Infinity: TQFE - sci-fi MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2.0 DATA elméletileg innen letölthetõ, bár nem jöttem rá hogyan:)

DATA 2.0
Az a kreativ dolga... ha mindenki mast csinal mint a rajzon, akkor oda az osszhang.
NEXUS6
A DATA-t én is úgy látom, hogy leszedték;(

Amúgy így lehet igazán kreatívkodni, ha csak egy skicc van róla.;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A DATA 2-hoz hozza lehet jutni valahogyan? Az oldalon nincs kint csak az exe (update).
Gondolkoztam, hogy belepek modellezonek, de nincs ertelmes rajz az urhajokrol, csak egy perspektivikus "skicc" :(
SuperCharger
thanks, most ez elõbb ki is próbáltam, nem rossz, tetszik.

IRC-re menjetek fel, ott általában írják, de ha a kliens baxik csatlakozni, akkor nem megy:)

IP/port maradt egyelõre
SuperCharger
hát, nekem nem akar

M'ért a 7001 nem megy?

SuperCharger
Ugye most épp nem megy a szerver?
Vagy tudni IP/port változásról?

BEAST
#42 - akkor olvasd el megegyszer , biztos ami biztos alapon

1. nem ertem mi koze van ennek a jatek megvalositasahoz , 1 ember is megtudja csinalni csak nem 4 hanem 8 ev alatt... senki sem allitotta az ellenkezojet

2. nem szamit hol milyen galaxisokat csinaltak mivel ilyen tobbjatekos jatek meg nem keszult , addig meg lehet dobalozni hogy hoho singleplayer jatekok mar vannak ... mint irtam EVE online is egy hatalmas univerzumban jatszodik , de felszin es egyebb extrak nelkul is gondot okoznak a nagyobb harcok

3-4. ezeknek sincs kozuk a temahoz , egy meg keszulo jatekkal probalod meg indokolni hogy egy masik keszulo jatekban is sikerulhet

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mert akkor MÉG nem volt MMO. De pont azért lett megemlítve példának, mert:
1. Pár ember írta ...
2. Volt benne (akkori szinvonalat meghaladó szinten!) egy komplett galaxis
3. Mert errõl mintázták a készítõk a játékot részben
4. Mert készül az Elite Online

a felszerelés és a skillek két egészen más dolog, naná hogy lesz upgrade, csak nem skillekben kell gondolkodni
BEAST
nem en peldaloztam az elite-tel ... koze nincs mar egy mmo meretu jatekhoz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
Figy szép dolog volt az elite. De az elite-t igencsak megszépíti az emlékezet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
hany ezren jatszottak egyszerre az elite-t?

szvsz inkább már az elsõ csata után :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Igaz, de ha nem lesz tápolási lehetõség (hajó upgrade, hajó felszerelések, küldetésben szerezhetõ extra cuccok), akkor X+1-ik csata után szétunja az agyát a gamer, nem? :)

izlések és pofonok :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

azért fogalmazok így, mert tele van a legfontosabb testrészem a szabályokkal, amik munkává teszik a játékot

EVE-t többször próbáltam, de 2 óránál többet nem bírtam, mert gyakorlatilag csak nézed ahogy a játék zajlik elõtted, te effektíve semmit nem csinálsz
ebbe hogy mi az ökörség inkább ne menyünk bele, pont a szerepjátékos "ökörség" éri el azt mo-knál hogy ne unja meg az ember az elsõ 2 perc után ... :)

szerencsétlen Elite már 5 éve készül, a külföldi oldalakon már csak röhögnek az egészen:(
"egesz galaxisok , naprendszerek , bolygok meg minden legkor , felszin bolygonkent ..."
Hitetlen, az Elite2-ben a kor szinvonalán már megtették ezt, és azt is 1 ember írta. Itt meg a munka nagy részét a procedurálisan elõállított textúrák, bolgyók, naprendszerek segítségével megspórolják :)

Más kérdés mi lesz elöbb kész és melyik lesz jobb? Az Infinity vagy az Elite Online? :)

Bucser: az MMO még nem jelenti önmagában hogy szerepjátékos ökörségek vannak benne kismillió szabállyal, skillekkel, stb. éppen ezért MMO és nem MMORPG. tessék elolvasni a magyar és a hivatalos oldalt.

Best: a fejlesztés már vagy 3 éve tart, csak még ennyire sem volt publikus. a srác egy robot, fossa magából a kkódot, hihetetlen mennyi mindent megcsinált már és egyre többen segítenek neki. én abszolút optimista vagyok, nem úgy mint egyes cégek fejlesztéseivel szemben...
BEAST
en kivancsi vagyok mit hoznak ossze ebbol az egeszbol , mert szerintem a jelenlegi tervek alapjan nem igazan lehetseges ez az egesz :) ... egesz galaxisok , naprendszerek , bolygok meg minden legkor , felszin bolygonkent ... mindez mmog alapokra epitve tobb ezer jatekossal egyszerre min. ... egy ilyen jatekhoz nem egy csopp fejlesztocsapat kell, es amugy is evek kellenenek a fejleszteshez ... arrol nemis beszelve hogy szinte 0 esely van a tenyleges megvalositasra ... az EVE online is egy hatalmas "vilag" ami ugy ahogy mukodik , de nagyobb csataknal sorra halnak le a node-ok ... most kepzeld el mindezt arcade szimulatorkent ahol emberek ezrei lovik egymast urben , levegoben es felszinen ... szal nem mai jatek lesz , ha lesz egyaltalan :D

Bucser
Akkor nekem felejtõs....
elvileg ez MMO lesz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
itt kb annyi "skill" kell majd mint egy alap fps jatekban =) ... de skillek vagy tanulhato dolgok nem igazan lesznek

Bucser
ha nem lesznek skillek akkor mi lesz benne? (egyébként EVE-ben sincsennek levelek..)

