Infinity: TQFE - sci-fi MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy így lehet igazán kreatívkodni, ha csak egy skicc van róla.;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gondolkoztam, hogy belepek modellezonek, de nincs ertelmes rajz az urhajokrol, csak egy perspektivikus "skicc" :(
IP/port maradt egyelõre
1. nem ertem mi koze van ennek a jatek megvalositasahoz , 1 ember is megtudja csinalni csak nem 4 hanem 8 ev alatt... senki sem allitotta az ellenkezojet
2. nem szamit hol milyen galaxisokat csinaltak mivel ilyen tobbjatekos jatek meg nem keszult , addig meg lehet dobalozni hogy hoho singleplayer jatekok mar vannak ... mint irtam EVE online is egy hatalmas univerzumban jatszodik , de felszin es egyebb extrak nelkul is gondot okoznak a nagyobb harcok
3-4. ezeknek sincs kozuk a temahoz , egy meg keszulo jatekkal probalod meg indokolni hogy egy masik keszulo jatekban is sikerulhet
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. Pár ember írta ...
2. Volt benne (akkori szinvonalat meghaladó szinten!) egy komplett galaxis
3. Mert errõl mintázták a készítõk a játékot részben
4. Mert készül az Elite Online
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
EVE-t többször próbáltam, de 2 óránál többet nem bírtam, mert gyakorlatilag csak nézed ahogy a játék zajlik elõtted, te effektíve semmit nem csinálsz
Hitetlen, az Elite2-ben a kor szinvonalán már megtették ezt, és azt is 1 ember írta. Itt meg a munka nagy részét a procedurálisan elõállított textúrák, bolgyók, naprendszerek segítségével megspórolják :)
Más kérdés mi lesz elöbb kész és melyik lesz jobb? Az Infinity vagy az Elite Online? :)
Best: a fejlesztés már vagy 3 éve tart, csak még ennyire sem volt publikus. a srác egy robot, fossa magából a kkódot, hihetetlen mennyi mindent megcsinált már és egyre többen segítenek neki. én abszolút optimista vagyok, nem úgy mint egyes cégek fejlesztéseivel szemben...
elvileg ez MMO lesz...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Akinek kell:
Infinity_1024x768.jpg
Infinity_1600x1200.jpg
És írtam egy rövid Promó dalt az Infinity alá (még nincs kész és elég kezdetleges, szóval úgy fikázzátok)
Infinity - Lonliness.mp3
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az Elite széria játékai abban nyújtottak nagyot hogy nincs vége a játéknak, teljes szabadsággal járhatsz-repülhetsz végig galaxisunk naprendszereiben, eldöntheted hogy kereskedsz, vagy kalózkodsz, bányászol vagy embereket szállítasz illetve hogy felfedezõ leszel-e.
Nem a grafikával lesz a gond. 4 ember is képes ütõs gamát csinálni, csak mondjuk nem 1 év alatt hanem 3 év alatt... de inkább várok még 2 évet hogy igazán jó legyen. Herótom van a 3 hónap alatt összedobott foscsomó gamákkal.
Saját zenék? Miért, akkor Eminem, meg ilyenek lesznek a játékban?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. Csak vicceltem<#wink>#wink>.
Az, hogy jó ötleteteket bevesznek a játékba, más nagy játék cégek is alkalmazhatnák.
Én is így vagyok vele.. ahhoz hogy érdemben játszhass ahhoz tényleg egy élet kell... na most egy hardcore elite fan 10 évet is eljátszhat majd a progival (ha tényleg jóra sikerül) ami koldusboltra jutatthatja a családot anyagilag :D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor nem tudom miért sírnak az egyjátékos kampányra vágyók. :)
Gyakorlatilag ez egy on-line játszható single játék lesz, mert ekkora méreteknél szinte nulla az esélye annak h. valaha is találkozz egy másik játékossal. :D
De azt tartom inkább valószínûnek h. vagy te túlzol, vagy az akitõl hallottad. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Különben is az egy RPG, köze nincs az Elite szintû ûrszimekhez.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
asszem pont a fõlapon is ki van téve.