldözgetné befele a saját fordítását, a minõségük gyorsan elérné a nullát. Szóval szerintem egy-egy sorozatnak bõven elég egy-két fordító, mert egyébként... háát, nagy lenne a káosz.

<#pias>
Ez komoly?
Egy illegális fájl cserélõn tiszteletben tartani a fordítók elõjogát a fordításra?
Semmi logikát nem látok benne.
Volt, nem is olyan régen, hogy a How I met your mother fordítója (bonehead) nem ért rá, hogy megcsinálja a ferdítést. Itt a sg.hu-n írta is, hogy késni fog bizonytalan ideig a fordítással. Egy fórumozó írta, hogy õ nagyon szívesen megcsinálja a fordítást. Bonehead beleegyezett azzal a feltétellel, hogy elõbb neki küldje el a fordítást, hogy leellenõrizhesse. A fordítás el is készült és bonehead fel is tette a nagyobb feliratos oldalakra. A fordításnál mindkettõjük neve szerepelt.

true story 😉

Szerintem ez egy nagyon szép dolog volt tõlük. Boneheadtõl is, és a fordítótól is.

Ha valaki ismeri Samut, vagy kapcsolatba tud vele kerülni, az szóljon neki, hogy lépjen kapcsolatba Cassoneval. Persze, ha mindkettõjüknek megfelel a dolog, amit fentebb írtam.

Szerintem fontos, hogy az eredeti fordító is lássa a fordítást, mert lehet, hogy õ eddig máshogy fordította ugyanazokat a kifejezéseket. Így lehet, hogy lemaradtunk egy-két poénról, vagy épp új poénok kerültek bele, épp azért, mert más fordítja, más élettapasztalattal. (pl.: 'krisz rudi' lehet, hogy Samu másként fordította volna, bár nekem így is tetszett)

Remélem lehetett érteni, amit írtam. <#pias>
<#worship><#worship>köszi!<#worship><#worship>

Attila8805
Be se jött az az oldal de már sikerült😄
Rákattintottam vagy 5 ször😄,és utána bejött az oldal és visszaszámlált.

desigo
várj 10 mpet... xD
Attila8805
Nem tudom letölteni.

Attila8805
<#worship><#worship><#worship>
Jöhet a következõ<#nevetes1>

Egyetértek!Én Samu fordításával néztem meg szinte mindet(kivéve ezt a 2õt meg most még majd ezt)de ha egyszerüen összejöttek neki a dolgok (ami érthetõ is mert nem ez a kenyere h nekünk feliratot gyártson)akkro nincs semmi gond csak át kellene adnia annak akinek több ideje van erre a feladatra.Nem személyeskedés csak egy vélemény,ja és köszi a feliratotm.

fsgh
Ha például nekem magánéleti problémámi lennének nem sírnám el magam ha közben valaki más megcsinál helyettem 2-3 részt...Eskü nehéz elhinni hogy ebbõl akkor ügyet csinálnak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bulykin
amúgy szerintem azért nem lenne jó kitenni, mert a sorozatokat ha el akarja kezdeni fodítani vki akkor ott jeleznie is kell, épp azért mert hátha már fordítja vki...és Samu csak mostanában "ilyen", szal maradjon csak itt ebben a topicban😄 legalább mi hamarabb nézhetjük<#hehe>

stargatelost
Na jó, akkor tegyük fel, hogy te vagy egy sorozatnak a fordítója, és rakod ki mondjuk a hossupuskára rendszeresen. Aztán összejönnek a dolgok (munka, magánélet), nincs idõd a fordításra, és egyszer csak látod, hogy valaki megcsinálta a fordítást, aki nem te voltál. Rosszabb esetben már elkezdted a fordítást és már kész belõle valamennyi. Azért szarul esne nem? Ez itt erkölcsi kérdés, hogy mennyire szemét az, aki elveszi más "munkáját", amit radásul ingyen csinál.
No offense cassone, nem rád gondoltam, ez így nem gond hogy csak ide az sg-re fordítod nekünk, köszönjük szépen, és várjuk is az évadzáró feliratot 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

cukorborso18
köszi😊

Köszi a feliratot!<#worship>

Miért ne raknák ki? Nekik nem mindegy, hogy ki fordítja le?
Meg ezt a hivatalos dolgot sem értem. Nem akarlak bántani, csak nem értem, amit mondasz.<#nemtudom>

Én már biztos, hogy nem fogom samu feliratát letölteni. Így próbálok sztárjkolni az ellen, hogy ilyen sokáig várat minket.<#buck><#pias>
desigo
kösz szépen!
fsgh
Thx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

stargatelost
amit úgyse raknának ki, mert samu a hivatalos fordító

amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kíváncsi vagyok kirakják e Billiet. Amikor kiderült hogy õ is csinált egy listát, azt gondoltam majd errõl fog szólni egy darabig, hogy duóba nyomják, de így valószínûleg nem ez lesz a végkifejlet 😊

ja és thx a feliratot

Gerbill
Kösz a feliratot, bár anélkül is értem de így mégiscsak kényelmesebb😊 Beküldhetnéd valamelyik feliratos oldalnak, hogy többen hozzáférhessenek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

cassoneitaly

fsgh
<#eljen><#eljen>

most hol tart?😛

Attila8805
<#eljen><#worship><#worship><#eljen>

cassoneitaly
Nah, elkezdtem a 20-ast ferdíteni, >>> 6 % <<< -nál járok, szóval türelem, a délután folyamán lesz felirat! <#vigyor0>

Hálás köszönet a feliratért,remélem lesz folytatás<#wink>