My name is Earl (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Ja és tud vki valami jó sorozatot ajánlani?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
A második évad uccsó része olyan szomorú<#rinya><#rinya><#shakehead>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bandee1987
Üdv!

Gondoltam a nyári sorozatdarát elkezdem valami könnyûvel, így erre esett a választásom. Nem rossz, jókat lehet rajta röhögni, legalábbis azon amit eddig láttam (öt részt néztem meg eddig)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ejnye; nem vagyok egy sorozatnézõ; de ez megfogott, remek volt alig várom az õszt hogy nyomják az új évadot

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

tigeroo
végignéztem. hú.
szeptemberig érjük be ennyivel?😄 hogy "árnyékba" tették örlt?😊

best sorozat ^^ rohattul tetszik (buried treasure rész mikor randy belekezd a monológjába...aztán bevillan az intro ,"má ném iz rendi" szakadtam😊 sok jó poén van benne..
tigeroo
már mindegy. pár dolgot max. nemértek

amúgy kezd jó lenni ez az évad is😄 pl. a mexikós rész az örl hasonmás😄DD
"leszedtem má nemtudom honnan a részekhez feliratot, de szinte mindegyik elvan csúszva. nincs kedvem átírni az összest"

höhö. ja, százak nézik elcsúszott felirattal. inkább azt kéne elolvasnod, hogy egy felirat melyik verzióhoz jó és azt használni, nem?
mukika
feliratok.hu .........

tigeroo
a 2. évadhoz tudtok valami feliratot?

eddig felirat nélkül néztem, de pár dolog nem világos.
leszedtem má nemtudom honnan a részekhez feliratot, de szinte mindegyik elvan csúszva. nincs kedvem átírni az összest

(AgentJoe oldaláról letöltöttem a 2. évad feliratják angolul és magyarul, az angol "helyesen" van beidõzítve, de a magyar nem)
tigeroo
én ma kezdtem bele a 2. évad 4. részébe😄

nemgyenge 😊

desigo
Nah az elsõ évad kivégezve.
Nagyon jó kis sorozat,tele elvont poénokkal😊
fsgh
Te nézed?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
thx <#eljen>
tigeroo
copypaste:

Elérkezett Earl Hickey (Jason Lee) hátralévõ életének elsõ napja! Miután fõhõsünk 100 ezer dollárt nyer egy kaparós sorsjeggyel, egybõl elgázolja egy autó. Earl a kórházban megvilágosodik: Carson Daly talkshowját nézve meghallja a karma szót (és bár jelentésével nincs tisztában), rájön, hogy elõbb jó dolgokat kell tennie, hogy hasonló jók történhessenek vele. Ír hát egy több száz bûnbõl álló listát, és elhatározza, hogy ezeket mind jóvá teszi.

alig várom elkezdjem este a 23. részt😄 a kedvenc sorozatom (jericho után, de ez kicsit odabasz <#nyes> mondjuk eddig 2 rész nem tetszett annyira ; broke joy's fancy figurine, meg a bounty hunter.. nemtom, valahogy ezek a joy-os részek nemjöttek be...kevés bennük a poén, többi viszont 10-es!!
desigo
Én is nemsokára kezdem.
Még van pár rész a 24-bõl aztán jön ez.

Mirõl szól egyébként?
tigeroo
én tegnap fejeztem be a 22. részt😊
a nagy kérdés, hogy miért csak most kezdted el?😊
geeez... hogy ez a sorozat mekkora jóság; még csak az elsõ évednál tartok; de ilyen jót már rég láttam...
eddig az egyik legjobb amit láttam amikor összejön a professzor nõvel és mindkettõjüket összecsipkedik a darazsak... ahogy elcsúfítják a csajt az kész...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

tigeroo
az elsõ évad dvd-jét meglehet valahol venni magyar felirattal magyarországon?
Gerbill
Szerintem elfelejtették azóta, mert ha emlékezetem nem csal sem az elsõ sem a második évadban nem tûnik fel többször. Gondolom nem volt szimpatikus a TV-nézõknek és kiszedték.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

tigeroo
az elsõ 16 részét néztem meg eddig😄

nagyon odabasz..egy fura kérdés kérdés: Sonny mikor fog (újra) megjelenni? Az elsõ részben volt benne csak, azóta semmi
fsgh
milyen gizda már a második évad utolsó része😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sziasztok! azon gondolkodtam h kéne csinálni egy magyar My Name Is earl site-ot. mert igazán nincsen magyar Earl-ös site. ha vkinek van kedve segíteni az elkészítésében, küldjön mailt. Ötleteket is várok pl. h milyen kinézetû legyen. mailcímem: peetside(kukac)gmail.com csáó
_Atti_
kész ez sorozat nagyon frankó 😊
elsõ évadot nézegetem még csak egyenlõre (17.nél járok)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Malakai
Jövõ héten (csütörtök).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez azért van, mert Earl mostmár egy szentéletû ember, és a mennyeifény veszi õt körül...

Fisherman\'s Friend

fsgh
szerintem meg tök jó😊

valaki ud pontos idõpontot arról hogy mikor folytatódik?

Malakai
Tudom, telhetetlen vagyok, nekem még mindig túl sok a fehér fény körülötte. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#eljen> Nagyon jó lett a bannyer!!!

Fisherman\'s Friend

ikegami
ok. módosítom kicsit és utána.

köszi

Gerbill
A moderátor topikban kérd, hogy rakják be, jól meg van csinálva

Malakai
Jó lenne, csak csúnya az ilyen erõs fehérség Earl és a logó körül.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ikegami
Itt van a nagy banner, bocs az elõzõért!

ikegami
Április 12.-én adják a következõ részt, tehát 13.-án már megtalálható lesz a megszokott helyeken...

infidel

fsgh
köszi. 3.évadrol tudsz valamit? (lesz? nem lesz?)

mivel már csak 4 rész van, így áprilisban vagy május elején.
fsgh
a 18.-ik rész már elég régen volt és azóta nem jött uj😞((valaki nem tud valamit hogy mikor folytatják?

Gerbill
Azt hiszem, hogy amerikában csütörtökönként megy, ami azt jelenti, hogy péntek reggel, vagy délután, már fent van torrenten a következõ rész.

fsgh
imádom ezt a sorozatot😄DD még csak az elsõ évad nyolcadik részénél tartok...amúgy hogy megy ez most??hetente melyik nap?

ikegami
Jolvan köszi. <#rolleyes> Én is gondoltam, csak megkérdeztem, hogy ez másnak is feltûnt-é. <#wink>

Malakai
Nem, véletlen azt mondta, megszokásból... Ilyenek elég gyakoriak sorozatokban, igen, direkt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ikegami
Nem emlékszem pontosan, hogy melyik részben mert többet néztem egymás után, de az 1.évad tizen- valahanyadik részében, megjelenik az Earl apja, aki a Csillagkapuba a Gen. Hank Landry, és a megemlíti közben a feleségének, hogy Earl kifizette az összetört ablakját John Shepperdnek (aki ugye az Atlantisban játszik). Ez direkt csinálták? <#smile>

Törölt felhasználó
És benne volt Dj.Dave is !Õ a legnagyobb arc!
petee
ja,ez a szülinapos rész mindent visz...nekem az tetszett mikor earl fölbérlte azt a csákót hogy kukkoljon helyette😄DDD

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Most néztem meg a 2x17et... hát sztem nem a legjobb rész :S Bár a visszaemlékezések között van 1-2 jó (Randy és Joy szivatásai naon jók 😄), de nem röhögtem most annyit mint pl. a Copsos részen 😄 Azért remélem a köv. már jobb lesz 😊 Csak megvárom még a feliratot...

háj Krebmen! háj Örl!
zsír ez a sorozat csak kár hogy nemláttam még a 2. évadból 1 szemet sem.
nekem az tetszett az 1.évadból amikor Earl összejött a rokbulin a kis fiatal szöszi csajjal és eljátszotta hogy meghal
muhahahahaah jó poénok voltak benne
<#nevetes1>

Fisherman\'s Friend

ez az én kedvencem is még telefonon is megvan😄😄😄😄

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Hétvégén megnéztem a 2. évad elsõ 12 részét. Nagyon tetszettek. Jópofa, h mostmár ilyen "komolyabb folytatásos" jellege van a sorozatnak. Rengeteg jó poén volt, sok marháskodás, de ami igazán bejött és az utóbbi napokban iszonyatosan sokszor megnéztem, az az 5. rész vége... Mr. Roboto áááááááááááááááááá, ez hihetetlenülõkurvajó ááááááááááááá

Fisherman\'s Friend