Infinity: TQFE - sci-fi MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis emlékeztetõ, valahogy így fog kinézni az Infinity univerzuma: a galaxis

minden egyes pont egy csillag, a kinézet most nem lényeg, ez csak szerverteszt volt
2010 elõtt biztos nem, még van idõ 😊
Bakker! Sosem lesz kész ez a játék... 😞
NEXUS6
Hihetetlen milyen optimista vagy!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
Jó lett az oldal😊

Remélem 2012 körül lesz is belõle valami😊

<#eljen>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magyar oldal elköltözött az új címére: www.infinity-universe.hu
oldalon kinnt van a legújabb flotta renderkép, a kis hajókkal

a magyar oldal címe két héten belül változik. www.infinity-universe.hu lesz, a hivatalos oldal mintájára.
Torzonborz
jah közben olvastam . majd megnézem otthon régebbi driverrel. de azért nem rossz a cucc. jöhetne már 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

írta IA, hogy az újabb ATI driverek megint elcsesztek valamit, ezért nem megy. mivel a prototype már lezárt projekt, nem akar foglalkozni a javítással
Torzonborz
Combat Prototype-ot ki tudod próbálni már ha elindul. Érdekes mert otthon 4870-nél openGL render hiba miatt nem megy - fórumon többen is írták ezt - míg melóhelyen Xpress1150-en meg igen , csak csöppet lassú. 😄
Igaz ez csak harc pár ladikkal meg aszteroidával de legalább tudod mire számíthatsz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[Jakuza]
Igy van, viszont az fajo, hogy mivel nagyon kevesen keszittik, igy ugy tunik sose fog elkeszulni.
Jo par eve figyelem mar pedig, hogy vajon mi fog kisulni belole, de kivulallo szemevel nezve, olyan mintha sose lenne kesz a mar emlitett okok miatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

NEXUS6
Faxa!

Mint a Frontier is volt annak idején!

Nagyon várom már ezt a gámét!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

a HUD, meg általában véve a grafikai része egyáltalán nincs kidolgozva, az majd akkor lesz, ha maga a motor elkészül 😊

egyébként tényleg hihetetlen, a többi játékot nem is lehet egy napon említeni vele - csak lenne már béta...
[Jakuza]
Ami a kepekbol lejon meg a videokbol az valami frenetikus.
A bolygofelszinek, a csillagok, bolygok at korulovezi porfelhok megvalositasa, a galaxis tovabbi reszi gyonyuruen nez ki.
Van szerencsem evek ota jatszani a CCP Eve online jatekaval, amit 400 emberrel keszit, ahhoz kepest ez sokkal jobban nez ki.
Sokkal kezzelfoghatobbnak tunik es valosagosabbnak az ur.
Egy valami nem tetszik az pedig a HUD kinezete, mert az inkabb hasonlit valami 5 evvel ezelotti csodara, bar azt megvaltoztatni nem nagy feladat, ha egy jo grafikus neki all egy napon belul keszit egy sokkal szebbet es nem ennyire elavultnak tunot.
Viszont a nem kapus utazasi modszer nalam csillagos otos viszont.

Amugy mar nagyon varom es mar regebben jelentkeztem a betatesztre is, amin remelem reszt vehetek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

cikk kinn a magyar oldalon a galaxis generálásáról, videóval karöltve, érdemes megnézni
én ahogy nézegettem az eredeti fórum postokat, az jött le hogy a bolygó motor, az ûr motor csaknem teljesen kész, és már csak optimalizációk vannak hátra.

eközben azért szépen fejlõdik az economy prototype is, ugyanis 2 fórumposton is szimulációs programokat írnak a srácok és ezen tesztelik a kereskedelmet. Természetesen csak akkor kezdõik el a tényleges fejlesztés, ha elkészül a végelges játékban szereplõ material lista, a kereskedelem és gyártás alapkoncepciója, illetve ezen felül a sztori és küldetés rendszer(ez utóbbira is írtak már egy modult, amelyel tesztelnek.)

Szóval folyanak az elõkészületek, de az érdemi munka háttérben folyik, csak az elcsípett infomorzsákból szûrhetõ le, hogy azért haladnak a srácok. Ha megvan minden eltervezett modul, szerintem még az idén télen a szerencsésebbek már részt vehetnek a pre-alpha teszten 😊

(Mellesleg kvázi nem egyedül heggeszti flavien a progit. Kb. összesen 7-8 állandó fejlesztõ dolgozik most a progin .. szegmentált területen, Ha belegondoltok anno a Digital Reality is ennyi emberrel dobta össze a Reuniont (Imperium Galactica 0. 😄)
melyik onlány RPG NEM volt elbaltázva? 😊

õszintén szólva és az eredeti SWG óta nem láttam olyan MMO-t, amely igazán jóra sikerült volna és nem csak a csépelésrõl szól (WWII Online persze kivétel)
NEXUS6
Hát azért az nem olyan hosszú idõ, szerintem, mert egy ilyen bonyolult stratégia jellegû rendszernek a tesztelése rengeteg idõt vihet el. Bár a WoW-nál is folyamatosan adják ki az újabb pecseket, mindíg módosítanak a tárgyak, kasztok, varázslatok, stb erõsségén.

