My name is Earl (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

habár ahogy elnézem a többi sorozat sem remekelt olyan hû de nagyon jó ponttal (kivéve a Grace klinika).
De nem vethetõ össze a MNiE a többi sorozatéval, ezért egyedi. <#crazya>
<#worship>

REAL MADRID

jah. aztán egy-két évad után megnéz egy részt, hogy tudjon vmirõl írni egy lehúzós "kritikát".
amcsiban 6,9 milliós nézettség is lehet h többet várt, mert lehúzós pontokat kapott. (=>http://3.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/SN0mpis1trI/AAAAAAAAei4/BAg55r8sRlY/s400/Clipboard02.jpg)
de ki nem szarja le. az a lényeg h nekünk tetszik, még a világ másik oldaláról is.😊
Jahh ez a cancel ezés elég idegesítõ. Amikor beírja, hogy harmadik rész után abbahagyta a sorozatot, közben meg késõbb kezdenek egybefolyni a részek, meg a szereplõk múltja. Pl. Darnell 😄

REAL MADRID

engem se igazán, én is olvastam junkien.
Sztem a 3.évad odabaszós volt, változatos, azért is volt jó! fõleg a 3x4 - The Frank Factor XD.

A 4.évad elsõ két része sztem hozza a színvonalat, lehet h azért furcsa mert már régen foglalkozott Earl a listájával 😊

szvsz a Junkien általában azok szoktak írni az ilyen "lehúzásos" postokhoz, akik azzal dicsekednek h nekik mikor volt cancel a sorozat.

Peet
Sose érdekelt más véleménye

REAL MADRID

BlackShadow
human jól lehúzta junkien 😊 de azért remélem jó.. majd hétvégén meglesem

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

felirat kellene már csak 😄DD

REAL MADRID

desigo
kira <#eljen>
STREEX
Holnap reggel tölthetõ az új évad elsõ 2 része!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

BlackShadow
szintugy 😄 s emiatt nem tudom komolyan venni a szerepét sajna 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Õ is benne lesz ? 😛

War at Home apuka.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bandee1987
Mivel én is nézem mind2 sorozatot, ezért kicsit furcsa Rapaportot komolyabb szerepben látni. Remek színész, csak elég furcsán nézek, amikor szkófildnek arról beszél, hogy itt most az õ életérõl is szó van (earl után furcsa) 😄DD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
ték xD
desigo
jah ez a kómás dolog eléggé béna volt
elsõ és a második évad részein sokszor fetrengtem...
tigeroo
remélem ütõsebb sztorit hoztak össze erre az évadra...a 3. elég langyos volt
desigo
Szökésben a negyedik évadtól elég sok szerepe van Franknek (Michael Rapaport) xD

jah láttam már én is még anno amikor amcsiba ment, sztem nagyon cool lett 😊 habár Ethantõl (Randy) semleges kritikát adott 😛
Most megy Discovery n az American Choppers

My name is Earl motort csinalnak 😄

REAL MADRID

desigo
Randynek az a fej xDDDDDDD
új promóképek, videók, 401-402 rész leírása itt:http://mynameisearlhun.extra.hu

még nincsen teljesen kész az oldal (pl képek, részleírások) ne tessék fikázni! thanx
Nagyon jóóó 😄D Mikorjonmar? 😊

REAL MADRID

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
David Arquette a Pushing Daisies után a My Name Is Earl-ben is feltûnik majd.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Timber
Ilyen MNiE polo is kell nekem! 😄
Ilyen mar van:

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Bulykin
loál<#idiota>

Bulykin
hát igen...amúgy majdnem egyforma a kettõ, ugyanazok a feliratok megtalálhatók itt is ott is, persze van amit a hosszupuskán fordítanak a másikon meg nem, de...nah😊 érted<#idiota>

hosszupuskan is ?

BlackShadow
azon a bizonyos oldalon olyan szabály van érvényben, hogy egy sorozatnak megvan az adott fordítója és csak annak a feliratait rakják ki 😊

Köszi szépen 😊 A készítõ feltehette volna egy bizonyos feliratos oldalra 😛

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1159458778&no=462

vagyis 21-22, vagy melyik az utolsó 😄 😄

bocs, úgy értem 20-21 😊

20-21 felirat mikor lesz ?

tigeroo
a 3. évadban melyik részben borítják fel a lakókocsit?
Ilyenkor az a gáz h lehet h 10 üzit kell visszaolvasni, de lehet h 100-at 😊

Bulykin
csak olvasgatni kéne😊

Valaki el tudná küldeni 20-21 hez magyar feliratot ?
(privátban lehet fájlt csatolni)

Nagy videó.

Bulykin
A sorozat legjobb nõje bemutatja a My Name is Earl díszleteit.
KATT IDE

I.C.ram
Most látom csak a bannerban, hogy a 62-esnél a Fuck át van javítva Faked-re 😄
Hát nem kevés idõ de sorozatok nagyrésze akokr indul be<#lookaround>

Bandee1987

Bulykin
õsz...pontosan nemtom😊

Amúgy mikor jön?

Bandee1987
Jó volt az uccsó rész, jókat röhögtem rajta, jöhet a 4. évad 😊

tigeroo
remélem visszatérõ szereplõ lesz
(kb. úgy mint alyssa milano)
Timber
Seth Green FTW! 😄

Imadom a sracot... Legtobben talan az Austin Powersbol ismerik (Dr. Genya fia) de nalam a Kéz õrület-el futott be. Masik "hires" munkassaga a Robot Chicken. Igazan elborult elme ugyhogy nagyon varom 😄
De jatszott meg a Buffyban (Angelben) mint Oz, a Grace klinikaban is feltunt 2 reszben (nalunk meg nem volt) illetve a Family Guyban hallhato. Volt meg egy rovid szereplese Weird Al Yankovic: White and Nerdy klipp parodiajaban is (az Action Figures resznel van legalabb 0,7 masodpercig 😄).

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Bulykin
"Jenna Elfman után Seth Green is vendégeskedni fog a My Name is Earl-ben." -írta a sorozatjunkie...
ahha, biztos, én nemtom ki õ, de remélem jó leszXD

cassoneitaly
A 16-osban lopja el a motort... Szóval 17estõl nézheted <#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub