My name is Earl (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Gondoltam a nyári sorozatdarát elkezdem valami könnyûvel, így erre esett a választásom. Nem rossz, jókat lehet rajta röhögni, legalábbis azon amit eddig láttam (öt részt néztem meg eddig)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
szeptemberig érjük be ennyivel?😄 hogy "árnyékba" tették örlt?😊
best sorozat ^^ rohattul tetszik (buried treasure rész mikor randy belekezd a monológjába...aztán bevillan az intro ,"má ném iz rendi" szakadtam😊 sok jó poén van benne..
amúgy kezd jó lenni ez az évad is😄 pl. a mexikós rész az örl hasonmás😄DD
höhö. ja, százak nézik elcsúszott felirattal. inkább azt kéne elolvasnod, hogy egy felirat melyik verzióhoz jó és azt használni, nem?
eddig felirat nélkül néztem, de pár dolog nem világos.
leszedtem má nemtudom honnan a részekhez feliratot, de szinte mindegyik elvan csúszva. nincs kedvem átírni az összest
(AgentJoe oldaláról letöltöttem a 2. évad feliratják angolul és magyarul, az angol "helyesen" van beidõzítve, de a magyar nem)
Elérkezett Earl Hickey (Jason Lee) hátralévõ életének elsõ napja! Miután fõhõsünk 100 ezer dollárt nyer egy kaparós sorsjeggyel, egybõl elgázolja egy autó. Earl a kórházban megvilágosodik: Carson Daly talkshowját nézve meghallja a karma szót (és bár jelentésével nincs tisztában), rájön, hogy elõbb jó dolgokat kell tennie, hogy hasonló jók történhessenek vele. Ír hát egy több száz bûnbõl álló listát, és elhatározza, hogy ezeket mind jóvá teszi.
alig várom elkezdjem este a 23. részt😄 a kedvenc sorozatom (jericho után, de ez kicsit odabasz <#nyes>#nyes> mondjuk eddig 2 rész nem tetszett annyira ; broke joy's fancy figurine, meg a bounty hunter.. nemtom, valahogy ezek a joy-os részek nemjöttek be...kevés bennük a poén, többi viszont 10-es!!
eddig az egyik legjobb amit láttam amikor összejön a professzor nõvel és mindkettõjüket összecsipkedik a darazsak... ahogy elcsúfítják a csajt az kész...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
nagyon odabasz..egy fura kérdés kérdés: Sonny mikor fog (újra) megjelenni? Az elsõ részben volt benne csak, azóta semmi
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elsõ évadot nézegetem még csak egyenlõre (17.nél járok)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Fisherman\'s Friend
valaki ud pontos idõpontot arról hogy mikor folytatódik?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Fisherman\'s Friend
infidel
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
zsír ez a sorozat csak kár hogy nemláttam még a 2. évadból 1 szemet sem.
nekem az tetszett az 1.évadból amikor Earl összejött a rokbulin a kis fiatal szöszi csajjal és eljátszotta hogy meghal
muhahahahaah jó poénok voltak benne
Fisherman\'s Friend
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Fisherman\'s Friend