BEAST
mint pl?

skillek és levelek nem lesznek benne, viszont kenterbe veri a csúnya RPG-ket:)
Bucser
Na bécsatlakozom a communitybe mert érdekel a dolog:) Reméljük nem csak szép lesz, hanem valami jó rendszert is kidolgoznak hozzá a srácok különben az egész mehet a levesbe. hisz eve online sem a Grafikája miatt annyira vonzó, hanem a kurva jól kitalált build manage és skill valamint techrendszere miatt:)

Infinity magyar oldal itt:

infinityhu

már megy a Compat Prototype 2.0, csomó újítással
Nah készítettem egy Wallpapert az Infinityhez... Ájl hóp júll indzsoj it <#hehe>

Akinek kell:

Infinity_1024x768.jpg

Infinity_1600x1200.jpg

És írtam egy rövid Promó dalt az Infinity alá (még nincs kész és elég kezdetleges, szóval úgy fikázzátok)

Infinity - Lonliness.mp3
<#hehe><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

XDDDDDDDD

Bolygóleszállósos, ûrben lézerezõs, felfedezõs pilótás, akciódúsos, kereskedõsös, apdá vagyokos, ûrpajzsos, hipertereses, bányászósos.... szerinted? <#hehe><#zavart2><#zavart1><#wilting><#banplz>
Mr Csé
hát télleg kénemár egy bolygoleszállos progi basszuskulcs!!

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Ok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

A grafikáról annyit hogy nézz szét a screenshotok között... azzal hidd el nem lesz gond.

Az Elite széria játékai abban nyújtottak nagyot hogy nincs vége a játéknak, teljes szabadsággal járhatsz-repülhetsz végig galaxisunk naprendszereiben, eldöntheted hogy kereskedsz, vagy kalózkodsz, bányászol vagy embereket szállítasz illetve hogy felfedezõ leszel-e.

Nem a grafikával lesz a gond. 4 ember is képes ütõs gamát csinálni, csak mondjuk nem 1 év alatt hanem 3 év alatt... de inkább várok még 2 évet hogy igazán jó legyen. Herótom van a 3 hónap alatt összedobott foscsomó gamákkal.
Jómagam nem ismerem ezt az elite szériát. Akkor ez stratégiai géjm lesz?:S 4-n dolgoznak jelenleg a cuccon?<#wow1> Merész, szerintem picit több ember kéne...mondjuk 100 legalább<#hehe>. Akkor milyen grafikája lesz ennek, ha 4 ember dolgozik rajta? Mindenesetre sok szerencsét kívánok neki, jó játék készítésébe fogtak bele: ha az elsõ hsz-be leírtaknak csak a felét megcsinálják és jól, a játék ütõs lesz...

Saját zenék? Miért, akkor Eminem, meg ilyenek lesznek a játékban?<#idiota><#hehe>. Csak vicceltem<#wink>.

Az, hogy jó ötleteteket bevesznek a játékba, más nagy játék cégek is alkalmazhatnák.

MMO-t meg azért nem akarnak az emberek mert nem akarnak fizetni érte :D

Én is így vagyok vele.. ahhoz hogy érdemben játszhass ahhoz tényleg egy élet kell... na most egy hardcore elite fan 10 évet is eljátszhat majd a progival (ha tényleg jóra sikerül) ami koldusboltra jutatthatja a családot anyagilag :D
legalábbis úgy gondolom :D
Most pontosan nem tudom mennyi csillagrendszerrõl beszélt az illetõ, de azt mondták realisztikus galaxist akarnak csinálni, nos ebból kiindulva csak a mi galaxisunkban kb. 300 millió csillag van... szal a többszáz millió rendszer nem légbõl kapott túlzás. Egy fraktálprogi elég hozzá hogy legeneráljon ennyi félre variációt. a rendszer renderelt képét (bolygók, napok, ütökösök stb..) a progi elkészíti az enginbõl mikor beugrasz a rendszerbe.
0Fritz0
Ahogy hallottam, az EVE-ben is vannak olyan rendszerek, ahol még nem sokan jártak és mégsem egyedül bolyongasz a nagy semmiben, mert a játékosok összetömörülnek jól lelõni egymást. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sir Quno Jedi
Miért, jó adatbázis háttérrel mondjuk 100.000 rendszer nem is sok. A fontos ojjektumokat meg úgyis külön tartják nyilván.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Esrohnoil
"Ahogy a srác mondta többszázmillió naprendszert ígért."

Akkor nem tudom miért sírnak az egyjátékos kampányra vágyók. :)
Gyakorlatilag ez egy on-line játszható single játék lesz, mert ekkora méreteknél szinte nulla az esélye annak h. valaha is találkozz egy másik játékossal. :D

De azt tartom inkább valószínûnek h. vagy te túlzol, vagy az akitõl hallottad. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hmuda
Bioware, szóval csak idõ kérdése.

Különben is az egy RPG, köze nincs az Elite szintû ûrszimekhez.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

konzol :/

Itt a link közvetelnül hozzá...

Infinity Combat Prototype
alul van a link a hivatlas oldalhoz... Ott keress olyat hogy Combat Prototype 1.1

asszem pont a fõlapon is ki van téve.