My name is Earl (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
a többit is ráérsz lefodítani? elég jól nyomod, a Kirsz Rudi-s poén tetszett az elõzõ fordításba😄😄 és ahhoz képest hogy milyen gyorsan megcsináltad, nagyon jó lett, grat és thx<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tökéletesen egyetértek, ezért írtam, hogy várom a folytatást remélem nem szúrják el.A legutolsó("nálunk" 19 es eléggé vontatott volt) én már várok valami nagy poént már a végére!

Köszi a ferdítést! Türelmetlenül várom a többi részét is.
Eddig nekem sem jött be a 3. évad. De megvan még benne a lehetõség, hogy jóra forduljon a következõ évadban.
Mégegyszer köszi cassone!
BlackShadow
hát nekem ez a rész nem nyerte el a tetszésemet 😞 ez a harmadik évad sztem egy süllyedõ hajót szimbolizál 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Köszi a feliratot meg is néztem, kiváncsi vagyok a köv részre<#idiota>

desigo
kösz a munkát!
királyság xD
Bulykin
köszi szépen

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

cukorborso18
köszi szépen😊

Attila8805
Thx!
Jöhet a többi😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

cassoneitaly
Nah itt a várva várt felirat a 19es részhez:
My.name.is.earl.319.hdtv-lol_cassone
Bocsi ha valahol találtok hibákat, de asszem eglég gyorsan összehoztam nektek! El is fáradtam...
Mindenesetre jó filmezéést <#vigyor0><#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Attila8805
<#worship><#worship><#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

cassoneitaly
73,6 %

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Attila8805
Hajrá😄
Csak így tovább.

cassoneitaly
Állapotjelentés: PROGRESS: 45 %
Motmár bírjátok ki... már majdnem fele kész <#hehe>

Bulykin
XD

Attila8805
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Bulykin
<#worship>

cassoneitaly
Nah jó skacok, eddig vártam, hogy a ti Samutok leforditja-e, mert tényleg nem akartam elvenni a "kenyerét", de most ebben a pillanatban nekikezdek a 19es fordításának, remélem minél hamarabb sikerül befejeznem.
peace

desigo
emailt kell küldeni a fordítónak...
Attila8805
Én már rég mondom hogy kezdjen neki valaki de nem hallgatnak rám<#idiota>

I.C.ram
Azért az durva, hogy már x hónapja kint van, de még mindig nincs felirat. Nem akar valaki írni Samunak, hogy most akkor csinálja, vagy kezdjen bele más?
BlackShadow
himym-el én is ígyvagyok.. és nemtudom, h átvette e az elsõ helyet earl elõtt, mert az már rég volt.. de vmi eszméletlen jó😊 ha van fölös 20 percem randomra újranézek egyet

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

House jó amúgy de annyira azért nekem nem tetszik mint ez a sorozat(evidens persze, hogy más)How I met your mothert pedig sehonnan se tudom leszedni(1xer próbáltam torrentrõl csak szart szedtem le csúszott a felirat azóta meg fel is adtam pedig az is nagyon jó állítólag)

Én már végignéztem a Kyle XY és How I met your mother eddig leadott összes részét 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Attila8805
Hát bazze a 19. rész má 3 hete kint van jó hogy hiányom van😄

Attila8805
Eszméletlen király!!!!
De sajnos vége a 4. szezonnak:-(

Bulykin
a house-t én se néztem még, de nyáron tervezemXD
tényleg olyan jó?

Én is már idõközbe elkezdtem másokat is nézni a fölösleges idõkbe(dr. house bár "gáz" hogy én még cask most kezdtem na mind1)de már én is örülnék neki ha lenne felirat<#vigyor0>

BlackShadow
valaki kattog <#hehe>

Attila8805
Légyszi ha van idõd kezd el a fordítást.
Elõre is köszi.

Attila8805
Valaki nem kezdi el?

Attila8805
jaja 4-et.
Vagyis 3-mat mert az uccsó 2 egybe van😄

Gondolom amúgy mondani se kell h egy ideje lement a zárórészek is (21-22)De mindegy legalább majd egyszerre sok részt nézünk majd<#nyes>

Bulykin
nincs

Attila8805
még mindig nincs felirat?

Attila8805
Mi nem sürgettük egyáltalán.
Legalábbis én nem.
Csak megkértünk itt valakit hogy ha tudja csinálja meg.

Timber
Nekunk kene elnezest kerni tole, hogy vannak akik surgetik.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Bulykin
"Elnézést a My Name is Earl-re váróktól, a feltorlódott magánéleti és munkaügyek miatt egy perc idõm sem volt. A héten viszont belehúzok. thx a türelmet." -írta samu

De most ez nem az h ha te csinálod meg és mivel samu nem tudja õ a szararc te meg a jó mert eddig én is az õ felirataival néztem de most úgy néz ki nincs ideje rá, és ha te tudod és van kedved hozzá akkor szerintem is kezd majd el.

Attila8805
Csináld nyugottan ne foglalkozz mással úgyis sokan meg fogják nézni a tiéddel köztük én is.

cassoneitaly
mondjuk ahogy a 16-os, 17-eshez megcsináltam, már kb 1 hete kész lhetne az általam forditott felirat, de miután jött itt mindenki hogy " ne vegyük el Samu kenyerét" blablabla, meg volt valaki aki meg is bánta h nem az övével nézte, ezért nem forditottam... Majd esetleg jövõ7elején megcsinálom a 20as feliratát, mert valszeg addigra a samugyerek kész lesz a 19essel :S

BlackShadow
ah már azthittem h van felirat azért lett hirtelen duma, de nem 😊
ez a himym télleg gecijo😄

Bulykin
igen...

mondjuk ez csak egy feltevés

Ha samu nem csinál személyes problémából 2évig feliratot akkor is itt szopunk??

desigo
én is kivárom...
Attila8805
Feliratot valakíííííííííííííííí<#rinya>

Bulykin
nah, ez a sorozat is pihenõre megy...mondjuk még az uccsó 3 részt nem láttam, mert nincs magyar sub...

Én is nehezen, de lekaptam elsõ évadot és kb 2 rész után elkezdtem a 2.-at 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
jaja, én himym fan vagyok, tesóm utálja a feliratos sitcomokat, de ezt õ is nézi, szal nézzd csak bátran