De nem is tudom melyik mostanában kiadott onlájn RPG volt elbaltázva, mert a rosszak pillanatokon belül elfoglalták a városokat, így most képtelenség ellenük harcolni.😉

a motor készülget, csak a srác nem közöl minden részletet - a bolygó prototípus például jó ideje fut nála, csak nem akarja közzétenni

ideje pedig van bõven, hiszen 2010-ig ígérte a megjelenést 😊
NEXUS6
Az a legnagyobb gond szerintem, hogy hiába van maxra fényesítve a grafikai motor, ha játék motor még sehol sincs.
Hihetetlen feladat lesz egy több ezer szereplõs online játékot megtervezni, ha tényleg meg akarnak mindent valósítani. Pl hogy egész bolygókat irányíthass.

még nincs, lassan megyeget a fejlesztés, egyre több külsõ munka érkezik be, objektumok, koncepciók és zene, de dátumot még nem tudni
Sziasztok!
Van már valami közelebbi hír a megjelenésrõl??
Szeretnék gratulálni a magyar oldalhoz! Nagyon igényes lett.
2 újabb hírecske kinn az oldalon, végre ismét jönnek érdekességek
a magyar oldal megkapta végleges helyét:

www.infinityhu.net
frissítettem több leírást, az új hivatalos oldal alapján, hardverkövetelmények, áttekintés, faq stb.
ja, és felraktam egy stream rádiót is, ami a beküldött zenék listájából enged lejátszani - regisztált felhasználóknak
kicsit gatyába ráztam a magyar oldalt, ráfért már a pofásítás 😊
kibõvítettem a történelem és háttér cikket, több évszám került be és kicsit pofásabb lett a lista
lefordítottam a geodesai történetet is, az adatbázisban olvasható
augusztus 10. hétfõn ICP Deathmatch, részletek a magyar oldalon!
felraktam az oldalra egy ügyes kis zenelejátszót, amit csak regisztrált tagok látnak - majdnem az összes beküldött szám rajta van.

két új cikk is felkerült az új hivatalos oldalról és a beküldött anyagokról
én csak a joomla-t ismerem (meg a phphnuke-ot picit), mással nincs tapasztalatom. klánoldalt szerintem csinálja más, ha annyira érdekli, én maradok ennél, így is kevés idõm van és igyekszem a magyar nyelvet minél ritkábban használni 😊
A magyar klán szervezése már csak azért sem ártana mert a bétára valószínûleg nem csak egyéni játékosokat fognak behívni hanem mondjuk komplett guildokat is. Jó lenne addigra képben lenni.
Oks.. a hiba nálam volt...

Nézted amúgya contribsoknál a trade system rendszert?

Amúgy a legújabb zeném tetszett a jónépnek 😊

Amin még filózom hogy össze lehetne dobni egy magyar guild oldalt is a klán név alapján igaz kevés az infó a gémrõl, de ez sokakat nem bátortalanított el. Amit lehetne használni az mondjuk egy e107-es webmotor. Ne mtudom mit gondolsz a dologról.
nekem mûxik

szavazás felõlem maradhat, rengeteg idõ van még, mire jön a béta...
Csáó Pedroshi.. valamiért nem elérhetõ a magyar site.

Mellesleg úgy veszem ki lezárhatjuk a szavazást az elsõ magyar guild nevérõl...

HA lesz idõm elkészítek pár logó tervet
hírecske magyar oldalon 😊
köszönöm, szóval elviselhetõ - érdekes nálam fél percig kuksol és csak azután kezdi el tölteni
Esrohnoil
4-5 sec alatt betöltötte rendesen az egészet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

kicsit komolyabbra veszem a figurát a magyar oldallal, elköltözött egy amerikai szerverre
hír a magyar oldalon a láva megjelenítésérõl, pár képpel
hírecske kinn a magyar oldalon - a login szerver kész nagyjából
0Fritz0
Pöpec <#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

NEXUS6
Nagyon szépek a képek! Ha visszatérek a PC-n történõ játszáshoz, akkor az e miatt a játék miatt lesz!😉

végre vannak új képek a domborzatról, érdemes megcsekkolni
új cikk képekkel és videóval fenn 😊
magyar oldal frissítve némi hírmaggal
raktam pár youtube-os videjót az oldalra, hogy ne kelljen mindig keresgélni
nincs még demó a leszálláshoz és lehet, hogy nem is lesz - IA-nak nincs kedve külön elkészíteni egy ilyen prototípust, bár õ maga több ilyet is használ

fejlõdés mindig van, folyamatosan dolgoznak, a magyar oldalon kirakom ha van valami fontos. a mutatókat nem szokták gyakran frissíteni, az áprilisi elõtt majdnem egy évig volt a régi változatlan, pedig akkor is sok minden történt (pl. Combar Prototype)

a fórumon mindig találni valamit, az érdekesebbeket átveszem, de sok olyan van amit nem, mert teljes hírt nem érnek

mostanában az árnyékolást tökéletesítette, a domborzat generálást és egy rakás más dolgot
Hi !
Mikor születik már egy játszható demó a bolygóraszálláshoz??
Van valami fejlódés a játékkészítésben? Csak mert a mutatókat asszem április óta nem frissítették.